(۲/بهمن/۹۲ ۱۴:۵۰)Tishtar نوشته است: [ -> ]انجام شد.از ناظر محترم هم درخواست میکنم بنا بر موضوع تایپیک (یادی از حسین پناهی و نه نقد و بررسی حسین پناهی)ارسال های نامربوط رو ویراش کنند.یا علی
سلام،
ببینید، این میشه مصداق بارز دیکتاتوری !!!
حتی اگر این تاپیک رو برای زنده نگه داشتن یاد ایشون درست کرده باشید ، کاربری میتونه بیاد دربارۀ اسلامی و غیر اسلامی بودن آثار ایشون اظهار نظر کنه ! شما خودتون رو جای جناب عبدالرحمن بذارین و در شرایط یکسان. فرض کنید با بحثی مخالفید و نظرتون رو اعلام کردید تو تاپیک. بعد اسم تاپیک رو عوض میکنن و نظرای شما رو پاک میکنن ولی ماهیت تاپیک همونی که قبلا بوده می مونه !
آیا بهتون بر نمیخوره ؟
آیا گله مند نمیشید ازینکه ارسال هاتون پاک شده ؟
بنده عرض کردم ... از شعر و این چیزا سر در نمیارم و نمیخوام و نمیتونم وارد بحثتون بشم ، ولی چه ایرادی داره که شما جناب عبدالرحمن رو در این مورد قانع کنید یا اگر ایشون درست میگن ، ایشون شما رو قانع کنن. بحث کردن پیرامون هر موضوعی که ایرادی نداره. اصلا میایم اینجا که بحث کنیم و از دوستانمون چیزی یاد بگیریم و به اونا در حد توانمون چیزی یاد بدیم. چرا زود ناراحت بشیم و بهمون بر بخوره.
مطالب رو اینجا نوشتم و در پیام خصوصی براتون نفرستادم، بلکم دوستان دیگه ای هم که اعتراض داشتن بخونن و بطور کلی *مایۀ عبرتی باشه برای آیندگان*
نقل قول:در اینکه تالار جای چی هست و جای چی نیست به قول خودتون کسی حق نداره دربارش تصمیمی بگیره.شما هم بهتره این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30798.html
اما در مورد این تاپیک ...
ببینید دوستان حالا شاید بهتر باشه نظرم رو تو همون تاپیک بگم، ولی اینجا می نویسم چون حرفش شد.
کسی که اطلاعات Base رو در یه زمینه ای نداشته باشه ... خواه ناخواه نمیتونه در اون زمینه اظهار نظر کنه ! (ترس از اشتباه کردن و تمایل به تسلط داشتن به بحثی قبل از ایراد نظر در موردش که اینم زیر مجموعۀ قبلی هست)
از طرفی ... به فرض که فردی دوست داره یا به هر دلیلی تو همۀ مباحث ایراد نظر میکنه. باز هم دلیلی بر عصبانیت نیست. اگه داره اشتباه میکنه ... خیلی دوستانه اشتباهش رو بهش گوشزد میکنیم ، اگرم داره منطقی حرف میزنه و حرف حق و حرف حساب میزنه ... خب قبول میکنیم (مگه کسی اینجا باکی داره ازینکه بگه من اشتباه کردم ؟).
مخلصیم.

اگر برای حرف من جواب منطقی دارید بیارید
اگر ندارید این کارها برای چیه؟
از سکوت من چه کسانی سود میبرند؟
یجا سر بدیهی ترین احکام اسلام حرفشونو میزنن و زیر سوال میبرنش
و برخیشون مواضع سیاسیشون=مذهبیشون مشخصه
حالا .....
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۱۳)MaTeY نوشته است: [ -> ]سلام،
ببینید، این میشه مصداق بارز دیکتاتوری !!!
حتی اگر این تاپیک رو برای زنده نگه داشتن یاد ایشون درست کرده باشید ، کاربری میتونه بیاد دربارۀ اسلامی و غیر اسلامی بودن آثار ایشون اظهار نظر کنه ! شما خودتون رو جای جناب عبدالرحمن بذارین و در شرایط یکسان. فرض کنید با بحثی مخالفید و نظرتون رو اعلام کردید تو تاپیک. بعد اسم تاپیک رو عوض میکنن و نظرای شما رو پاک میکنن ولی ماهیت تاپیک همونی که قبلا بوده می مونه !
آیا بهتون بر نمیخوره ؟
آیا گله مند نمیشید ازینکه ارسال هاتون پاک شده ؟
بنده عرض کردم ... از شعر و این چیزا سر در نمیارم و نمیخوام و نمیتونم وارد بحثتون بشم ، ولی چه ایرادی داره که شما جناب عبدالرحمن رو در این مورد قانع کنید یا اگر ایشون درست میگن ، ایشون شما رو قانع کنن. بحث کردن پیرامون هر موضوعی که ایرادی نداره. اصلا میایم اینجا که بحث کنیم و از دوستانمون چیزی یاد بگیریم و به اونا در حد توانمون چیزی یاد بدیم. چرا زود ناراحت بشیم و بهمون بر بخوره.
مطالب رو اینجا نوشتم و در پیام خصوصی براتون نفرستادم، بلکم دوستان دیگه ای هم که اعتراض داشتن بخونن و بطور کلی *مایۀ عبرتی باشه برای آیندگان*
مخلصیم. 
خب این دو تا حالت داره.یا این تایپیک،بحثی پیرامون عقاید حسین پناهیه...که در اون صورت گفته شما درسته.اما حالت دوم حالتیه شبیه تایپیک «تصاویری که باید دید»...خب توی این تایپیک هر بحثی که نوشتاری باشه پاک میشه!
من مشکلی با بحث ندارم.اگه قراره توی این تایپیک بر سر عقاید حسین پناهی بحث بشه،بهتره دلایل درستی هم ارائه بشه.فعلا بحثی به وجود نیامده و صرفا عقاید عنوان شدن!
من از جناب «عبد الرحمن» درخواست میکنم دلایلشون رو در رد عقاید حسین پناهی ارسال کنند.
یا حق
الان شما منتظر چه جور دلایلی هستید؟
من و عبدالرحیم دو سه تا مطلب گفتیم
کسی هم جواب نداد
یه علاقه ای دارید بدون حساب و کتاب
هر کسی هم حرف بزنه دعوا راه میندازید
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]الان شما منتظر چه جور دلایلی هستید؟
من و عبدالرحیم دو سه تا مطلب گفتیم
کسی هم جواب نداد
یه علاقه ای دارید بدون حساب و کتاب
هر کسی هم حرف بزنه دعوا راه میندازید
چه دعوایی؟؟!شما مطلب گذاشتید اما صحبت منطقی صورت نگرفت.فقط یه جا گفتید که با اساس اسلام مخالفه.خب اینجا دلایلتون رو بیارید دیگه!
یک جای دیگه هم گفتید که چون از پیشه روحانیت کناره گیری کرده اشتباه کرده...فرضا هم اینطور باشه،اما روحانی بودن که به همه واجب نیست.فرضا که روحیات شما با شغلی نخوره،حالا این شغل هر چقدر هم که مقدس و مستحب باشه بازم کناره گیری شما از اون شغل ایرادی برای شما محسوب نمیشه.
منم یه چیز بگم
کسی اینجا نگفت حرفای حسین پناهی درسته،همانطور که جز ائمه حرف هیچ کس همیشه درست نیست،بر فرض اینکه یه تاپیکی زده شه راجع به سعدی و حافظ و مولانا و ... هم میشه کلی ایراد اسلامی گرفت،اما به قول دوستان از زبان یه درد کشیده جامعه خیلی خوب حس همذات پنداری رو منتقل کرده
و نکته دیگه که من در همه جای تالار ازش رنج میبرم
یه عده که ما رو متحجر میدونن،(اقای tishtar اصلا منظورم شما نیستینا) همیشه میگن ازادی بیان نیس،حرف ما مخالفین تحمل نمیشه و فلان ،اما وقتی مثلا اقای عبدالرحمن نوعی حرف بزنه،یه جوری جواب میدن دیگه کسی جرئت نکنه انتقاد کنه و خودشون هم مخالفین رو نمیتونن تحمل کنن.خلاصه اگه ازادی بیان خوبه واسه همه خوبه نه اینکه خودمون حرف بزنیم بعد گوشمونو بگیریم.
ببخشید که اسپم بزرگی بود
خب براتون بگم اگر تشبیهی میخواست بزنه این درستش بود
ما کشتی شکستگانیم
اهل بیت کشتی نجاتند
هر کسی وارد نشه غرق میشه
آخه ماهی که غرق نمیشه!!!!
آب جزء ی از ذات ماهیه
این مسخره کردن بود؟
خود حسین بودش مستقیم بهش میگفتم و از اخلاقی که ازش سراغ داشتم عمرا برخورد شماها رو میکرد خدا رحمتش کنه حرفای قشنگی میزد
ولی سوء استفاده کردند
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۰)nina نوشته است: [ -> ]منم یه چیز بگم
کسی اینجا نگفت حرفای حسین پناهی درسته،همانطور که جز ائمه حرف هیچ کس همیشه درست نیست،بر فرض اینکه یه تاپیکی زده شه راجع به سعدی و حافظ و مولانا و ... هم میشه کلی ایراد اسلامی گرفت،اما به قول دوستان از زبان یه درد کشیده جامعه خیلی خوب حس همذات پنداری رو منتقل کرده
و نکته دیگه که من در همه جای تالار ازش رنج میبرم
یه عده که ما رو متحجر میدونن،(اقای tishtar اصلا منظورم شما نیستینا) همیشه میگن ازادی بیان نیس،حرف ما مخالفین تحمل نمیشه و فلان ،اما وقتی مثلا اقای عبدالرحمن نوعی حرف بزنه،یه جوری جواب میدن دیگه کسی جرئت نکنه انتقاد کنه و خودشون هم مخالفین رو نمیتونن تحمل کنن.
ببخشید که اسپم بزرگی بود
اتفاقا اسپم نبود

من به هیچ وجه جناب «عبدالرحمن» رو برای بیان عقایدشون نکوهش نمیکنم.اما معتقدم که هر ادعایی به دلایلی برای اثباتش نیاز داره.
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خب براتون بگم اگر تشبیهی میخواست بزنه این درستش بود
ما کشتی شکستگانیم
اهل بیت کشتی نجاتند
هر کسی وارد نشه غرق میشه
آخه ماهی که غرق نمیشه!!!!
آب جزء ی از ذات ماهیه
این مسخره کردن بود؟
خب این که میشه شعر شما نه شعر حسین پناهی!حسین پناهی،حسین پناهیه،عبد الرحمن هم عبدالرحمن
(۲/بهمن/۹۲ ۱۵:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]خود حسین بودش مستقیم بهش میگفتم و از اخلاقی که ازش سراغ داشتم عمرا برخورد شماها رو میکرد خدا رحمتش کنه حرفای قشنگی میزد
ولی سوء استفاده کردند
چه سوء استفاده ای؟؟این که میگم صحبت منطقی صورت نگرفته همینه ها!
نه تو رو خدا بیا نکوهش کن

(شوخی بود نگی مسخره کردی)
این جور جملات رو نمیشه با دو دو تا چهارتا نقد کرد و سختیش هم همینه
در نتیجه باید کلی صحبت کرد