(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۸)Aban نوشته است: [ -> ]دوستان من همینجا، از پشت همین تریبون اعلام می کنم، تشکر هایی ک زیر پست های مربوطه توی تاپیک قبلی زدم، اصلا درباره فحش دادن نبود!
منظورم فقط این بود ک دارید جهت می دید!
بذارید خواننده بخونه، خودش بتصمیمه ...
وقتی حرف کسی حق باشه، نیازی نیست ک بخواد با واژه ها بازی کنه!
( حالا آیه قرآن ردیف نکنین اینجاهاااا! منظورم کاملا واضحه
)
ببخشید وسط دعواتون اومدم،
ب ادامه دعواتون برسید ....
می تو
منم اعلام کنم ک هنوزم اعتقاد دارم کار اقای راد اشتباه بود
مشوقاش اشتباهتر
البته تبری جویی حتما نباید توش فحش باشه
عنوان تاپیک رو دیدم پیش خودم گفتم خب قراره یکم در مورد
چگونگی ادبیات صحبت کردن کاربرا صحبت بشه یا انتقادی هست و قراره نقد بشه یا .........
ولی اومدم تو دیدم بله باز کل کل و دعواست ....

البته هر تاپیکی میریم همینطوره اولش خوبه بعدش .....
ببخشید مشغول باشید ......
ببینید اقای عبدالرحمن عزیز دل برادر
ما همیشه تکلیف گراییم .
تکلیف بگه صلح کن با معاویه صلح میکنیم . بگه انتقام همسرت رو در عین توانایی نگیر نمیگیریم بگه ۲۵ سال خونه بشین میشینیم .
بگه با ۷۰ نفر دست بشمشیر ببر تا زمانی که تکه تکه بشی میبریم .
تقیه یکی از اصول واجب در مذهب ماست . حتی در برابر گفتن خیلی از معارف دین .
ما حدیث داریم که هر چی به دوره ظهور نزدیکتر میشید تقیه بیشتر میشه .
یکی از ابعاد موضوع اینه که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . === جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت .
خیلی ها میرفتن خدمت امامان ما ولی حتی جواب بهشون نمیدادند . یا جواب در حدشون میدادند .
بوده چند نفر رفتن پیش امامان ما پیش علمای بزرگ ولی جوابای مختلف گرفتن .
این یعنی چی؟
فکر میکنید تاثیر بشین و بفرما و بتمرگ یکیه؟ یا حتما باید برید توی فرهنگنامه یه چیزی پیدا کنید ؟!!
فکر میکنید چرا حتی مدهبیها هم از بعضی ادبیات خوششون نمیاد؟ یه درصدی هم ممکنه خود ما اشتباه کنیم .
شما فرض کنید اصلا حق با شماست . مهم تر از اون نوع بیان حقه
چرا نهج البلاغه اینقدر خفنه ؟!! چون نوع به کار بردن الفاظ یا قالب گیری کلمات برای رسوندن معانیش شگرفه .
چرا مثلا اقای راعفی که شما اینقدر دوسش دارید مورد توجه قرار گرفته فلان سخن ران نه ؟
مبلغ باید شم تیلیغاتی داشته باشه و هنر بیان ...
باید موثر بود برای اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نه باری بر دوش . باید دوست دانا باشیم . نه دشمن درست کن!!
یا حق
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]ببینید اقای عبدالرحمن عزیز دل برادر
ما همیشه تکلیف گراییم .
تکلیف بگه صلح کن با معاویه صلح میکنیم . بگه انتقام همسرت رو در عین توانایی نگیر نمیگیریم بگه ۲۵ سال خونه بشین میشینیم .
بگه با ۷۰ نفر دست بشمشیر ببر تا زمانی که تکه تکه بشی میبریم .
تقیه یکی از اصول واجب در مذهب ماست . حتی در برابر گفتن خیلی از معارف دین .
ما حدیث داریم که هر چی به دوره ظهور نزدیکتر میشید تقیه بیشتر میشه .
یکی از ابعاد موضوع اینه که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد . === جز راست نباید گفت هر راست نشاید گفت .
خیلی ها میرفتن خدمت امامان ما ولی حتی جواب بهشون نمیدادند . یا جواب در حدشون میدادند .
بوده چند نفر رفتن پیش امامان ما پیش علمای بزرگ ولی جوابای مختلف گرفتن .
این یعنی چی؟
فکر میکنید تاثیر بشین و بفرما و بتمرگ یکیه؟ یا حتما باید برید توی فرهنگنامه یه چیزی پیدا کنید ؟!!
فکر میکنید چرا حتی مدهبیها هم از بعضی ادبیات خوششون نمیاد؟ یه درصدی هم ممکنه خود ما اشتباه کنیم .
شما فرض کنید اصلا حق با شماست . مهم تر از اون نوع بیان حقه
چرا نهج البلاغه اینقدر خفنه ؟!! چون نوع به کار بردن الفاظ یا قالب گیری کلمات برای رسوندن معانیش شگرفه .
چرا مثلا اقای رائفی که شما اینقدر دوسش دارید مورد توجه قرار گرفته فلان سخن ران نه ؟
مبلغ باید شم تیلیغاتی داشته باشه و هنر بیان ...
باید موثر بود برای اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نه باری بر دوش . باید دوست دانا باشیم . نه دشمن درست کن!!
یا حق
میشه موقعیت تقیه الانو شرح بدید!!!!!!!!!!!!!؟
فرهنگ مملکتو دارن به تاراج میدن
دیگه چیزی نمونده
شما همون فیلمو ببین
باید بت اینها رو شکست
اینکه میگید شاید مذهبی هم خوشش نیاد
مگه معیار من مذهبی ها هستند؟؟
اصلا بعضی موضع گیری ها برای این بود که عبدالرحمن چنین حرفی رو زد وگرنه بقیه ش......
تقیه در چنین حالتی که شما میگی هیچ موضوعیتی نداره
از امیرالمومنین گرفته تا رائفی دشمن خاص خودشون رو داشتن
مگه میشه کسی که از حق دفاع میکنه دشمن نداشته باشه؟
من اگر دست رو دست میزاشتم و خیلی حرفا رو رک نزده بودم اینطور نمیشد
یاد قضیه خس و خاشاک افتادم!!!
انگار شما رک گویی رو خوشتون میاد مانعی نداره
ببین برادر من یه اخوندایی یا اشخاصی هستند میان توی قم مثلا مجلس عمر کشون میگیرند . یه شیعه ای تماس گرفت با شبکه ولایت(فکر کنم پاکستانی )گفت شما اونجا نشستید توی امنیت با زن و بچه فکر ماها رو نمیکنید . اگر خیلی مردید دست زن و بچتون رو بگیرید بیارید اینجا بعد از این کارا بکنید
نقل قول: باید بت اینها رو شکست
مطمءنید واقعا کار شما این نتیجه رو میده؟!
نقل قول: مگه معیار من مذهبی ها هستند؟؟
نه اینطور که پیداست معیارتون خودتونید
من میگم درست بنویسید و بگید تا برد داشته باشه کاراتون . بخوای یا نخوای خوشت بیاد یا نیاد این کاراتون داره برعکس جواب میده . اصلا دقت کردی من گفتم نوع بیان نگفتم خود عمل .
الان یه تاپیک زدی دودمان طرف به باد رفت جلو جریان رو گرفت. بتش شکست ... خسته نباشی
نه. تنها کاری که کردی این بود که یه حرف درست رو طوری زدی که هم حرفت دیگه گوش نمیشه هم خودت شنیده نمیشی . الان همه نگاه ها رو بردی سمت حاشیه به جای اینکه ببری سمت موضوع
این نوع گفتمان شما مال محیط عمومی نیست .
منم معیارم شما نیستی برادر من
بیشترین تخریب مذهب همیشه مال عده ای بوده که اخلاق شخصی خودشون رو با توجیه دین نمودار میکردن .
این نوع برخورد مال شخصیت خود شماست و دین همچین برخوردی نداشته . تبری هم شکل و شمایل و مراتب و موقعیت های خاص داره .
یا حق
جناب مصباح پستمون همزمان ارسال شد شاید جواب در اون باشه
تقیه در نوع تبری هست . تبری این نیست که بیایم بگیم معاویه فلان فلان شده مادر فلان . فقط این نیست .
باید بسته به مکان و زمان طوری عمل بشه که بهترین نتیجه رو بگیریم .
یا حق
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]میشه موقعیت تقیه الانو شرح بدید!!!!!!!!!!!!!؟
فرهنگ مملکتو دارن به تاراج میدن
دیگه چیزی نمونده
شما همون فیلمو ببین
باید بت اینها رو شکست
اینکه میگید شاید مذهبی هم خوشش نیاد
مگه معیار من مذهبی ها هستند؟؟
اصلا بعضی موضع گیری ها برای این بود که عبدالرحمن چنین حرفی رو زد وگرنه بقیه ش......
تقیه در چنین حالتی که شما میگی هیچ موضوعیتی نداره
از امیرالمومنین عليه السلام گرفته تا رائفی دشمن خاص خودشون رو داشتن
مگه میشه کسی که از حق دفاع میکنه دشمن نداشته باشه؟
من اگر دست رو دست میزاشتم و خیلی حرفا رو رک نزده بودم اینطور نمیشد
یاد قضیه خس و خاشاک افتادم!!!
سلام
جناب عبدالرحمن ! چه خبرته ؟ چرا داد و فرياد راه انداختي ؟
من كل مطالب رو نخوندم و در جريان تايپك نيستم فقط دو ارسال آخر و نحوه برخورد دو دوست منو وادار به نوشتن كرد .
چرا تا مي بيني يكي اومد بر خلاف انديشه تان حرف زد زودي در برابرش جبهه مي گيري ؟
يعني بدور از جان دوستان و اساتيد كاربران تالار همه رو عوام فرض كردي ؟
اينجا تالار بيداري انديشه هست نه تالار محاكمه انديشه
هر كسي هم حق داره نظرشو رو عقيده اش رو بگه ؟ حالا نه هر كسي . لااقل دوستانت و كاربراني كه بي غرض و مرض بگن - خوب برخي مواقع هم هست كه يكي با عناد و دشمني يه چيزي ميگه اون قضيه اش فرق مي كنه
آرام باشيد و بگذاريد ديگران با آرامش قضاوت كنند
براي هر موضوعي اين چنين داغ كردن كه نشد برادرمن
اگر ايمان داريد كه حق را مي گوييد در كمال آرامش بگوييد و منتظر نتيجه نباشيد - چون به وظيفه تان عمل نموديد .
اين قدر هم منم منم نكنيد كه عاقبت نداره داداش
موفق باشيد
يا علي عليه السلام
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۶)وحید110 نوشته است: [ -> ]انگار شما رک گویی رو خوشتون میاد مانعی نداره
ببین برادر من یه اخوندایی یا اشخاصی هستند میان توی قم مثلا مجلس عمر کشون میگیرند . یه شیعه ای تماس گرفت با شبکه ولایت(فکر کنم پاکستانی )گفت شما اونجا نشستید توی امنیت با زن و بچه فکر ماها رو نمیکنید . اگر خیلی مردید دست زن و بچتون رو بگیرید بیارید اینجا بعد از این کارا بکنید
مطمءنید واقعا کار شما این نتیجه رو میده؟!
نه اینطور که پیداست معیارتون خودتونید
من میگم درست بنویسید و بگید تا برد داشته باشه کاراتون . بخوای یا نخوای خوشت بیاد یا نیاد این کاراتون داره برعکس جواب میده . اصلا دقت کردی من گفتم نوع بیان نگفتم خود عمل .
الان یه تاپیک زدی دودمان طرف به باد رفت جلو جریان رو گرفت. بتش شکست ... خسته نباشی
نه. تنها کاری که کردی این بود که یه حرف درست رو طوری زدی که هم حرفت دیگه گوش نمیشه هم خودت شنیده نمیشی . الان همه نگاه ها رو بردی سمت حاشیه به جای اینکه ببری سمت موضوع
این نوع گفتمان شما مال محیط عمومی نیست .
منم معیارم شما نیستی برادر من
بیشترین تخریب مذهب همیشه مال عده ای بوده که اخلاق شخصی خودشون رو با توجیه دین نمودار میکردن .
این نوع برخورد مال شخصیت خود شماست و دین همچین برخوردی نداشته . تبری هم شکل و شمایل و مراتب و موقعیت های خاص داره .
یا حق
آخه 310 کشون چه ربطی به این داره!!!!!!!!!
راد خلیفه این سینمایی هاست؟
میان میکشنتون؟
شما سینمایی ها رو نشناختی؟
من رک گو هستم ولی ادبو رعایت میکنم
البته در برابر برادرم نه دشمن
فقط سیاست برخی آقایون رو ندارم که همه رو از خودم راضی نگه دارم
رضایت یک نفر برام مهمه
الان برخی هستن فقط چون عبدالرحمن این صحبتو شروع کرد اینطور گارد گرفتن
یسری هستن میترسن خراب بشن جلو نیومدن
یسری هم که دشمن روز رو نمیشناسن
واقعا در حیرتم که بخاطر یه بازیگری که به ریش همتون خندیده با اون صحبتاش رو سن اینطوری دارید وقت میزارید
من متاسفم برای خودم
چرا انقدر منفعلید
میترسید بهتون بگن تندرو؟
من خودم میگم! خودمو خراب میکنم تا بت این ها بشکنه
هنوز جدی نگرفتید داستان این سینمایی ها رو
وحید جان صحبتت در رابطه با اینکه نوع بیان باید طوری باشه که مخاطب رو جلب کنه رو قبول دارم.
شما اشاره کردید که هر راست نباید گفت.... بحث ما سر راست بودن یا نبودن هست نه اینکه باید گفت یا خیر.
من هنوز منتظرم دوستانی که رفتن معیار بیارن بیان...... میدونید چرا نمیان؟ چون میگن معیار خودمونیم. ما میگیم این فحشه پس یعنی فحشه ، خوب و بد رو ما تشخیص میدیم!
تکلیف این بحث خیلی وقته مشخصه.... نیازی به تاپیک جدید هم نبود توی تاپیک قبلی هم مشخص بود که دوستان بدون اطلاع وارد بحث شدن