تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول:موضوع خدا فرق میکنه با انسان!خدا حقیقت وجودی انسانها رو میگه،در حالی که کاملا به اون واقفه.اما انسانها سلیقه ای صحبت میکنند.امروز با فردی موافق هستند و فردا با فردی موافق نیستند.

بنابر این صحبت شما ما باید کلا تولی و تبری رو ببوسیم بذاریم کنار چون ما خدا نیستیم و ممکنه سلیقه ای بشه!!!!!!!!!
برای چی گفتن با دوستان خدا دوستی کنید و از دشمنان خدا برائت بجویید؟؟؟؟

نقل قول:ببینید وقتی در قرآن درباره ابوجهل صحبت میشه از چه ادبیاتی استفاده میشه

از ادبیات به قول شما فحش! دستانش بریده باد و... تازه به خودش بسنده نمیکنه زنش رو هم میگیره به فحش :دی

عجب فحشهایی داده آیت الله بهجت و ما نمیدونستیم! Smile

=-=-=
من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه

همونطور که میبینید داریم نزدیک میشیم به اینکه بگید اینها فحشه چون من میگم! من معیار هستم!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بنابر این صحبت شما ما باید کلا تولی و تبری رو ببوسیم بذاریم کنار چون ما خدا نیستیم و ممکنه سلیقه ای بشه!!!!!!!!!
برای چی گفتن با دوستان خدا دوستی کنید و از دشمنان خدا برائت بجویید؟؟؟؟
تفاوت بین تولی و تبری با دشنام گفته شد.

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]از ادبیات به قول شما فحش! دستانش بریده باد و... تازه به خودش بسنده نمیکنه زنش رو هم میگیره به فحش :دی
خب شما فکر نمیکنید چرا همون قرآن مسلمانان و پیروانش رو از فحش دادن به مشرکین نهی میکنه؟؟

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]فحشهایی داده آیت الله بهجت و ما نمیدونستیم! Smile
Smile
براتون تفاوت مخاطب قرار دادن یک شخص و توهین به اون رو با مثال زدن عده ای به چهارپا و ... گفتم!
اینجا بحث عبرت گرفتن و مثال زدنه،نه توهین و فحش به شخص خاصی...خیلی ساده ست!کسی نمیاد بگه که چرا به من ریاکار توهین کردی!!

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه

همونطور که میبینید داریم نزدیک میشیم به اینکه بگید اینها فحشه چون من میگم! من معیار هستم!
از ابتدای تایپیک هم گفته شد...معیار عرف جامعه ست و توجه به این که اینجا یک تالار گفتمان عمومیه.
بحث اصلی بر سر این بود که آیا توهین کردن به اشخاص (ولو اینکه مستحقش باشند)درسته؟؟
بعد بحث کشید به این که حالا چی فحش هست و چی نیست!!
بنده هم که از ابتدا گفتم توهین اشتباهه.حتی به دشمن،خدا و ائمه هم همین رو میگن!
Blush
جناب عبدالرحمن، ماهم با حرف شما مخالف نیستیم، اتفاقا کاملا هم موافقیمSmile
فقط شما، اول نتیجه رو میگیرید، بعد میگید حالا دوستان بیاید صحبت کنیم ...Wink
همین!

سینما و شبکه های تی وی ما پر شده از آدم هایی ک یک طرز خاص دارن و فقط طرز فکر خودشون رو قبول دارن...
و فکر می کنن این، طرز فکر اکثر مردمه و اونا دارن حرف دل مردم رو می زننAngel

و اما این طرز فکر...
ظاهر آدما، خیلی خوب باطنشون رو نشون میده!!! نحوه لباس پوشیدن ، طرز آرایش کردن، مدل برخوردشون با همدیگه!!!

وقتی ی فیلم، تمام گریمورهاش مرد هستن،
وقتی ی بازیگر خانم می خوره زمین و آقاهه میاد پاشو بررسی می کنه مبادا اوف شده باشه،
....
البته مسئله فقط سر بازیگر هاش نیست! این بیچاره ها دکور کار هستن...
مسئله اصلی، اون طرز فکری هستش ک توی این فیلم ها القا میشه...
البته بگذریم از اینکه توی 90 درصد این فیلم ها، دست اندر کاران محض دورهمی اومدن ی فیلم ساختن و دادن بیرونBig Grin
1درصد بذاریم برای اون فیلم هایی ک ب معنای واقعی کلمه قشنگ هستن و ی منطق قوی و مستدل پشتش هستCool
اون 9 درصد دیگه هم ک پشتش فکر هست، این مدل فکره ...
فیلم «مادر»
فیلم «زندگی خصوصی».
AngryAngryAngry

اون وقت، این آدما با این طرز فکر میان میشن الگوی ی سری جوون جوگیر!Dodgy
اون جوون مثل بازیگر محبوبش تیپ میزنه، مثل اون غذا می خوره، مثل اون آرایش می کنه، مثل اون برخورد می کنه،
وقتی برای بازیگر های فلان و فلانه، حد و مرزی وجود نداره، کم کم قبح برداشتن این پرده هم برای دختر و پسر میریزه
وقتی فلانه میاد اینطوری آرایش می کنه، خب دختره هم می ره همونطوری آرایش می کنه
وقتی فلان اونطوری ابرو بر میداره ، خب پسره هم میره اونطوری ابروشو .... ( حالم به هم خورد! )
وقتی فلان، میره بهمانه رو بغل می کنه میگه مثل خواهرم می مونه، خب پسره هم ....

و جای بد این اتفاقات چیه؟؟؟؟
اینه ک ب فلان و فلانه کسی گیر نمیده، ولی این جوون بدبخت رو ب منعش می کنن!Exclamation
مشکل فقط ی جا دوجا نیست،
این رشته سر دراز دارد .....
ببینید

سب چیزیه که لایق طرف نیست

مثلا حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به بت ها فحش نمیدادند

ولی بت ها رو شکستند!!!

منم خواستم بت شخصیت پوشالی که برای هم ساختند رو حتی در همین محیط محدود بشکنم

تازه این مثالی که آقا حامد زد

یه مثال جالب تر

خدا تو سوره دخان به یسری از جهنمیا ببین چی میگه!

ذق انك انت العزيز الكريم

یعنی لهشون میکنه!!!

یا یجا دیگه داریم

قال اخسيوا فيها ولا تكلمون (مومنون 108)

میدونید معنی محاوره ایش چیه؟

از قول خداست!!!

خیلی سنگینه

گم شید

این اخسئو رو به سگ میگن تو عربی

یعنی چخه!!!!

میگه گمشید و هیچچچچی نگید

خدا برای این جور افراد اینطوریه
به نام خدا
سلام

ببخشید واقعا یه سوال برای من پیش اومده :

اینکه ماها که معصوم نیستیم و نمی تونیم مصادیق واقعی لعن و نفرین رو پیدا کنیم، پس محدوده ی تبری برای من چی می شه؟توی همون مرحله ی قلبی می مونه؟
یعنی فقط باید توی زیارت عاشورا برائت زبانی خودم رو اعلام کنم؟
فکر نمی کنید با این دید، مرگ بر آمریکا گفتن هم زیر سوال می ره؟ مغالطه نیستا، با همون تفکر که می گیم مرگ بر آمریکا، نمی شه تعمیم بدیم و مصداق ها رو پیدا کنیم؟
اگه من به خاطر ایدئولوژی آمریکا، از لعن استفاده می کنم، نمی تونم اینو به شخص تعمیم بدم؟
محدوده ی تساهل و تسامح تا کجاست؟
اگر من غیر معصوم مجاز به تبری زبانی هستم، معیار یافتن مصادیق برای من چیه؟ و این تبری رو چطور اعلام کنم؟
الفاظ مشابه رو که امام (رحمة الله علیه) مثلا در شان شاه به کار برده رو با اینکه ایشون هم غیر معصوم هستند، چطور توجیه می کنید؟
لطفا دقیق جواب داده شه

پ.ن. : سوالام واقعا سوالاین که برام شبهه شده و منظورم شخص خاصی(سعید راد) نیستش
بسم الله الرحمن الرحیم

نمیدونم موضوعی که رهگذر مطرح کرد چی بود, ولی هیچ کس حق نداره به مخالفین تفکر خودش هرچی که دوست داره بگه, اینهمه هم ادعا داشته باشه !

وقتی افراد رو کودن و احمق خطاب میکنید باید توقع داشته باشید که درهمون حد هم بشنوید ولی اگه طرف مقابلتون سکوت میکنه و جوابی به این حرفتون نمیده بخاطر درست بودن حرفتون نیست, چیز دیگه ایه که هیچوقت اونو درک نمیکنید , که البته اهمیتی هم نداره ....!!!!
نقل قول: شما معنی سب رو میدونید چیه؟

معنی تقیه رو چطور؟
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۳)مصباح نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام

ببخشید واقعا یه سوال برای من پیش اومده :

اینکه ماها که معصوم نیستیم و نمی تونیم مصادیق واقعی لعن و نفرین رو پیدا کنیم، پس محدوده ی تبری برای من چی می شه؟توی همون مرحله ی قلبی می مونه؟
یعنی فقط باید توی زیارت عاشورا برائت زبانی خودم رو اعلام کنم؟
فکر نمی کنید با این دید، مرگ بر آمریکا گفتن هم زیر سوال می ره؟ مغالطه نیستا، با همون تفکر که می گیم مرگ بر آمریکا، نمی شه تعمیم بدیم و مصداق ها رو پیدا کنیم؟
اگه من به خاطر ایدئولوژی آمریکا، از لعن استفاده می کنم، نمی تونم اینو به شخص تعمیم بدم؟
محدوده ی تساهل و تسامح تا کجاست؟
اگر من غیر معصوم مجاز به تبری زبانی هستم، معیار یافتن مصادیق برای من چیه؟ و این تبری رو چطور اعلام کنم؟
الفاظ مشابه رو که امام (رحمة الله علیه) مثلا در شان شاه به کار برده رو با اینکه ایشون هم غیر معصوم هستند، چطور توجیه می کنید؟
لطفا دقیق جواب داده شه

پ.ن. : سوالام واقعا سوالاین که برام شبهه شده و منظورم شخص خاصی(سعید راد) نیستش

دقیقا این تبری ها اگر به زبان نیاد باطل دور میگیره

منظورم از باطل مثلا همینا بودن که از اون دو تا بازیگر در جشنواره تعریف کردن

تبری باید به زبان و قلب و عمل باشه

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۵)آلاله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

نمیدونم موضوعی که رهگذر مطرح کرد چی بود, ولی هیچ کس حق نداره به مخالفین تفکر خودش هرچی که دوست داره بگه,اینهمه هم ادعا داشته باشه !

وقتی افراد رو کودن و احمق خطاب میکنید باید توقع داشته باشید که درهمون حد هم بشنوید ولی اگه طرف مقابلتون سکوت میکنه و جوابی به این حرفتون نمیده بخاطر درست بودن حرفتون نیست, چیز دیگه ایه که هیچوقت اونو درک نمیکنید , که البته اهمیتی هم نداره ....!!!!

باز هم هوچی گری

من کجا گفتم احمق و کودن ؟

اگر جایی گفتم طرف لایقش بوده مثل وهابیا

اگر در مورد فیلم های کره ای میگید من گفتم کودن بار میاره نگفتم کسی که نگاه میکنه کودنه

در هر صورت برام خیلی چیزا مشخص شد در این تاپیک

به زبان نمیارم که دشمنی درست نکنه

(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۰)وحید110 نوشته است: [ -> ]معنی تقیه رو چطور؟

در برابر؟
دوستان من همینجا، از پشت همین تریبون اعلام می کنم، تشکر هایی ک زیر پست های مربوطه توی تاپیک قبلی زدم، اصلا درباره فحش دادن نبود!
منظورم فقط این بود ک دارید جهت می دید!
بذارید خواننده بخونه، خودش بتصمیمه ...

وقتی حرف کسی حق باشه، نیازی نیست ک بخواد با واژه ها بازی کنه!
( حالا آیه قرآن ردیف نکنین اینجاهاااا! منظورم کاملا واضحهWink )

ببخشید وسط دعواتون اومدم،
ب ادامه دعواتون برسید ....Big Grin
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۱)Aban نوشته است: [ -> ]جناب عبدالرحمن، ماهم با حرف شما مخالف نیستیم، اتفاقا کاملا هم موافقیمSmile
فقط شما، اول نتیجه رو میگیرید، بعد میگید حالا دوستان بیاید صحبت کنیم ...Wink
همین!

سینما و شبکه های تی وی ما پر شده از آدم هایی ک یک طرز خاص دارن و فقط طرز فکر خودشون رو قبول دارن...
و فکر می کنن این، طرز فکر اکثر مردمه و اونا دارن حرف دل مردم رو می زننAngel

و اما این طرز فکر...
ظاهر آدما، خیلی خوب باطنشون رو نشون میده!!! نحوه لباس پوشیدن ، طرز آرایش کردن، مدل برخوردشون با همدیگه!!!

وقتی ی فیلم، تمام گریمورهاش مرد هستن،
وقتی ی بازیگر خانم می خوره زمین و آقاهه میاد پاشو بررسی می کنه مبادا اوف شده باشه،
....
البته مسئله فقط سر بازیگر هاش نیست! این بیچاره ها دکور کار هستن...
مسئله اصلی، اون طرز فکری هستش ک توی این فیلم ها القا میشه...
البته بگذریم از اینکه توی 90 درصد این فیلم ها، دست اندر کاران محض دورهمی اومدن ی فیلم ساختن و دادن بیرونBig Grin
1درصد بذاریم برای اون فیلم هایی ک ب معنای واقعی کلمه قشنگ هستن و ی منطق قوی و مستدل پشتش هستCool
اون 9 درصد دیگه هم ک پشتش فکر هست، این مدل فکره ...
فیلم «مادر»
فیلم «زندگی خصوصی».
AngryAngryAngry

اون وقت، این آدما با این طرز فکر میان میشن الگوی ی سری جوون جوگیر!Dodgy
اون جوون مثل بازیگر محبوبش تیپ میزنه، مثل اون غذا می خوره، مثل اون آرایش می کنه، مثل اون برخورد می کنه،
وقتی برای بازیگر های فلان و فلانه، حد و مرزی وجود نداره، کم کم قبح برداشتن این پرده هم برای دختر و پسر میریزه
وقتی فلانه میاد اینطوری آرایش می کنه، خب دختره هم می ره همونطوری آرایش می کنه
وقتی فلان اونطوری ابرو بر میداره ، خب پسره هم میره اونطوری ابروشو .... ( حالم به هم خورد! )
وقتی فلان، میره بهمانه رو بغل می کنه میگه مثل خواهرم می مونه، خب پسره هم ....

و جای بد این اتفاقات چیه؟؟؟؟
اینه ک ب فلان و فلانه کسی گیر نمیده، ولی این جوون بدبخت رو ب منعش می کنن!Exclamation
مشکل فقط ی جا دوجا نیست،
این رشته سر دراز دارد .....

نتیجه نگرفتم!!!

دم دادم به مجلس Cool

واقعیتش فکرشو نمیکردم در تالار بیداری اندیشه هم این تفکرات رحمانی وجود داشته باشه

احتمالا اگر برم یه تالار عادی دیگه تمومه!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع