تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لطفا از این به بعد در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید

به اندازه کافی انرژی ها سر هیچی نابود شد
بسم الله لرحمن الرحیم

سلام

شاید دوستان به عمق فاجعه پی نبردند قبلا در این پست اشاره کردم

نقل قول:حال وقتی میشنویم در سخنرانی جشنواره فجر یکی از بازیگران مربوط به همون سینمای فحشا سخنرانی میکندو از بازیگرهای همون سینما یاد میکند

شما همین حرف امام را بگیرید بازیگرانی متعلق به سینمای فاحشه در جشنواره فیلم فجر قراره انقلاب بوسیله همین نهادهای فرهنگی صادر شود میاد از دو تن از تفرات اساسی در سینمای فاحشه یاد میکند و تجلیل ،درد از این بالاتر هست!

امام علی ع یه خلخال ز پای زن یهودی میکشند چه میگویند..... فکر میکنید اون اتفاق بالاتر بوده یا این اتفاق؟؟؟؟؟؟؟

تریبون جه راحت دست چه کسانی قرار میگیرد!!!!!

یسری ها راهشون نمیدن ،مانند وحید جلیلی امده بود برنامه هفت میگفت یه بار ما را اوردند بزارید حرفم را بزنم......

یکم دقت در وقایع بد نیست!!!!!!!!!!

یا علی.
نمیشه که جلوی اینها رو گرفت.اینها حرف خودشون رو میزنن...ما هم باید حرف خودمون رو بزنیم و تا زمانی که دلیلی برای اخراج چنین افرادی از سینما نداریم،فقط میتونیم با همون زبان فرهنگ و سینما خرابشون کنیم.
در ضمن آقای ایوبی هم که گفتند این حرفها هیچ ربطی به سازمان ارشاد یا موضع سینمای امروز نداره
http://mehrnews.com/detail/News/2225776

من از سعید راد ناراحت نشدم...چون از قبل هم مواضعش مشخص بود و اصلا هم کار شاخص و فاخری نکرده بود.
اما از بعضی چیزها ناراحت شدم...
[تصویر: hameh_behdad2.jpg]
من اگه جای حوزه علمیه بودم یه چندتا رشته دیگه میزدم

کلا هر علمی که دانشجوش تقوا،معرفت و حکمت(عقل کل نگر و اخروی) نداشته باشه،دیر یا زود به انحراف کشیده میشه
-اینو در بین رشته های دیگه هم میشه دید،معماری های غربی که اصلا با فرهنگ ما سازگار نیستن
-علوم پایه ها هم که دوزار سواد ندارن میان از خدا دور میشن و فکر میکنن خیلی حالیشونه(دیدم که میگما،کلا خداناباوری انگار کلاس داره)
-پزشکی که دیگه هیچی،یه حدیث از امام بیاری،غیر علمی میدونن حالا همین خارجیا میرن این احادیث رو اکادمیک میکنن خودشون استفاده میکندد
....
حالا مثال زیاده،منظور اینکه باید تقوا داشت.
و واقعا اگه من جای حوزه بودم کم کم رشته هام رو زیاد میکردم،چه اشکالی داره مثلا حوزه رشته فیزیک بزنه ،خدا این همه در مورد تفکر در افرینش اسمانها و زمین گفته،چقدر از شاگردان امام دانشمند بود؟
حالا سینما و داستان نویسی که از واجباته
حداقل میدونی اون ادمی که میاد بیرون به یه خدا پیغمبری اعتقاد داره و باعث انحراف مردم نمیشه
من یه زمان داستانهای تخیلی ترسناک مینوشتم،واقعا به ادم الهام میشه
وقتی سوره شعرا رو خوندم ترسیدم،چون اینا رو یا شیطان الهام میکنه یا فرشتگان
کمئن بودم مال من الهی نیست
ادمی که ظهارت نداره باید بترسه از این ورود به این حوزه ها یا بره خودشو درست کنه
فقط و فقط باید تولید کرد... تولید اندیشه.
اینکه بشینیم و بزنیم تو سرمون و فحش بدیم(یا تبری بجوییم) بدون اینکه کار خاصی را برنامه ریزی کرده باشیم فقط و فقط مسخره کردن خودمون هست و لاغیر.
اینقدرها هم تو هوا حرف نزنم، بگذارید از کارهایی که انجام شده یه کم بگم به عنوان مثال:
1- تشکیل کلاس های آموزشی تماشای 100 فیلم برتر سینما ونقد آن.
2- تشکیل کلاسهای نوشتن فیلنامه فیلمهای مستند.
3- تشکیل کلاسهای نمایشنامه خوانی.
4- تشکیل کلاسهای موسیقی متن فیلم
5- تشکیل کلاسهای آموزش فیلمبرداری
و...
همه این ها را انجام دادیم، مکان جالبه: بســـــــیج!!
جوابش هم در سینمای عمار گرفتیم و داریم میگیریم..

بچه های حزب اللهی باید بدونن که اصلا وقت تلف کردن در این موارد جایز نیست، باید نسل جدید کار را به عهده بگیره...

سینمای قلهک پارسال اولین استارت جدی در جشنواره بود.
دوستان مطلع متوجه اند عرائض حقیر را.

ولی در کل اینکه بخواهیم همش ایراد بگیریم حتی از فیلمی همچون محمد رسول الله، در حالی که حتی نمیتونیم خودمون یه سکانس کوچیک از تیتراژش را بسازیم.....

از آقای راد تا فرهادی و... این ها زحمت کشیدند، چه بخواهید و چه نخواهید در فن خودشون متبحر بودن.در این مورد حاضرم بحث علمی کنم.
حالا به نظرتون چی کار کنیم:
1- تربیت تخصصی نیروهای معتقد به جریان انقلاب و بازپس گیری سنگر هنر..

2- گزینه دیگری به ذهنم نرسیدWink

بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:ولی در کل اینکه بخواهیم همش ایراد بگیریم حتی از فیلمی همچون محمد رسول الله، در حالی که حتی نمیتونیم خودمون یه سکانس کوچیک از تیتراژش را بسازیم.....

بله از هر فیلمی بخواهیم اشکال بگیریم و ایرادت فنی زیاد است مثلا چند روز پیش فیلم سرگیجه هیچکاک را بررسی میکردیم سوتی داده بود یه جای فیلم ولی صحبت بر سر مسائل فنی نیستا!!!!!!!!

نقل قول:از آقای راد تا فرهادی و... این ها زحمت کشیدند، چه بخواهید و چه نخواهید در فن خودشون متبحر بودن.در این مورد حاضرم بحث علمی کنم.
حالا به نظرتون چی کار کنیم:
1- تربیت تخصصی نیروهای معتقد به جریان انقلاب و بازپس گیری سنگر هنر..

2- گزینه دیگری به ذهنم نرسید[تصویر: wink.png]

بله شیطان هم خیلی زحمت میکشد و ما هم در مقابل باید زحمت بکشیم در این حرفی نیست

بحث اول سر اینکه چرا تریبون را به اینها دادند؟؟وضعیت ایشان مشخص است اونی مقصر است که تریبون را به ایشان داد.

افرد متخصص الان هستند البته باید بیشتر از این حرفها باشند

افرادی مانند حاتمی کیا ،وحید جلیلی ،نادر طالب زاده،و خیلیهای دیگر که البته تریبونی ندارند مشکل جای دیگر است که تریبون رفت دست این شخص متعلق به سینمای فیلم فارسی

مطمئن باشید تا اون اصلاح نشود خیلی مسائل حل نمی شود

در اینکه حوزه علمیه و بچه حزب اللهی ها باید برند سمت سینما شکی نیست

پارسال اقا در دیدار با سینماگران بیان کردند وارد شدن در این عرصه جهاد است

از لفظ جهاد استفاده کردند مطالب بسیاری دارد

یا علی.
احسنت... فدای رهبر فرزانه که سخنشان الحق مبین راه است..
ما هم همین را عرض میکنیم... عبدالرحیم عزیز، در کنار اون افرادی که نام بردی مثل حاتمی کیا و.. تنها اگر میتوانستیم 20 نفر دیگر هم نام ببریم، کار حل بود.

قبول دارم مشکلات سطح کلان مدیریتی هم هست، ولی به نظر حقیر مشکل پایه ای و مبنایی نبود (بهتر بگم کمبود) نیروی متخصص و دینی در عرصه هنر است.

در اون تاپیک هم تأکید حقیر بر هنر ارزشی به خاطر همین مسائل بود... شما نیرو داشته باش. هرچقدر هم مسئولان بخوان کم کاری و کم لطفی کنن، صدای شما شنیده و دیده خواهد شد. این یک سنت الهی است. Smile
(۱۴/بهمن/۹۲ ۳:۴۳)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]تریبون جه راحت دست چه کسانی قرار میگیرد!!!!!

یسری ها راهشون نمیدن ،مانند وحید جلیلی امده بود برنامه هفت میگفت یه بار ما را اوردند بزارید حرفم را بزنم......

یکم دقت در وقایع بد نیست!!!!!!!!!!

یا علی.

کاری به کلیه بحثتون ندارم و همین یک قسمتش رو نقد میکنم:

شما که این همه دم از امام میزنی و... قطعا نظرات امام درباره ازادی هم میدونی؟؟ یا نظرات شهید مطهری تئورسین اصلی انقلاب در این باره؟؟؟
مطهری میگفت : بذارید مارکسیست ها رو به روی حوزه کلاس تشکیل بدن و مردم هر کدوم رو دوست دارند پیگیر بشن...
یا خود امام برای چی حکومت اسلامی رو جمهوری اسلامی کرد؟؟؟
برای اینکه در جامعه آزادی به وجود بیاد و همین محدودیت برای بچه مذهبی ها باعث بشه تا پیشرفت کنن و اونقدر خوب و درست کار کنند که بدنه آزاد جامعه بهشون جذب بشه...

درحالی که حرف شما و امثال جلیلی برعکس اینه: میگید ما هیچ کار نکرده میخواییم تمام تریبون ها رو صاحب بشیمBig Grin

اتفاقا به نظرم صبر اهالی سینما خیلی هم بالاست ، شما فکر کن یکی مثل دهنمکی تو صنفت باشه ، همه جوره ازش حمایت بشه ، بعدش اون بشه ارزشی و شما بشی غیر ارزش...

یا یکی مثل عباسی که در عمرش حتی یکبار هم پشت صحنه یک فیلم رو ندیده بشه داور فجر !!! (که البته این مورد اعتراض گسترده اهالی هنر رو در بر داشت)

و ده ها مورد دیگه...

برادر من شما باید بسازی ، چرا هیچکس تو هنر به کسی مثل میرباقری و حاتمی کیا و... اعتراض نداره ، مگه اینا از ما نیستن ؟؟؟؟

دلیلش اینه که اینا فیلم سازن ، فیلم خوب میسازن ، عقیده شون رو رواج میدن و کسی هم بهشون کاری نداره نه شخصی مثل وحید جلیلی و عباسی و... که خودشون رو علامه فرض میکنن از سیاست گرفته تا فرهنگ و هنر رو مورد لطف خودشون قرار میدن و توقع دارن هنری ها براشون خم و راست بشن...

بحثم پراکنده شدBig GrinBig Grin

2تا نتیجه:

1- آزادی حق الهی و دینی و شرعی و قانونی این مردمه که هیچ ربطی به سلیقه شخصی من و شما نداره

2- با هنر مشکل دارید ، برید هنرمند بشید تغییرش بدید ، هیچ هنری با اهرم فشار و سیاست به راه نمیاد ، البته این در همه جا هست ولی در هنر یک حالت خاص تری پیدا میکنه

با تشکرWink

(۱۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۱۰)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]بله شیطان هم خیلی زحمت میکشد و ما هم در مقابل باید زحمت بکشیم در این حرفی نیست

بحث اول سر اینکه چرا تریبون را به اینها دادند؟؟وضعیت ایشان مشخص است اونی مقصر است که تریبون را به ایشان داد.

افرد متخصص الان هستند البته باید بیشتر از این حرفها باشند

افرادی مانند حاتمی کیا ،وحید جلیلی ،نادر طالب زاده،و خیلیهای دیگر که البته تریبونی ندارند مشکل جای دیگر است که تریبون رفت دست این شخص متعلق به سینمای فیلم فارسی

مطمئن باشید تا اون اصلاح نشود خیلی مسائل حل نمی شود

در اینکه حوزه علمیه و بچه حزب اللهی ها باید برند سمت سینما شکی نیست

پارسال اقا در دیدار با سینماگران بیان کردند وارد شدن در این عرصه جهاد است

از لفظ جهاد استفاده کردند مطالب بسیاری دارد

یا علی.

الان یعنی چی شیطان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟AngryAngryAngryHuh

درباره تریبون هم بگم تریبون دادنی نیست بلکه به دست اوردنی ست، دقیقا مثل نمرهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin (بد بود میگی داد ، خوب بود میگی گرفتم)

ضمنا خود اقا هم در دیدار با کادر سریال یوسف پیامبر بر استقلال نیروها تاکید داشتن نه حمایت اونها ، اصلا حرف من حرف آقاست و همون حرف امام 30 سال پیش که باید خودتونو بکشید بالا مردم بیان سراغتون ، با حمایت بی دریغ حکومت، مشکل حل نمیشه.

جالبش اینه که همین حرفو اقای وحید جلیلی تو یک سخنرانیشون روش تاکید داشتن ، حالا من نمیدونم چی شده شما نسبت به تریبون نداشتن وحید جلیلی اعتراض دارید؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:کاری به کلیه بحثتون ندارم و همین یک قسمتش رو نقد میکنم:

شما که این همه دم از امام میزنی و... قطعا نظرات امام درباره ازادی هم میدونی؟؟ یا نظرات شهید مطهری تئورسین اصلی انقلاب در این باره؟؟؟
مطهری میگفت : بذارید مارکسیست ها رو به روی حوزه کلاس تشکیل بدن و مردم هر کدوم رو دوست دارند پیگیر بشن...
یا خود امام برای چی حکومت اسلامی رو جمهوری اسلامی کرد؟؟؟
برای اینکه در جامعه آزادی به وجود بیاد و همین محدودیت برای بچه مذهبی ها باعث بشه تا پیشرفت کنن و اونقدر خوب و درست کار کنند که بدنه آزاد جامعه بهشون جذب بشه...

درحالی که حرف شما و امثال جلیلی برعکس اینه: میگید ما هیچ کار نکرده میخواییم تمام تریبون ها رو صاحب بشیم[تصویر: biggrin.png]

اتفاقا به نظرم صبر اهالی سینما خیلی هم بالاست ، شما فکر کن یکی مثل دهنمکی تو صنفت باشه ، همه جوره ازش حمایت بشه ، بعدش اون بشه ارزشی و شما بشی غیر ارزش...

یا یکی مثل عباسی که در عمرش حتی یکبار هم پشت صحنه یک فیلم رو ندیده بشه داور فجر !!! (که البته این مورد اعتراض گسترده اهالی هنر رو در بر داشت)

و ده ها مورد دیگه...

برادر من شما باید بسازی ، چرا هیچکس تو هنر به کسی مثل میرباقری و حاتمی کیا و... اعتراض نداره ، مگه اینا از ما نیستن ؟؟؟؟

دلیلش اینه که اینا فیلم سازن ، فیلم خوب میسازن ، عقیده شون رو رواج میدن و کسی هم بهشون کاری نداره نه شخصی مثل وحید جلیلی و عباسی و... که خودشون رو علامه فرض میکنن از سیاست گرفته تا فرهنگ و هنر رو مورد لطف خودشون قرار میدن و توقع دارن هنری ها براشون خم و راست بشن...

بحثم پراکنده شد[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

2تا نتیجه:

1- آزادی حق الهی و دینی و شرعی و قانونی این مردمه که هیچ ربطی به سلیقه شخصی من و شما نداره

2- با هنر مشکل دارید ، برید هنرمند بشید تغییرش بدید ، هیچ هنری با اهرم فشار و سیاست به راه نمیاد ، البته این در همه جا هست ولی در هنر یک حالت خاص تری پیدا میکنه

با تشکر[تصویر: wink.png]

سلام

Smileخب خدا را شکر ایندفعه لحنت برادر ارومتره ،لقبی هم بهمون ندادیSmile

جواب حرفت در ارسالت تقریبا هست دقت کن در جواب

اگر متوجه نشدی بگو بیان کنمWink

نقل قول: الان یعنی چی شیطان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[تصویر: angry.png][تصویر: angry.png][تصویر: angry.png][تصویر: huh.png]

درباره تریبون هم بگم تریبون دادنی نیست بلکه به دست اوردنی ست، دقیقا مثل نمره[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png] (بد بود میگی داد ، خوب بود میگی گرفتم)

ضمنا خود اقا هم در دیدار با کادر سریال یوسف پیامبر بر استقلال نیروها تاکید داشتن نه حمایت اونها ، اصلا حرف من حرف آقاست و همون حرف امام 30 سال پیش که باید خودتونو بکشید بالا مردم بیان سراغتون ، با حمایت بی دریغ حکومت، مشکل حل نمیشه.

جالبش اینه که همین حرفو اقای وحید جلیلی تو یک سخنرانیشون روش تاکید داشتن ، حالا من نمیدونم چی شده شما نسبت به تریبون نداشتن وحید جلیلی اعتراض دارید؟؟؟؟[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]

منظور از شیطان اینکه جبهه باطل تلاشش را میکند پس بجنبید

بله باید تلاش کرد،در مورد وحید جلیلی مثال بود هستند مثل وحید یامین پور و خیلی های دیگر توانایی دارند بعلتهای دیگر

ازشون گرفته شد .

یا علی.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع