ما معصوم نیستیم که تمام حرف ها و کلماتمون حساب شده باشه.
فکر کنم این روحیه اینطور حرف زدن، زیاد درست نباشه.
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)رهگذر..... نوشته است: [ -> ]چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای..........
اصلا این سبک نوشتن درست نیست
بزرگان ما میخوان هر کسی رو به هرچیزی خطاب کنند
ولی اینجا تالار
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۲)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]ما معصوم نیستیم که تمام حرف ها و کلماتمون حساب شده باشه.
فکر کنم این روحیه اینطور حرف زدن، زیاد درست نباشه.
ببخشید یعنی کل تاپیک همین یه مورد رو داره؟
این افراد غیر قابل احترامند و من هرگز نمیزارم از همون سطحی که لیاقتشو دارند بالاتر بیان
لطفا اگر بحثی بود یه تاپیک دیگه بزنید
افرادی که فقط برای همون ارسالا سپاس زدند یعنی کلا با بحث مشکل دارند؟ (البته مختارید)
این چه برخوردیه؟
باطل باید منکوب و له بشه پیش اهل حق
من با رنگ قرمز و اینجور چیزا پائینشون میارم
لطفا در جای دیگه صحبتشو بکنید
سینما رو دزدیدند این تروریست های فرهنگی
من نمیفهمم چطور استفاده از یک کلمه اینقدر بد شده که دوستان از فحش ناموسی هم بیشتر روش حساس شدن! کلمات ساخته شدن برای اینکه در موارد مناسب از اونها استفاده کنیم ،؛ در مورد کسانی که شایسته شون هست
این تفکر شبیه مسیحیته که میگه اگه یکی زد توش گوشت اونطرفت رو هم بگیر تا بزنه... به هیچ کس حق نداری چیز بدی بگی!
نقل قول:البته سردمدارانی هم همچون حسن عباسی یا رائفی پور هستند که اینطور حرف میزنند.
البته این تهمت شما عین ادب و عین خوشکل حرف زدن بود. دست شما درد نکنه....
سینمای ما «آوینی» کم داره... .
البته من هنوز با این ترکیب شما مخالفم ها!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]جشنواره فیلم زجر
توی همین جشنواره هم هستند و بودند افرادی که از دل و جان فیلم انقلابی و فیلم اسلامی ساختند...البته فضای جشنواره های سینمایی و کلا سینمای ایران،اونقدر خراب شده که دیگه دفاع ازش سخت باشه...اما همین چند کار خوبی که هر از گاهی ساخته میشه نشون میده که سینمای ما نمرده،فقط مریضه!
ادامه نمیدم. برای اینکه بحث منحرف نشه. گرچه الان هم مقداری شده.
من گفتم. با موضوع شما کاری ندارم.
اصلا موضوعتون رو قبول دارم.
ولی شما که از این کلمات استفاده میکنید، باید احتمال بدید این واکنش ها هم بدنبالش باشه.
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۱)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]ببین برادر من.
تعادل رو باید تو حرف زدن هم رعایت کرد.
این درست نیست که هروقت بخواهیم مخالف یکی حرف بزنیم، با تشبیهات و کلمات کنایه ای و تند و... خطابشون کنیم.
آیا نمیشه بدون اینگونه خطابها، تفکر اون شخص یا اعمالش رو نقد کرد؟
آیا حتما فقط با نقل این کلمات، حق مطلب ادا میشه؟
سلام
وقتی ما یه پستی رو ایجاد میکنیم حکم یک نقاد داریم جق داریم ایراداتو بگیم حق داریم نقد کنیم ولی ایا ناسزا گفتن درسته
هدف از تایپک چیه نشان دادن راه حق و باطل اگاه کردن ووووو
این یعنی افراط و تفریط
جنگ نرم یعنی چه؟
والا ما خودمون زمینه جنگ نرم و برای خودمون فراهم میکنیم
ادبیات درست حرف زدن خیلی مهمه این که طرف جذب کنیم نه دفع
بنده سوال دارم. معیار اینکه این حرف ناسزا هست یا نیست چیه
معیار اینکه این حرف به قول یکی از دوستان متعادل هست یا خیر چیه
اگر معیار صحیحی ارائه بشه سمعا و طاعتا
ولی اینکه دوستانی بیان وسط بحث بگن ما معیار هستیم و معیار رو ما تعیین میکنیم و این معیاره و همین درسته! به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
در ضمن پیشنهاد میکنم روند تاپیک رو از این محاکمه ی... خارج کنید تا یک بحث بنیادین داشته باشیم. ......... هم یه کاربر معمولی هست که معصوم هم نیست و انتقادهای فراوانی خود من بهش دارم...
متاسفانه کلمات خوب معنا نشدن یا معنای خودشون رو از دست داده اند. داستان مولوی رو حتما میدونید که چند نفر به زبانهای مختلف میگفتن انگور و با هم دعوا میکردن... حالا حکایت اینجاست!
منم اینو شنیده بودم، الان اینجا فیلمشو دیدم تازه...
اولش من اینو بگم که باور کنید از این دونفری که ایشون نام بردن تا همین لحظه یک فیلم هم ندیدم، کلا به سینمای ایران علاقه ای ندارم، قصد هم ندارم ببینم. پس نمیخوام هم طرفداری کنم ازشون.
ولی این باز همون بحث قدیمیه جامعه هست، خب یکسری به یک موضوع علاقه دارن یکسری دیگه ندارند. تو جامعه این چیزها عادیه. چون شما خوشت نمیاد از چیزی دلیلی نداره بقیه هم خوششون نیاد. فقط یک لحظه تصور کنید داریم در مورد جمعیت میلیونی صحبت میکنیم، یه کوچه یا محله نیست که بشه سلیقه ی همه رو یکسو کرد.
خانوم نینا میگه من فیلم رو دیدم خوشم نیومده، 10 نفر دیگه هم در ادامه میان میگند خوشمون نیومده و مذخرفه...
بعد از اونطرف 11 نفر دیگه رو میشه پیدا کرد که فیلم ها رو دیدن و خوششون اومده. حالا تکلیف چیه؟
بیایم به خاطر اونهایی که مخالف هستن بزنیم ریشه رو بخشکونیم؟
تو همین ویدئو اون تعداد زیادی که دست زدن مگه مردم ایران نبودن؟ اینا صهیونیست و وهابی و سلفی نیستن که مردم خودمون هستند، اینا خوششون میاد طرفداری میکنن شما خوشت نمیاد نبین، طرفداری که جای خود دارد.
والا نمیدونم این مردمی که ما میبینیم توریست هستن انگار از نظر بعضیا !
یکی فوتبال و فلان بازیکن رو دوست داره، یکی دوست نداره.
یکی فلان بازیگر رو دوست داره. یکی فلان فیلم رو دوست داره.
یکی هم اون شهید محترمی که تو اون تاپیک آورده شده بود اسمش.
قشنگیه جامعه همینه که سلیقه ها متفاوته. نمیتونید بگید چون ما اینها رو دوست نداریم شما هم حق نداری دوست داشته باشی و باید بیای همینی که ما میگیم رو علاقه داشته باشی بهش!
همین سینما مگه طلا و مس رو نساخت؟ مگه حوض نقاشی رو نساخت؟ فیلم های خوبی هم بودند و طرفدارای خودشون رو هم داشتن. فیلم های دیگه هم کاری به خوب و بدش ندارم ولی طرفدارای خودشونو دارند.
به قول خارجکی ها Deal With It
در مورد بحث احترام هم من حرفی ندارم اصلا، تکلیف مشخصه. یکسری افراد تو این جامعه فقط یاد گرفتن همدیگه رو مارک کنند.
اونوری رو اینوری اسم بذاره، اینوری هم رو اونوری. وضعیت داغونیه...
فقط یاد بگیرید، وقتی رو بقیه اسم بد میذارید و بی احترامی میکنید، بعد که اونها هم روی شما اسم گذاشتن و بهتون بی احترامی کردند ناراحت نشید و مظلوم نمایی نکنید. چیزی که عوض داره گله نداره. ارجاتون میدم به همون فیلم مادر که مادر داستان به پسر بزرگش (محمدعلی کشاورز) همچین چیزی رو گفت.
نشه قضیه اون دسته افراد که به هیچکس احترام نمیزارن ولی توقع احترام از همه رو دارن!
ای کاش (حداقل) توی تایپیک اول از کسی اسم نمی بردید!این بیشتر اعتراض به شخصه که بهتره به صورت پیام خصوصی براش ارسال بشه!
حضرت علی(علیه السلام) به جمعی از یارانش که پیروان معاویه را در ایام جنگ صفین دشنام می دادند فرمود:
«انی اکره لکم ان تکونوا سبابین و لکنکم لو وصفتم اعمالهم و ذکرتم جهالهم کان اصوب فی القول و ابلغ فی العذر»
من خوش ندارم که شما فحاش باشید، اگر شما به جای دشنام، اعمال آنها را بر شمرید و حالات آنها را متذکر شوید به حق و راستی نزدیکتر است و برای اتمام حجت بهتر.
نهج البلاغه، خطبه ۱۹۷.
«لا تسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدوا بغیر علم...»
انعام، ۱۰۸