تولی و تبری واقعی یعنی چی؟ (مهم)
کسی نمیتونه جواب بده؟ دوستانی که بحث از دشنام میکنن لطفا دشنام رو تعریف کنن و بگن طبق کدوم معیار میگن حرفی دشنام هست یا نیست.
البته بشرط اینکه بازم عرف (!) رو سند قرار ندید
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]تفاله بصورت خالی با تفاله یچیزی فرق داره
وقتی میگم تفاله سینمای قبل انقلاب یه تشبیه بجاست
باید فرق باشه بین این کلمه و پیش کسوت سینمای قبل انقلاب
حرف شما کاملا صحیحه برادرم !!!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۲)Tishtar نوشته است: [ -> ]این «راد» از مشرکین که بدتر نیست!!
قرآن میگه که حتی به مشرکین هم دشنام ندید... .البته این با اعلام برائت فرق میکنه.
کسی به این راد! دشنام نداد برادر من
تشبیه بود!!!!
البته اینم بگم
تو فامیلمون هم چنین داستانی رو دارما!!!

خب اصل بحث همینه دیگه...اینه که اصلا دشنام یا بدگویی شده یا نه؟!
حالا اونایی که میگن تفاله فحشه دستا بالا!

حراجی که نیست
ببین برادر
من مثلا به دشمنای انقلاب اسلامی که دشمنای اسلام هستند به تبع
میگم بی شرف!
این درسته بین خودمون فحشه ولی اونا حقشونه
حرفم درست نیست؟
آیا شرف دارند؟
نقل قول:حالا اونایی که میگن تفاله فحشه دستا بالا!
متاسفانه شما نمیدونم به چه دلیل (!) چشماتونو بستید و مدام حرف خودتونو تکرار میکنید.
هر حرفی باید دید که تحت چه شرایطی توسط چه کسی خطاب به چه کسی در چه موضوعی با چه لحنی زده شده. همینجوری شما به من بگو ببینم گوسفند فحشه یا خیر؟ مرغ فحشه؟....
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]شما به من بگو ببینم گوسفند فحشه یا خیر؟ مرغ فحشه؟....
خب اگه به انسان گفته بشه فحشه!
.
.
.
.
.
(اما اگه میخواید بگید بعضی ها «انسان» نیستند،باید بگم تشخیص این موضوع به این سادگی ها نیست!در واقع همین انسان نبودن خودش نوعی توهینه که قرآن مسلمانها رو از این کار نهی کرده.)
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببین برادر
من مثلا به دشمنای انقلاب اسلامی که دشمنای اسلام هستند به تبع
میگم بی شرف! 
این درسته بین خودمون فحشه ولی اونا حقشونه
حرفم درست نیست؟
آیا شرف دارند؟
خب اینطوری همه توهینها در مورد یک سری آدم صدق میکنن!!!اصلا توهین یعنی همین که به یک فرد چیزی رو نسبت بدیم که خودش ناراحت بشه!
اما بحث سر اینه که کی تفاله ست؟؟!آیا ما با دلایل شخصی میتونیم کسی رو تفاله یا بی شرف خطاب کنیم؟؟آیا این مصداق دشنام و سب نیست؟
من کلی میگم بحث سر این ناسزا گفتن نیست از این موارد زیاد
سریع جبهه نگیرید
تولی و تبری منم معتقدم کسی منکرش نیست اما یه فریضه دیگه هم هست که خیلی قشنگه امر معروف و نهی از منکر
که مراحل داره
اخرین مرحله این چیزی که شما میگن هست
ولی اینجا تالار و صحیح نیست اخرین مرحله رو بکار بردند
خب با معیار شما عجب فحاشی بوده خدا ! عجب فحشهایی تو قران هست
فعلا فقط به دو نمونش که یادمه اشاره میکنم
أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
(179 اعراف)
مـثـل الذيـن حـمـلوا التـورئه ثـم لم يـحـمـلوهـا كـمـثـل الحـمـار يـحـمـل اسـفـارا
(جمعه 5)
اینها به انسان گفته شده نه به مارمولکها و درختان و...
=-=-=-=
من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه
همونطور که میبینید داریم نزدیک میشیم به اینکه بگید اینها فحشه چون من میگم! من معیار هستم!
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۹)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]خب با معیار شما عجب فحاشی بوده خدا ! عجب فحشهایی تو قران هست
فعلا فقط به دو نمونش که یادمه اشاره میکنم
أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
(179 اعراف)
مـثـل الذيـن حـمـلوا التـورئه ثـم لم يـحـمـلوهـا كـمـثـل الحـمـار يـحـمـل اسـفـارا
(جمعه 5)
اینها به انسان گفته شده نه به مارمولکها و درختان و...
=-=-=-=
من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه
موضوع خدا فرق میکنه با انسان!خدا حقیقت وجودی انسانها رو میگه،در حالی که کاملا به اون واقفه.اما انسانها سلیقه ای صحبت میکنند.امروز با فردی موافق هستند و فردا با فردی موافق نیستند.
در ضمن،خدا درباره هیچ فرد خاصی صحبت نکرده...ببینید وقتی در قرآن درباره ابوجهل صحبت میشه از چه ادبیاتی استفاده میشه.این تفاوت اصلی بین زمانیه که خدا شخص خاصی رو مخاطب قرار میده با زمانی که داره مثال میزنه درباره گروهی از انسانها.
خدا بیامرزه آیت الله بهجت رو،می فرمودند که «در روایت داریم که ریاکار با حمار مشهور میشه،خب حقیقت ریاکار هم همین حماره!چرا که کسی که قدرت بزرگ خدا رو رها کنه و به خاطر بندگان خدا عبادت کنه،واقعا حماره!

»
این خیلی تفاوت داره با دشنام و بدگویی!