تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:حاضرید این کارهایی که گفتید رو حداقل 2 سال و نیم برای یه بچه انجام بدید؟
آری یا خیر؟!

خب من هنوز مادر نشدم اما اگه بدونم برا بچه م واقعا مضره تا جایی که بتونم و در توانم باشه همون پارچه های مخصوص کهنه رو استفاده می کنم.
شما هم چون مادر نشدید اینطور میگید
والا باید دید تو موقعیتش چیکار میکنید.Heart
نقل قول:اگر تونستید یک دستگاه کهنه شور اختراع کنید[تصویر: biggrin.png] مشکلی نیست...مای بیبی نمیخریم!
آقایون پول هاشونو پس انداز کنن!

انتظار جواب منطقی داشتم

نقل قول: چه فرقی میکنه...اون موقع باید برید پول آب ..صابون و کرم و دکتر پوست بدید...

با این حساب مادرهای همه مون مریضی پوستی دارن و همه ی پدرها مشکل قبض اب و صابون داشتن !ولی به نظر اینطور نمیاد .

حرف های خنده دار نزنید خواهرهای محترم ...تازه کهنه شستن یه قسمت این داستانه ...خیلی حرفا رو نمیشه توی این تالار زد , نه تنها توی تالار بلکه توی دنیای واقعی ! دیگه گند این زندگی داره در میاد ...خواهش میکنم فقط بحث رو کش ندین .
اگه هم قراره مچ اقایون رو بگیرین توی تاپیک سوال از اقایون مطرحش کنین
من به زبان طنز گفتم
ولی اصلا شوخی نکردم جدی گفتم
بحث لج و لجبازی با آقایون نیست برادر محترم...
بحث همونیه که خانم پرنیان هم گفتن...
شما باید کلی پول صابون و غیره بدید و همچنین این در طولانی مدت خیلی وحشتناکه....شما وقتی هم که گرفته میشه برای کهنه شستن در نظر بگیرید...
من خودم این شرایط رو تجربه نکردم...ولی خواهرم یادمه که وقتی پسرش به دنیا اومده بود...اون اوایلش از کهنه استفاده میکرد...این بیچاره چه زجری میکشید...
فکر کنید اینا میخواستن خونه فامیل و اینا برن...یا مسافرت و غیره خیلی سخت بود استفاده از کهنه
واقعا درکش سخت نیست...
نقل قول: من به زبان طنز گفتم
ولی اصلا شوخی نکردم جدی گفتم
بحث لج و لجبازی با آقایون نیست برادر محترم...
بحث همونیه که خانم پرنیان هم گفتن...
شما باید کلی پول صابون و غیره بدید و همچنین این در طولانی مدت خیلی وحشتناکه....شما وقتی هم که گرفته میشه برای کهنه شستن در نظر بگیرید...
من خودم این شرایط رو تجربه نکردم...ولی خواهرم یادمه که وقتی پسرش به دنیا اومده بود...اون اوایلش از کهنه استفاده میکرد...این بیچاره چه زجری میکشید...
فکر کنید اینا میخواستن خونه فامیل و اینا برن...یا مسافرت و غیره خیلی سخت بود استفاده از کهنه
واقعا درکش سخت نیست...

یعنی قبلا پدر و مادر شما , مهمونی نمیرفتن وقتی شما بچه بودین ؟
زمان پدر و مادر های ما با زمان الان خیلی فرق میکنه....
اون موقع اگر همه کهنه استفاده میکردن چون مای بیبی نبود و مجبور بودن....دلیل نداره الانم که هست بازم با اون بدبختی کهنه بشورن
علم پیشرفت کرده!
آقا شما راحتی رو برای زن ها نمیخواید؟؟
رک بگید دیگه؟
باید پوستشون کنده بشه تا بچه بزرگ بشه؟
نقل قول:زمان پدر و مادر های ما با زمان الان خیلی فرق میکنه....
اون موقع اگر همه کهنه استفاده میکردن چون مای بیبی نبود و مجبور بودن....دلیل نداره الانم که هست بازم با اون بدبختی کهنه بشورن
علم پیشرفت کرده!
آقا شما راحتی رو برای زن ها نمیخواید؟؟
رک بگید دیگه؟
باید پوستشون کنده بشه تا بچه بزرگ بشه؟

چه ربطی داره ؟
من کلا با کسی که فکر میکنه اگه ازدواج کنه خوشبخت میشه و میره پیش غول چراغ جادو ( شوهر) مشکل دارم . که اکثرا دیدشون همینه .
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]چه ربطی داره ؟
من کلا با کسی که فکر میکنه اگه ازدواج کنه خوشبخت میشه و میره پیش غول چراغ جادو ( شوهر) مشکل دارم . که اکثرا دیدشون همینه .
مرسی رضوانه جان...
فک نمیکنم حرف خنده داری زده باشم...
در ضمن اگه کسی فک کنه که با ازدواج خوشبخت نمیشه که دیگه ازدواج نمیکنه.........
(۱۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]چه ربطی داره ؟
منم با کسی که فکر میکنه زنش اومده توی زندگیش که مال و اموالشو بالا بکشه! مشکل دارم...
نقل قول:مرسی رضوانه جان...
فک نمیکنم حرف خنده داری زده باشم...
در ضمن اگه کسی فک کنه که با ازدواج خوشبخت نمیشه که دیگه ازدواج نمیکنه.........

جالب بود .

نقل قول: منم با کسی که فکر میکنه زنش اومده توی زندگیش که مال و اموالشو بالا بکشه! مشکل دارم...

عدم درک متقابل همون چیزی که همیشه میگم و کسی بهش توجه نمیکنه ! سوالاتم رو باید برم از خانم هایی که کهنه شستن بپرسم ...مطمئنم اونها با منطق بهم جواب میدن , نه با کنایه .
چه سوال جنجال برانگیزی...
قبل از این که جواب بدم بگم که این که مصباح جان میگن پوشک ها مضرن، درباره پوشکهای ایرانی صادقه.
یکم سر جیبو شل کنین، پوشک بیضرر و بدون مشمع برای بچه هاتون بگیرین که مضر نباشه.
اما در تایید صحبت مصباح جان، واقعاً کهنه برای بچه از پوشک مناسب تره برای این که بچه قارچ نزنه و حساسیت های پوستی براش ایجاد نشه...
اما توی این دور و زمونه با این کمبود آب امسال، کهنه خریدن و شستن و نجس شدن فرش و شستن هر روزه فرش خرجش از پوشکی هزار تومن گرون تر درمیاد...
به همین دلیل ساده آقا رضا!
به صرفه نیست...
پول آب و استهلاک فرش و پوست دست همسر و کمر خانم خونه، گرونتر در میاد...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع