تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
ببینید عزیزان من . خواهران من . دوستان من
یک خانم باید نقش کودکانه خودش رو ترک کند بعد ازدواج کند .
اینکه من گریه کنم برای جلب محبت یا شوهر از چشم همسرش بفهمد او چه م یخواهد یک خیال خوشمزه هست که واقعیت ندارد .
نقش همسری پر مسئولیت است باید با دید واقع بینانه بهش نگاهش کرد :

یک حرف محبت آمیز می تونه تمام زمستون ، آدم رو گرم کنه .
حرف قشنگیه!

اما با واقعیت زندگی تفاوت داره !

به واقعیت نگاه کنید . آدم باید صحبت کنه . انتظارات . چیزهایی که دوست داره یا بد رو به همسرش بگه . نه اینکه وقتی گرسنه است بگه سیرم تا بهش هی اصرار کنند و به خیال خودش داره ناز میکنه !!

ببینید اولش گریه می کنید شوهر میگه بله ! عزیزززم . چی شده !!؟!
خانم میگه تو منو دوست نداری !! میگه نه بابا خیلی هم دوستت دارم و دختر خوشحال میشه اما همچنان گریه می کنه !و شوهر میگه بیا این کادو رو برای تو گرفتم !
دختر خوشحال از این روش موفقی که پیاده کرده . 50 بار دیگه هم میاد همین کار رو می کنه !! خوب شوهره خسته میشه قاطی می کنه !!!

این روشها فقط اولاش جواب میده .
اگر واقع بین نباشید ضرر می کنید !

مثلا برفرض شوهری بودن در کنار دوستاش رو به خانومش ترجیح می دهد خانم باید چه کند ؟! جواب بدهید خانومهااا .
(۴/اسفند/۹۲ ۲:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]ببینید عزیزان من . خواهران من . دوستان من
یک خانم باید نقش کودکانه خودش رو ترک کند بعد ازدواج کند .
اینکه من گریه کنم برای جلب محبت یا شوهر از چشم همسرش بفهمد او چه م یخواهد یک خیال خوشمزه هست که واقعیت ندارد .
نقش همسری پر مسئولیت است باید با دید واقع بینانه بهش نگاهش کرد :

یک حرف محبت آمیز می تونه تمام زمستون ، آدم رو گرم کنه .
حرف قشنگیه!

اما با واقعیت زندگی تفاوت داره !

به واقعیت نگاه کنید . آدم باید صحبت کنه . انتظارات . چیزهایی که دوست داره یا بد رو به همسرش بگه . نه اینکه وقتی گرسنه است بگه سیرم تا بهش هی اصرار کنند و به خیال خودش داره ناز میکنه !!

ببینید اولش گریه می کنید شوهر میگه بله ! عزیزززم . چی شده !!؟!
خانم میگه تو منو دوست نداری !! میگه نه بابا خیلی هم دوستت دارم و دختر خوشحال میشه اما همچنان گریه می کنه !و شوهر میگه بیا این کادو رو برای تو گرفتم !
دختر خوشحال از این روش موفقی که پیاده کرده . 50 بار دیگه هم میاد همین کار رو می کنه !! خوب شوهره خسته میشه قاطی می کنه !!!

این روشها فقط اولاش جواب میده .
اگر واقع بین نباشید ضرر می کنید !

ممنون
فاطمه خانم درست میفرمایید
حتما سعی خودم رو میکنم تا نقش قبلیم رو ترک کنمBig Grin

(۴/اسفند/۹۲ ۲:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]مثلا برفرض شوهری بودن در کنار دوستاش رو به خانومش ترجیح می دهد خانم باید چه کند ؟! جواب بدهید خانومهااا .

بله منظورتون رو گرفتم
اون آقا هنوز در عوالم مجردی خودش هست و باید نقش مجردی خودش رو ترک کنه م مسئولیت جدیدش رو بپذیره و خانم هم باید نهایت تلاشش رو بکنه برای ایجاد محیطی گرم در خانه ، تا آقا کم کم تغییر رویه دهد
شایدم چون خانمه زیاد بچه بازی یا گریه زاری میکنه آقا این طوری میکنه

البته نمیدونم تا چه حد درسته
خانمهای متاهل لطفا جواب بدن
سلام، البته بعضی از آقایون (نمونه داریم تو فامیل) زن رو به چشم کنیز نگاه می کنند . خوش گذرونی ها مال خودشونه زن باید خونه داری و بچه داری کنه . متنفرم ازین دیدگاه و طرز فکر ... خودخواه ن
به نام خدا
سلام
راستش امروز توی مطب بیکار نشسته بودم تا نوبتم بشه...
بعد یادم افتاد صفحه های مربوط به سوال های خانم ها از آقایون رو توی گوشیم ذخیره کردم و نخونده بودم...
داشتم میخوندم...بعضی جاهاش یه دفعه خندم میگرفت بعد اصلا نهایت کنترلم این بود که قهقهه نزنم!Big Grin
مخصوصا یکی از ارسال های آقای Mohamad Trust
که در جواب سوال :
اگر یه خانم ازتون خواستگاری کنه چیکار میکنید؟
گفته بودن:
روش فکر میکنم....
واقعا خیلی جالب بود....Cool
و بقیه موارد...
کلا فکر کنم افرادی که اونجا بودن افکار مختلفی دربارم به ذهنشون رسیده!!! BlushBig Grin
بگذریم...

کاش سوال ها رو تو ارسال اول تاپیک میذاشتید ک ما انقدر نگردیم...Cool
سعی میکنم فعلا به بعضی از سوال ها جواب بدم

نقل قول:ﺎﻧﻤﻬﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﮐﻦ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﻮ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺴﺮ ﭼﺮﺍ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻡ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﻣﯿﺸﯿﺪ ؟ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺩﯼ ﭼﯿﻪ ؟

معمولا سر یک سری مواردی هستش که شاید هم به چشم نیاد اما خیلی مهمه
اینکه دیگه رفتارهای اون آقا تغییر بکنه
سر هر چیزی بخواد با اون خانم لجبازی بکنه
میدونید چی میگم؟
لجبازی مثل آتیش! میفته به جون خرمن زندگی!
وقتی خانم ها بیفتن روی دنده لج!
وحشتنک میشن...Blush
من خودم اگر سر لج بیفتم....Cool البته خوب نیست باید روی خودم کار کنم...
اما حقیقت اینه که اگر میخواید همسرتون همیشه دوستتون داشته باشه
اصلا باهاش لجبازی نکنید
حتی اگر اون حرفش در اون لحظه ناراحتتون کرده...
همیشه بعد از این سکوت خانم ها خودشون متوجه میشن چه اشتباهی کردن و برنامه ریزی میکنن برای جبران کارشونSmile
تو عصبانیت کلا هیچی بهشون نگیدSmile
هیچوقت هم وقتی عصبانی هستند و دارن براتون یه ماجرایی رو تعریف میکنن، همسر یا خواهر یا مادرتون رو نصیحت نکنید
منطق و احساس گاهی مثل آب و روغن هستند و اصلا با هم ترکیب نمیشن...
خیلی وقت ها فقط نیاز داریم که به یکی بگیم که چه اتفاقایی افتاده و اون فقط تایید کنهBig Grin
یه همچین آدم هایی هستیم ما خانم هاCool
مطمئن باشید از این صبر ضرر نمیکنید ....خانم ها خیلی مهربون هستنSmile
نقل قول:این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟

Maybe!
البته منم قبول دارم برخی از این آرایش ها بیشتر طرف رو ترسناک میکنه تا زیباSmile
به نظرم انسان باید در درجه اول خودش رو بپذیره
چون در غیر این صورت هر مدل کرم پودر و غیره هم نمیتونه به آدم اعتماد ب نفس بده
وقتی حقیقت وجودی خودمون رو بپذیریم(چه خانم چه آقا) دیگه اونقدری برامون حرف بقیه مهم نیستSmile
هرچند من معتقدم خانم ها خیلی باید مراقب پوستشون باشنDodgy
خیییییییلی زیاد
چه ایرادی داره هر دو ماه یه دکتر پوست برن یا ماسک های خیلی خوب برای صورتشون تهیه کنن و مراقب سلامتی پوستشون باشن
نه اینکه دائم پول خرج کنن یا ولخرجی کنن
در حد تعادل
اما من به شخصه معتقدم خانم خونه اول از همه باید به فکر سلامت پوست و مو و بدنش باشه و بعد کارهای خونهCool
هم به خاطر خودشون و هم به خاطر همسرشون

نقل قول:ﺻﻔﺤﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ~ﺍﺳﺦ ﺩﺍﺩﯾﻢ , ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ~ﯾﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻣﮑﺎﻥ ~ﺍﺳﺦ ﺑﺪﯾﻦ
( ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ) ...ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟

راستشو بگم؟Blush
خودم هم نمیدونم چراBig Grin
هرچند کم دیدم همچین رفتاری رو
ولی شاید واسه اینه که اون آقا حساب کار دستش بیاد! یا اینکه آقاهه! فکر نکنه که اون خانومه منتظر بوده که اون آقا درخواستشو مطرح کنه!Cool
شاید یه جوری مربوط میشه به همون غرور زنانه!Blush زیاد جدی نگیرید!Big Grin
نقل قول:چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟

خب برادر ، شما مو میبینید و ما پیچش مو!Cool
مثلا الان فکر کنید یه آقایی به خانومش بگه فردا بریم فلان جا تفریح
خانمش چی میگه؟

مثلاخب دقیقا کجا؟
کی بریم؟
چیا باید ببریم؟
غذا چی درست کنیم؟!Cool از غذا بیرون نگیریم مسموم میشیم خدایی نکرده!

کیا میخوان بیان ؟
.

.

خب مسئله ایه دیگه...
آقایون اصولا این موارد رو آسون تر میگیرن
و این یکی از ویژگی های عالی آقایونه
جدی میگم

چون اگر قرار باشه آقایون هم مثل خانم ها باشن و یه کار رو ریز به ریز ببیننConfused.....سفر به ادم زهره مار میشه
پس آقایون این بیخیالیشون رو حفظ کننCool خیلی ویژگی خوبیه

نقل قول:چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!

مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها

میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه .

بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!!

بله خوشبختانه یا متاسفانهBlush
فقط هم به خاطر دیدن عکس العمل آقایونهCool
مثلا فکر کنید اون خانم قراره با دوستاش مثلا یه جایی بره
بعد به آقاهه میگه خب من حالا شایدم نرفتم موندم خونه
بعد شک نکنید در این مواقع عمرا منظور خانم موندن خونه نیست
میخواد عکس العمل شما رو ببینهCool
بعد شما چی میگید؟
آره بابا، بمون خونه خسته میشی!Smile
خب این حرف یعنی چیییییییییی؟
بمونم خونه خسته نشم؟؟؟!
نه بابا؟؟!!!
چشم بسته غیب گفتید؟؟!!!
شما در این موراد باید مثلا بگید: نه بابا حالا چه کاریه،،سختت میشه خب دوست داری با دوستاتم بری و غیره....
مطمئن باشید در 99 درصد موارد از این مظلوم نمایی Big Grin آقایون، خانم ها نظرشون عوض میشه...
البته از ته دل بگید نه اینکه الکی و دروغکی!

امیدوارم مفید بوده باشه
یا حق
اینجور در هم و بر هم نمیشه به نتبجه خوبی رسید .
سوالها باید به ترتیب باشند .
این سوال بنده رو بقیه هم جواب بدهند .
نقل قول:مثلا برفرض شوهری بودن در کنار دوستاش رو به خانومش ترجیح می دهد خانم باید چه کند ؟! جواب بدهید خانومهااا

راهنماییتان کنم خواهرانم !
نقش خودتون رو در ماجرا حلاجی کنید و بگید شما چه کار می کنید .
شوهر رو کار نداشته باشید .
nasime saba شما هم دوباره و مفصل تر جواب بده !
رضوانه هم بگه لطفا .
بقیه هم بفرمایند ما منتظریم ...
اقا یه سوال فنی

همه خانم ها یهوویی داغ میکنن یهوویی اروم میشن یا این مورد ما اینطوریه ؟

بهترین کار زمانی که یهویی داغ میکنن و عصبانی میشن چیه ؟
سلام علیکم

من با رفتارهای خانوما مشکلی ندارم و وقتی همسرم میگه نه به چشمش نگاه میکنم و از رفتارش 99% مواقع درکش میکنم که چی میخواد(البته شاید گاهی خودم رو بزنم به اون راه!!! چون لازمه) مثلا بهش میگم فلان کار رو میکنی اگه دلش بخواد یه جور نه میگه اگه واقعا دلش نخواد یه جور دیگه! البته اگه متوجه نشم دوباره میپرسم. گاهی هم نیاز به نگاه به چهره نیست فقط می پرسم که نه رو بشنوم با اینکه خودم میدونم جواب حقیقی آره هست ولی نمیخوام انجامش بدم! اینا به نظر من خیلی ساده است و اگه کسی کمترین دقتی به همسرش داشته باشه و در عین حال کمی شعور و احساس در دلش وجود داشته باشه اینها رو درک میکنه.

به نظرم وقتی مرد اینها رو واقعا نمیفهمه که خسته از مسائل بیرون است و حوصله توجه به زن را ندارد!! که واویلا بر آن زن که چه براش میگذره!! چه حالی میشه وقتی ببینه صبح تا شب منتظر شوهر عزیزش بوده ، حالا که اومده اصلا به همسرش نگاه نمیکنه!
حتی بنده به دوستانی که همسرشان دانشجو هست (با اینکه کلا خودم یه مشکلاتی با این قضیه دارم) عرض میکنم باید به علاقه مندی های همسرشون توجه کنند و مثلا از مسائل دانشگاه بپرسند به طوری که بازجویی به نظر نیاید. یا مثلا بنشینند کلا از خاطره های خوش برای هم بگویند.

خلاصه بگذریم اینها مسأله ای نیست یکی از رفقا یک مشکلی دارد که بنده نمیتوانم حلش کنم البته پیشنهادهایی هم هست ولی میخواهم بدانم نظر شما چیست؟ پس قصه را کامل گوش کنید و بعد جواب بدید. لطفا جواب به شوخی هم ندید کاملا سؤال جدی است و نیاز به تحلیل جدی دارد.

ماجرا: یک آقایی که مومن بوده رفته خواستگاری یک خانومی که ظاهرا مومن بوده، اون خانوم ظاهرا خودش رو با حجاب نشون میداده حتی وقتی اقاهه میخواسته تو خواستگاری باهاش حرف بزنه اون خانوم تقریبا قسمتی از صورت را هم میپوشانده. خلاصه یک معرفی هم در بین بوده که خانم را متدین معرفی میکند چون خودش متدین بوده این شخص هم باور میکند و والدینش هم تحقیق نمیکنند! خلاصه این آقا با اون خانم ازدواج کردند بعد از ازدواج انکشف (البته این انکشف خیلی سخت بوده متوجه که هستید! خانوم بعد از ازدواج هم کتمان میکرده که اهلش نیست! هر چند بعدا جبرا اعتراف میکنه که نبوده!) که خانوم اهل نماز نبوده و اهل حجاب هم آنچنانی نیست. خلاصه آقاهه خیلی هنر میکنه که خانومش تقریبا نماز میخونه (بازم شل و سفته!) ولی داستان حجابش هنوز مشکل داره!

این آقاهه خواهرش کلا بدحجابه و افتضاح و باقی فامیلشون تقریبا توی همین رنج هستند یعنی در واقع این خانوم جلوی فامیلای شوهرش از جهت حجاب از همه قویتره....... ولی مشکل اینجاست که هنوز سر ساده ترین مسائل حجاب با هم مشکل دارند!!

اون آقاهه انتظار داشته زنش خودش اهل ایمان و باعث پیشرفتش باشه ولی بعدا نزدیک به 6 یا 5 ساله که درگیر این مسئله حجاب و نمازن(یعنی آقاهه انتظار داشته تا الآن بحثاشون عرفانی باشه حرفهایی از مسائل بالادست یا مثلا از قرآن و اهل بیت و نماز شب و ... باشد ولی هنوز در الفبای تدین هر روز بازنش در گیره) خانومه به این ناراحتی های شوهرش فقط در حد دلجویی بها میده یعنی وقتی آقاهه بهش اشاره میکنه که موهاشو بکنه تو خانومه میکنه تو یا .... بعدشم فوقش ببینیه شوهرش خیلی ناراحته بهش میگه ببخشید و دیگه تکرار نمیکنم و باز روز از نو و روزی از نو!!!

اما این آقاهه در دلش غوغاست و هر دفعه که به خانومش تذکر میده انگار پتکی هست بر سر خودش که تمام آرزوهایی که داشته بر باد رفته میبینه و به کلی از زندگی با همسرش سیره و به عبارتی تقریبا دوست نداره ریخت همسرش رو ببینه!!! و هفته ای یکبار یا دو هفته ای یکبار همدیگر رو میبینن!!!

من هر چی فکر میکنم دلیل این مسئله رو درک نمیکنم که چرا اینطوریه؟ اصلا چرا اون خانوم با این آقا ازدواج کرده در حالی که آقا حرف از پا جای پای امام علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما میزده یعنی زنه متوجه نشده که این آقا افکارش با اون نمیخونه؟ چرا بهش نگفته که دید من این نیست و تأییدش کرده؟

الآن اینا دوتا بچه دارن قصد طلاق هم ندارن ولی مثل .... تو گل موندن به نظر شما راه حل چیه؟ هر مشاوره ای هم که بگید گرفتن ولی اثر نداره!! 5 شش ساله که خانومه هی میگه باشه انجام میدم ولی بازم ...... !

بنده هم یکبار باهاش صحبت کرده ام ولی ظاهرا از خر شیطون پایین نمی اید! رفیق ما هم کلا افسرده شده! اولا برای زنش شعر میگفت (دیوانه بودا!!! چه شعرایی میگفت) یادمه که هفته ای یک بار براش گل میخرید ولی الآن دیگه هیچی کلا سرد از یخ هم سرد تره.

لطفا مسئله رو به طرف مسائل جنسی نبرید چون اصلا از این بابت هیچ مشکلی ندارند. در رفتارهای دیگه هم آقا هنوز به خانومش اظهار لطف میکنه ولی توی دلش خودش میدونه که مبالغه میکنه و به طور کلی از نظر باقی مسائل سعی داره کم نذاره، البته مسأله اختلاف به اینجا هم ختم نمیشود، طبعا آقا علاقه به ساده زیستی دارد و خانم زیاد به این مسئله توجه ندارند و ....

اما اون مسائل برای من زیاد توجیهش سخت نیست. این که این خانم 5 شش سال است که از رو نمیرود برایم خیلی سخت است!! به نظرم ظلم بزرگی در حق آن آقا دارد میکند. جالب آن که آن خانم خانه دار است و شاغل هم نیست.

شما بفرمایید راه حل این مسائل چیست؟ شما که خانم هستید بفرمایید.
به نام الله

به نظر من هیچ مردی اگر زن و زندگیش رو دوست داشته باشه دوستاشو ترجیح نمیده و اگر بعضی از اوقات بخواد با دوستاش باشه یک چیزه طبیعی ست.Cool
البته به قول همسرم هرچیزی هم حدی داره و هرچیزی تعادلش خوبه.
(۴/اسفند/۹۲ ۲:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]مثلا برفرض شوهری بودن در کنار دوستاش رو به خانومش ترجیح می دهد خانم باید چه کند ؟! جواب بدهید خانومهااا .
چنین شوهری رو باید دار زد! اما از یه طرفیم باید تأمل کرد دلیلش چیه؟!وقتی خونه مکان آرومی نباشه و مرد تو خونه احساس آرامش نکنه ،وقتی همش زن صحبتایی کنه که با روحیات مرد جور در نیاد(صحبتایی که شاید بین خانوما فقط با اهمیته) ،یا نتونه فضارو جوری آماده کنه که مرد از بودن تو خونه شاد باشه و انرژی بگیره در نتیجه دوستانو به خانومش ترجیح میده.
البته اینم باید در نظر داشت که مرد از خونه موندن زیادی خوشش نمیاد،پس نباید انتظار داشت بعد کار طولانی دربست در اختیار شما باشه. هر از گاهی بیرون رفتن با دوستان، باشگاه و کمی تفریحات دوستانه لازمه ولی این به معنای ترجیح دادن نیست.هم تنوع میشه هم روحیه ش عوض میشه،البته واسه خانومم همینطوره.مرد اگه مــــــــــــرد باشه و زنشم خانوم باشه هیچ چیزیو به باهم بودن ترجیح نمیدن
پس اگر مرد دوستانش رو به زنش ترجیح داد میشه گفت اکثر مواقع تقصیر زن میتونه باشه.این نظر منه
اگر خانم میخواد از خانم بپرسه،آقا از آقا بپرسه.
بیاد تو این تاپیک ها مطرح کنه .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18779.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31300.html
رویه ی تاپیک رو حفظ کنید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع