تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
بسم رب الحیدر

نقل قول:سلام
من نظر شخصیم رو میگم
من اگه مادر و پدر و همسرم کاری انجام بدن زود از دلم در میاد چون واقعا دوستشون دارم
اما در مورد بقیه اینطوری نیستم یعنی اگه فامیلای همسرم چیزی بگن متاسفانه بدترین تفسیر ممکن میاد توی ذهنم و به قول شما هر چقدر همسرم تلاش کرده ثابت کنه اونا منظوری نداشتن هیچ وقت ته قلبم باور نکردم
البته من خیلی حساسم و زود ناراحت میشم چون جز این 3 نفر تو زندگیم باور ندارم که بقیه منو از ته قلبشون دوست دارن
اگه شخص مورد نظر مثل من باشه بعید میدونم همسرش بتونه
تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که این حالت فرهنگ سازی شه که از هیچ کس توقع نداشته باشیم
اونم با تمرین و مراقبه میشه
البته من هنوز این کارو نکردم

یعنی کلاٌ باید دور حسنه شدن روابط و برطرف شدن این حس ناخوشایند دوطرفه رو خط کشید؟
اگه همسرتون با اینکه میدونه حق با شماست از این قضیه و حس بدگمانی شما ناراحت بشه چی؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ببخشید من باید برم،ولی اگه لطف کنید و نظراتتون رو بزارید ممنون میشم.
ممنون.
نقل قول: و چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
؟؟ یعنی شما نمیدونید چرا!!!
بخاطر اینکه خانوما دوست دارن همسرشون فقط مال خودشون باشه(البته اگه ادم ارزشمندی باشه!!) و این دینی که میگید حلال کرده همه جوانبش رو در نظر گرفته کاش بعضی اقایون ادامه ایه رو هم میخوندن!!

<< فاِن خِفتُم اَلا تَعدلوا فَوحدةً اَو ما مَلکَت اَیمانُکم ذلک اَدنی اَلّا تَعولوا >>

واقعا فکر میکنید میتونید عدالت رو رعایت کنید !! نه اگه میتونستید قران در ادامه ایه ذکر نمیکرد...
اگه هم خیلی مشتاق ثواب کردن و زن دوم گرفتن هستید اینو حتما در جلسه خواستگاریتون مطرح کنید اقایونDodgy تا خانوما تکلیف خودشون رو بدونن!!
بله اگه زمانی کل خانومای جامعه مجرد موندن اون موقع شاید هر خانومی حاضر باشه کسی رو در کنارش بپذیره ولی به کلمه اگر دقت کنید...
حیف اون محبت خالصانه ای که خانوما در اختیار اقایونشون قرار میدن یه کاری میکنید ادم از هر چی مرده .......
لا اله الا الله
(۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۹)مهدی عباس زاده نوشته است: [ -> ]سلام مجدد

1-چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟

2-و چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)

3-اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
نظر شخصیم
1- دو حالت داره،پختن غذاهای این مدلی زمان کمتری میبره،حالا بعضیا شاغلن یا حتی خونه دارن اما زمان کمتری دارن و ترجیح میدن وقت کمتری رو صرف غذا کنن به علاوه اینکه بچه ها این غذاها رو بیشتر دوست دارن
مورد بعدی اینه که غذاهای سالم اغلب خوشمزه نیست
دیروز سبزیجات بخارپز درست کردم،همسرم همه رو خورد،اما نصفشو به زور خوردم
اما من هم موافق اینم که کلا خانما باید اطلاعات تغذیه شون رو بالا ببرن چون رزق و شکم ملت دستشونه،با سهل انگاری میشه کلی مرض به سبد خانوار اضافه کرد اونم تو این دور زمونه،که بری دکتر برگردی جیبت خالی شده

2-ازدواج دوم یعنی هر چی داشتم از الان به بعد نصف میشه خوب معلومه که مخالف میشن،به مذهبی و غیر مذهبی اش ربطی نداره،کلا همه ادما مقداری منیت دارند،چیزی هم که تو تی وی و سینما تا حالا نشون داده،زن اول کلی زحمت کشیده حالا که کمی سنش گذشته مرده میره دنبال یکی جوون تر،خوب هر کس باشه ناراحت میشه،این کجاش عدالته؟
قسمت اعظمش همین عدالته است واقعا مرده میتونه هر چی واسه این زن خرید واسه اون بخره یا محبتشو تقسیم کنه،معلومه که نه
از همه بپرسید اگه قراره بین زن اول و دوم،یکی رو انتخاب کنن ترجیح مردن زن دوم باشن تا اول چون زن دوم سوگولی بوده
این رفتار طبیعیه و غیر این بود غیر طبیعی بود
اما مثلا اگه یه زمانی همسرم به من بگه که حالا به هر دلیلی زن دوم میخواد بگیره من مانعش نمیشم اما مثل سابق هم دوستش نخواهم داشت.مثل زمانایی که دوست ندارم نماز بخونم یا تنبلیم میاد اما بخاطر خدا خودمو مجبور میکنم

3-اگه با زور باشه خیلی باید ادم خوبی باشم که قبول کنم
اینها باید قبل از ازدواج مطرح شه
مثلا همسر من براش مهم بود من جلوی نامحرم جوراب بپوشم اما خونه بابام نمیپوشیدم
تو همون دوران نامزدی ابعاد غیرتش رو شفاف سازی کرد
یکی از دوستام گفته بود اگه با غیرت مرد کنار بیای دیگه هر چی در توانش باشه برات انجام میده
البته خانما باید چک کنند قبل ازدواج که خاستگارشون متعصب نباشه
با تعصب هیچکس کنار نمیاد
اما با محبت و به شرطی که عسری در پی نداشته باشه
مثلا ممکنه پوشیه باعث شه دیگران ادم رو مسخره کنند و طرف طاقتشو نداشته باشه اونوقت این اذیت شدنها در رابطه تاثیر داره
(۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۴)مهدی عباس زاده نوشته است: [ -> ]بحث سر این است که به زور باشه!! یعنی مجبور باشید که انجام بدید و الا اهرم های فشاری که دوست ندارید سرتون بیاره!! آیا اون وقت شما هم اهرمهای فشار ایشون رو فشار میدهید؟ منظورتون از این که باید خیلی خوب باشم که قبول کنم این بود؟

اخه شخصیت ها متفاوته
من هیچ وقت با اهرم فشار دیگران کاری ندارم چون این کار خیلی غیر اخلاقیه و جز پیچیده کردن ماجرا کار دیگه ای انجام نمیده
تا جایی که بتونم برای همسرم انجام میدم اما مثلا اگه ازم بخواد پوشیه بزنم اولش سعی میکنم حجابم رو خیلی خیلی بیشتر رعایت کنم،اگه راضی نشد بعد از هر بار پوشیه زدن کلی قیافه غمگین میگیرم،اونم کلی باید سعی کنه بفهمه که من چرا ناراحتم،چند روز بهش نمیگم اونم میبینه من ناراحتم و هی سعی میکنه من خوشحال شم و در اخر میگم که فلانی بخاطر پوشیه این حرفو بهم زد و ..... یعنی طرف رو به جایی میرسونم که خودش بیاد بگه اشتباه کردم
از بچگیم هم همینطوری بودم
اصلا هم فکر نکنید این کار غیر اخلاقیه چون زور گفتن هم غیر اخلاقیه
تازه اکثر ادما رو سر لج میندازه
اول از همه ممنون از موزه جان ک دوباره برگشتن Smile

نقل قول:
  1. همه خانم ها یهوویی داغ میکنن یهوویی اروم میشن یا این مورد ما اینطوریه ؟بهترین کار زمانی که یهویی داغ میکنن و عصبانی میشن چیه ؟
دقیقا حرف موزه خانووم صدق می کنه ...
البته ی چیزی بگم، بد نیست بدونید ،
توی ی زمان های خاصی(!) خانوم ها زود از کوره در میرن، حواستون باشه زیاد اذیتشون نکنید

نقل قول:
اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه

بحث سر این است که به زور باشه!!
خب اگه بخواد همه چیز رو اینطوری با زور جلو ببره ک ی فکر اساسی ب حالش می کنم Cool
اما در حد یکی دو مورد زور گویی، خب زیاد سخت نمیگیرم! ( الان خانوم ها ترورم می کنن )

شما از این سوال می خواید درباره ازدواج دوم و سوم نتیجه بگیرید ، درسته ؟!!

نقل قول:
چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
مگه پیتزا و لازانیا چشه ؟؟؟
هر چیزی سر جای خودش ....
یعنی الان منظور شما اینه ک نان جو با نمک بخوریم برای شام ؟؟؟؟ اون هم ب جای پیتزا و لازانیا و این همه غذای خوش مزه ؟؟؟؟
اونطور که مشخصه همه بالاتفاق علاقه مند به پیگری این بحث هستن و می خوان این بحث دوباره سیر طبیعی و مفید خودش رو پی بگیره.
باور بفرمایید کنترل و مدیریت چنین تاپیک هایی انرژی زیادی میگیره. این بدون همکاری و رعایت شما دوستان ممکن نیست. اگر قرار بر کل کل های زنانه و مردانه هست همون بهتر که تاپیک بسته بمونه. باور کنید بسته شدن بحث کمکی بهمون نمی کنه.
روی این دوتا تاپیک خاص خودم به شخصه خیلی حساس هستم. یعنی تمام حواسم هست که بحث منطقی و در چارچوب، سیر درست خودش رو طی کنه.
اون عزیزانی هم که ارسال های حاشیه ساز دارن بدونن که با کارشون باعث میشن دیگر اعضا و دوستانشون نتونن از بحث استفاده ی لازم رو ببرن و این حق رو دار میگیرن ازشون. خیلی ار کاربران هستن که وقت محدودی دارن. وقتی وارد یک تاپیک میشن می خوان استفاده بکنن از مطالب و راضی نیستن از افرادی که با حاشیه بحث رو از حالت نرمال خودش خارج می کنن.
اما اگر قرار هست همین روال خوب ادامه پیدا کنه تاپیک رو باز می کنم.
هر وقت کسی حرفی برخلاف قوانین تالار زد و اصول اولیه ی بحث کردن رو رعایت نکرد کافیه گزراش بفرمایید تا سریعا پیگری بشه. این کمک شما خیلی میتونه به نظارت بهتر و دقیق تر این موضوع به صورت اخص و موضوعات دیگه ای تالار به صورت اعم بینجامه.
شما خودتون ناظر هستید بر این تاپیک ها. وقتی دیدید بحث به حاشیه میره یا کسی برخلاف قوانین تالار برخورد کرد شما حق ندارید جواب بدید. تنها باید گزراش بدید تا بررسی بشه وگرنه هردو مقصرید. لطفا بندهای قوانین تالار رو بخونید.

قوانین تالار بیداری اندیشه

در ضمن همه ی دوستان میتونن با هر عقیده ای نظرشون رو در چارچوب قوانین تالار ابزار بفرمایند. تنها ما میتونیم با دادن پاسخ های مبرهن نظر مخالفمون رو ابزار کنیم نه اینکه جبهه گیری کنیم.
امیدوارم در ادامه همچنان مثل قبل شاهد ارسال های خوب و ارزشمندی باشیم
ممنونم
(۵/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۵)علویون نوشته است: [ -> ]بسم رب الحیدر

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر از توجه تون.عرض کردم راه حل عملی بفرمایید.
خوب تدابیری اتخاذ کند یعنی چه؟
چه تدابیری؟

مقصود این است که هر چند طبق آیه قرآن در قیامت کسی گناه دیگری را به گردن نمی گیرد اما در خانواده خوب است که شوهر این کار را انجام دهد و جهت حفظ آرامش و عزت خانواده خودش گناه مادر وخواهرش را عهده دار شود واین گذشت در برابر مادر و خواهرش هست...

این راهکار عملی برای مشکلات موقتی است (بیان داشتید اگر حق با زن باشد)

برای مشکلات دائمی هم که عرض کردم باید تدابیری اتخاذ نماید وقتی مشخص نیست دقیقا چه مشکلی است چگونه می شود راهکار عملی داد؟!
نقل قول:فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
بستگی داره آقای علویون.
اگه مشکلیه که یه بار ایجاد شده، خودش زود حل میشه...
اما اگر خانواده آقا این کار رو برای چندمین بار انجام دادن ایشون با رعایت ادب و احترام به والدین، طرف همسرش رو بگیره.
آخه چی بگم؟
شما اگه راهکار عملی میخواین باید بگین این دلخوری برای چی بوده؟
هر موضوع و مشکلی در روابط با خانواده شوهر راهکار خاص خودش رو میطلبه...
نقل قول:گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
اون حدیث مال زمانیه که زنها خودشون رو میپوشونن، لذا بوی خوش عطر میتونه برای یه مرد محرک باشه...
به همین دلیل زنان از این کار منع شدن...
توی خیابونی که الآن چشم میگردونی عوامل محرک مردها دارن راست راست راه میرن، بهتر نیست خانمهای محجبه و چادری به جای بوی عرق، بوی خوب بدن تا مورد تمسخر بیشتر از این در جامعه قرار نگیرن؟
البته به نظرم بوی تند و عطرهای شیرین و گرم برای خانمها زیاد جالب نیست ولی عطرهای سرد و شیرین که بُرد کمی دارن به نظرم برای خانمها مناسبه که علاوه بر این که در فضا نمیپیچه، مانع از ترشح بوی بد در ملاء عام میشه.
نقل قول:چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
تعمیم ندین لطفن...
بنده همون قدر که از نون جو بدم میاد، از پیتزا هم بدم میاد...
نه نه اشتباه شد...
از پیتزا بیشتر بدم میاد...
گاهی هم نون و ماست هم میخورم، اما پیتزا، هرگز...
نقل قول:و چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)

اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
و در نهایت این موضوع جنجال برانگیز...
اولاً این که همسر دوم گرفتن، شبیه پوشیدن پوشیه جزء دسته حلال قرار نمیگیره...
کسی که چادر سر میکنه و همسرش بهش میگه پوشیه هم بذار، همه کارای مخصوص به اون قسمت از دین یعنی حجاب رو رعایت کرده، حالا همسرش بیشتر ازش میخواد...
اما کسی که در بخش همسرداری دین اسلام کامل عمل نکرده، میخواد بره Level بعد چی کار کنه؟
این تکامل رو هم من نمیگما!!!
خدا خودش تو قرآن میگه شما نمیتونین...
شما که دغدغه رعایت قوانین و دستورات اسلام رو دارین، یه کاری کنین...
ببینین مرجع تقلیدتون چند تا همسر داره؟
تا اونجایی که ما میدونیم امام خمینی و آقای بهجت و آقای لنکرانی و آقای قاضی و ... که بزرگای دین بودن، سراغ این قسمت از به قول شما حلال دین نرفتن. چون ترسیدن توش بمونن و حق الناس گردنشون بمونه...
آدم جایی که امام معصوم نیست، بهتره از مراجع تقلید کنه. البته میدونم که اونا حروم نکردن، اما خودشون هم انجامش ندادن...
من برای اون خانم ها هم راهکار دارم که ارائه بدم...
اگر مشکل مالی دارن، شما پشتیبان مالیش بشین و بی چشمداشت بهش کمک کنین...
اگر هم مشکل جنسی دارن، به نظرم آقایونی هم که توان ازدواج ندارن، برن سراغ این قشر از خانم ها و با هم ازدواج موقت کنن...
اینجوری همه راضی هستن...
امیدوارم دوستان این بحث رو احساسی جواب ندن و منطقی پاسخ بدن...
بلاخره باید یه جایی به این سوال پاسخ داده بشه که این تنها حکم اسلامی که همه مردا از حفظن رو براشون تشریح کنیم...
نقل قول:این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟
مطمئنا آرایش چهره رو زیبا تر نشون میده . ولی خوب خیلیا آرایش کردنو ی جور تمیزی میدونن. قصدشونم جلب توجهه دیگران نیست .
بعضیا هم عادت کردن به آرایش کردن و نمی تونن ترکش کنند ( ی مدت ک آرایش کنی دیگه نمی تونی بذاریش کنار)
من موافق آرایش غلیظ نیستم ولی خوبه که ی خانوم ی ته آرایشی رو صورتش داشته باشه .

نقل قول: 1. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟

2. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟

3. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟

فعلا تا بعد
1- از خرد کردن هر مردی نه . ولی وقتی ی پسر خودشیفته و مغرور رو خرد می کنی خیلی حس خوبی ایجاد میشه
2-خیلی ناراحت میشم چون اصلا دوست ندارم کسی منو ... فرض کنه
3-بستگی داره اگه همینطوری بگه ک جواب مثل بالایی هست . ولی اگه از صمیم قلب بگه خوب خیلی خوشحال میشم با خودم میگم عجب آقای فروتنی
به نام حق
سلام
خب بریم سراغ سوال ها
ای بابا! چقدر این برگه ها قاطی شده!Cool
خب پیدا کردم
اول سوال فاطمه خانومSmile
نقل قول:مثلا برفرض شوهری بودن در کنار دوستاش رو به خانومش ترجیح می دهد خانم باید چه کند ؟! جواب بدهید خانومهااا

خب دیگه این هنر خانوم هاست که سعی کنن با رفتار و منطق و احساس خودشون به مرور آقایون رو پابند زندگی کنن...Smile
ببینید
ما که نمیخوایم اون آقا کل دوستانشو فراموش کنه
انصاف هم نیست...
زندان که نیست!
اما خب شما باید خودتون همون اول مشخص کنید که چه دوستان من و چه دوستان شما از امروز(یعنی بعد از تاهل) باید باید مورد تایید هر دو طرف باشن...
لجبازی هم در کار نیست...واقعا نیازه دوستان
یعنی میتونم بگم در 70 یا 80 درصد موارد اگر اون آقا یا خانوم بخواد عین دوران مجردیش باقی بمونه....زندگیش به هم میریزه...
و حتی اگر به هم نریخته و جدا نشدن...هر دو طرف دیگه زیاد برای طرف مقابلشون و حرف هاش اهمیتی قائل نبودن...
پس سعی کنید همون اول کار تکلیفتون رو با این موضوع مشخص کنید...

نقل قول:همه خانم ها یهوویی داغ میکنن یهوویی اروم میشن یا این مورد ما اینطوریه ؟
بهترین کار زمانی که یهویی داغ میکنن و عصبانی میشن چیه ؟

والا بین خانوم هایی که دیدم...
زیاد یهویی عصبانی نمیشن...ولی وقتی عصبانی میشن ، آتشفشانی میشن واسه خودشونBig Grin
اینم از ویژگی های خانوم هاست...
اما همونطور که خانوم Moze هم گفتن
سعی کنید در این لحظات سکوت کنید...مطمئن باشید نتیجه بهتری داره...
و اگر دیدید این عصبانی شدنه خیلی زیاد داره تکرار میشه...
خیلی منطقی باهاشون در این مورد صحبت کنید...
بفهمید که چه رفتارهایی باعث عصبانیتشون میشه...
مثلا خود من یه اخلاقم اینه که اگر کسی سر سفره کنار من بشینه و ملچ مولوچ!! کنه اصلا نمیتونم غذا بخورمCool
و امکان داره هر لحظه بشقاب رو .....Big Grin
یه سری اخلاق ها هستن که هرکسی ازشون متنفره....خوبه که از این رفتارها همون اول آگاه بشید تا سعی کنید انجامشون ندید...
نقل قول:
. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟

2. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟

3. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟

1- اوا! چرا لذت ببریم؟؟؟شما چی تصور کردید راجع به ما خانم ها؟Dodgy
من اصولا سعی میکنم غرور هیچ شخصی رو مخصوصا توی جمع نشکنم...
اما خب در مورد آقایون...
بعضی موقع آقایون من باب شوخی توی جمع یه حرفی میزنن که ما خانوم ها خیلی ناراحت میشیمDodgy در خیلی از موراد سعی میکنیم جلوی خودمونو بگیریم و هیچی نگیم ...اما بعضی موقع که میبینیم اون آقا اصلا متوجه این کنترل نمیشه...و باز داره شوخی یا صحبت هاشو ادامه میده...مجبوریم یه چیزی بگیم که حد و حدود خودش رو فراموش نکنه...
اونم به معنی شکستن غرور نیست...بلکه به معنی تعیین حد و حدودهCool
Just it!Blush
2- حس بدی به من دست نمیده...اما حس خوبی هم به من دست نمیده!

3- خییییلی خوشحال میشمCool
و خودم هم همین اخلاق رو دارم.......ولی حقیقت رو میگم نه دروغ

نقل قول:
فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟

یک مرد باید مردانه رفتار کنه...نه خاله زنکانه!(با عرض معذرت)
نه مادر و خانواده خودش و نه همسرش نتونن پُرش کنن!!!
یعنی حرف ها ی هر دو طرف رو بشنوه و بر اساس حق تصمیم بگیره...
یعنی نه طرف زنش و نه طرف مادرش
بلکه طـــــــــــــرف حــــــــــــق
باور کنید راهی جز این برای حفظ خانواده وجود نداره...
البته نظر من در مورد رفتار های خانواده زن و رفتار خانم هم همین هستش...(متقابلش)
نقل قول:
گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟

نظر مراجعی که من خوندم
نتیجه کلی این بوده که اون خانم نباید بوی عطری که زده به نامحرم برسه...
حتی اگر به نامحرم برسه این بوی عطر
باید غسل کنه....
یعنی تا این حد این موضوع مهمه...
میشه از لباس های تمیز و مرتب بدون عطر هم استفاده کرد...و یا اگر عطری استفاده میکنید
خانم های عزیز خیلی حواستون باشه نباید این بو به نامحرم برسه....
لایت باشه!Cool
خب دیگه فعلا تا اینجا
عمری باشه بقیه سوال ها رو جواب میدمSmile
یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع