۵/اسفند/۹۲, ۲۱:۳۶
بسم رب الحیدر
یعنی کلاٌ باید دور حسنه شدن روابط و برطرف شدن این حس ناخوشایند دوطرفه رو خط کشید؟
اگه همسرتون با اینکه میدونه حق با شماست از این قضیه و حس بدگمانی شما ناراحت بشه چی؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ببخشید من باید برم،ولی اگه لطف کنید و نظراتتون رو بزارید ممنون میشم.
ممنون.
نقل قول:سلام
من نظر شخصیم رو میگم
من اگه مادر و پدر و همسرم کاری انجام بدن زود از دلم در میاد چون واقعا دوستشون دارم
اما در مورد بقیه اینطوری نیستم یعنی اگه فامیلای همسرم چیزی بگن متاسفانه بدترین تفسیر ممکن میاد توی ذهنم و به قول شما هر چقدر همسرم تلاش کرده ثابت کنه اونا منظوری نداشتن هیچ وقت ته قلبم باور نکردم
البته من خیلی حساسم و زود ناراحت میشم چون جز این 3 نفر تو زندگیم باور ندارم که بقیه منو از ته قلبشون دوست دارن
اگه شخص مورد نظر مثل من باشه بعید میدونم همسرش بتونه
تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که این حالت فرهنگ سازی شه که از هیچ کس توقع نداشته باشیم
اونم با تمرین و مراقبه میشه
البته من هنوز این کارو نکردم
یعنی کلاٌ باید دور حسنه شدن روابط و برطرف شدن این حس ناخوشایند دوطرفه رو خط کشید؟
اگه همسرتون با اینکه میدونه حق با شماست از این قضیه و حس بدگمانی شما ناراحت بشه چی؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ببخشید من باید برم،ولی اگه لطف کنید و نظراتتون رو بزارید ممنون میشم.
ممنون.
تا خانوما تکلیف خودشون رو بدونن!!