تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
هوالحق ....................................................................................................​...
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۱۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]من هر چی فکر میکنم غیر از اینکه چشم برزخی داشته باشم راه حلی به ذهنم نمیرسه که بتونم افکار طرفو بخونم , همین جور بدون سلاح های معنوی بیام جلو کارم به طلاق میکشه Smile
مگه اینکه خدا بهم رحم کنه و گرنه من تن سالم به گور نمیبرم با این وضعیتی که خانم ها از خودشون تعریف میکنن .
این حرفا و صحبتا در عمل متفاوتن..
یعنی انسانها وقتی با هم برخورد داشته باشن همه چی دستشون میاد.Smile
شما از یه کره ی دیگه که نیومدین.مادر و خواهرو بقیه در اطراف هستن دیگه و بلاخره اونا هم جزو خانوما حساب میشن..پس این چیزای کلی مشکل ساز نیست..
جزئیات رفتار آدماست که مشکل درست میکنه و گرنه در حالت کلی همون قدر که شناخت خانوما برای شما سخته، شناخت آقایونم برای ما سخته.فقط باید تلاش کنیم طرفمونو بشناسیمWink
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۳۲)Aban نوشته است: [ -> ]البته تا حدود زیادی حق با شماست ...

اما من تا اینجایی ک توی این تاپیک دیدم، خانم های دور و بر من اصلا اینطوری نیستن!

مثلا درباره همون مکار بودن، چون با دختر های زیادی رو دیدم، از هر قشر و سلیقه و فرهنگی، خوب می دونم ک این دختر ها فقط درصد کمی هستن ک بیش از حد بلد شدن ...
کاملا مشخص هستن این گروه از دختر ها ....

درباره از روی چشم فهمیدن احساسات طرف مقابل هم، ی چیزیه ک بعد از ی مدت ، اگه یکم باهوش باشید، کاملا مشخصه ... نیازی ب این همه کتاب خوندن نیست! نه اینکه خانوم باشم و این حرف رو بزنم، نه! دارم از دیدگاه ی آقا میگم بهتون ... البته آقایونی ک دور من هستن، نه اون آقایونی ک من تازه توی این تالار دارم از نوشته هاشون، شخصیت یک مرد رو میشناسم!!!

اتفاقا بزرگترین چیزی ک توی اکثر خانوم ها هست، اینه ک حالت های درونی شون رو کاملا میشه از روی چهره شون یا حرکاتشون فهمید. نیازی هم نیست ک بخواید کتاب درباره اینجور چیزا بخونید، یکم دفت کنید، کاملا مسئله حل میشه ...!

بارز ترینش اینه ک وقتی دست پخت خانومتون رو می خورید و طعم غذای اون روزش متفاوته، کاملا معلومه ک یک اتفاقی افتاده، حالا غذا خوش مزه شده باشه، اتفاق خوب، بد مزه شده باشه، اتفاق بد !

یا مثلا وقتی خانوم، ساکت تر از همیشه ست یا اینکه داره پر حرفی می کنه، کاملا واضحه ک ی اتفاقی افتاده ... دیگه خودتون باید کم کم قلقش رو پیدا کنید ک چطوری بهش نزدیک بشید و بتونید آرومش کنید

درباره سلاح معنوی هم، واقعا سلاح خوبیه ... همیشه همراهتون باشه

پ.ن : البته من خیلی از سوال ها و دیدگاه هارو قبول ندارم و فکر می کنم برای درصد کمی از خانوم ها هست این سوالا و این نحوه برخورد .... --> باز هم ب دلیل این که خانوم های زیادی رو باهاشون برخورد داشتم و برام تعریف کردن ...

دوستان دیر وقته، تشریف ببرید بخوابید ....
من ک رفتم Smile
یا علی
Big Grin الان شما پیچیده ترش نکردید ؟!
از توی چشم بفهمند ؟!!Big Grin
سلام .

فکر میکنم با این حساب پیش بریم مضرات این تایپیک بیشتر از منغعت های اون میشه !!

بانوان محترم توجه داشته باشید شما دارید جواب انسانهای کلی نگر رو میدید ،

اگر ما مردها جواب کلی بدیم شما خودتون ریزش میکنید و منظور و راه حل رو پیدا میکنید اما اگر بخواید شما به ما آقایون جواب ریز بدید خیلی سخت بتونیم ما واسه خودمون بزرگش کنیم !! ( تحلیلش کنیم ).

ما اینجا اگر نتونیم حرف همدیگه رو متوجه بشیم که تو زندگی آچ مز شدیم !!!Smile

یعنی اون دوستمون که گفت از چشماش متوجه میشید بنده فکرم رفت رو معجزه و ...

لطفا یکم کلی تر و واضح تر ، طوری که بشه بیشتر با قوه منطق ( و کمتر با احساس ) باهاش برخورد کرد جواب بدید .

ممنون .Rose
(۳/اسفند/۹۲ ۱:۰۹)ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺧﺎﻧﻢ نوشته است: [ -> ]ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺗﻌﻤﯿﻢ !!!!!
ﻣﻦ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﻢ ﻭﺍﻟﻠﻪ ﺑﻌﻀﯽ ~ﺳﺘﻬﺎ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﻢ ﺑﺨﻨﺪﻡ !! ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﻢ !!
ﺣﻘﯿﻘﺘﺎ ﺩﺭ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻢ :|

ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭﺗﻮﻥ ﻧﺸﺪﻡ ؟
با یاد حق

نقل قول:قبل از ازدواج باید چشم برزخی مون فعال شه با این اوصاف !

(۳/اسفند/۹۲ ۱:۵۱)soshiant نوشته است: [ -> ]
یعنی اون دوستمون که گفت از چشماش متوجه میشید بنده فکرم رفت رو معجزه و ...[/b]

میخوام یک راهنمایی بزرگ بهتون بکنم! (با صدای دختره تو تبلیغ شامپو گلرنگ!)
دوستان درست میگن! باید قلق خانم تون دستتون بیاد ... اما برای اوایل ازدواج که رسما هیچی نمی دونید ...
بهترین راه حل اینه که یک خانوم رو در سمت مشاوره کنار خودتون داشته باشید .. در قدم اول بهترین کسی که میتونه کمک تون کنه خواهر شماست ...
از خواهر تون بپرسید .. به نظرت فالان کادو رو چه جوری بهش بدم ؟! .. اگه فلان کار رو بکنم واکنشش چیه؟ چه جوری از دلش در بیارم؟ فلان مطلب رو چه طور بگم؟ و...
اگر خواهر نداشتید گزینه ی بعدی مادر خانم تون و گزینه ی بعد خواهر و در اخرین مرحله صمیمی ترین دوستش هست !
اما ...
_شرط راهنمایی گرفتن از خواهرتون اینه که از قبل مطمئن بشید خرده شیشه های یک خواهر شوهر رو نداره([تصویر: wink.png]) و عاقل و راز دار عمل میکنه!
_نکته ی مثبت در راهنمایی گرفتن ازمادر و خواهر خانم تون اینه که اگر بعدا این رفتار شما رو برای همسرتون تعریف کنن (که به احتمال زیاد هم تعریف میکنند!) خانم تون از این که به فکرش هستید کلی ذوق میکنه!
مثلا همین که خانوم از طرف مادرش متوجه بشه برای کادو تولدش از قبل پرس و جو کردین که رنگ مورد علاقه اش رو متوجه بشید... من باب این ارزشی که برای سلیقه اش قائل شدید در دلش جایگاه ویژه ای پیدا میکنید !
_ در کمک گرفتن از دوستانش حتما حواستون به حسادت های زنانه باشه! خانوم ها در برخورد با دوستانشون تعصب شدیدی روی شوهر شون دارند!( حسی شبیه به غیرت!!)

پ.ن: البته زیاد ناراحت نباشید و نترسید ...گاهی همین از همه جا بی خبر بودن شما خانومتون رو دلگرم میکنه به این که دوران مجردی پاکی داشتید...

یاالله
من فکر میکنم ناحواسته با پستهام باعث شدم آقا رضا در مورد ازدواج اینقدر بد فکر کنن.
یعنی شما فکر میکنین من و همسرم که یه زندگی معمولی داریم، من مردونه رفتار میکنم یا همسرم چشم برزخی داره؟
متاهل های دیگه چطور؟
از آدم (علیه السلام) تا حالا همه زن و مردها این تفاوت ها رو با هم داشتن و در کنارش با هم زندگی کردن.
اینجور تفاوتها و تلاش برای درک همدیگه نمک زندگیه...
میگن خدا که آدم و حوا رو از بهشت روند، یکجا که ننداختشون...
آدم از دوری حوا 2 تا سنگ ورداشته بود و به سینه اش میزد و حوا هم از دوری آدم 7 تا سنگ به سینه اش میزد...
همدیگه رو که پیدا کردن، آدم اون 2 تا سنگ رو محکم تر زد و حوا هر 7 تا سنگ رو انداخت...
یعنی زن از دوری مرد بیشتر در عذابه، اما نشون نمیده و طوری رفتار میکنه که انگار "هیچ هم به من سخت نگذشت از دوری شما آدم خان!"
بعدشم آقا راضا!
از دنیای مجازی خارج شین و برین تو دنیای واقعی...
تو دنیای واقعی همه چیز خیلی متفاوت تره.
ملاک ها برای ازدواج فرق داره.
برین با یه خانمی ازدواج کنین که مکار نباشه و قصدش از نفس کشیدن خون شما رو تو شیشه کردن نباشه..
فقط اینو بگم...
خوشبختی با پیک موتوری از آسمون نمیاد...
فقط با درک متقابل پیش میاد...
تو دعواها خودتون رو جای اون یکی بذارین تا قیل و قال بخوابه...

از اونجایی که پستهای من باعث این سوء تفاهم ها میشه، من دیگه در مورد زن و مرد پستی نمیذارم...
خدایا!
همین الساعه نامه ازدواج جوونای این تالار رو مهر کن...
یه همسر خوب خوب خوب...
زود زود زود...
پیشاپیش ممنون خدا جون!

پ.ن:
اصرا کنین نظرم عوض نمیشه...
این از اون نه های محکم بود...
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

والا من تازه از جوابهای خانمها در این تاپیک دارم به این نکته پی بردم که تا حالا 95 درصد برداشتهام از حرفهای خانومم اشتباه بوده...Wink

عزیزان و برادران اگه امکان داره لطفاٌ دیگه سؤال نکنید.وگرنه من می ترسم از چند روز دیگه موقع خونه رفتن هول برم داره.والاCool

یعنی خانومها جواب می دن در حد تیم ملی بوتان ...Big Grin
هوالحق ....................................................................................
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض ادب

من همیشه برام سواله که:

این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif]

یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش.

می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟

من تو این زمینه تخصصی ندارم ولی آخه چه فلسفه ای پشت این کار هست که: تو چهره ی یک وجبی از انواع رنگ ها استفاده می کنند(بنفش ، سبز ، قرمز ، نارنجی ... این جوری باید همه ی رنگ ها رو نام ببرم[تصویر: madehin-a2.gif]) آدم ازشون میترسه[تصویر: 1%20%288%29.gif]
صدای ما ها رو به مسئولین برسونین

پیشاپیش ،تشکر می کنم از پاسخ گویی شماSmile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع