۲۲/اسفند/۹۲, ۵:۰۸
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۹)Aryha نوشته است: [ -> ]3- بله ... اما نوعش رو نمیدونم .. باز هم با مصداق توضیح بدید ...
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۰۴)nina نوشته است: [ -> ]3-متوجه سوالتون نشدم
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۵)پرنیان نوشته است: [ -> ]من نمیدونم چی میگید...ولی خلاقیت خوبه همه جا جواب میده....
(۲۲/اسفند/۹۲ ۰:۵۳)رضوانه نوشته است: [ -> ]مثلا چه خلاقیتی؟
مجدد سلام .
نکته ای که برام خیلی جالب بود اینه که عموم خانمها متوجه نشدن خلاقیت تو رفتار به چه معنایی میتونه باشه .
یکی از مواردی که آقایون خیلی بهش توجه میکنن ولی شاید هر کسی این مسئله رو به زبون نیاره .
آقایون به دلیل اینکه خارج از محیط خونه کار میکنن طبیعتا با تنوع های بیشتری ( تو هر زمینه ) روبرو میشن که یکی از اونها میتونه تنوع برخورد با بقیه خانمها باشه ،
به زبان ساده تر بهتره اجازه ندید رفتارهای شما در قبال برخورد با مسائل برای آقایون اپیدمی بشه (اصل غیر قابل پیش بینی بودن )
همونطور که گفتم خلاقیت تو رفتار و عکس العملها میتونه رابطه رو جذابتر کنه . ( البته این عمومیت نداره ).
صحبت این نیست که خانمها خودشون رو تغییر بدن (چون این آقا همون خصوصیت اخلاقی رو پسندیده ) اما میشه با
عکس العملهای به موقع و مناسب ( اما غیر تکراری ) رابطه رو بهتر کرد .
( راستش میخواستم یه چیزی بگم اما دیدم خیلی به ضرر آقایون میشه و احتمال داره که از طرف آقایون تالار .... پشیمون شدم از گفتنش !!!)
در همین حد قبول کنید از حقیر ...

؟

میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....