تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]قبل از ازدواج باید چشم برزخی مون فعال شه با این اوصاف !

بعد از ازدواج هم لازمت میشه . شایدم بیشتر!!Wink
نقل قول: بعد از ازدواج هم لازمت میشه . شایدم بیشتر!![تصویر: wink.png]

وحید داداش , خدا وکیلی چجوری زندگی میکنید ؟ Huh
تصورشم ترسناکه , طرف یه چیز میگه و منظورش یه چیز دیگست , جوابهاش منظورهای مختلف داره !

نتیجه میگیریم برای یه ازدواج خوب :
1.ما باید به فلسفه ی مابعدالطبیعه تسلط کامل داشته باشیم .
2.با ریاضت کشیدن های زیاد چشم سوم ( چشم برزخی ) خود را فعال کنیم .
3.کتب علوم غریبه را بخوانیم تا در صورت نیاز ازش استفاده کنیم

تازه همه ی اینها در مواردیه که شما با خانمت تفاهم داشته باشی وای به حال روزی که دعوات بشه !
نقل قول:
ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟
البته یکی دیگه از دلایلش اینه که پسرا از هرکی خوششن میاد میرن بهش پیشنهاد می دهند بر خلاف تصور خیلی احساساتی اند
البته میدونید پسرا یا کلا اهل منطق اند یا کلا احساساتی
خدا نکنه طرف عشق اولش باشه
دختره یه موجد دیگه اس پسره هم همین طور از دو فرسخی هم تابلها معلومه دختره قبول نمی کنه پسره میره پیشنهاد میده به دختره برمیخره پسره فانتزی فکر میکنه کسی نیس بهش بگه عزیزم تو از دختره خوشت اومده دختره باید به یه دلیلی از تو خوشش بیاد یا از ویژگی هات بدونه بالاخره یه چیزی باشه دیگه
یا اینکه اصلا دختره با پسره از بچگی باهم بزرگ شدن شاید الان که بزرگ شدن از هم دورتر باشن اما نگاه دختره یه نگاه برادرانه است اون وقت پسره میاد پیشنهاد میده دختره حرصش میگیره میگه ما بهش به احترام قدیم سلام میدادیم فکر کرده خیلی کیس فوق العاده ای ای

اینا نظر خودم بود که از ته دل گفتم امیدوارم نه ناراحت بشید نه بد برداشت بشه
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۲)soshiant نوشته است: [ -> ]سلام .

یه سوال داشتم :

خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟

در جوابتون باید عرض کنم من نماینده همه خانمها نیستم ولی خودم از زمانی که ازدواج کردم تا حالا که حدود 19 سالی میشه هر روز بیشتر از قبل سعی کردم زندگیمو حفظ کنم حتی وقتی لازم بوده با چنگ و دندون ولی الان همسرم خیلی بیشتر از من داره سعی میکنه !طفلکیHeart!!!Big Grin ولی هر موقع لازم باشه باز هم این کارو انجام میدم!!!
(۲/اسفند/۹۲ ۲۲:۵۲)soshiant نوشته است: [ -> ]ﺳﻼﻡ .

ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ :

ﺧﺎﻧﻤﻬﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﮐﻦ ﺍﺻﻠﯽ ﺗﻮ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺴﺮ ﭼﺮﺍ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﻡ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﻣﯿﺸﯿﺪ ؟ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺩﯼ ﭼﯿﻪ ؟

ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ ﺍﻗﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﯾﮏ ﺣﺴﻪ ﺩﻭﻃﺮﻓﻪ ﺳﺖ
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺍﻧﻌﮑﺎﺳﯽ ﻫﺴﺖ
ﻭﭼﻮﻥ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﻭ ﻣﻨﺒﻊ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺷﻮﻥ ﻫﻤﺴﺮﺷﻮﻥ ﻫﺴﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻨﺒﻊ ﮐﻢ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﺍﻩ ﻧﺎ ﺧﻮﺍﻩ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﻢ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻪ .
(۳/اسفند/۹۲ ۰:۳۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]وحید داداش , خدا وکیلی چجوری زندگی میکنید ؟ Huh

دیگه الان تو این تالار، همه قبول دارن ک برادر وحید، بهترین ارسال ها رو می ذارن... کسی هست قبول نداشته باشه؟
خب... شما فکر می کنید برای چی ؟
بخاطر اینکه همسر نازنینشون حمایتشون می کنن .... چی فکر کردین؟! Cool

نقل قول:تصورشم ترسناکه , طرف یه چیز میگه و منظورش یه چیز دیگست , جوابهاش منظورهای مختلف داره !

نتیجه میگیریم برای یه ازدواج خوب :
1.ما باید به فلسفه ی مابعدالطبیعه تسلط کامل داشته باشیم .
2.با ریاضت کشیدن های زیاد چشم سوم ( چشم برزخی ) خود را فعال کنیم .
3.کتب علوم غریبه را بخوانیم تا در صورت نیاز ازش استفاده کنیم

تازه همه ی اینها در مواردیه که شما با خانمت تفاهم داشته باشی وای به حال روزی که دعوات بشه !

30 صفحه توی اون تاپیک بحث شد، اینجا هم معلوم نیست تا کجا پیش بره،
جناب Reza2035 همنجور پیش میرن، هی نتیجه گیری های با مزه می کنن !

اول اینکه باید صداقتشون رو بذارن کنار
دوم اینکه با کمک نهاد های امنیتی و ارتش و ... ازدواج کنن
این هم مرحله بعد از ازدواج --> زندگی با یک لولوی ترسناک! Smile(حیف ک فقط دو تا شکلک رو می تونم استفاده کنم!)

برادر من، نتیجه ای رو ک درسته بگیرید، نه اینکه چیزهای ظاهری ای رو ک می بینید!!!

نقل قول:
ما در 99% که میگیم نه و ته دلمون از خدامونه که برامون بخریدش، فکر جیب شما رو میکنیم...

اما دوست داریم شما ته نگاهمون رو بخونین...

اگه پرسیدین و ما قیافه ترش کردیم، خوب معلومه که نمیخوایم...

اما اگه پرسیدین و ما با عشوه گفتیم " نـــــــــــــه بابا!"

یعنی "بعـــــــــــــــــــــــــله بابا!"

از بس که ما خانوما خوبیم به مولا...D:
الان واقعا شما فکر می کنین این کار ترسناکه ؟؟؟

یا مثلا موقعی ک ی کار خلاف میل خانومتون انجام میدین و اون اشکش در میاد، ترسناکه ؟
ترسناک اون موقعیه ک خانوم وایسه جلوتون و مثل ی مرد، بخواد اشتباهتون رو بگه!

تفاوت ها رو در نظر بگیریم ...
نقل قول:ﻭﭼﻮﻥ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﻭ ﻣﻨﺒﻊ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺷﻮﻥ ﻫﻤﺴﺮﺷﻮﻥ ﻫﺴﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻨﺒﻊ ﮐﻢ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﺍﻩ ﻧﺎ ﺧﻮﺍﻩ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﻢ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻪ .

این احساس و این تعمیم !!!!!
من نمی دانم والله بعضی پستها رو می خونم بخندم !! گریه کنم !!
حقیقتا در می مانم :|

نقل قول:جناب Reza2035 همنجور پیش میرن، هی نتیجه گیری های با مزه می کنن !
حق دارند !

من واقعا دارم به یک دید عجیبی دست پیدا می کنم از جنس زن !!
نقل قول: صفحه توی اون تاپیک بحث شد، اینجا هم معلوم نیست تا کجا پیش بره،
جناب Reza2035 همنجور پیش میرن، هی نتیجه گیری های با مزه می کنن !

اول اینکه باید صداقتشون رو بذارن کنار
دوم اینکه با کمک نهاد های امنیتی و ارتش و ... ازدواج کنن
این هم مرحله بعد از ازدواج --> زندگی با یک لولوی ترسناک! [تصویر: happy.png](حیف ک فقط دو تا شکلک رو می تونم استفاده کنم!)

برادر من، نتیجه ای رو ک درسته بگیرید، نه اینکه چیزهای ظاهری ای رو ک می بینید!!!

خواهرم ببین حق دارم اینجوری تصمیم بگیرم یا نه ! میگم میریم خواستگاری و سوال میپرسیم و تحقیق میکنیم ! میگن علم پزشکی پیشرفت کرده , خانم ها مکار هستن , امکان نداره خانم ها رو بشناسی ...یکی نیست بگه شما خودت چه جوری ازدواج کردی ؟
خب منم مجبورم فکرم بره سمت نهاد های امنیتی توی کشور که به کمک اونها بتونم ازدواج کنم .

میگم چرا اینطور رفتار میکنین ؟
میگین باید طرف از روی چشم ما بخونه چی به چیه ! و یا لحن گفت و گوی ما چیه ؟
من هر چی فکر میکنم غیر از اینکه چشم برزخی داشته باشم راه حلی به ذهنم نمیرسه که بتونم افکار طرفو بخونم , همین جور بدون سلاح های معنوی بیام جلو کارم به طلاق میکشه Smile
مگه اینکه خدا بهم رحم کنه و گرنه من تن سالم به گور نمیبرم با این وضعیتی که خانم ها از خودشون تعریف میکنن .
نقل قول:من واقعا دارم به یک دید عجیبی دست پیدا می کنم از جنس زن !!
بله مام تو قسمت اقایون پاسخ بدهند یه دید عجیبتری نسبت به جنس مرد پیدا کردیم دیگه تو جامعه یه اقا میبینیم یاد .......

اقای رضا2035 ما تو اون تاپیک از تعجب در مورد رفتارای اقایون هر شب خوابمون نمی برد (با توجه به حرفای خودتون)حالا شما اینجا یکم تعجب کنید!!
جدی میگم من دیگه کم کم از ازدواج منصرف شدم با اون اوصاف احساس میکنم با یه ادم مریخی ......
من می خوام همین جا از آقایون سوال بپرسم:

چرا شما هر سوالی می پرسید آن را به همه بانوان تعمیم می دید؟!

طبق کدام منطق؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
آدرس های مرجع