تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مینی تحلیل سریالِ بازی تاج و تخت Game of Thrones
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۳/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۸)sadegh313 نوشته است: [ -> ]همین که اسمش مایکل هست مهمه. خودتون بهتر میدونید که در هالیوود مایکل و لوسیفر رو برادر میدونن. نمونه بارزش هم تو سریال سوپرنچرال هست.

بله ، تو تاپیک مواد لازم ... به این مسئله (برادر بودن مایکل و لینکلن) اشاره کردیم

نقل قول:بله. در واقع در طول سریال تنها کسی که مشکلات رو رفع میکنه تیریون هست. از همون فصل اول که اون وسیله رو به برن استارک میده تا سوارکاری کنه و صحبت هاش با جان اسنو و سایرین که کاملا برخواسته از خرد یا wisdom هست و کار جور کردن برای بران و شاگا پسر دالف و بقیه وحشی ها و مهمتر از همه شعاری که پشت سر هم تکرار میکنه:

دقیقا همینطوره و بنده مسئلۀ *خِرد ورزی* رو یادم رفت اشاره کنم. شاید به خاطر این بود که مستقیما بهش اشاره نشده بود. (از کلمه ش استفاده نشده بود)

نقل قول:a Lannister always pays his debt یک لنیستر همیشه دِین خودش رو ادا میکنه

متوجه نشدم ، چه نکته ای توش بود.

نقل قول:یه نکته دیگه هم ارتباط بین جیمی و تیریون هست که از نوع ارتباط مایکل و لوسیفر هست. میخام بدونم نظرت چیه در این مورد

هنوز به تئوری درستی نرسیدم ... ولی اگه بخوام این رابطه رو تو فیلمای دیگه هالیوود هم بهش اشاره کنم میتونم شخصیتای:

رنگو و جیک

شرلوک هلمز و برادرش (تو فیلم دوم)

گربۀ چکمه پوش و هامتی دامتی

اینا (اولیا) شخصیتایی هستن که اِلمان های شیطانی دارن و در ضمن تو فیلم 1 برادر هم دارن تو شخصیتای اصلی فیلم !!!

ولی متوجه نشدم که چه مسئله ای خاصی [ازون انواعی که ما دنبالش هستیم] در مورد این میتونه وجود داشته باشه. شاید باید منتظر باشیم تو فیلمای جدیدترشون افشا کنن . یا شاید تو فیلمای قدیمی افشا کردن و ما ندیدیم !!!

خدا میدونه !

نقل قول:و البته تحلیلت از نماد شیر چیه؟؟؟

شیر اونطور که من متوجه شدم اشاره داره به 2تا مطلب:

1. خاندان سلطنتی بریتانیا
2. خاندان یهودا

که رفتارهای خاندان لنیستر هم به خوبی با این خاندان ها جور هست.

1. ازدواج درون فامیلی
2. پولدار بودن
3. همشون بلوند هستن
...

نقل قول:در کل اگر المان هایی که اشاره کردید رو در نظر بگیریم به اضافه المان خرد که بسیار مهم هست حدس من اینه که افراد مهم این سریال باید یکی از اینا باشه:

1-تیریون لنیستر 2- لیتل فینگر 3- لرد واریس

بدون شک، از مرموز ترین شخصیت ها ، لرد واریس و لیتل فینگر هستن. شخصیت تیریون رو هم مطمئن هستم که تا آخر نخواهد مُرد ... و باز هم قهرمان اصلی تو دفاع از وستروس در برابر حملۀ *دنریس* (آخرین حمله) خواهد بود.

اگه به spoil شدن داستان اهمیت نمیدی ... جملات زیر (تو گیومه) رو بخون اگر نه که هیچی

«

تو کتاب 5 اونطور که من از ویکیپدیا خوندم. لرد واریس یکی از خاندان *تارگرین* به اسم اِریس (فرزند ریگار تارگرین) رو زنده نگه داشته. وقتی بچه بوده، اونو با یکی نوزاد دیگه عوض کرده و گرگور کلیگین در واقع بچۀ اشتباهی رو کشته.

تیریون پدرش رو میکشه (تو فصل 4) و به شرق میره (پنتوس) !!!

»

نقل قول:که سومی فعلا کاری نمیکنه و نقش خاصی نداره ولی اون دوتا خیلی در سریال رشد کردن و به نظر میرسه که پادشاهی از آن یکی از این دوتا بشه.

شخصیت استنیس باراثیون رو فراموش کردی پس ... استنیس از اصلی ترین شخصیت ها خواهد بود که پادشاه حقیقی هم هست در واقع.

اما نکته ای که مهمه به نظرم این هست که پادشاهی هیچ وقت از زیر اِسم خاندان باراثیون (نماد گوزن) بیرون نیومده ... و به نظرم تا آخر داستان هم بیرون نخواهد اومد.

و اونطوری که تو تیتراژ اول فیلم نشون میدن در آخر سریال هم خاندان گوزن ها حاکم میشن و همه زیر سلطۀ پادشاهی اونا قرار می گیرن.
من فکر کنم این فیلم تا 10 فصل هم بره جلوBig Grinفصل 4 قسمت 8 رو هم دیدم ولی تازه ماجرا داره شروع میشه و چهره های جدید و ماجراهای جدید داره ظهور میکنهمیترسم این سریال هم بشه مثله فیلم فریندز که نوه هامونم قسمت آخرشو نبیننAngelتو شخصیت ها هم
لیتل فینگر بسیار پیچیده هستش و مطمئنا یک نخ پایان داستان دست این فرده
البته جادوی سرخ و جادوی سیاه و جادوی سفید جایگاه خودشون رو در فیلم پیدا کردن و در حال رشد هستن و هر کدوم هم نمادی دارند
1.سیاهی NIGREDO
[تصویر: ffg_call-of-the-three-eyed-crow-aje.jpg]
البته در برخی کتب آمده که سه چشم بودن ایم کلاغ نماد سه جادوگر و سه جادوست

[تصویر: stygian-witches.jpg]

[تصویر: 270px-Close_up_TEC_Marc_Simonetti.jpg]

شباهت بین این دو درخت و رنگ برگ های آنان و چهره روی درخت قابل توجه هستش

[تصویر: game-of-thrones-season-4-trailer-bran-weirwood-hbo.jpg]

[b]2.سفید WHITE

[/b]

[تصویر: images%20(4).jpg] [تصویر: images%20(5).jpg]
[تصویر: images%20(3).jpg]
3.قرمز RUBEDO

[تصویر: download%20(1).jpg] [تصویر: download.jpg]
[تصویر: images%20(1).jpg] لیدی گاگا
چند نکته از یکی از دوستان که کتاب رو خوانده :

نقل قول:ايات 92 تا 102 سوره کهف خيلي شبيه داستانه game of thrones که يک ديوار بين شمال و جنوب کشيده يده براي رهايي جنوبي ها از شر بدي هاي قوم هاي وحشي شمالي و از آنجا که هم در قرآن و هم در انجيل گفته شده که در روز قيامت مرده برميخيزند مانند صحنه ي اخره فصله دومه game of thrones بر اساس آيات کهف بايد ديوار در روز قيامت خراب شود و همان مرده ها که در فيلم آدر ناميده ميشوند برميخيزند اگر اين اتفاق ها در فصله سوم اتفاق بيافتد و يک ناجي قيامت ظهور کند من مطمئن ميشم که نويسنده فکر نوشتن داستان را از قرآن گرفته است و همه ي ما ميدونيم که روز قيامت زماني فرا ميرسد که همه جا جنگ باشد و اين چيزيه که شما در سراسر وستروس شاهد ان هستيد
با اين حرفا شما فکر ميکنيد که نويسنده قصد توصيفه قيامت رو داره

نقل قول: سر جیور مورمنت فرمانده ی نگهبانان شب پدر سر جورا همراه و دسته راسته دنریس تارگریان می باشد من که این نکته را تا چند روز پیش هم نمی دانستم در فیلم هم زیاد در موردش صحبت نمیشه ولی مکنه در آینده نکته ی بزرگی بشه

نقل قول:نام مادر جان اسنو وایلا بوده واز زنان starfallقلعه ای از جنوب می باشد

نقل قول: snow اسمی در شمال است که به تمام افرادی که از خود فاقد اسم بودند یا همان حرو.....اده بودند داده می شده در اصل یه نوع نشانه حرو.....اده بودنه

نقل قول:خیلی سالها پیش انسان در وستروس زندگی میکردند که امروزه انسان های نخستین نام دارند آن ها اکثرا در شمال وستروس ساکن بوده اند و وحشی های اون وره دیوار و بیشتره شمالی ها به خصوص استارک ها از جمله نوادگان آن ها می باشند یعنی ساکنان اصیل وستروس به جز اینها اکثره جنوبی ها و قبایل جنوبی اصیل وستروس نیستند و تازه چند صد سال پیش از طریق دریای باریک به وستروس آمده اند
به طور خلاصه و خیلی سریع من این سه صفحه از تاپیک رو خوندم و فقط دنبال این هستم ک ببینم دلایل اثبات شما 1. Daenerys Stormborn (دنریس طوفان زاد) = حضرت زهرا (سلام الله علیها)..چی هست؟؟...
من خودم این سریال رو دنبال میکنم و بدون شک میدونم ک این همه هزینه واسه پر کردن اوقات فراغت ما نکردن اما شما برادران عزیز خوبه وقتی حرفی رو میزنید بلافاصله مدارک و دلایلتون رو هم بیارید تا مطلب برای دوستان لوث نشه..
[/b]
سلام،

دوست عزیز، شما درست می فرمایین، متأسفانه خوردیم به امتحانات و وقت نمی کنم مطالب رو بذارم ... ایشالا بعد از 28 خرداد که امتحانام تموم شه ، بلافاصله میذارم مطالب مربوط به اون فرضیه رو.

موفق باشید.
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۹)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]سلام،

دوست عزیز، شما درست می فرمایین، متأسفانه خوردیم به امتحانات و وقت نمی کنم مطالب رو بذارم ... ایشالا بعد از 28 خرداد که امتحانام تموم شه ، بلافاصله میذارم مطالب مربوط به اون فرضیه رو.

موفق باشید.
سلام...از 28 خرداد گذشت و امروز 2 تیر هستش..
بی صبرانه منتظر مطالب شمام!Smile
(۲/تیر/۹۳ ۱۴:۵۶)saman151 نوشته است: [ -> ]سلام...از 28 خرداد گذشت و امروز 2 تیر هستش..
بی صبرانه منتظر مطالب شمام!Smile

سلام، اثبات این بخش یه مقدار طولانی و وقت گیر هست.

یه سری سخنرانی ها رو باید جدا کنم و آپلود کنم، تصاویر رو باید حاضر کنم و ... قطعاً شما هم فک نکردین که بلافاصله بعد از 28 اُم مطلب رو میذارم.

راستش فعلا دارم مینی تحلیل انمیشین The Lego Movie رو آماده می کنم. ایشالا بعدش میام سراغ این تاپیک.
سلام

مقدمه ی اول یه سوزن به خودم
واقعا از خودم تعجب می کنم چطور نشستم یه روز کاملم رو تلف کردم حدود یه سیزن و نصفی رو دیدم
چه لزومی داره این همه وقت با ارزش و گرانبها رو صرف دیدن این اراجیف بکنیم

تا اونجاکه من دیدم کل داستان همش تو بستر سکس و مشروب و حب مقام میرفت
هرچی هم که ایمانت قوی باشه هر چی هم که سانسور کنی بازم تاثیرش رو روی روح و قلب انسان میذاره

به قول دکتر عباسی فواد آدم رو اشغال میکنه
بعد میشه که انسان از یه سری فیوضات جانب حق محروم میشه
مثل سگ آلوده ایه که هرچی بشوریش بازم نجسه

نبینید دوستان نبینید اون دنیا از عمرتون سوال میشه؟؟
من که پشیمونم بقیش هم حذف کردم

مقدمه ی دوم

اینقد این سریال داره همه چیز رو صریح و بی پرده میگه که دیگه به تحلیل که هیچی به مینی تحلیل هم نیاز نداره
فقط تا اونجا که دیدم دنریس ربطی به حضرت زهرا نداشت
کلا به نظرم از اساس اشتباست که بیایم بزرگان دین خودمون رو بچسبونیم به کارکترای فیلم های غربی

سبب میشه از شان ایشان کم بشه
این خیلی بدتر از اثر سریاله

من که قبلا نقد رو خونده بودم خیلی بد بود
هی توی ناخوداگاه ذهنم یه پیوندی بین حضرت زهرا با اون دنریس کثیف شکل میگرفت
نقل قول:با توجه به اینکه این سریال پر است از صحنه های غیر اخلاقی ، بعضی دوستان پیشنهاد کردن که اصلا در رابطه با این سریال حرفی زده نشده چون ممکنه مخاطب کنجکاو بشه، بره ببینه و منحرف بشه !

من رفتم دیدم Smile.چطور اونا ببین . ما نبینیم Smile. این سریال تو لیست سریال های محبوب من نبود. این جا خوندم ، گفتم برم ببینم .
اصلا یه آقا نباید ببینه . واسه خانوم اشکال نداره . چون فقط خانوماش جذبه داشتن . من فعلا که منحرف نشدم . منتها برای یه مرد خیلی این سریال بده . تخیله دیگه .
تعجب میکنم برادران از این سریال ها میبینن . SmileSmileSmileSmileSmileSmile
نقل قول:
ه قول دکتر عباسی فواد آدم رو اشغال میکنه

بعد میشه که انسان از یه سری فیوضات جانب حق محروم میشه

مثل سگ آلوده ایه که هرچی بشوریش بازم نجسه

این فردی که شما نقل قول کردید ازش خودش خدایه فیلم دیدنه Big GrinBig Grin حتی انیمیشن های کوچیکم در نمیره از دستش
یکی هم مثل من فیلم بازه و لذت از دیدن فیلم میبره
اون صحنه های اروتیکم میتونی اگه بخای بزنی بره جلو مگر که دلت نخاد بزنی رد بشه Wink
و هر کس ظرفی داره ظرف یکی با صحنه های اروتیک یکی صنعت و تکنیک ساخت یکی موضوع داستان و برخی هم مفهوم فیلم ظرفشون رو پر میکنه
بنابراین ظرفتون رو عوض کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع