شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مرسی گفتم خیلی چیزهای دیگه هس که مسلما شما بهتر توضیح میدین منم خلاصه گفتم البته چیزای ظاهریشو که زیاد نمیخواد اطلاعات داشت و تو همه خانواده های معمولی شیعه این چیزا رو میدونن و تو سریال هم به وضوح بهش اشاره میشه
نه نگران نباشین من از قبل سریال رو دنبال میکردم تاپیکش رو تازه دیدم سریال زیاد میبینم
بعد از دیدن این تاپیک سریالشو دیدم (فصل اول)
اگه صحنه های جنسی مسخره و بی منطقش بره، کلا چیزی نداره سریال. جذب کننده هست ولی اگه مثلا دو روز نبینیمش، کلا رغبتی به ادامه دادنش به وجود نمیاد.
من پیشنهاد میکنم دوستان مینی سریال "شرلوک" و Breking Bad رو ببینن.
فقط از آهنگ تیتراژ سریال G.O.T خوشم میاد.
دوست داشتم درباره "اسنو" و "تیریون" هم صحبتی میکردید.
یه سوال:
تو فصل 4 کی میمیره که اعصاب همه خرد میشه و اشک خیلیا در میاد؟
آریا؟
جان اسنو؟
تیریون؟
...
نقل قول:دوست داشتم درباره "اسنو" و "تیریون" هم صحبتی میکردید
:::
نقل قول:قبل از شروع چون بخش هایی از تاپیک رو به بحث با دوستان پرداختیم و ممکن سخت باشه براتون که مطالب اصلی رو پیدا کنید، اینجا لینکشون رو میذارم:
تحلیل کاراکتر Tyrion Lannister (تیریون لنیستر)
نقل قول:تو فصل 4 کی میمیره که اعصاب همه خرد میشه و اشک خیلیا در میاد؟
آریا؟
جان اسنو؟
تیریون؟
هیچکدام
اینها همه اصل ماجرا هستند
و در آینده چهار گوشه سرزمین رو کنترل میکنند.
آقای Justice Bringer عزیزززز!!!!
28 خرداد کجا و امروز که 30 مرداد هست کجااا!!!
به این نتیجه رسیدم ک اصلا تحلیلی برای این قسمتی ک مد نظرمون بود نداشتی..
حییففف!!!!!
در پناه حق!
اگه مستحجن نبود خوب بود, 4 فصل که اومده نشون ميده سريال محبوبيه,
جاستيس برينگر عزيز
زبان دوتراکى ها و آدابشون هيچ ربطى به اعراب نداره .(تو یه اپیزود ، این بلوندی خانوم ، به خدمت کارش میگه که صفا میکنی چه بدون لهجه حرف میزنم، اونم میگه نه و میگه حرف های ما از گلو اینا در میاد تو اینجوری نمیکنی، این منو یه ذره به شک انداخت ) اونا شبيه مغولا يا ىه همچىن چيزى اند.
نبايد توهم توطئه زد. داستان اين سريال مجزاست
روز خوش
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۴)Kol نوشته است: [ -> ]جاستيس برينگر عزيز
زبان دوتراکى ها و آدابشون هيچ ربطى به اعراب نداره .(تو یه اپیزود ، این بلوندی خانوم ، به خدمت کارش میگه که صفا میکنی چه بدون لهجه حرف میزنم، اونم میگه نه و میگه حرف های ما از گلو اینا در میاد تو اینجوری نمیکنی، این منو یه ذره به شک انداخت ) اونا شبيه مغولا يا ىه همچىن چيزى اند.
نبايد توهم توطئه زد. داستان اين سريال مجزاست
برید صحبتای فرد زبان شناسی که زبان های این سریال رو ساخته بخونید متوجه میشید !!!
خیلی خوبه که قبل از اینکه حرف بزنیم یه مقدار فکر کنیم و تحقیق.
لایف استایل و سبک زندگیِ دوتراکی ها هم که دیگه لازم نیست در موردش صحبت کنیم.
موقعیت جغرافیاییِ دوتراکی ها (اِزوس = شرق) هم واضحه.
*دنریس سعی می کنه برده داری رو از بین ببره ولی خودش کنیز داره !!!
یکی از کنیزهای دنریس تو فصل اول (همونی که قبلا فاحشه بوده) ... اشاره می کنه که از سن 9 سالگی (سن بلوغ در اسلام) به شغل شریف! فاحشگی در اومده.
و مطالب بسیار دیگه ...
البته از دیدگاه شما اینا همه توهم توطئه هستش.
(۳۰/مرداد/۹۳ ۷:۳۶)saman151 نوشته است: [ -> ]آقای Justice Bringer عزیزززز!!!!
28 خرداد کجا و امروز که 30 مرداد هست کجااا!!!
به این نتیجه رسیدم ک اصلا تحلیلی برای این قسمتی ک مد نظرمون بود نداشتی..
حییففف!!!!!
در پناه حق!
جناب سامان، اینجا تالار گفتگو هست نه سایت یا وبلاگ شخصی. به این معنی که بقیه افراد هم باید توی بحثا مشارکت کنن و سعی کنن نظر بدن.
بنده وقت نکردم تصاویر مربوطه رو بذارم. ولی مباحث اصلی رو تو این ارسال
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid288757
اشاره کردم. شما اگه با این مطالب قانع نشدید، هر جاش که براتون سوال هست بگید تا توضیح بدم.
موفق باشید.
سلام به نظرم برندون استارک یکی از مهم ترین شخصیت های سریال هست که شما اون رو کنار گذاشتید و به نظرم اون نجات دهنده مردم قلمرو پادشاهی از دست دنریس هست چون تو رویاش سایه اژدها رو بالا یاتخت میبینه
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۵)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]برید صحبتای فرد زبان شناسی که زبان های این سریال رو ساخته بخونید متوجه میشید !!!
خیلی خوبه که قبل از اینکه حرف بزنیم یه مقدار فکر کنیم و تحقیق.
لایف استایل و سبک زندگیِ دوتراکی ها هم که دیگه لازم نیست در موردش صحبت کنیم.
موقعیت جغرافیاییِ دوتراکی ها (اِزوس = شرق) هم واضحه.
*دنریس سعی می کنه برده داری رو از بین ببره ولی خودش کنیز داره !!!
یکی از کنیزهای دنریس تو فصل اول (همونی که قبلا فاحشه بوده) ... اشاره می کنه که از سن 9 سالگی (سن بلوغ در اسلام) به شغل شریف! فاحشگی در اومده.
و مطالب بسیار دیگه ...
البته از دیدگاه شما اینا همه توهم توطئه هستش.
دوتراکی ها اصلا شبیه عرب ها حرف نمی زنن. اگه از فصل اول دیده باشید هم تو عروسی کشت و کشتار می کنند. این کجاش به اعراب مربوطه؟ یا یه جایی این بلوندی یه قلب می خوره و اسب می کشه و ....
شما که میگید ایم بلوندی خانوم به حضرت فاطمه یا مادر امام زمان مربوط هست، به من بگید ایشون مادر اژدها ها (Mother of The Dragons )هستش، شما اینو چجوری توجیه میکنید .
موقعیت مغول ها هم اینجوریه. اگه سریال رو از اول دیده باشید، شوهر این بلوندی قیافه ای مغولی یا هم چیزی داره

این سریال شخصیت های زیادی داره و ما نمی تونیم بگیم این داستان به ما مربوطه، اگه هستش من کلی شخصیت دارم که میخوام بدونم اونا چین :
1- کوتوله هه
2. زن دیلاقه
3. اون سرباز که عاشق اون کنیز بلونده میشه فک کنم اسمش Worm داشت!!!
و ....
دوست عزیز بنده وقت ندارم تو هر تاپیک هر کاربر جدیدی که میاد ، کل مطالبی که از ابتدا تا حالا تو این تالار گفته شده و گفتم رو براش تکرار کنم.
برید مطالب قبلی بنده و همچنین مطالب برگزیدۀ بخش سینما رو بخونید، امیدوارم یه سری از شبهاتتون برطرف بشه.
در این رابطه می تونم پیشنهاد کنم کاراکتر علاء الدین توی فیلم دیکتاتور رو تجزیه و تحلیل کنید. خیلی بهتون کمک می کنه. بطور خلاصه بگم:
علاء الدین معجونی از سیاست مداران و رهبرای کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا و کشورهای مخالف آمریکا بود. و نماد این شخصیت های سیاسی:
رهبر قبلی کره شمالی / رهبر ایران / احمدی نژاد / قذافی / بشار اسد / ...
این کاراکتر اِلمان های همۀ این افراد رو تو خودش داشت:
ابتدای فیلم اشاره میشه که فیلم رو تقدیم می کنن به رهبر قبلی کره شمالی (پدر رهبر فعلی)
مدل ریش این شخصیت شبیه ریش رهبر ایران هست. و همینطور کلمۀ *رهبر معظم = supreme leader* که فقط برای رهبر ایران و رهبر کرۀ شمالی توی رسانه های خارجی استفاده میشه
اشاره به بادی گاردهای زن (=قذافی)
اشاره به برنامه هسته ای و مصاحبه با لَری کینگ (=احمدی نژاد) و اون خنده های معروف در رابطه با سوالای هسته ای
اسم پدر این شخصیت حافظ هست (=حافظ اسد پدر بشار اسد)
...
همۀ کاراکتر های فیلمای هالیوود قابلیت این رو دارن که این مدل نمادگرایی توشون انجام بشه. فقط باید چشمامون رو باز کنیم و نمادها و اِلمان ها رو ببینیم.
مخلصیم.