تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مینی تحلیل سریالِ بازی تاج و تخت Game of Thrones
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
جناب کاپیتان ، خداییش چقدر میشه عقب و جلو زد ؟
اون صحنه ها خیلی زیرکانه کار شده. حتی اگه برادران بزنن فیلم رو جلو ( واقعا ؟؟؟؟)
.در بخش خواهرانSmile ، مثلا منSmile اصلا این کار رو نمیکنم .
تو یه بخش کاملا من رو متنفر کرد . نمیشه مباحث رو باز کرد .
من کاملا حس کردم داره حس تنفر ایجاد میکنه . شاید تو مخاطب مرد لذت باشه.

واقعا این فیلم با حذف فیلم های جنسیش ، چیزی برای گفتن داره .؟ تازه تو اون بخش هم فقط دسته ای رو راضی میکنه .
دیگه دارم رک میگم .
میشه جایه دیگه این بحث رو انجام داد تاپیک مردوم رو به فنا ندیم
باید جز ما ( فیلم باز . فیلم خوره ) باشید تا درک کنید Big Grin
اون جلو زدن هم در اختیار هوده فرده که دوست داره ببینه یا نه و جز حریم خصوصی و اخلاقی فرد هستش
من کاری ندارم به آقای عباسی هر کاری کرده به خودش مربوطه در ضمن شما نگاه نکن کی داره حرف رو میزنه نگاه کن چی داره میگه وقتی میگه فواد رو پرمیکنه شاید بهش رسیده ...منکه بهش رسیدم

بحث طرف نیست بحث روح و اثری هست که رو روح میزاره
اونی هم که میگه من فلان ظرف رو دارم بدون از پس این صحنه های به قول شما اروماتیک رو دیده دیگه عادی شده
دیگه چیزی از لطافت روح براش نمونده که بخواد بازم اثر ببینه

هر ظرفی که انتخاب بشه بازم اثرش رو میذاره توی هنر القائات مستقیمه
کلا قضیه طرف رو توجیه میدونم

(۱۷/تیر/۹۳ ۱۷:۳۳)captaincharisma نوشته است: [ -> ]یکی هم مثل من فیلم بازه و لذت از دیدن فیلم میبره

من دیگه حرفی ندارم...
جناب اولولالباب ما که توی ارسال اولِ این تاپیک توضیح دادیم که نرید ببینید !!! BlushConfused شما با این وجود رفتی گرفتی دیدی ؟!؟ Dodgy

نقل قول:فقط تا اونجا که دیدم دنریس ربطی به حضرت زهرا نداشت
کلا به نظرم از اساس اشتباست که بیایم بزرگان دین خودمون رو بچسبونیم به کارکترای فیلم های غربی

عزیزم، اگر قرار بود همه به راحتی مطالب رو متوجه بشن که دیگه ما مریض نبودیم بیایم اینجا وقت خودمون و شما رو تلف کنیم و 2 ساعت عکس بذاریم و توضیح بدیم و لینک بدیم و ...

میگفتیم فلانی تو فلان فیلم نماد فلان شخصیت در واقعیت ـه ... خودتون برید ببینید متوجه میشید !!!

تاپیک *رستگاری از شاوشنک* رو بخونید ... اونجا کلی بحث کردیم با جناب *امام 12* و در بین بحثامون در مورد اون فیلم به 3 گانۀ بتمن هم اشاره کردیم و گفتیم فلانی نماد شیطان هست. ایشون اول مخالفت می کردن سر سختانه ... اما رفتن 3تاش رو دیدن (با مد نظر قرار دادن مواردی که ما گفتیم) و اومدن اکثر حرفای ما رو تأیید کردن !

ما هنوز اِلمان های مربوط به *دنریس* رو نگفتیم !!! و به زودی میگیم و ایشالا متوجه میشین که اشتباه نمی کردیم.

موفق باشید.
(۱۷/تیر/۹۳ ۱۸:۴۴)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]جناب اولولالباب ما که توی ارسال اولِ این تاپیک توضیح دادیم که نرید ببینید !!! BlushConfused شما با این وجود رفتی گرفتی دیدی ؟!؟ Dodgy

بخاطر این تاپیک نرفتم ببینم
دوستم بهم قالب کرد!!

ولی انگار بعضی از دوستان به خاطر این تاپیک رفتن گرفتن و دیدن؟!؟
کلا میخواستم بگم وقت انسان از این ارزشمندتره که بخاد به این راحتی و بیهودگی بگذره... بیشتر جنبه ی نصیحتی داشت

به نظرتون (واقعا اسمتون سختهWink) این درسته که بیایم بزرگان دینمون را به کارکتر های فیلمای این چنینی نسبت بدیم؟
(۱۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۱)اولولالباب نوشته است: [ -> ]به نظرتون (واقعا اسمتون سختهWink) این درسته که بیایم بزرگان دینمون را به کارکتر های فیلمای این چنینی نسبت بدیم؟

واقعاً از مطالب ما اینجوری برداشت میشه که داریم ائمۀ معصومین رو میچسبونیم به این فیلما ؟!؟ Huh

شما این ارسال رو خوندید ؟!؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid198232

واقعا برای شما دوستان هنوز مسجل نشده که اینا تو فیلماشون مستقیم و غیر مستقیم به ائمه توهین میکنن !!!
(۱۷/تیر/۹۳ ۱۹:۰۷)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]واقعاً از مطالب با اینجوری برداشت میشه که ما داریم میایم ائمۀ معصومین رو بچسبونیم به این فیلما ؟!؟ Huh

شما این ارسال رو خوندید ؟!؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid198232

اتفاقا این ارسال رو هم خوندم و کلا پیگیر مباحث شما کم و بیش هستم
از شیوه ی نقد نوآورانه تون هم خوشم میاد البته به نظرم (شایدم اشتباه کنم) کمی داره افراطی میشه

ببنید شاید هالیوود بیاد برای امام زمان فیلم بسازه که میسازه چون که امام زمان نوک پیکان تیز تشیع و کلا اسلام هست با
این شیاطین انسی و جنی و دخیل در رقم خوردن آخرالزمان پس توجیه پذیره که بیان فیلم بسازن و براشون موضوعیت داشته باشه

بحثی جانبی که با جناب النور داشتید رو به طور کامل خوندم کمی هم حق با ایشون بود نباید تا
صریح مطلبی بیان نشده کاسه ی داغ تر از اش بشیم

حالا به نظرتون واقعا حضرت زهرا برای اونها موضوعیت داره؟؟
اگرم داره به نظرم تا فعلا که صریحا بیان نکردن
البته اگه بخوایم به شیوه ی شما پیش بریم

احتمالا خواهیم گفت که فرزندش سقط شده و مرده به دنیا اومده -- برای دفاع از شوهرش که رئیس کال ها بود ضربه میخوره و میخوان بکشنش شاید فرزندش به خاطر اون سقط شده(سکانس بعد از جادوی خونی) و ....

پس حضرت زهراست، هیچ کس از صد کیلومتری ذهنش این تفکرات نمیگذره
مگر اینکه از قبل القا بشه.همین

مواظب خطر القای ساختگی باشید

بازم باید صبر کرد دید دلایلتون چیهWink

پ ن : قصدم انحراف تاپیک نبود
(۱۷/تیر/۹۳ ۱۹:۳۰)اولولالباب نوشته است: [ -> ]ببنید شاید هالیوود بیاد برای امام زمان فیلم بسازه که میسازه چون که امام زمان نوک پیکان تیز تشیع و کلا اسلام هست با
این شیاطین انسی و جنی و دخیل در رقم خوردن آخرالزمان پس توجیه پذیره که بیان فیلم بسازن و براشون موضوعیت داشته باشه

هنوز هم دارین میگین شاید ... چون مطالب رو میخونید اما بخاطر علاقه ای که به ائمه دارید و اینکه فحاشی هاشون غیر مستقیم هست نمیخواید باور کنید که توهین کردن ، دارن توهین میکنن و توهین خواهند کرد و اگه پاش بیفته اعلام جنگ هم میکنن و سربازگیری هم میکنن برای مقابله با ائمه.

نقل قول:اتفاقا این ارسال رو هم خوندم و کلا پیگیر مباحث شما کم و بیش هستم
از شیوه ی نقد نوآورانه تون هم خوشم میاد البته به نظرم (شایدم اشتباه کنم) کمی داره افراطی میشه

شما که مباحث رو دنبال میکنید توقعم ازتون بیشتره ... برای اینکه مطالبی که بیان می کنیم یه سیری داره و خیلی هاش بهم مرتبط ـه !

تا تلقی ما از افراط چی باشه !

نقل قول:بحثی جانبی که با جناب النور داشتید رو به طور کامل خوندم کمی هم حق با ایشون بود نباید تا
صریح مطلبی بیان نشده کاسه ی داغ تر از اش بشیم

حالا به نظرتون واقعا حضرت زهرا برای اونها موضوعیت داره؟؟
اگرم داره به نظرم تا فعلا که صریحا بیان نکردن

حضرت زهرا از امام زمان هم بیشتر براشون موضوعیت داره !!! اگه اینطور نبود انقدر صریح توهین نمیکردن. بعله صریح. شاید تو فیلما صریح نبوده اما تو صنعت بازی صریحا این توهین کردند و می کنن. فیلم جدایی رو هم شما در راستای همین پروژه ببینید !

نقل قول:هیچ کس از صد کیلومتری ذهنش این تفکرات نمیگذره
مگر اینکه از قبل القا بشه.همین

اصلا خصیصۀ القای غیر مستقیم همینه ... از 100 کیلومتری ذهنت شروع میکنن ، انقدر پر رنگ و پر رنگ تر و نزدیک و نزدیک تر میشن تا وقتی به خودت میای و می بینی که اون مطلب بهت القا شده و توی رفتار و اعتقاداتت تأثیر گذاشته !!!

آیا از 100 کیلومتری ذهن شما میگذشت که Bane نماد امام زمان باشه یا بتمن نماد لوسیفر باشه یا یا یا !!!

نه خیر !

آیا اون مخاطب مسیحی اصلا میدونه حضرت زهرا کیه ... امام زمان کیه ؟!؟ Huh چه برسه بخواد از 100 کیلومتری ذهنش عبور کنه این مطلب !!! ولی دارن رو مخ اون هم کار میکنن و این فیلما بیشتر از اینکه برای ما باشه برای اوناس.

نقل قول:مواظب خطر القای ساختگی باشید

اولا که ما چیزی رو اِلقا نکردیم تا حالا و هر چی گفتیم دلیل و مدرک آوردیم. دوما اینکه از مطالب قبلیمون مشخص ـه که چیزیایی که گفتیم بسیار با واقعیت نزدیک بوده و گواهش هم افرادی هستن که اول مخالفت می کردن و بعد نظرشون برگشت.

نقل قول:احتمالا خواهیم گفت که فرزندش سقط شده و مرده به دنیا اومده -- برای دفاع از شوهرش که رئیس کال ها بود ضربه میخوره و میخوان بکشنش شاید فرزندش به خاطر اون سقط شده (سکانس بعد از جادوی خونی) و ....

بعله، اینا هم از دلائلی هست که تو تاپیکی که با جناب اِلنور داشتیم ، اشاره کردیم. ولی دلائل دیگه ای هم هست. و وقتی مطالب رو کنار هم بچینیم بهتر نمود خواهد داشت.

نقل قول:بازم باید صبر کرد دید دلایلتون چیهWink

بعله ، لطف میکنید اگه این کار رو انجام بدید.

نقل قول:پ ن : قصدم انحراف تاپیک نبود

راحت باشید ، اگه اینجا بحث نکنیم ، کجا بحث کنیم پس ! Wink
کلا از ربط دادن چیزای بیمورد بهم خوشم نمیاد یا نماد شناسی رو زیاد قبول ندارم ولی از همون اول هم که میدیدم دنریس وحشت نام برای من تداعی کننده شخصیت بانو فاطمه زهرا بود که با توجه به منجی بودنش یه جورایی شبیه به امام زمان هم بود چون در حالت فیلمه و یک بانو نمیتونستن اول داستان مادر بودن رو نشون بدن بعد منجی بودن و لزوم داشت این موضوع در دنریس جمع بشه هم مادر اژدها بودن هم منجی و نجات دهنده مستضعفین البته من بیشتر گذاشتم به حساب اینکه داستان بانوی ما انقد جالبه این نویسنده بیمار ( با توجه به اینکه خیلی بیشعوره همه رو میکشه و ازش متنفرم) تصمیم گرفته برای جذابیت داستانی کپی بزنه از روش چون جز شیعه اونم یه تعدادیشون نمیفهمم داستان چی بود و ایده جالبی به نظر میاد دیگه کی میتونه منکر حرام بودن آتش بر بانو و اهل بیت بشه یا ۳اژدهایی که داره و اینکه مرتب بحث ازنسل تارگرین هاست کهنه از پسر بلکه برخلاف تصور همه از یه دختر ادامهپیدا میکنه و تو فیلم لحظه ای که میفهمی این قراره ادامه بده انقد شاک میشی خیلی چیزا دیگه هست که دوستمون بعدا توضیح میدن من نمیخوام کارشون رو خراب کنم مسلما خودشون بهتر توضیح میدن ولی بپذیریم داستان دنریس کپی از روی بانو فاطمه زهرا هست و برعکس خیلی چیزا اصلا مشکوک هم نیس معلومه

(۱۷/تیر/۹۳ ۱۶:۴۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]من رفتم دیدم Smile.چطور اونا ببین . ما نبینیم Smile. این سریال تو لیست سریال های محبوب من نبود. این جا خوندم ، گفتم برم ببینم .
اصلا یه آقا نباید ببینه . واسه خانوم اشکال نداره . چون فقط خانوماش جذبه داشتن . من فعلا که منحرف نشدم . منتها برای یه مرد خیلی این سریال بده . تخیله دیگه .
تعجب میکنم برادران از این سریال ها میبینن . SmileSmileSmileSmileSmileSmile
صحنه رابطه دو انسان چطورر واسه زن مشکل نداره واسه مرد مشکل داره؟؟؟ یعنی زن ها قوه تخیل ندارن قوه شهوت ندارن ؟؟؟!!! این چیزا روشون تاثیر نداره خودمون یکارایی میکنیم باضی وقتا بینمون فرق بذارن
نکنه شمام بعد از خوندن تاپیک رفتین سریال رو دیدین ؟!؟

اگه اینجوریه که رَسماً تعطیلش کنیم بره !!! تا بیشتر از این باقیات صالحات از خودمون به جا نذاشتیم !!!

(۱۸/تیر/۹۳ ۵:۱۱)M912 نوشته است: [ -> ]کی میتونه منکر حرام بودن آتش بر بانو و اهل بیت بشه یا ۳اژدهایی که داره و اینکه مرتب بحث ازنسل تارگرین هاست که نه از پسر بلکه برخلاف تصور همه از یه دختر ادامه پیدا میکنه و تو فیلم لحظه ای که میفهمی این قراره ادامه بده انقد شاک میشی خیلی چیزا دیگه هست

به این مسائلی که گفتین اینا رو هم اضافه میکنم برای دوستانی که صبر ندارن ...

1. سبک زندگیِ عربیِ دوتراکی ها

2. زبانِ دوتراکی ها (بسیار شبیه به زبان عربی)

3. ارتباط بین خانم فاطمۀ زهرا س و بانو نرگس خاتون مادر امام زمان

4. غربی بودن دنریس (مثل مادر امام زمان)

5. دنریس بچه ش سقط میشه و در اندیشۀ دوتراکی ها بچه ش قراره همون stallion باشه که منجی میشه و بر تمام دنیا حکومت میکنه (و السر المستودع فیها)

6. رفتاری بسیار شبیه به پیامبر ص (دعوت کردن جنگجویان به ازدواج با اُسرای زن بجای تجاوز به اونا و مبارزه با برده داری)

[جالبه به الغابش تو فصل 4 اینم اضافه میشه : breaker of the chains یعنی شکنندۀ زنجیرها ؛ دقیقا لقبی که در قرآن برای پیامبر ص اومده] !

7. اشاره به رجعتِ شوهر دنریس یعنی کال دروگو در آخرالزمان (وقتی خورشید از غرب طلوع کنه و در شرق غروب) !

8. شعار خانوادۀ تارگرین ها: blood and fire (خون و آتش) [قبلا توضیح دادیم تو تاپیک *مواد لازم ...*]

نقل قول:که دوستمون بعدا توضیح میدن من نمیخوام کارشون رو خراب کنم مسلما خودشون بهتر توضیح میدن ولی بپذیریم داستان دنریس کپی از روی بانو فاطمه زهرا هست و برعکس خیلی چیزا اصلا مشکوک هم نیس معلومه

خواهش میکنم ، اتفاقا خوب شد گفتید که منم ادامه ش رو پشت بند شما بیام.

فقط کافیه دوستان سخنرانی های استاد رائفی رو دنبال کرده باشن و یه مقدار هم تو این سریال دقت کنن تا متوجه این مسئله بشن.
بقول دوست عزیزمون بسیار هم معلومه.

البته تمام این مسائلی که گفتم رو با تصویر و توضیحات مبسوط و دلیل و سند توی ی ارسال میارم براتون [ناراحت نباشید] ! Smile

نقل قول:صحنه رابطه دو انسان چطورر واسه زن مشکل نداره واسه مرد مشکل داره؟؟؟ یعنی زن ها قوه تخیل ندارن قوه شهوت ندارن ؟؟؟!!! این چیزا روشون تاثیر نداره خودمون یکارایی میکنیم باضی وقتا بینمون فرق بذارن

بعله، متأسفانه این دوستمون حرفشون درست نبود !!! اینکه یه اتفاقی برای ما نیفتاده ، نمیتونیم تعمیم بدیم به همۀ افراد (چه خانم چه آقا فرقی نمیکنه).
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع