تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مینی تحلیل سریالِ بازی تاج و تخت Game of Thrones
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
(۳۰/مرداد/۹۳ ۱۹:۳۶)Kol نوشته است: [ -> ]دوتراکی ها اصلا شبیه عرب ها حرف نمی زنن. اگه از فصل اول دیده باشید هم تو عروسی کشت و کشتار می کنند. این کجاش به اعراب مربوطه؟ یا یه جایی این بلوندی یه قلب می خوره و اسب می کشه و ....

شما که میگید ایم بلوندی خانوم به حضرت فاطمه یا مادر امام زمان مربوط هست، به من بگید ایشون مادر اژدها ها (Mother of The Dragons )هستش، شما اینو چجوری توجیه میکنید .

موقعیت مغول ها هم اینجوریه. اگه سریال رو از اول دیده باشید، شوهر این بلوندی قیافه ای مغولی یا هم چیزی داره Smile
این سریال شخصیت های زیادی داره و ما نمی تونیم بگیم این داستان به ما مربوطه، اگه هستش من کلی شخصیت دارم که میخوام بدونم اونا چین :
1- کوتوله هه
2. زن دیلاقه
3. اون سرباز که عاشق اون کنیز بلونده میشه فک کنم اسمش Worm داشت!!!
و ....

درباره بقیه شخصیت ها هم که شما پرسیدید، قبلش از خودتون یه سوال داشتم:
شما این سریالو چند قسمت دیدید؟
چقدر پیگیرش بودید؟
والا من یه ماه پیش فصل اولو دیدم و با اینکه تا آخر فصل 3 رو دارم، بقیه رو نگاه نکردم (به جاش بریکینگ بد رو دیدم، فوق العاده عالی بود) ولی با این حال اسم شخصیت ها تا حدودی یادمه
الان کوتوله هه و زن دیلاقه یعنی چی؟
مثلا خواستید آدرس بدید؟
من غیر از کوتوله هه که فکر کنم منظورتون همون تیریون هست، بقیه رو نفهمیدم کین که خب همین هم نشون میده شما اصلا ننشستید درست و حسابی این 6 صفحه رو بخونید چون درباره تیریون توضیح داده شده بود.
(۳۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۵۳)PWLG نوشته است: [ -> ]درباره بقیه شخصیت ها هم که شما پرسیدید، قبلش از خودتون یه سوال داشتم:
شما این سریالو چند قسمت دیدید؟
چقدر پیگیرش بودید؟
والا من یه ماه پیش فصل اولو دیدم و با اینکه تا آخر فصل 3 رو دارم، بقیه رو نگاه نکردم (به جاش بریکینگ بد رو دیدم، فوق العاده عالی بود) ولی با این حال اسم شخصیت ها تا حدودی یادمه
الان کوتوله هه و زن دیلاقه یعنی چی؟
مثلا خواستید آدرس بدید؟
من غیر از کوتوله هه که فکر کنم منظورتون همون تیریون هست، بقیه رو نفهمیدم کین که خب همین هم نشون میده شما اصلا ننشستید درست و حسابی این 6 صفحه رو بخونید چون درباره تیریون توضیح داده شده بود.

کلا دیدم :
اینم پروف :
[تصویر: Untitled798a0.jpg]
اینجوری میگم چون اسماشون زیاد تو یادم نمی مونه! شما هم بفهمین کیو میگم Smile)
منظورم برینیه هست : چرا مثلا قدش بلنده؟؟ یا مثلا اون مو قرمزه چرا یهویی از احمقی در میاد؟؟؟ یا چرا جافری یهویی بعد از این که شاه میشه میمیره؟؟؟ اگه ببینید داستان خیلی پیچیده است و نمیشه به کسی نسبت داد.
به سریال به این خوبی نمیشه نسبت های بدی مثل اینایی که شما میگید داد
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۹)Justice Bringer نوشته است: [ -> ]سلام،

دوست عزیز، شما درست می فرمایین، متأسفانه خوردیم به امتحانات و وقت نمی کنم مطالب رو بذارم ... ایشالا بعد از 28 خرداد که امتحانام تموم شه ، بلافاصله میذارم مطالب مربوط به اون فرضیه رو.

موفق باشید.
میگم امتحانات که تموم شد ،تابستون هم داره تموم میشه یه کم دیگه گذاشتن تحلیل مربوط به دنریس رو طولش بدین دانشگاه هم شروع می شه و این چرخه ادامه خواهد داشت هاWink
شما اگر خیلی اسلامی هستید چرا میشینی فیلم مستهجن میبینی؟
خب نظر تند و تیزی دادن یکی از کاربران اما حرف حساب جواب ندارد . چرا واقعا ؟
در جای دیگری از عکسای خانم فلان لینک داده بودند که ببینید چقدر بد می گردند یا ببینید چه عکس هایی ازشون تو فضای مجازی است . اخه بنده خدا ناخودآگاه داری تبلیغ چیزیایی رو که منع شده .
بهترین شکلش اینه که شما آگاهی راجب ترفندها و سیاست ها و شیوه های انحراف را بیان کنید . یعنی جریان فکری فاسد را با آگاه سازی دربرابرش بایستید . نه اینکه همه آثار انحرافی را ببینید و راجبش سخرانی کنید . بعد هم بگویید ما داریم نقد می کنیم و از مطالعه همین آثار میفهمیم چه در سر دارند . شاید تمام روموز ماسونی را در فیلمی پورنو قرار بدن . بعد میرید و نگاه می کنید و مطالعه می کنید؟؟؟!!! . یه چیزایی نیاز به مطالعه ندارد . از رنگ رخساره اش معلوم است
(۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۰۸)fox نوشته است: [ -> ]میگم امتحانات که تموم شد ،تابستون هم داره تموم میشه یه کم دیگه گذاشتن تحلیل مربوط به دنریس رو طولش بدین دانشگاه هم شروع می شه و این چرخه ادامه خواهد داشت هاWink
زیاد دلت رو صابون نزن عزیز..

ما زبونمون مو درآورد بس ک ب این مستر Justice Bringer گفتیم ک مطالبش رو بذاره!!!
اما ب جاش طلبکارمونم شد و گفت خودتون برین پیدا کنین!!Huh

چی بگیم والاااااا!!
Spoiler Alertخطر لو رفتن داستانSpoiler Alert خطر لوث شدن داستان--------------اگه هنوز سریال رو میبینید نخونید-------آخر فصل 5 همه دیدن که جان اسنو که یکی از مهمترین و پرطرفدارترین شخصیتهای سریال هست بنده خدا کشته شداما تکلیف فصل بعد چیهوقتی تو تاپیک طرفداران بحث میکردم فهمیدم که میگفتن این قراره احتمالا توسط بانوی قرمز زنده بشهچون این یا دنریس یکیشون قراره جلوی وایت واکر ها بایستند و یه شخصیت موعود رو تشکیل بدن
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Azor_Ahai
اینم منطقشون بود

من یکم انگلیسیم بدک نیست مترجمی میخونم رفتم خوندم دیدم مطالبی که به این شخصیت موعود ربط داده شده به مطالبی ربط پیدا میکنه که ما به حضرت مهدی علیه السلام ربط میدیم
ینی ظهور میکنه و با تاریکی ها میجنگه

اگه کسی نظری داره بگه

آقای Jusice Seeker عزیز هم لطف کنن اگه حرفی درباره ادعاشون ندارن مطلب رو ادیت کنن تا درخواست و تقاضا نداشته باشن
چطور تا حالا دوتراکی ها عرب بودن ( من قبول دارم که دوتراکی ها بی تردید از عرب ها الهام گرفته شدن )و نعوذ بالله بچه دنریس امام زمان بود .. حالا میگین جان اسنو....
محض اطلاعتون ...

هیچ داستانی بدون منجی پیش نمیره .... نغمه یخ و اتش هم مستثنی نیست .. در تمام ادیان جهان منجی وجود داره .. طبیعیه که نویسنده از منجی الهام بگیره و برای داستان خودش هم منجی بیاره .... این کجاش بده ؟؟؟؟؟
اینهمه داستان اساطیری که حتی قبل از اسلام در جوامع رواج داشتن و درباره منجی حرف می زدن .... اینکه چیز بدی نیست ...

حالا هر جا که اسم منجی میاد ، میگین منطور امام زمان بوده .... تمام ادیان منجی دارن ..
جان اسنو هم توی داستان .. هیچ وجه اشتراکی با امام زمان نداره ... اگه بخوایم دقیق بشیم شاید بشه با حضرت عیسی یه شباهت هایی در بیاریم ....تند قضاوت نکنین خواهشا .. قضاوت اگه مغرضانه باشه ..قابل قبول نیست ....
PWLG نوشته است:

دوست عزیز من بریکینگ بد رو هم دیدم و اعتراف میکنم سریال غولی بود، اما GoT یه چیز دیگست.هر چی بیشتر تو خودتو در گیر دیتیل ها میکنی بیشتر گیج میشی.پر از الهامات از دنیای واقعیه و اجازه نمیده پیش بینی بشه.کوچکترین صحنه،دیالوگ و حتی صداها(صرفن صدا ) در روند سریال تأثیر گذاره.
منم قصد داشتم تاپیک درباره این سریال بی نظیر بزنم ولی ترسیدم با مخالفتهای دوستان روبرو بشم...به لحاظ اخلاقی فیلم مناسبی نیست ولی داستان عالی داره..
دقیقا برعکس فیلهای ایرانی که تا 20 قسمت پیش میره خسته کننده میشه ولی این فیلم اگه تا 1000 قسمت پیش بره بازم خسته کننده نیست چون جز چند نفر محدود مدام شخصیت ها عوض میشن و با این فن غافلگیری مخاطبو باخوش میتونه تا 100 فصل همراه کنه...
جان اسنو،دنریس و تیریون(که امیدوارم کشته نشه) واقعا عالی بازی کردن...
فک میکنم بهترین سریال شبکه HBOهمین Game of Thrones باشه...خود منم در بین تمام سریال هایی که دیدم گیم آف ترونز از همه قشنگ تر بود چون به فیلم ها و سریال های قرون وسطایی هم علاقه عجیبی دارم..
من تو این چهارفصلی که دیدیم واقعا از داستان و سبک کش دادنش لذت بردم..

این خیلی بده که اونا دارن با استفاده از المان های خیالی و شیطانی با چاشنی های مختلف و صددرصد خلاقیتی مثال زدنی طرز فکرشونو به خورد جهانایان میدن و ما تنها کاری که میتونیم بکینم تحلیل کردنه...
ما شخصیت ها و اسطورهای واقعی و توحیدی فراوون داریم ولی دریغ از یک ادم خلاق...
تو تمام سکانس هایی که از این فیلم دیدم داشتم به این فک میکردم که چرا کسی تو ایران به فکر ساختن اینجور سریال ها نیست؟؟؟
تمام عشق و خلاقیت کارگردان های ایرانی شده اینکه یا از خط قرمز عبور کنن یا بدبختی فلاکت مردم ایرانو نشون بدن بلکه فیلمشون تو فستیوال های مختلف جایزه بگیره...همه میخوان بشن اصغر فرهادی،جای اینکه یکم برای نشون دادن جامعه توحیدی و تمدن ایرانی تلاش کنند...
ساختن اینجور سریال ها قبل از هزینه کلان خلاقیت میخواد..خلاقیت
به امید روزی که ما فیلم های خودمونو تحلیل کنیم...

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع