تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مینی تحلیل سریالِ بازی تاج و تخت Game of Thrones
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بله آقای جرج آر آر مارتین سعی داره جهانبینی و نگاه منجی گرایانه خودشو در قالب کتاب و بعدن سریال عرضه کنه که بسیار پیچیده هم هست.اگه قراره ما 2012 یا world war z یا هر فیلم آخرالزمانی رو بشینیم 2،3 ساعت تحلیل کنیم این یکی هم باید تحلیل کرد و نکته اینکه عوضش 20 30 ساعت زمان میبره.

ولی هر چی که هست فعلن نمایندگان خدای آتش شکست خوردن.اون از ثوروس میر که نتونست رابرت باراتیونو نجات بده و رفته تو جنگل واسه خودش انجمن مخفی زده و اینم از ملیساندره که استنیس فعلن مرده و واسه جان اسنو هم دیر شده.ببینیم جان اسنو زنده میشه یا نه؟آریا هم که هنوز مونده تبدیل به هیچکس بشه. الله اعلم
(۲۵/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۲)Silence نوشته است: [ -> ]منم قصد داشتم تاپیک درباره این سریال بی نظیر بزنم ولی ترسیدم با مخالفتهای دوستان روبرو بشم...به لحاظ اخلاقی فیلم مناسبی نیست ولی داستان عالی داره..
دقیقا برعکس فیلهای ایرانی که تا 20 قسمت پیش میره خسته کننده میشه ولی این فیلم اگه تا 1000 قسمت پیش بره بازم خسته کننده نیست چون جز چند نفر محدود مدام شخصیت ها عوض میشن و با این فن غافلگیری مخاطبو باخوش میتونه تا 100 فصل همراه کنه...
جان اسنو،دنریس و تیریون(که امیدوارم کشته نشه) واقعا عالی بازی کردن...
فک میکنم بهترین سریال شبکه HBOهمین Game of Thrones باشه...خود منم در بین تمام سریال هایی که دیدم گیم آف ترونز از همه قشنگ تر بود چون به فیلم ها و سریال های قرون وسطایی هم علاقه عجیبی دارم..
من تو این چهارفصلی که دیدیم واقعا از داستان و سبک کش دادنش لذت بردم..

این خیلی بده که اونا دارن با استفاده از المان های خیالی و شیطانی با چاشنی های مختلف و صددرصد خلاقیتی مثال زدنی طرز فکرشونو به خورد جهانایان میدن و ما تنها کاری که میتونیم بکینم تحلیل کردنه...
ما شخصیت ها و اسطورهای واقعی و توحیدی فراوون داریم ولی دریغ از یک ادم خلاق...
تو تمام سکانس هایی که از این فیلم دیدم داشتم به این فک میکردم که چرا کسی تو ایران به فکر ساختن اینجور سریال ها نیست؟؟؟
تمام عشق و خلاقیت کارگردان های ایرانی شده اینکه یا از خط قرمز عبور کنن یا بدبختی فلاکت مردم ایرانو نشون بدن بلکه فیلمشون تو فستیوال های مختلف جایزه بگیره...همه میخوان بشن اصغر فرهادی،جای اینکه یکم برای نشون دادن جامعه توحیدی و تمدن ایرانی تلاش کنند...
ساختن اینجور سریال ها قبل از هزینه کلان خلاقیت میخواد..خلاقیت
به امید روزی که ما فیلم های خودمونو تحلیل کنیم...

آقای رائفی پور می گفت که حضرت علی (علیه السلام) دوست داشت به جای 10 یار خود، یک یار معاویه با او بود .(کیفیت یاران امام با معاویه)
آنها کار خود درست انجام می دهند. در جهت اهداف خود.
باز هم به قول آقای رائفی پور فیلمهای سینمای ایران مذهبی نیستند.
اگر کسی مثل نولان مسلمان بود و فیلم می ساخت. چه می شد.
(۲۶/مرداد/۹۴ ۱۲:۲۴)amirak نوشته است: [ -> ]آقای رائفی پور می گفت که حضرت علی (علیه السلام) دوست داشت به جای 10 یار خود، یک یار معاویه با او بود .(کیفیت یاران امام با معاویه)
آنها کار خود درست انجام می دهند. در جهت اهداف خود.
باز هم به قول آقای رائفی پور فیلمهای سینمای ایران مذهبی نیستند.
اگر کسی مثل نولان مسلمان بود و فیلم می ساخت. چه می شد.
البته جای این بحث اینجا نیست ولی باید گفت که نولان هم انسانه مثل بقیه انسان ها فقط فرقش اینکه هدف داره و از تمام ظرفیتهاش استفاده میکنه...واقعا کاش کسی مثل نولان داشتیم...
با این سنش یک اسطوره خلاقیته...من که بی صبرانه منتظر فیلم جدیدشم...

[تصویر: Christopher-Nolan.jpg]
نه نولان نه Game of thrones در حدی هستن که فکر کنید خبریه
فیلمای نولان به شدت غیره منطقی و احمقانه هستن تحلیل گرا اصلا game of thrones رو در حدی نمی دونند که بخوان تحلیلش کنند پس وقت روش نزارید

بودجه ای که صرف این سریال ها و فیلمای نولان میشه به هر کارگردان ایرانی بدن بهترش رو میسازه Smile شک نکنید
(۲۸/مرداد/۹۴ ۰:۳۳)MiladYLH نوشته است: [ -> ]نه نولان نه Game of thrones در حدی هستن که فکر کنید خبریه
فیلمای نولان به شدت غیره منطقی و احمقانه هستن تحلیل گرا اصلا game of thrones رو در حدی نمی دونند که بخوان تحلیلش کنند پس وقت روش نزارید

بودجه ای که صرف این سریال ها و فیلمای نولان میشه به هر کارگردان ایرانی بدن بهترش رو میسازه Smile شک نکنید

من شخصن به هیچ وجه GoT رو حجت نمیدونم ولی مث شما هم آمار غلط نمیدم.کدوم تحلیل گرا؟ خدا رو شکر استاد رائفی پور Inception رو تحلیلکی کرد ، البته مگر اینکه شما ایشان رو تحلیلگر حساب نکنی که جملتون همین بورو میده.در باره گیم او ترونز هم مطمئن هستم یا ندیدی یا به دقت نگاه نکردی و گرنه کمترین ذهن پویایی مجذوب سیر داستان و اشارات تاریخی می شد.
درباره بودجه هم هنوز فیلم محمد مجید مجیدی که فاخرترین هم در تاریخ ایران هست نیومده میشه بهش انتقاد کرد.
هنر به پول نیاز نداره ، استعداد میخاد.
از مطالب آقای Bringer بسیار استفاده کردم. من سریال بازی با تاج و تخت را با حساسیت و دقت فراوان دیدم و بررسی کردم. بنظر بنده این سریال از جایگاه بسیار زیاد برخوردار است و نمایانگر استراتژیهای آینده حاکمان جهان و پشت پرده سیاستهای آتی آنها است. در اهمیت این سریال همین بس که اوباما رییس جمهور ایالات متحده و حاکم شیطان بزرگ برای آن پیغام می دهد.
باز این نکته حایز اهمیت است که بیشتر این سریال مبانی اعتقادی شورای پادشاهی را شرح می دهد. لذا بیشتر به منطقه قلمرو شورای پادشاهی یعنی کشورهای اسکاندیناوی، بریطانیا و کشورهای شمال غربی اروپا تمرکز شده است.

کسی که می خواهد سریال بازی تاج و تخت را تحلیل کنه باید مسلط کامل به تاریخ ادیان، سیمبلهای اساطیر مصر، یونان و بابل باشد و نیز تاریخ شناسی خوبی از گذشته بریطانیا داشته باشد.
(۲۸/مرداد/۹۴ ۰:۳۳)MiladYLH نوشته است: [ -> ]نه نولان نه Game of thrones در حدی هستن که فکر کنید خبریه

فیلم ممنتو با بودجه ی ۹ میلیون دلار ساخته شد و ۲۷ میلیون دلار فروش کرد و ارزشش شاید از نصف فیلم های سینمای ایران بیشتر باشه ( لزوما خرج کردن تضمین کار خوب نیست ولی ما فیلمنامه نویس و کارگردان های خیلی خوبی نداریم ( به صورت کلی )
نقل قول:نه نولان نه Game of thrones در حدی هستن که فکر کنید خبریه

بودجه ای که صرف این سریال ها و فیلمای نولان میشه به هر کارگردان ایرانی بدن بهترش رو میسازه [تصویر: happy.png] شک نکنید
اون بودجه نصفی ش سر دستمزد بازیگرا و جلوه های ویژه میشه،چیزی که نه توی این سریال زیاده نه توی فیلمای نولان
همون اثرات گهرباری که قریب به یک میلیارد تومن یا بالاتر خرجشون شد رو نتیجه ش رو دیدیم توی ایران
(۲۶/شهریور/۹۴ ۱۷:۲۷)ballista نوشته است: [ -> ]فیلم ممنتو با بودجه ی ۹ میلیون دلار ساخته شد و ۲۷ میلیون دلار فروش کرد و ارزشش شاید از نصف فیلم های سینمای ایران بیشتر باشه ( لزوما خرج کردن تضمین کار خوب نیست ولی ما فیلمنامه نویس و کارگردان های خیلی خوبی نداریم ( به صورت کلی )
دوست عزیز من فیلم ساز هستم و اعتقاد دارم ما فیلمنامه نویس و کارگردان های خیلی خوبی داریم اما مشکل اینه که اینارو اضافه داریم:
1-بودجه دولتی(پول نفت)
2- مدیران کوتاه فکر
شبکه های ما از پول نفت تامین بودجه میشن و برا همین برنامه بی مخاطب میشه ساخت. هر چقدرم خرجش شده باشه مهم نیست چون پول از جای دیگه میاد .
مدیرانی که حقوقی که دریافت می کنن کفاف زندگی اشرافیشون را نمیده و به دنبال گرفتن باج از هنرمند و تولید کننده هستند. به این شکل که طرح یا فیلم نامه ای رو برای تایید و برآورد بودجه ارایه می دن که تولید کننده قبول کنه 50% پول رو تو همون قسط اول به عنوان رشوه به مدیر پرداخت کنه و اگر قبول نکنه بی کار می مونه.
یک خاطره واقعی
داخلی . روز . رستوران ساختمان شیشه ای (سازمان صدا وسیما)
معاون مدیری که طرح ما رو تایید کرده بود: شما چک رو گرفتی اگه 25 تومنشو میدی من همین امروز با حاج آقا ایکس(مدیر طرح برنامه مرکز ایکس) هماهنگ میکنم نامه برآوردشو بزنه بره واسه صدور چک.
من:آقای ... دیگه خودت که ما رو میشناسی الآن 6 ماه برای این طرح زمان گذاشتیم.هی میریم و میایم که یه اثر فاخر با کیفیت استاندارد بسازیم . اینجوری که نصفشو میدیم به شما پس با چی تولید کنیم ؟
معاون: فاخر به چه دردم میخوره فاخرو کجام بزارم ؟ ببین من ماهی 2 و 800 قسط می دم ولی فیش حقوقیم 900 تومن .
در حالی که خنده تمسخر آمیزی سر می دهد : 1 و 900 بقیه قسطامو کار فاخر پرداخت میکنه؟
بعد از چند ثانیه سکوت ادامه می دهد:حالا فاخر نساز. 6 ماه وقت گذاشتی نوشتی و هی رفتی و اومدی که یه چیزی بسازی پول بگیری . فاخر 50 تا پول می خوادتو با نصفش بساز . اصلا 15 تاش برا خودت با 10 تا بساز ولی بد بساز. آخرش من باید تایید کنم دیگه تو چی کار داری ؟.
منم که 6 ماه وقت گذاشتم و انواع اقسام اصلاحات وقت گیر و بی دلیل انرژی برام باقی نذاشته و فکرم بیشتر در گیر اجاره عقب افتادمه به نظرتون چی کار باید بکنم ؟

بعد ها فهمیدم که این پول ها بین چند نفر از مدیران از جمله مدیران رده بالاتر تقسیم میشه و این معاون هم جز تیکه استخون گیرش نمیاد.

اما اگه کسی پول رو پرداخت نکنه قسط دیگه ای دریافت هم نخواهد کرد و از طرف ناظر کیفی با ایرادهای بنی اسراییلی مواجه می شن که ممکنه برا همیشه بی کار شن.
اگرم بخواهی شکایت کنی دایره حقوقیه سازمان هستش نه قوه قضاییه . یعنی از خود سازمان صدا سیما به خودش شکایت کنی این یعنی اگه مدرکم داشته باشی که نداری . مدیر مربوطه رو از اون سمت بر می دارن می زارن یه جای دیگه. و هیچ مدیری یا واحدی تو سازمان با شما دیگه کار نخواهد کرد و برای همیشه بای کوت می شید.
چون طولانی شد دیگه وارد بحث سینما نمی شم که از اینم بد تره.
فقط به این اشاره میکنم که وقتی کل ماجرا رو نمیدونید راجع به توانایی هنرمندامون قضاوت نکنید.
(۱۷/بهمن/۹۴ ۱۹:۳۳)alidust نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من فیلم ساز هستم و اعتقاد دارم ما فیلمنامه نویس و کارگردان های خیلی خوبی داریم اما مشکل اینه که اینارو اضافه داریم:
1-بودجه دولتی(پول نفت)
2- مدیران کوتاه فکر
شبکه های ما از پول نفت تامین بودجه میشن و برا همین برنامه بی مخاطب میشه ساخت. هر چقدرم خرجش شده باشه مهم نیست چون پول از جای دیگه میاد .
مدیرانی که حقوقی که دریافت می کنن کفاف زندگی اشرافیشون را نمیده و به دنبال گرفتن باج از هنرمند و تولید کننده هستند. به این شکل که طرح یا فیلم نامه ای رو برای تایید و برآورد بودجه ارایه می دن که تولید کننده قبول کنه 50% پول رو تو همون قسط اول به عنوان رشوه به مدیر پرداخت کنه و اگر قبول نکنه بی کار می مونه.
سلام
دوست عزیز ضریب اشغال صندلی های سینما ایران الان دقیقا چقدره؟؟؟؟چند درصد؟5 درصد بیشتره؟چرا بخاطر بخش دولتی؟؟
درسته ما فیلمساز های خوبی داریم و چنتا کارشون قابل دفاعه؟؟
نه عزیز من...سالهات که مردم عادی از سینما قهر کردن بخاطر چی؟؟؟
من مخاطب قبل از اینکه برم سینما و فیلمی رو ببنیم نگاه نمیکنم که این فیلم تو بخش خصوصی ساخته شده یا تو بخش دولتی نگاه میکنم عواملش کیه موضوعش چیه...حالا تو هر بخشی که می خواد ساخته شده باشه
انوقت برحسب طرز فکرم میرم و فیلم نگاه میکنم...
فیلمساز ایرانی برای کی فیلم میسازه؟؟برای مردم ایران یا کن و ...؟خب چرا نمی تونه برای هردو فیلم بسازه؟؟؟

مشکل سینمای ایران ینکه همه دنبال مشکل می گردن نه راه حل...یکی میگه مشکل پروانه ساخته یکی میگه سالن نداریم و...
مورد دوم کاملا درسته...
مورد سوم هم عدم خلاقیت و جشنواره ای شدن سیاه نمایی نقد اجتماعی (یا هر چیزه دیگه ایه که اسشمو میزاریده) شدن فیلم های ماست..
توی دو سه سال اخیر فقط یک فیلم خوب دیدم اونم رخ دیوانه بود...بقیش هدر دادن وقت بود...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع