۱۷/خرداد/۹۳, ۱۵:۰۰
آلاله جان!
امضای خودت رو دوباره بخون...
من نمیتونم شما رو راضی نگه دارم در مورد عقایدم...
من خودم لیسانس ریاضی محض بودم و به عنوان برنامه نویس و مدیر محتوا کار کردم...
منم همچین انسانی نبودم که توی خونه بشینم و هرگز نه سینما برم، نه تفریح کنم، نه درس بخونم...
از اینجاش رو دقیقاً گوش بده...
کلمه به کلمه بخون...
من دوست دارم که بچه ام از لحاظ زیبایی در حد بسیار بالایی باشه...
من دوست دارم که بچه ام خوش قد و بالا و سالم باشه...
من دوست دارم که بچه ام در حد دکترا درس بخونه...
من دوست دارم که بچه ام ورزشکار حرفه ای هم بشه و حقیقتاً دوست دارم رشته رزمی هم کار کنه برای دفاع از خودش...
من دوست دارم که بچه ام همه درد و دل هاش رو با من بکنه...
من دوست دارم که بچه ام منو امل و عقب مونده فرض نکنه و نظر منو واسه همه چی بخواد و به همون هم عمل کنه...
اما اونی که من میخوام تا اونی که زهرا قراره بشه، زمین تا آسمون فرق داره...
چون اینایی که من میخوام بچه ام بشه، همه پدر و مادر ها آرزو دارن که بچه شون اینجوری بشه...
هیچ پدر و مادری آرزو نداره که بچه اش حمال بشه که...
در مورد این که مدرسه نره...
چون شما مساله شخصی و نظرات شخصی منو Bold کردین منم خیلی شخصی جواب بدم...
دختر من از نظر چند تا کارشناس روانشناسی که توی فامیل هستن و از نظر پدر و مادرم که 30 ساله در زمینه آموزش و پرورش کار میکنن و از نظر پزشک خود دخترم که چند ماه یه بار واسه چکاپ میبرم پیشش و مشاهدات خودم، بسیار باهوش تر از بچه های معمولیه...
حالا این اشخاص موافق من نیستن در همه موارد...
اما همه اذعان دارن که دختر من تقریباً بسیار باهوش و متفاوت از بجه های دیگه است...
اگر بچه ای اینطور نباشه و پدر و مادر توهم بزنن که بچه شون باهوشه، بچه عذاب میکشه...
من هم از بچه ام چیزی رو نخواهم خواست که در انجامش ناتوان باشه یا دوست نداشته باشه...
در ضمن...
دختر من از نظر اخلاقی واقعاً با همه بچه ها متفاوته...
نه زور میگه، نه خسیسه و مال من و مال تو میکنه، نه وقتی یه چیزی میخواد گریه میکنه، نه اهل غر غر کردنه...
عجیبه که من نخوام بچه من با بچه هایی که اینجوری هستن بپره؟
عجیبه که بخوام دخترم آشپزی هم یاد بگیره...
عرض کردم که...
اگه دختر من بخواد پزشک بشه، من بسیار تشویقش خواهم کرد...
اما اگه بخواد مثل من ریاضی بخونه تا حدی که بتونم باهاش مخالفت میکنم...
چون لیسانس ریاضی علم لاینفعه...
من اون همه قضیه رو حفظ کردم و اون همه انتگرال و اون همه فرمول رو حفظ کردم و اون همه سال با این سیستم زندگی کردم که چی بشه؟؟؟؟
به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــچ درد من نخورد...
نظام آموزشی ما اینقدر مشکل داره که حد نداره...
قبلاً هم عرض کردم...
خانواده من 30 ساله که توی آموزش و پرورش هستن...
فکر نمیکنم کسی مثل من با مشکلات این وزارتخونه و این سیستم آشنا باشه...
اگه بخوام باز کنم، باز هستن کسانی که ممکنه این ایرادات براشون سنگین باشه و شروع کنن به مغلطه...
باز هم میگم...
من دلم میخواد خودم به بچه ام آموزش بدم و با توجه به توانایی هاش جلو ببرمش...
بیشتر دلم میخواد عوض این که بدونه قطر کره زمین چند متره، بدونه قوم بنی اسرائیل چی کارا کردن که منفور خدا شدن؟؟؟
بیشتر دلم میخواد به جای این که توی کتاب فیزیک پیش دانشگاهی بخونه از عمر زمین اینقدر ثانیه میگذره و شعور نویسنده به این موضوع قد نده که در همین حال حاضر چند ثانیه دیگه هم بهش اضافه شد، بخونه و بدونه امام علی (علیه السلام) کی بود و چه بلاهایی سرش اومد...
علم لاینفع یعنی یادگیری مشتق...
بعد استفاده نکردن ازش توی زندگی روزمره...
الآن هم با اجازه شما داریم بررسی میکنیم ببینیم پدر و مادر ها چی کار میتونن بکنن که بچه ها خوب باشن و خوب بار بیان...
اما با همه این اوصاف نمیشه تاثیر محیط بد رو حتی روی بچه پیغمبر هم منکر شد...
و اما آقای اسلام!
خواهر و برادرها تا حدود کمی میتونن نیاز به دوست دختر و دوست پسر رو در بین نوجوانان و جوانان کم کنن...
نیاز جنسی که با محارم و آغوش پدر و لطف برادر که رفع نمیشه...
موید باشین.
امضای خودت رو دوباره بخون...
من نمیتونم شما رو راضی نگه دارم در مورد عقایدم...
من خودم لیسانس ریاضی محض بودم و به عنوان برنامه نویس و مدیر محتوا کار کردم...
منم همچین انسانی نبودم که توی خونه بشینم و هرگز نه سینما برم، نه تفریح کنم، نه درس بخونم...
از اینجاش رو دقیقاً گوش بده...
کلمه به کلمه بخون...
من دوست دارم که بچه ام از لحاظ زیبایی در حد بسیار بالایی باشه...
من دوست دارم که بچه ام خوش قد و بالا و سالم باشه...
من دوست دارم که بچه ام در حد دکترا درس بخونه...
من دوست دارم که بچه ام ورزشکار حرفه ای هم بشه و حقیقتاً دوست دارم رشته رزمی هم کار کنه برای دفاع از خودش...
من دوست دارم که بچه ام همه درد و دل هاش رو با من بکنه...
من دوست دارم که بچه ام منو امل و عقب مونده فرض نکنه و نظر منو واسه همه چی بخواد و به همون هم عمل کنه...
اما اونی که من میخوام تا اونی که زهرا قراره بشه، زمین تا آسمون فرق داره...
چون اینایی که من میخوام بچه ام بشه، همه پدر و مادر ها آرزو دارن که بچه شون اینجوری بشه...
هیچ پدر و مادری آرزو نداره که بچه اش حمال بشه که...
در مورد این که مدرسه نره...
چون شما مساله شخصی و نظرات شخصی منو Bold کردین منم خیلی شخصی جواب بدم...
دختر من از نظر چند تا کارشناس روانشناسی که توی فامیل هستن و از نظر پدر و مادرم که 30 ساله در زمینه آموزش و پرورش کار میکنن و از نظر پزشک خود دخترم که چند ماه یه بار واسه چکاپ میبرم پیشش و مشاهدات خودم، بسیار باهوش تر از بچه های معمولیه...
حالا این اشخاص موافق من نیستن در همه موارد...
اما همه اذعان دارن که دختر من تقریباً بسیار باهوش و متفاوت از بجه های دیگه است...
اگر بچه ای اینطور نباشه و پدر و مادر توهم بزنن که بچه شون باهوشه، بچه عذاب میکشه...
من هم از بچه ام چیزی رو نخواهم خواست که در انجامش ناتوان باشه یا دوست نداشته باشه...
در ضمن...
دختر من از نظر اخلاقی واقعاً با همه بچه ها متفاوته...
نه زور میگه، نه خسیسه و مال من و مال تو میکنه، نه وقتی یه چیزی میخواد گریه میکنه، نه اهل غر غر کردنه...
عجیبه که من نخوام بچه من با بچه هایی که اینجوری هستن بپره؟
عجیبه که بخوام دخترم آشپزی هم یاد بگیره...
عرض کردم که...
اگه دختر من بخواد پزشک بشه، من بسیار تشویقش خواهم کرد...
اما اگه بخواد مثل من ریاضی بخونه تا حدی که بتونم باهاش مخالفت میکنم...
چون لیسانس ریاضی علم لاینفعه...
من اون همه قضیه رو حفظ کردم و اون همه انتگرال و اون همه فرمول رو حفظ کردم و اون همه سال با این سیستم زندگی کردم که چی بشه؟؟؟؟
به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــچ درد من نخورد...
نظام آموزشی ما اینقدر مشکل داره که حد نداره...
قبلاً هم عرض کردم...
خانواده من 30 ساله که توی آموزش و پرورش هستن...
فکر نمیکنم کسی مثل من با مشکلات این وزارتخونه و این سیستم آشنا باشه...
اگه بخوام باز کنم، باز هستن کسانی که ممکنه این ایرادات براشون سنگین باشه و شروع کنن به مغلطه...
باز هم میگم...
من دلم میخواد خودم به بچه ام آموزش بدم و با توجه به توانایی هاش جلو ببرمش...
بیشتر دلم میخواد عوض این که بدونه قطر کره زمین چند متره، بدونه قوم بنی اسرائیل چی کارا کردن که منفور خدا شدن؟؟؟
بیشتر دلم میخواد به جای این که توی کتاب فیزیک پیش دانشگاهی بخونه از عمر زمین اینقدر ثانیه میگذره و شعور نویسنده به این موضوع قد نده که در همین حال حاضر چند ثانیه دیگه هم بهش اضافه شد، بخونه و بدونه امام علی (علیه السلام) کی بود و چه بلاهایی سرش اومد...
علم لاینفع یعنی یادگیری مشتق...
بعد استفاده نکردن ازش توی زندگی روزمره...
الآن هم با اجازه شما داریم بررسی میکنیم ببینیم پدر و مادر ها چی کار میتونن بکنن که بچه ها خوب باشن و خوب بار بیان...
اما با همه این اوصاف نمیشه تاثیر محیط بد رو حتی روی بچه پیغمبر هم منکر شد...
و اما آقای اسلام!
خواهر و برادرها تا حدود کمی میتونن نیاز به دوست دختر و دوست پسر رو در بین نوجوانان و جوانان کم کنن...
نیاز جنسی که با محارم و آغوش پدر و لطف برادر که رفع نمیشه...
موید باشین.
دارم حرف میزنم و 100 بار هم گفتم هیچ اجباری ندارم که شما رو با خودم هم عقیده کنم، فکر میکنین اینقدر شعورم نمیرسه که بچه من هم آزادی انتخاب داره؟