تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آلاله جان!
امضای خودت رو دوباره بخون...
من نمیتونم شما رو راضی نگه دارم در مورد عقایدم...
من خودم لیسانس ریاضی محض بودم و به عنوان برنامه نویس و مدیر محتوا کار کردم...
منم همچین انسانی نبودم که توی خونه بشینم و هرگز نه سینما برم، نه تفریح کنم، نه درس بخونم...
از اینجاش رو دقیقاً گوش بده...
کلمه به کلمه بخون...
من دوست دارم که بچه ام از لحاظ زیبایی در حد بسیار بالایی باشه...
من دوست دارم که بچه ام خوش قد و بالا و سالم باشه...
من دوست دارم که بچه ام در حد دکترا درس بخونه...
من دوست دارم که بچه ام ورزشکار حرفه ای هم بشه و حقیقتاً دوست دارم رشته رزمی هم کار کنه برای دفاع از خودش...
من دوست دارم که بچه ام همه درد و دل هاش رو با من بکنه...
من دوست دارم که بچه ام منو امل و عقب مونده فرض نکنه و نظر منو واسه همه چی بخواد و به همون هم عمل کنه...
اما اونی که من میخوام تا اونی که زهرا قراره بشه، زمین تا آسمون فرق داره...
چون اینایی که من میخوام بچه ام بشه، همه پدر و مادر ها آرزو دارن که بچه شون اینجوری بشه...
هیچ پدر و مادری آرزو نداره که بچه اش حمال بشه که...
در مورد این که مدرسه نره...
چون شما مساله شخصی و نظرات شخصی منو Bold کردین منم خیلی شخصی جواب بدم...
دختر من از نظر چند تا کارشناس روانشناسی که توی فامیل هستن و از نظر پدر و مادرم که 30 ساله در زمینه آموزش و پرورش کار میکنن و از نظر پزشک خود دخترم که چند ماه یه بار واسه چکاپ میبرم پیشش و مشاهدات خودم، بسیار باهوش تر از بچه های معمولیه...
حالا این اشخاص موافق من نیستن در همه موارد...
اما همه اذعان دارن که دختر من تقریباً بسیار باهوش و متفاوت از بجه های دیگه است...
اگر بچه ای اینطور نباشه و پدر و مادر توهم بزنن که بچه شون باهوشه، بچه عذاب میکشه...
من هم از بچه ام چیزی رو نخواهم خواست که در انجامش ناتوان باشه یا دوست نداشته باشه...
در ضمن...
دختر من از نظر اخلاقی واقعاً با همه بچه ها متفاوته...
نه زور میگه، نه خسیسه و مال من و مال تو میکنه، نه وقتی یه چیزی میخواد گریه میکنه، نه اهل غر غر کردنه...
عجیبه که من نخوام بچه من با بچه هایی که اینجوری هستن بپره؟
عجیبه که بخوام دخترم آشپزی هم یاد بگیره...
عرض کردم که...
اگه دختر من بخواد پزشک بشه، من بسیار تشویقش خواهم کرد...
اما اگه بخواد مثل من ریاضی بخونه تا حدی که بتونم باهاش مخالفت میکنم...
چون لیسانس ریاضی علم لاینفعه...
من اون همه قضیه رو حفظ کردم و اون همه انتگرال و اون همه فرمول رو حفظ کردم و اون همه سال با این سیستم زندگی کردم که چی بشه؟؟؟؟
به هیــــــــــــــــــــــــــــــــــچ درد من نخورد...
نظام آموزشی ما اینقدر مشکل داره که حد نداره...
قبلاً هم عرض کردم...
خانواده من 30 ساله که توی آموزش و پرورش هستن...
فکر نمیکنم کسی مثل من با مشکلات این وزارتخونه و این سیستم آشنا باشه...
اگه بخوام باز کنم، باز هستن کسانی که ممکنه این ایرادات براشون سنگین باشه و شروع کنن به مغلطه...
باز هم میگم...
من دلم میخواد خودم به بچه ام آموزش بدم و با توجه به توانایی هاش جلو ببرمش...
بیشتر دلم میخواد عوض این که بدونه قطر کره زمین چند متره، بدونه قوم بنی اسرائیل چی کارا کردن که منفور خدا شدن؟؟؟
بیشتر دلم میخواد به جای این که توی کتاب فیزیک پیش دانشگاهی بخونه از عمر زمین اینقدر ثانیه میگذره و شعور نویسنده به این موضوع قد نده که در همین حال حاضر چند ثانیه دیگه هم بهش اضافه شد، بخونه و بدونه امام علی (علیه السلام) کی بود و چه بلاهایی سرش اومد...

علم لاینفع یعنی یادگیری مشتق...
بعد استفاده نکردن ازش توی زندگی روزمره...

الآن هم با اجازه شما داریم بررسی میکنیم ببینیم پدر و مادر ها چی کار میتونن بکنن که بچه ها خوب باشن و خوب بار بیان...
اما با همه این اوصاف نمیشه تاثیر محیط بد رو حتی روی بچه پیغمبر هم منکر شد...

و اما آقای اسلام!
خواهر و برادرها تا حدود کمی میتونن نیاز به دوست دختر و دوست پسر رو در بین نوجوانان و جوانان کم کنن...
نیاز جنسی که با محارم و آغوش پدر و لطف برادر که رفع نمیشه...

موید باشین.
بسم تعالی

نقل قول:و اما آقای اسلام!
خواهر و برادرها تا حدود کمی میتونن نیاز به دوست دختر و دوست پسر رو در بین نوجوانان و جوانان کم کنن...
نیاز جنسی که با محارم و آغوش پدر و لطف برادر که رفع نمیشه...

این حرفتون تا حدودی درسته.

اما به نظر بنده ایجاد این رابطه از طرف دخترها بیشتر به خاطر مسائل عاطفی هست تا جنسی. اگه نیاز عاطفی دختر تو خونه برطرف بشه(تا زمان ازدواج)، احتمال وارد شدن به این روابط به شدت کاهش پیدا میکنه. این نشون دهنده ی جایگاه مهم خانواده است. اگه تربیت درست باشه و دختر با عزت بار بیاد، دیکه هیج مردی جرأت نمیکنه بهش نزدیک بشه(البته موارد استثناء معمولا وجود داره).
اما خب مسلما هیچ چیز جای ازدواج زود رو نمیگیره.
ببینید خانم moze ! اگر شما انتخاب رشته تون اشتباه بوده , اجازه ندارید این قضیه رو تعمیم بدید به بقیه !

من اصلا متوجه نمیشم یاد گرفتن شعاع زمین چه منافاتی با خوندن زندگی امام علی(علیه السلام) داره !!!؟؟؟

نمیدونم شما تا چه حد رهبر کشور رو قبول دارید و تا چه حد نظرات و یا دستوراتشون برای شما اهمیت داره , اما همین رهبر فرمودند اگه سال های گذشته نیاز عمده ما نیروهای نظامی و جنگ بوده امروز نیاز ما یک جهاد علمیه !

توصیه کردن به داشتن تحصیلات تکمیلی و احتمالا میشه همون چیزایی که شما علوم لاینفع میدونید !

من به تجربه دیدم دخترایی که علوم ریاضی و تجربی میخونن تا چه حد سطح استدلالشون با بقیه افراد متفاوته و اصلا اساس این رشته ها بر همین مبناست ! یعنی داشتن استدلال !

اصلا قصد توهین یا جسارت ندارم, ولی ما یه حوزه علمیه داریم نزدیک خونمون , یکی دو ساله که شرایط پذیرشش رو داشتن دیپلم ریاضی یا تجربی زده ! دلیلش هم دقیقا همین بوده !

پس این علوم هیچی برای ما نداشته باشن , این فایده رو که دارن !

به نظر من شیوه تربیتی شما درست نیست, قبول دارم تجربه به هر بهایی ارزش نداره ولی من نگران اون روزی هستم که شما فرزندتونو مجبور میکنید کاری که خودتون دوست دارید رو انجام بده و بعدا اون شما رو بازخواست کنه حتی اگه شما خیر و صلاحش رو درنظر گرفته باشید که قطعا هم همینطوره !

بله, اینو که من خیلی وقته دارم داد میزنم نظام آموزشی ما مشکل داره, کیه که اینو قبول نداشته باشه!؟ اما شما مشکلی که مطرح کردید درمورد نظام آموزشی نبود, با محیط و هم سن و سال های دخترتون بوده, بررسی مشکلات نظام آموزشی تو این تاپیک نمیگنجه !

نظام آموزشی ما نمره ش اصلا 10 باشه از 20, قبول !؟ شما اگه میخواید خودتون دخترتونو از اول تا آخر آموزش بدید باید حداقل نمره تون بالای 10 باشه, از کجا میدونید که میتونید !؟ با این طرز بیان که من دلم میخواد این علوم رو یاد بگیره و بقیه علوم لاینفعه , بعید میدونم نمره لازم رو بیارید !

اما یه چیزی رو در آخر بگم, متاسفانه یه جریانی تو تالار هست که هرچیزی که مربوط به علم میشه رو دارن میکوبن و بی ارزش میدونن! فقط در همین حد بگم اگر میخوایم کشورمون تو دنیا الگو باشه و بقیه رو عاشق دین و امام زمانمون بکنیم , بخوایم و نخوایم نیاز به پول و ثروت داریم برای تبلیغ , و باز هم بخوایم یا نخوایم امروز هیچ راهی برای ثروت وجود نداره به جز علم !

با علم نجنگید, این هدف خلقت ما نیست .....
اگه علوم ریاضی این فایده رو داشته باشه که طرف میتونه خوب استدلال کنه، پس من باید الآن شما رو قانع کرده باشم دیگه...
در حالی که شما قانع نمیشی...
و جالب این که اصلاً هدف من قانع کردن شما نیست...
من برای 100 مین بار میگم...
علم به خودی خود بد نیست...
اما هر علمی برای هر شخصی متفاوته...
مثلاً کسی که میخواد استاد دانشگاه بشه و ریاضی درس بده، یا کسی که میخواد کار تحقیقاتی انجام بده، باید لیسانس ریاضی بگیره...
کسی که میخواد معلم ریاضی بشه، باید ریاضی بخونه...
اما اینجای حرفم رو دقت کن!
اما اگه کسی بخواد فقط لیسانس و فوق لیسانس بگیره و یا حتی دکترا بگیره و بشینه تو خونه چی؟
اگر نخواد با اون علم کار کنه چی؟
این میشه علم لاینفع...
یعنی دونستن و ندونستن اون علم هیچ تاثیری توی دنیای من نداشته باشه...
اگه یکی بخواد نجوم بخونه، معلومه که باید بدونه قطر زمین چقدره...
اما اگه یکی بخواد پزشک بشه، یا خانه دار بشه، قطر زمین به چه دردش میخوره؟
این در حالیه که قرآن و علوم قرآن هم واسه خانه دار مناسبه، هم واسه دانشمند، هم واسه بقال، هم واسه دندون پزشک...
این علم رو اگه کسی بدونه محاله به دردش نخوره...
میفهمین منظورمو؟
بعدشم آلاله جان!
شنیدی ضرب المثل "شب دراز است و قلندر بیدار"؟
ان شاء الله مادر شدن شما و نگرانی های شما رو هم خواهیم دید...
من که اینقدر اینجا با شما که هیچ نسبت خونی ای ندارم با این اخلاق حسنهBig Grin دارم حرف میزنم و 100 بار هم گفتم هیچ اجباری ندارم که شما رو با خودم هم عقیده کنم، فکر میکنین اینقدر شعورم نمیرسه که بچه من هم آزادی انتخاب داره؟
بازم دارم میگم...
من دوست دارم بچه ام اینجوری بشه...
اما شاید نخواد که بشه...
اونم مثل همه انسانها مختاره...
اما من دوست دارم به عنوان اولین انسان از تجربیات بزرگتراش استفاده کنه...
یعنی فکر کن من خواب میبینم که بچه ام همه حرفامو گوش میده و من به همه آرزوهام در مورد اون رسیدم...
اما وقتی بیدار میشم، ممکنه این خواب عیناً تعبیر بشه و ممکنه هم نشه...

من اگه اجازه ندم که بچه ام مدرسه بره، هرچند با محتوای کتب درسی مخالفم، اما همین کتب رو خودم یادش میدم یا حتی معلم خصوصی براش میگیرم...
اما محیط مدارس اونقدر افتضاحه که دلم نمیخواد زهرا رو بفرستم با بچه 10 ساله که دوست پسر داره و ابروهاشو داره برمیداره، سر یه میز بشینه...
بفرستمش مدارس مذهبی؟
اینم فکر خوبیه...
اما اگه من تهران نبودم و مدارس مذهبی خوبی نبودن چی؟
اگه از ایران اصلاً رفتم چی؟
من هزاری هم بچه ام رو طوری تربیت کنم که خودساخته باشه و محیط روش اثر نداشته باشه، بازم موضوع زیبایی و دوست پسر و عشق داشتن برای هر آدمی در سنین نوجوانی وسوسه برانگیزه...
الآن که تو سنین نوجوانی نیست، دوقلوهای همسایه مون اومدن خونه مون و واسه یه اسباب بازی همدیگه رو زدن، گاهی واسه چیزی که میخواد خودش رو میزنه...
البته الآن من محل نمیدم تا این کارو فراموش کنه و بدونه نمیتونه از من باج بگیره...
اما آیا توی نوجوانی هم میتونم این کارو کنم؟
بچه ها همه از هم چیز یاد میگیرن...
علی الخصوص اگه کار بدی باشه...

من فکر میکنم بیش از حد به تفکرات شخص من در مورد بچه ام پرداخته شده...
میشه اجازه بدین درباره عموم صحبت کنیم؟
اگه این بحث بخواد ادامه پیدا کنه، من ترجیح میدم توی پیام خصوصی باشه که موضوع از خط اصلیش منحرف نشه...

الآن بحث بر سر اینه که چی میشه که نوجوانان دنبال دوست دختر و دوست پسر میرن...
این یه تاپیک عمومی و قابل استفاده برای همه است...
نه واسه یه بخش خاص...

بگذریم....
خب شاید بخاطر اینه که منم فیزیک خوندم Big GrinWink

ببین عزیزم, بازم میگم, دفعه اولم گفتم شما انتخابتون اشتباه بوده, قطعا از اول با میل و با تحقیقات لازم رشته خودتونو انتخاب نکرده بودین, وگرنه کسی که رشته ای رو میخونه در درجه اول میخواد شغلی تو همون زمینه داشته باشه !

خب من همچنان متوجه نمیشم, چه اشکالی داره هر دو علم رو بخونه, شما هم که نمیخوای علوم دینی رو درحدی بخونی که به حد اجتهاد برسی ! در حد لازم خودت باید بدونی و بایدم دنبالش بری !

من باید علایق خودمم ببینم دیگه! شاید من همین انتگرال رو دوست داشته باشم, کیه که تعیین میکنه علمی فایده داره یا نداره !

ببین عزیزم, این علوم هیچ فایده ای نداشته باشن, به جز همین موردی که گفتم , یه فایده دیگه ش اینه که تو دنیای پر از دروغ میتونی حقیقت رو پیدا کنی !

که اگه یه نفر بهت گفت پارازیت خطرناکه و یکی گفت خطر نداره, بتونی دروغ و راستشو از هم تشخیص بدی

اگه یه نفر گفت ویروس ایدز اینطور منتقل میشه یا نه , بتونی درستشو تشخیص بدی

.........

شما دوباره دارید بحث رو احساسیش میکنید ! بنظرم این کارتون جز فرار هیچی نیست!

من دختر بچه 10 ساله دیدم که تو مدرسه ای میره که همکلاسیاش دوس پسر دارن و میان براش تعریف میکنن که چی به چیه, اما این دختر چادر مشکیش از سرش نیفتاده خدا رو شکر

سخته, قطعا سخته ولی راهش فرار نیست

مذهبی ها گفتند سینما خرابه و ازش فرار کردن که وضعش شد این

گفتن تلویزیون خرابه ازش فرار کردن, وضعش شد این

گفتن کلا دانشکده هنر وضعش خرابه و فرار کردن , وضعش شده این!

حالام میخواید از مدارس فرار کنید! میبینید, هرروز داره جبهه تون عقب تر میره !

از آینده ای که دارید ترسیم میکنید باید ترسید !

آخرشم سخنان شما رو در تضاد با سخنان رهبر میبینم و اونو قابل اتکا نمیدونم !

بحث ما درمورد دختر شما نیست, درمورد شیوه تربیتی هست که شما پیشنهاد دادید !

ان شاالله زهرا خانم شما هم از نوابغ کشورمون بشه تا هممون بهش افتخار کنیم
نقل قول:بحث ما در مورد دختر شما نیست. در مورد شیوه تربیتی هست که شما پیشنهاد دادید!

همینه که میگم باید متنو با دقت بخونی دیگه...
خانم گل!
من این شیوه رو واسه هیشکی پیشنهاد ندادم...
گفتم من دلم میخواد این کارو واسه بچه خودم با شرایط خودم بکنم...
همینه که میگم شخصی شد دیگه...
من از همین جا معذرت میخوام اگه گفتم شما هم با بچه هاتون این کارو بکنین...
از اینجا به بعد باز برمیگردیم سر بحث خودمون...
یعنی بچه هامون رو چه جوری بار بیاریم...
(۱۷/خرداد/۹۳ ۱۸:۴۲)moze84 نوشته است: [ -> ]همینه که میگم باید متنو با دقت بخونی دیگه...
خانم گل!
من این شیوه رو واسه هیشکی پیشنهاد ندادم...
گفتم من دلم میخواد این کارو واسه بچه خودم با شرایط خودم بکنم...
همینه که میگم شخصی شد دیگه...
من از همین جا معذرت میخوام اگه گفتم شما هم با بچه هاتون این کارو بکنین...
از اینجا به بعد باز برمیگردیم سر بحث خودمون...
یعنی بچه هامون رو چه جوری بار بیاریم...
Smile

فکر میکنم اگه به شیوه تربیت کودکتون اعتقاد داشتید،برای هممون تشریحش میکردید.
بین بچه های ما و بچه ی شما تفاوت چندانی وجود نداره،
شیوه ی درست تربیت برای همشون درست کار میکنه.
(۱۷/خرداد/۹۳ ۱۷:۳۹)آلاله نوشته است: [ -> ]خب شاید بخاطر اینه که منم فیزیک خوندم Big GrinWink

ببین عزیزم, بازم میگم, دفعه اولم گفتم شما انتخابتون اشتباه بوده, قطعا از اول با میل و با تحقیقات لازم رشته خودتونو انتخاب نکرده بودین, وگرنه کسی که رشته ای رو میخونه در درجه اول میخواد شغلی تو همون زمینه داشته باشه !

خب من همچنان متوجه نمیشم, چه اشکالی داره هر دو علم رو بخونه, شما هم که نمیخوای علوم دینی رو درحدی بخونی که به حد اجتهاد برسی ! در حد لازم خودت باید بدونی و بایدم دنبالش بری !

من باید علایق خودمم ببینم دیگه! شاید من همین انتگرال رو دوست داشته باشم, کیه که تعیین میکنه علمی فایده داره یا نداره !

ببین عزیزم, این علوم هیچ فایده ای نداشته باشن, به جز همین موردی که گفتم , یه فایده دیگه ش اینه که تو دنیای پر از دروغ میتونی حقیقت رو پیدا کنی !

که اگه یه نفر بهت گفت پارازیت خطرناکه و یکی گفت خطر نداره, بتونی دروغ و راستشو از هم تشخیص بدی

اگه یه نفر گفت ویروس ایدز اینطور منتقل میشه یا نه , بتونی درستشو تشخیص بدی

.........

شما دوباره دارید بحث رو احساسیش میکنید ! بنظرم این کارتون جز فرار هیچی نیست!

من دختر بچه 10 ساله دیدم که تو مدرسه ای میره که همکلاسیاش دوس پسر دارن و میان براش تعریف میکنن که چی به چیه, اما این دختر چادر مشکیش از سرش نیفتاده خدا رو شکر

سخته, قطعا سخته ولی راهش فرار نیست

مذهبی ها گفتند سینما خرابه و ازش فرار کردن که وضعش شد این

گفتن تلویزیون خرابه ازش فرار کردن, وضعش شد این

گفتن کلا دانشکده هنر وضعش خرابه و فرار کردن , وضعش شده این!

حالام میخواید از مدارس فرار کنید! میبینید, هرروز داره جبهه تون عقب تر میره !

از آینده ای که دارید ترسیم میکنید باید ترسید !

آخرشم سخنان شما رو در تضاد با سخنان رهبر میبینم و اونو قابل اتکا نمیدونم !

بحث ما درمورد دختر شما نیست, درمورد شیوه تربیتی هست که شما پیشنهاد دادید !

ان شاالله زهرا خانم شما هم از نوابغ کشورمون بشه تا هممون بهش افتخار کنیم
خب من همه ارسال ها رو خوندم
به نظرم نظر هر شخصی محترمه
خانم moze دوست دارن فرزندشون رو طوری تربیت کنن که با توجه به تجربه خیلی زیادی که تا الان داشتن٬ فرزندشون دوباره برخی اشتباه ها رو تکرار نکنه
خانم moze عزیز اتفاقا من هم همیشه فکر میکنم...که حداقل تمام تلاشم رو بکنم...آزمون و خطاهای زندگیم رو در اختیار فرزندم! قرار بدم! که دوباره اون مسیر رو نره...
ولی انتخاب با خودشه
یعنی سعی می کنم خطراتی که ممکنه توی مدرسه یا هر جایی تهدیدش کنه به شکل مستقیم یا غیر مستقیم بهش بگم...ولی تجزیه و تحلیل با خودشه...

احساس میکنم اصل حرف خانم آلاله هم همینه...
کیه که فرزندش رو دوست نداشته باشه!
مطمئن باشید ایشون هم اگر مادر بشن همه راه و چاه رو به فرزندشون میگن...
خلاصه اینکه من میخواستم این قسمت حرف آلاله جان رو بلد کنم!
که:
مذهبی ها گفتند سینما خرابه.....رهاش کردن
دانشگاه هنر خرابه...رهاش کردن
تلویزیون خرابه رهاش کردن...
مدرسه چی؟
قبول دارید توی جنگ نرم هر یک قدمی که عقب بذارید دشمن سر جاش نمی ایسته؟؟؟؟
بلکه دقیقا پاش رو میذاره جای پای شما.
این حقیقتی غیر قابل انکاره
من دارم تو سرزمین اسلامی زندگی میکنم...
نه بذارید راحت تر بگم...
برای اعتقاداتم دارم میجنگم...
سرزمینی که واسه مدارس اسلامیش که دیگه معلماش سرلخت نیان سر کلاس شهید دادیم...
خون دادیم...
من از شهدا خجالت میکشم اگر سنگر رو خالی کنم...
سنگر امروز ما دانشگاهه
من دیدم که هر جا کوتاه اومدم و سنگر رو خالی کردم اومدن همون سنگر رو فتح کردن...
من مدیونم...
فرزتد من هم مدیونه
اگر راه اسلام رو ادامه نده...
و میدون رو خالی کنه
پسرم!
شاید من مولتی میلیاردرم و میخوام برای بچه ام همه جور معلم خصوصی ای بگیرم...
شایدم اونقدر فقیرم که پول ندارم بچه ام رو بفرستم مدرسه و براش دفتر و دستک بخرم، میخوام تو خونه خودم باهاش کار کنم...
شاید منی که توی تهران زندگی میکنم زندگیم با کاربرای دیگه فرق داشته باشه...
این یه شیوه معمول نیست که من بخوام همه گیر بشه تا با بقیه سر درستی و غلطیش بحث کنم...
من میتونم به همه شما بگم بچه هاتون رو مدرسه نفرستین و باهاشون کار کنین که آخر سال برن امتحان بدن؟
من میتونم به شما بگم بچه هاتون رو بذارین جهشی بخونن؟
نه...
این یک شیوه من درآوردی هم نیست...
این شیوه اما برای همه هم جواب نمیده...

رضوانه جان!
منم میدونم که حرف من و آلاله جان یکیه...
من که از خدامه این بحثها تموم بشه، میخوام یه سری چیزا بگم...
بفرمایید Smile
حالا که سمت و سوی بحث این شده از تربیت پسر ها هم بگید لطفا Smile
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع