نقل قول:پسر ها اگر به دوستی با غیر همجنس روی می آورند عمدتا دلایل جنسی داره اما دختر ها اکثرا دلایل عاطفی!
من روی این جمله به اندازه 4 تا پایان نامه حرف دارم...
اما فعلاً در حد یه پست کفایت میکنه...
این قسمت رو خواهش میکنم مجردها بخونن تا از یک سری تفکرات توهمی بیان بیرون...
پسرها واقعاً نیاز جنسی توی همون سنین اوایل بلوغ بهشون خیلی فشار میاره...
اما اگه برن به یه دختری بگن من نیاز جنسی دارم، دختره اگه با کیف نزنه تو فرق سرشون، با دمپایی که میزنه...
دخترها در ابتدای امر و در صورتی که پاستوریزه باشن به هیچ وجه علاقه ای به رابطه جنسی ندارن....
این علاقه برای یه دختر خانم در صورتی پدید میاد که یا این رابطه رو دیده باشه که اکثراً با فیلم محقق میشه و یا قبلاً با پسری بوده و اون مراحل "صحبتهای عاشقانه" و " دست همدیگه رو گرفتن" و "در آغوش یه پسر رفتن" و "بوسیدن" همدیگه رو رد کرده باشه...
یعنی هر کی بهتون گفت من این مراحل رو هرگز تجربه نکردم و رابطه جنسی میخوام، بدونین که داره دروغ میگه...
من نمیدونم چرا ما خانوما فکر میکنیم اگه دوستمون هرچی بهمون گفت راست راسته در حالی که خودمون هم به دوستامون دروغ میگیم...
بگذریم...
یعنی یه پسر بدون طی این مراحل دلش میخواد برسه مرحله آخر...
اما یه دختر بدون طی این مراحل هرگز از رابطه جنسی لذت نخواهد برد...
این چند تا مشکل به وجود میاره...
یه پسر وقتی با یه دختری ازدواج میکنه و ببینه که از این که دستش رو میگیره، دستش یخ نمیکنه و نمیلرزه و ترس تمام وجودش رو برنمیداره، پسر میفهمه که این دختر قبلاً این مرحله رو تجربه کرده...
الکی هم نیستا!!!
یه دختر
باید به خاطر این که یکی بهش چشمک میزنه چهارستون تنش بلرزه...
وگرنه اون دختر یه جای کارش میلنگه...
اینو بهش میگن حیا.
چیزی که باعث میشه پسرا، حتی در بعضی از موارد بدون این که خودشون هم بدونن به خاطرش عاشق یه دختری بشن...
بعد میگن از این که طرف به ما بیمحلی میکنه یه حس خوبی به آدم دست میده...
نه پسر جون!
تو در واقع از بی محلی و توهین های اون دختر خوشت نمیاد...
بلکه از این که از تو میترسه و از تو دوری میکنه خوشت میاد و متوجه میشی که این اولین بارشه...
بی زحمت نیاین بگین دوست پسر دوست من عاشق این اخلاق دوستم شد که خیلی رله بود و بعد هم رابطه شون به ازدواج انجامید...
قبول دارید هالیوود الکی کار نمیکنه؟
هر وقت میخواد روی یه عشق درست و درمون توی فیلماش کار کنه، اول فیلم دختر و پسر توی فیلم از هم متنفرن و گاهی به هم تیکه هم می اندازن و همدیگه رو کنف میکنن...
اون عشق واقعی ای که تن آدم رو میلرزونه تنها و تنها در صورت داشتن حیای دختر به وجود میاد...
بعدشم آقا مجتبی!
اصلاً این نیست که خانم ها در بالای سن 30 سالگی نیاز جنسی داشته باشن...
بعضی ها حتی تا 50 سالگی هم نیاز جنسی دارن و بعضی چه قبل و چه بعد از ازدواج هرگز این نیاز رو احساس نمیکنن و به خاطر انجام وظیفه این رابطه رو دارن...
اصلاً قاعده کلی ای در این باره وجود نداره...
مثلاً ممکنه سبزه ها تمایلاتشون با سفیدا و سرخ پوستا فرق داشته باشه....
یه مرد این موضوع رو -بابت مثالم عذر میخوام اما برای روشن شدن موضوع باید بگم- همونجوری که سگ ها ترس رو میفهمن، میفهمن...
اون بابا هم میفهمه که حیای دخترش ریخته شده ...
از آبروی خودش و فردای دخترش و این که پسر بعدی هم حتماً این موضوع رو میفهمه میترسه...
دست به این کار وحشتناک میزنه...
این موضوع هم فقط به ایران و اسلام مربوط نمیشه...
همین چند ماه پیش بود که توی انگلستان یه پدری با پسراش دخترش رو به همین دلیل کشته بود...
اونجا که مهد فرهنگ و آزادیه چرا؟؟؟؟
قبلاً هم گفتم غیرت یه چیز آموزشی نیست...
یه موضوع ذاتیه...
خروس هم به مرغاش غیرت داره...
یارو چه مسلمون و چه مسیحی و چه یهودی و چه ایرانی و چه آمریکایی و ... به غیرتش برمیخوره و قتلی انجام میده...
البته من به شخصه این موضوع رو نمیپسندم...
بازم بابت توهینی که به آقایون کردم با اون مثال عذرخواهی میکنم، اما برای روشن شدن قضیه مجبور شدم مثال بزنم...