شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ببینید شاید اون پدر اصلا از روی محبت این کار و کرده...شاید عجیب باشه....ولی یه جورایی با عرض معذرت همون دوستیه خاله خرسه!
خب چرا انقدر دیر...
باور کنید درصد خیلی خیلی زیادی از این دوستی ها کمبود محبت درون خانوادست...به ازدواج چه؟!
بابا ما داریم میگیم به فرزندتون توجه کنید...به دخترا بیشتر!
نیاز دارن
نه اینکه سریع شوهرش بدید...
چون هنوز برای زندگی کردن پخته نیست....میره اون طرف هم بدبخت میکنه...
اما انسانه...نیاز به توجه داره...باید مراقبش باشید!
دختره به بلوغ عقلی و اقتصادی و فکری نرسیده و باید بلوغ جنسی ایش رو کنترل میکرد تا کشته نشه !
خاک بر سر این مملکت ...
اینقدر چرندیات تحویل مردم دادن کار به جایی رسیده که با خزعبلات و این سیستم غلط شون یه پدر باید بره دخترشو بکشه ؛ اسمش هم جمهوری اسلامیه
منم با خانومه رضوانه موافقم... با زود ازدواج گردن هیچ مشکلی حل نمیشه اونم تو سن پایین... الان چند تا زن و من برای شما اسم ببرم که تو 13 ، 16 ، 15 سالگی ازدواج کردن و بچه هم دارن از شوهرشو یا جدا شدن یا دور از چشم شوهرشو دوست پسر دارن!
همه شون هم میگن ما زود ازدواج کردیم، جوونی نکردیم، دوست داریم با عشق مون ازدواج کنیم....
به طور مثال یکی از دوستان خواهرم از همسرش جدا شده به دلیل اینکه 14 سالگی ازدواج کرده جوونی نکرده، دوست پسر گرفته ، مادره بادوست پسر ش و دوست خواهرم تو یه خونه زندگی میکنن.دختر بیچاره بخاطر اینکه ازاین وضعیت فرار کنه به یه پسر پناه برده اون پسر هم سوء استفاده کرده دختر ۱۶ ساله بار دار شده... فقط بخاطر اینکه مادر فقط دنبال خواسته ی خودشه... . ازدواج زود راه حل مناسبی نیست...
توی مدارس هم که دوست پسر داشتن رقابتی شده...
ماهواره که بماند ! فیلم های خودمون هم که شده همش عشق و عشقی،دولت هم که قربونش برم!!!!! بعد میخواستیم سن دوستی دختر و پسر نیا پایین...
وجود پدر و مادر خیلی تاثیر داره، وقتی من دختر با مادر و پدرم صمیمی باشم، کمبود محبت نداشته باشم جایی برای جنس مخالف نمیمونه.... منه دختر اگر اینقدر با برادرم صمیمی باشم با هم بریم تفریح جایی برای جنس مخالف نیست.
این پر باید ببینه کجای زندگی برای دخترش کم گذاشته که به جای حل مسءله صورت مسائلهلو پاک کرده ... بیشتر دختر ها نیاز به محبت روحی دارن، فقط خرج خورد و خوراک و لباس نیست ، اینکه بدونن یه مرد کنارشونه، چه بهتر این مرد پدر برادر یا همسرشون باشه ... وقتی نباشن همچین فاجعه هایی میشه
گاهي اوقات آدم ياد شعر معروف ميرزاده عشقي ميفته: " بعد از اين بر وطن و بوم و برش بايد..."
(۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]اون قانون 630 مجازات اسلامی حال منو خراب میکنه .
. اصلا نمیفهممش .
الان مثلا پدری کرد و غیرت نشون داد . ؟این الان شد پاک کردن لکه ی ننگ ؟
دستش درد نکنه . درس عبرت شد.
کاربرانی که برای ایشون بدون علم سپاس میزنن میدونن این قانون چیه؟
ژست های شیرین عبادی!!!
هرگاه مرد همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می توان در همان حال آنان را به قتل برساند در صورتی که زن مکره باشد فقط می تواند مرد را به قتل برساند حکم ضرب و جرح در این مورد مانند قتل است
خیلی حاتون رو بد کرد خانم اسکای!!؟
خیلی چیز طبیعی هستش
تو فرهنگی که ما توش بزرگ شدیم این یک تابو هستش که شکستش چنین عواقبی هم داره
توجه توجه:لطفا و خواهشا آخرت خود را برای دنیای دیگران نابود نکنید
حداقلش سکوت کنید
(۹/خرداد/۹۳ ۱:۲۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]کاربرانی که برای ایشون بدون علم سپاس میزنن میدونن این قانون چیه؟
ژست های شیرین عبادی!!!
هرگاه مرد همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می توان در همان حال آنان را به قتل برساند در صورتی که زن مکره باشد فقط می تواند مرد را به قتل برساند حکم ضرب و جرح در این مورد مانند قتل است
خیلی حاتون رو بد کرد خانم اسکای!!؟
خیلی چیز طبیعی هستش
تو فرهنگی که ما توش بزرگ شدیم این یک تابو هستش که شکستش چنین عواقبی هم داره
توجه توجه:لطفا و خواهشا آخرت خود را برای دنیای دیگران نابود نکنید
حداقلش سکوت کنید
مکره بودن یعنی چی ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم
(۹/خرداد/۹۳ ۱:۳۵)soora نوشته است: [ -> ]مکره بودن یعنی چی ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم
یعنی زن مایل به اون کار نباشه
حالت اول هم یعنی زن مایل باشه
قانون منطقی هست
نمیدونم شاید عهد بین زوجین برای برخی اهمیتی نداشته باشه
ولی اینجاهاست که میان رو قصاص و اینا تمرکز میکنن برای وهنشون
نقل قول:این قانون چی هست میشه توضیح بدید؟
عزیزم این قانون خیلی مواردی رو شامل میشه و حتی از لحاظ فقهی هم مقالاتی نوشته شده .چون زیاده یه سرچ کنی میاد . من کپی و پیستی نیستم . این قانون هم خیلی زیاده و بررسی هاش هم در کنارش باید بیاد.
یه نمونه این مقاله هست که میتونی بخونی
بررسی مبانی فقهی ماده 630 قانون مجازات اسلامی
دانشگاه امام صادق این مقاله رو دیدم .
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تو عوامل قتل های ناموسی
1) خشونت
2) سو ظن
3) خیانت به همسر
4) ازدواج اجباری
5) قومیت
6) تعصب
هم دیده میشه .
مساله هم ازدواج و بلوغ جنسی تنها نیست که دوستان شروع کردن باز به تز های تکراری در تاپیک های قبلی .
در کنارش بقیه ی مسائل هم هست . خیر دختر دوست پسر دار رو نباید کشت . خوب اگه باید کشت که دو جین از دوستای من رو همین الان باید ببرن پای چوبه ی دار . خدا رحمتشون کنه

یک مطلبی هم در تاپیک گفته شد
گفتند چون محبت ندید از پدر رفته سراغ دوست پسر!!!!!!!!!!!!
خب سوالی که مطرحه اینه
آیا جنس محبت پدر به دختر و محبت مادر به پسر از جنس محبت بین زن و وشوهره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا یه پدر در جواب دخترش که بهش میگه من نیاز دارم (البته اگر جرأت کنه) میتونه بگه: مگه بهت کم محبت کردم؟؟؟؟
واقعا این افکار ....
هرچیزی سر جای خودش
الان خیلیییی از دختر پسرای زیر 18 سال بالغن
باید ازدواج کنند و البته در حد همون محرم بودن
پدر مادرا و جامعه داره خیانت میکنه
دلیل نداره اگر دختر تو اتاقش عروسک داره پس بچس
لطفا یکم بازتر فکر کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16