۱۹/خرداد/۹۳, ۲۱:۲۰
۲۰/خرداد/۹۳, ۳:۲۶
(۱۹/خرداد/۹۳ ۷:۵۳)moze84 نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند!بنده عرض نکردم که این کارها بیخود و بیفایده هست، عرض کردم که باید صورت بگیره اما اینها تربیت کردن نیست، بلکه فراهم کردن زمینهاش هست. خود ِ تربیت کردن میشه همین که با زبان و کردار، خداشناسی و پرهیزکاری و ادب رو بهش نشون بدیم.
ما اینجا داریم بحث میکنیم که والدین چی کار میتونن بکنن که بچه هاشون در سنین نوجوانی و اوج تحریکات جنسی و تغییرات هورمونی طرف دوست پسر و دوست دختر کشیده نشن...
حالا همه این کارها رو هم که بکنیم و خودمون هم علیه السلام باشیم، نهایتاً ممکنه بچه ما هم پسر نوح بشه...
ما هم میدونیم این کارا 100% جواب نمیده، اما جلوی تسریعش رو میگیره و در مواردی ممکنه تاثیر گذار هم باشه...
همه این راهکارها شاید جلوی 50% خطاهای نوجوان ما رو بگیره...
اما 50% هم خودش خیلیه...
(۱۹/خرداد/۹۳ ۷:۵۳)moze84 نوشته است: [ -> ]میدونستم یکی بلاخره اینو میپرسه...ببخشید. «جالب بودن» رو به نوعی دیگر برداشت کرده بودم.
اما باور کنین که فقط برام جالب بود که برادران اهل سنت ما مقاله میزنن توی سایتشون و از راه های تربیتی امام خمینی میگن...
البته اصل این مقاله فکر کنم مال سایت حوزه بود...
اما بلاخره اون ها این مقاله رو توی سایتشون قرار دادن و خواستن که بچه هاشون رو به شیوه علمای ما تربیت کنن...
همینش برام جالب بود...
فقط جالب بود...
همین...
و همچنین تشکر بابت ابهامزدایی.
۲۰/خرداد/۹۳, ۵:۳۷
ادامه میدیم...
بچه ها توی سنین نوجوانی بسیار پرخاشگر میشن...
دلایل بسیار متعددی داره...
مهم ترینش تغییرات هورمونیه...
یکی دیگه از دلایلش نیاز جنسیه که معمولاً یا برآورده نمیشه و یا با خودارضایی و نظربازی برآورده میشه...
یکی دیگه از دلالیش تغییرات ظاهریه...
خلاصه این که بیشتر این پرخاشگری ها در اخلاق بچه ها به دلیل مسائل جسمیه...
والدین حتی المقدور باید جلوی کارهایی که این اخلاق بچه ها رو تشدید کنه رو بگیرن...
اما این به اون معنی نیست که گیر سه پیچ بدن به بچه ها که از اون ور بوم بیفتن...
بچه ها توی این سن خیلی تابع دوستانشون هستن...
روی انتخاب دوستان بچه هاتون از قبل از ورود به این سن نظارت داشته باشین...
یعنی اگه دختر شما در سن 14 سالگی نمادهای بلوغ درش ظاهر میشه، شما اگه بهش بگین، مامان جان با فلانی دوست نباش، از راه به درت میکنه، بلافاصله فکر میکنه که شما درکش نمیکنین و شما دارین توی همه چیز زندگیش دخالت میکنین و نکنه بچه شما نیست و از پرورشگاه آوردنینش (اینو باهاش کار دارم) و ...
اما اگه از 12-13 سالگی مواظب دوستاش باشین و کاری کنین که دوستاش مورد تایید خانواده شما هم باشن، دیگه لزومی نداره که توی سن 14 سالگی اینقدر نگران بشین...
هرچند بچه ها با خودشون یه سری خلافهای یواشکی دارن، که تحت هیچ عنوان نمیشه ازش سر درآورد...
یعنی ممکنه دوست بچه شما از یه خانواده مذهبی باشه و ظاهراً دختر یا پسر خوبی باشه، اما وقتی با هم تنها میشن، شروع میکنن به تعریف کردن داستان های جنسی، دیدن فیلمها با صحنه های جنسی، درد دل کردنهای جنسی و در نهایت خواستن یک یار ...
حتی ممکنه با هم نقشه بریزن که با فلان پسر چت کنن و یا از راه مدرسه تا خونه با پسرای دبیرستان فلان دوست بشن و با هم راه بیان و خلافهایی از این قبیل...
اون چیزایی که توی پست های قبلی گفتم، برای این موارد خیلی موثره...
یعنی والدین با یکسری نظارت هایی که به صورت قانون خونه باید دربیاد، میتونن کمی این مسائل رو کنترل کنن...
مثلاً پسری که توی خونه به هیچ وجه تنها نباشه، زیاد توی حمام و دستشویی نمونه و کامیپوتر هم توی پذیرایی باشه که نتونه باهاش فیلم ناجور ببینه و یا چت بکنه که تحریک بشه، راه واسه خود ارضاییش خیلی کم میشه...
البته...
این سن و این نیازها، بازی دو سر باخته...
چه اگه بچه ها خودارضایی و یا نظربازی کنن و چه اگه صبوری کنن، در هر دو حالت عصبی هستن و راضی نیستن...
(اینه که میگم باید ازدواج توی سنین پایین باب بشه)
اما بچه ها توی سنین نوجوانی اوج خلاقیت و تفکرات متفاوت رو دارن...
یعنی اگه کسی آرامش روحی داشته باشه، چه بسا بسیار موفقتر بشه، از زمانی که این آرامش رو نداره...
چون مدام باید یا در عذاب وجدان زندگی کنه و یا امیالش رو سرکوب کنه...
استعدادهای بچه ها توی این سن شکوفا میشه و با این سرکوب جنسی که میشن چندین برابر حالتهای قبل از بلوغ سرخورده میشن...
اینه که هیشکی نمیتونه بگه نوجوانی بهترین روزهای عمره و یا بدترین روزهای عمر...
کسی نمیتونه بگه روزهای پروازه یا روزهای سقوط...
بچه ها توی این سن خیلی مراقب بلوغ جسمی حاشیه ایشون هستن...
یعنی توی دخترخانم ها با در آمدن سینه ها و توی آقا پسرها با درآمدن ریش و سبیل...
توی یه کلاس درسی میشینن که یکی 13 سالگی تمام ریشاش دراومده و یکی هنوز مثل بچه های 7-8 ساله است...
اون کسی که هنوز به سن بلوغ نرسیده، نگران میشه که نکنه که من مشکلی دارم...
چون حالا به لطف دوستاش همه اطلاعات رو داره، اما تجربه نداره...
این خطرناکه...
باید والدین با بچه هاشون در این زمینه ها صحبت کنن و بهشون بفهمونن که همه در سن 14 سالگی علائم بلوغشون ظهور نمیکنه...
چون مادرها با بچه ها نزدیک ترن، بیشتر مشاهده میشه که با دخترانشون در این موارد صحبت کنن...
اما متاسفانه پدرها به دلیل ترسی که از بچگی به خاطر احترام به پدر در وجود بچه ها نهادینه کردن، نمیتونن برن و با پسرشون درباره این مسائل صحبت کنن...
این موضوع به نظر من اینقدر مهم هست که مادرها نقش یه خانم دکتر رو بازی کنن و به پسرشون هم این مسائل رو بگن...
هرچند تاکید میکنم اگه این مسائل از دهان پدر شنیده بشه، خیلی بهتره و این رفاقت بین پدر و فرزند باید از سنین کودکی توی خونه ایجاد بشه...
زیاد بچه ها رو از باباهاشون نترسونین...
بذارین همونطور که با شما رفتار میکنن، با پدرشون هم رفتار کنن...
البته این توی سنین نوجوانی شاید کمی متفاوت تر ظاهر بشه، یعنی ممکنه بچه ای هم به پدر و هم به مادر پرخاش کنه...
اما این موارد خیلی نادرترن تا مواردی که پدر و فرزند به دلیل شرم بینشون کلامی بینشون رد و بدل نمیشه...
اینجوری بهتون بگم...
بهتره که بچه ها مسائل جنسی رو به صورت علمی و واقعی از والدینشون بشنون و یاد بگیرن تا از دوستاشون با مسائل حاشیه ای و دروغ های کنارش و غلوهایی که به صورت چاشنی بهش اضافه میشه...
بهترین کار برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی به معنی واقعی کلمه رس بچه رو کشیدنه....
یعنی واقعاً باید ورزش شدید بکنه...
من شنا و ورزشهای رزمی رو پیشنهاد میکنم...
اونقدر باید وقتش پر باشه که وقتی برای این جور مسائل و فکر کردنهاش نداشته باشه...
دخترها توی این سن توی هپروت سیر میکنن...
اجازه ندین که کتابهای رمان بخونن...
فیلمهای هندی و کره ای ببینن...(حتی اگه صدا و سیمای خودمون داره میده)
چون علی الخصوص فیلمهای کره ای عشق بدون تماس بسیار موج میزنه و در واقع عشق پاک نشون میدن...
و این آرزوی هر دختریه...
پسری که فقط عاشقش باشه و با بدنش کاری نداشته باشه...
این برای دختر بچه ها تبدیل به یک آرزوی محال میشه و اجازه نمیده که دخترها پاشون رو روی زمین سفت بذارن...
اصلاً مهلت ندین که بچه ها شروع کنن به خیال پردازی...
چون قوه خیال در این سن بسیار فعاله و حقیقتاً غیر قابل کنترل...
فکر کنم یکم طولانی شد...
اما بازم میام و میگم به حول و قوه الهی...
بچه ها توی سنین نوجوانی بسیار پرخاشگر میشن...
دلایل بسیار متعددی داره...
مهم ترینش تغییرات هورمونیه...
یکی دیگه از دلایلش نیاز جنسیه که معمولاً یا برآورده نمیشه و یا با خودارضایی و نظربازی برآورده میشه...
یکی دیگه از دلالیش تغییرات ظاهریه...
خلاصه این که بیشتر این پرخاشگری ها در اخلاق بچه ها به دلیل مسائل جسمیه...
والدین حتی المقدور باید جلوی کارهایی که این اخلاق بچه ها رو تشدید کنه رو بگیرن...
اما این به اون معنی نیست که گیر سه پیچ بدن به بچه ها که از اون ور بوم بیفتن...
بچه ها توی این سن خیلی تابع دوستانشون هستن...
روی انتخاب دوستان بچه هاتون از قبل از ورود به این سن نظارت داشته باشین...
یعنی اگه دختر شما در سن 14 سالگی نمادهای بلوغ درش ظاهر میشه، شما اگه بهش بگین، مامان جان با فلانی دوست نباش، از راه به درت میکنه، بلافاصله فکر میکنه که شما درکش نمیکنین و شما دارین توی همه چیز زندگیش دخالت میکنین و نکنه بچه شما نیست و از پرورشگاه آوردنینش (اینو باهاش کار دارم) و ...
اما اگه از 12-13 سالگی مواظب دوستاش باشین و کاری کنین که دوستاش مورد تایید خانواده شما هم باشن، دیگه لزومی نداره که توی سن 14 سالگی اینقدر نگران بشین...
هرچند بچه ها با خودشون یه سری خلافهای یواشکی دارن، که تحت هیچ عنوان نمیشه ازش سر درآورد...
یعنی ممکنه دوست بچه شما از یه خانواده مذهبی باشه و ظاهراً دختر یا پسر خوبی باشه، اما وقتی با هم تنها میشن، شروع میکنن به تعریف کردن داستان های جنسی، دیدن فیلمها با صحنه های جنسی، درد دل کردنهای جنسی و در نهایت خواستن یک یار ...
حتی ممکنه با هم نقشه بریزن که با فلان پسر چت کنن و یا از راه مدرسه تا خونه با پسرای دبیرستان فلان دوست بشن و با هم راه بیان و خلافهایی از این قبیل...
اون چیزایی که توی پست های قبلی گفتم، برای این موارد خیلی موثره...
یعنی والدین با یکسری نظارت هایی که به صورت قانون خونه باید دربیاد، میتونن کمی این مسائل رو کنترل کنن...
مثلاً پسری که توی خونه به هیچ وجه تنها نباشه، زیاد توی حمام و دستشویی نمونه و کامیپوتر هم توی پذیرایی باشه که نتونه باهاش فیلم ناجور ببینه و یا چت بکنه که تحریک بشه، راه واسه خود ارضاییش خیلی کم میشه...
البته...
این سن و این نیازها، بازی دو سر باخته...
چه اگه بچه ها خودارضایی و یا نظربازی کنن و چه اگه صبوری کنن، در هر دو حالت عصبی هستن و راضی نیستن...
(اینه که میگم باید ازدواج توی سنین پایین باب بشه)
اما بچه ها توی سنین نوجوانی اوج خلاقیت و تفکرات متفاوت رو دارن...
یعنی اگه کسی آرامش روحی داشته باشه، چه بسا بسیار موفقتر بشه، از زمانی که این آرامش رو نداره...
چون مدام باید یا در عذاب وجدان زندگی کنه و یا امیالش رو سرکوب کنه...
استعدادهای بچه ها توی این سن شکوفا میشه و با این سرکوب جنسی که میشن چندین برابر حالتهای قبل از بلوغ سرخورده میشن...
اینه که هیشکی نمیتونه بگه نوجوانی بهترین روزهای عمره و یا بدترین روزهای عمر...
کسی نمیتونه بگه روزهای پروازه یا روزهای سقوط...
بچه ها توی این سن خیلی مراقب بلوغ جسمی حاشیه ایشون هستن...
یعنی توی دخترخانم ها با در آمدن سینه ها و توی آقا پسرها با درآمدن ریش و سبیل...
توی یه کلاس درسی میشینن که یکی 13 سالگی تمام ریشاش دراومده و یکی هنوز مثل بچه های 7-8 ساله است...
اون کسی که هنوز به سن بلوغ نرسیده، نگران میشه که نکنه که من مشکلی دارم...
چون حالا به لطف دوستاش همه اطلاعات رو داره، اما تجربه نداره...
این خطرناکه...
باید والدین با بچه هاشون در این زمینه ها صحبت کنن و بهشون بفهمونن که همه در سن 14 سالگی علائم بلوغشون ظهور نمیکنه...
چون مادرها با بچه ها نزدیک ترن، بیشتر مشاهده میشه که با دخترانشون در این موارد صحبت کنن...
اما متاسفانه پدرها به دلیل ترسی که از بچگی به خاطر احترام به پدر در وجود بچه ها نهادینه کردن، نمیتونن برن و با پسرشون درباره این مسائل صحبت کنن...
این موضوع به نظر من اینقدر مهم هست که مادرها نقش یه خانم دکتر رو بازی کنن و به پسرشون هم این مسائل رو بگن...
هرچند تاکید میکنم اگه این مسائل از دهان پدر شنیده بشه، خیلی بهتره و این رفاقت بین پدر و فرزند باید از سنین کودکی توی خونه ایجاد بشه...
زیاد بچه ها رو از باباهاشون نترسونین...
بذارین همونطور که با شما رفتار میکنن، با پدرشون هم رفتار کنن...
البته این توی سنین نوجوانی شاید کمی متفاوت تر ظاهر بشه، یعنی ممکنه بچه ای هم به پدر و هم به مادر پرخاش کنه...
اما این موارد خیلی نادرترن تا مواردی که پدر و فرزند به دلیل شرم بینشون کلامی بینشون رد و بدل نمیشه...
اینجوری بهتون بگم...
بهتره که بچه ها مسائل جنسی رو به صورت علمی و واقعی از والدینشون بشنون و یاد بگیرن تا از دوستاشون با مسائل حاشیه ای و دروغ های کنارش و غلوهایی که به صورت چاشنی بهش اضافه میشه...
بهترین کار برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی به معنی واقعی کلمه رس بچه رو کشیدنه....
یعنی واقعاً باید ورزش شدید بکنه...
من شنا و ورزشهای رزمی رو پیشنهاد میکنم...
اونقدر باید وقتش پر باشه که وقتی برای این جور مسائل و فکر کردنهاش نداشته باشه...
دخترها توی این سن توی هپروت سیر میکنن...
اجازه ندین که کتابهای رمان بخونن...
فیلمهای هندی و کره ای ببینن...(حتی اگه صدا و سیمای خودمون داره میده)
چون علی الخصوص فیلمهای کره ای عشق بدون تماس بسیار موج میزنه و در واقع عشق پاک نشون میدن...
و این آرزوی هر دختریه...
پسری که فقط عاشقش باشه و با بدنش کاری نداشته باشه...
این برای دختر بچه ها تبدیل به یک آرزوی محال میشه و اجازه نمیده که دخترها پاشون رو روی زمین سفت بذارن...
اصلاً مهلت ندین که بچه ها شروع کنن به خیال پردازی...
چون قوه خیال در این سن بسیار فعاله و حقیقتاً غیر قابل کنترل...
فکر کنم یکم طولانی شد...
اما بازم میام و میگم به حول و قوه الهی...
۱/تیر/۹۳, ۹:۰۶
خوب، بعد از یه وقفه نسبتاً طولانی دوباره اومدم...
بچه ها!
من متکلم وحده نباشم دیگه...
تاپیک آموزشی نیست که.
تاپیک گفتگوییه...
یعنی هرکی از تجربیاتش و نظراتش اینجا بنویسه، بقیه رو هم خوشحال میکنه...
امروز میخوام در مورد نوجوان و رسانه یکم صحبت کنیم...
رسانه یعنی فیلم، موسیقی، اینترنت، تلویزیون و مجله و روزنامه...
بچه ها توی این سن یه چیزایی فهمیدن و احساس میکنن که یه عمری بهشون دروغ گفته شده...
اصلاً دنیا اونجوری که فکر میکردن نبوده...
خیلی هاشون ترجیح میدن در ظاهر همونجوری بمونن...
یعنی اکثراً هم دخترها، نمیخوان بروز بدن که از خیلی مسائل سر در آوردن...
لذا فکر میکنن چنانچه بچه بازی هاشون بیشتر بشه، کسی بهشون شک نمیکنه...
عروسک های بیشتری میخرن...
بیشتر به حالت بچه گونه و لوس حرف میزنن...
شیطنتهای کودکی انجام میدن...
اما در پس این نمایش ها که واسه مامان و باباها ترتیب میدن، همه جوره در حال جستجو هستن که کنجکاوی هاشون ارضا بشه...
هم در مورد مسائل جنسی، هم در مورد مد و فشن، هم در مورد ماشین، هم در مورد بازیگرا...
خلاصه همه چی...
وارد هر بخشی بشن که بخوان اطلاعاتی ازش کسب کنن، بزرگترین اتفاقی که میفته اینه که وارد حاشیه های دنیا میشن...
شاید این حاشیه ها توی مغزشون خیلی بولد بشه...
حالا دونه دونه نقش این رسانه ها رو توضیح میدیم...
اولین رسانه فیلم و سی دیه که به صورت دونه ای 1000 تومن سر هر چهارراهی به فروش میرسه...
الآن -باید گفت متاسفانه - دستگاه ها داره به سمتی میره که دیگه دستگاه پخش سی دی نداره...
لذا این فیلمها به مرور زمان به فلش ها و حافظه های کامپیوتر منتقل میشه...
شما سی دی رو میبینین و خلاف بچه شما آشکار میشه...
اما اگه فیلماشو بریزه توی فلش و یا هارد کامپیوتر و براش یه پسورد بذاره، دستش هیچ وقت واسه شما رو نمیشه...
اینه که میگم اونا راه خودشون رو واسه انواع خلاف باز میکنن...
اگه سی دی باشه که یا باید توی دستگاه پخش فیلم خانگی دیده بشه و یا توی کامپیوتر...
که اگه کامپیوتر توی پذیرایی باشه و لپ تاپ در اختیار بچه ها نباشه، و بچه ها تنها نباشن تا حدودی قابل کنترله...
اگه فلش هم داشته باشه، باز هم باید توی پذیرایی نگاهش کنه...
اما امان از اون روزی که بتونه این فیلم رو در تنهایی ببینه...
بلاخره هم این شرایط پیش میاد دیگه...
وقتی فیلم میبینه، توی فیلمهای معمولی با دیدن یک بوسه و حتی یک نگاه محرک تحریک میشه...
بعد این صحنه ها توی فیلم بیشتر از چند ثانیه که نیست که...
حال خوشی داره و فکر میکنه باید از این صحنه ها در مدت زمان بیشتری نگاه کنه...
یا فیلمهای بعدی و یا کشیده میشه سر رسانه بعدی یعنی اینترنت...
میره سرچ میکنه و متاسفانه ممکنه به سمت فیلمهای مستهجن کشیده بشه...
همسر من از این عشق فیلمهاست...
من معمولاً میرم توی باکس آفیس و فیلمهایی که رتبه بالایی دارن و خیلی قشنگ بودن رو بهش معرفی میکنم و میره میخره...
اما گاهی هم که بدون برنامه ریزی میخره، داره فیلمهای یارو رو نگاه میکنه که بخره، یارو بلافاصله بهش 3-4 تا فیلم معرفی میکنه که اینو بگیر، خیلی قشنگه...
بعد که فیلم رو میگیره و میاره خونه، اون فیلمی که فروشنده بهش معرفی کرده، مملو از صحنه است...
تا حالا 3-4 بار این اتفاق در جاهای مختلف برای ما افتاده...
یعنی این فروشنده ها معلوم نیست خودشون چجوری این فیلمها رو میبینن و بعدشم به جوونای مملکت پیشنهاد هم میدن...
به خدا قسم باید برای یه قرون پولی که به بچه ها میدین بازخواستشون کنین که دست پاکشون به دست نجس این لعنتی ها نخوره...
تازه اگه ببینن یچه مدرسه ای هستی، که اون فیلم قشنگهاشون رو بهت معرفی میکنن...
به قول آقای رائفی پور، فی سبیل الله و مفت و مجانی واسه ما ترجمه اش میکنن...
آقا! من میخوام انگلیسی ام خوب شه، میخوام مکالمه یاد بگیرم و ... این حرفا رو اصلاً باور نکنین...
فیلم های هالیوودی یه خطر بسیار بزرگه برای بچه های ما...
حتی کارتونهاشون...
فیلمهای هندی و فیلمهای کره ای هم که قبلاً گفتم...
اینا از فیلمهای مستهجن بدترن...
چون واسه دخترا و احساساتی کردنشون ساخته شدن...
توی جامعه ای که فیلمهای هالیوودی زیاد دیده بشه، مردها حریص میشن و آمار تجاوزهای زوری بالا میره...
اما توی جامعه ای که فیلمهای هندی و کره ای نشون داده بشه، زن ها آماده پذیرش عشق مردها هستن و تجاوزها بدون هیچ گونه زوری انجام میشه...
یعنی خانم ها هستن که خودشون میخوان...
این از مورد اول هم سمی تره...
همین فیلم دونگی که تلویزیون میده، اصلاً پر از صحنه هایه که من با شوهرم دارم میبینم، هی میزنیم اون کانال...
والا...
شوهر من به این نتیجه رسیده که اگه فیلم کره ای ببینیم، اون که هیچیش نمیشه، اما توقع من بالا میره و مدام میخوام که 24 ساعته حرفای عاشقانه بزنه، در حالی که اون خسته اس و از سر کار اومده و زندگیمون زهر میشه...
در مورد دختر و پسرهای مجرد که این قضیه بیشتر حکم میکنه...
با این تفاوت که پسرها هم واسه این که به خواسته شون برسن، اولش با دخترا و تفکراتشون راه میان...
عطر بخرن و گل رز قرمز بخرن و ببرنشون رستوران و کافی شاپ و سینما و ...
یعنی همه جوره دختره رو میبرن تفریح، خرجش هم حساب میکنن...
اینجاست که والدین باید به دخترشون بفهمونن که اون واسه رضای خدا دل تو رو شاد نمیکنه...
همه این کارا رو میکنه که یه روزی هم تو دل اونو شاد کنی...
الآن دیگه کامپیوتر و اینترنت تو هر خونه ای پیدا میشه...
برای کار با اینترنت و کامپیوتر زمان تعیین کنید...
مثلاً یک ساعت در روز...
هر چی کار تحقیقاتی که معلمشون گفته رو باید توی همون یه ساعت انجام بده...
موبایل های هوشمند هم واسه بچه ها نگیرین...
هر چند به نظر من کلاً موبایل چیز سالمی نیست...
اما موبایلهای هوشمند با وایبر و امکان شیر فیلم برای نوجوون ها سمه...
یه ناتو تو کلاسشون باشه، یه فیلم ناجورو واسه همه شون به اشتراک میذاره و بچه های بیچاره رو تحریک میکنه...
رسانه بعدی ماهواره است که واقعاً فکر میکنم به اندازه کافی در مورد خطراتش گفته شده...
فقط در همین حد بگم:
شما فکر نکنین که وقتی یه خانمی با لباس و آرایش بسیار زیبا داره حتی اخبار میگه، گوش بچه ها به اخباره...
پسره داره انداز وراندازش میکنه...
دختره هم داره ازش یاد میگیره که چی بپوشه و چجوری موها و صورتش رو آرایش کنه...
یعنی حتی من و تو پلاس هم چیز خوبی نیست...
چه برسه به سریال ها و فیلمهایی که بازم به قول آقای رائفی پور، محض رضای خدا و فی سبیل الله واسه ما این بار دوبله اش هم کردن...
اما در مورد موزیک...
کلاً موزیک خیلی چیز جالبی نیست، چه برسه به موسیقیهای امروزی که هرچی فحش و تف و لعنته تو شعر به همدیگه میدن...
موسیقی چه آهنگهای هایده و بنان باشه و چه امیر تتلو، بچه ها رو میبره به هپروت...
برای بچه ها دستگاه های Mp3 Player نخرین...
این هدفون توی گوششون، اولاً این که گوش بیچاره ها داغون میشه...
ثانیاً این که این آهنگها برای روح و روانشون مثل سمه...
وقتی میخونه "شد خزان گلشن آشنایی..."
دختره میره توی هپروت که آخ آخ آخ، قدر پسره رو ندونستم، گلشن آشنایی ما خزان شد...
بعدش شروع میکنه به داستان پردازی که چی میشد اگه اون این شعرو در وصف من میخوند...
من حالا کاری به آدماش ندارم...
اما خدا رو شاهد میگیرم، حتی آهنگهای آروم خواننده های قدیمی هم برای کسی که یه یار دم دستش نداره، مثل سمه...
حتی آهنگهای دلکش هم خوب نیست...
در مورد مضرات خود موسیقی هم که آقای رائفی پور یه سخنرانی کردن، خیلی خوب بود...
همون باید راهنمای خیلی ها باشه...
اما در مورد مجلات...
بگم، متاسفانه، بگم خوشبختانه...
مجله های بوردا که مجله های طراحی مد و لباسه، توی فروشگاه ها فروخته میشن...
کم کم این مجلات هم چه به صورت کاغذی و چه به صورت اینترنتی توی تفکر اولادتون پا باز میکنه...
نذارین بچه هاتون وارد این دنیا ها بشن...
الآن که امتحانات تموم شده، دیگه فرق بچه مدرسه ای رو با یه خانم 25 ساله دیگه نمیشه تشخیص داد...
نگین، حالا بچه است...
همین هفته پیش دو تا دختر هم قد و قواره من با تیشرت و شلوار و یه روسری و شال روی سرشون داشتن از کلاس شنا میرفتن خونه شون...
یعنی باید نگاه مردها و پسرها رو به این دو تا طفل بینوا میدیدین...
سنشون کم بوده، ماماناشون هم گفته بودن خوب چه عیبی داره...
نمیدونن 10 تا از این مردا خودشون رو کنترل میکنن، 11 می میریزه سر بچه ات و میبردش اونجایی که عرب نی انداخت...
اینا به دلیل دست نخورده بودن، بیشتر مورد توجه قرار میگیرن...
مردی که تحریک جنسی میشه، دیگه براش مهم نیست که این دختر به بلوغ فکری رسیده یا نه!
همین که به بلوغ جسمی رسیده، براش کافیه...
من در عجبم از پدر و مادرایی که دختر دارن و اجازه میدن دخترشون هر لباسی رو بپوشه...
یعنی دختر داشتن یعنی پوست آدم دراومدن واسه مراقبت ازش...
اگه خدا بخواد بازم میام...
اگه حرفی حدیثی چیزی هست، خوشحال میشیم که بشنویم...
بچه ها!
من متکلم وحده نباشم دیگه...
تاپیک آموزشی نیست که.
تاپیک گفتگوییه...
یعنی هرکی از تجربیاتش و نظراتش اینجا بنویسه، بقیه رو هم خوشحال میکنه...
امروز میخوام در مورد نوجوان و رسانه یکم صحبت کنیم...
رسانه یعنی فیلم، موسیقی، اینترنت، تلویزیون و مجله و روزنامه...
بچه ها توی این سن یه چیزایی فهمیدن و احساس میکنن که یه عمری بهشون دروغ گفته شده...
اصلاً دنیا اونجوری که فکر میکردن نبوده...
خیلی هاشون ترجیح میدن در ظاهر همونجوری بمونن...
یعنی اکثراً هم دخترها، نمیخوان بروز بدن که از خیلی مسائل سر در آوردن...
لذا فکر میکنن چنانچه بچه بازی هاشون بیشتر بشه، کسی بهشون شک نمیکنه...
عروسک های بیشتری میخرن...
بیشتر به حالت بچه گونه و لوس حرف میزنن...
شیطنتهای کودکی انجام میدن...
اما در پس این نمایش ها که واسه مامان و باباها ترتیب میدن، همه جوره در حال جستجو هستن که کنجکاوی هاشون ارضا بشه...
هم در مورد مسائل جنسی، هم در مورد مد و فشن، هم در مورد ماشین، هم در مورد بازیگرا...
خلاصه همه چی...
وارد هر بخشی بشن که بخوان اطلاعاتی ازش کسب کنن، بزرگترین اتفاقی که میفته اینه که وارد حاشیه های دنیا میشن...
شاید این حاشیه ها توی مغزشون خیلی بولد بشه...
حالا دونه دونه نقش این رسانه ها رو توضیح میدیم...
اولین رسانه فیلم و سی دیه که به صورت دونه ای 1000 تومن سر هر چهارراهی به فروش میرسه...
الآن -باید گفت متاسفانه - دستگاه ها داره به سمتی میره که دیگه دستگاه پخش سی دی نداره...
لذا این فیلمها به مرور زمان به فلش ها و حافظه های کامپیوتر منتقل میشه...
شما سی دی رو میبینین و خلاف بچه شما آشکار میشه...
اما اگه فیلماشو بریزه توی فلش و یا هارد کامپیوتر و براش یه پسورد بذاره، دستش هیچ وقت واسه شما رو نمیشه...
اینه که میگم اونا راه خودشون رو واسه انواع خلاف باز میکنن...
اگه سی دی باشه که یا باید توی دستگاه پخش فیلم خانگی دیده بشه و یا توی کامپیوتر...
که اگه کامپیوتر توی پذیرایی باشه و لپ تاپ در اختیار بچه ها نباشه، و بچه ها تنها نباشن تا حدودی قابل کنترله...
اگه فلش هم داشته باشه، باز هم باید توی پذیرایی نگاهش کنه...
اما امان از اون روزی که بتونه این فیلم رو در تنهایی ببینه...
بلاخره هم این شرایط پیش میاد دیگه...
وقتی فیلم میبینه، توی فیلمهای معمولی با دیدن یک بوسه و حتی یک نگاه محرک تحریک میشه...
بعد این صحنه ها توی فیلم بیشتر از چند ثانیه که نیست که...
حال خوشی داره و فکر میکنه باید از این صحنه ها در مدت زمان بیشتری نگاه کنه...
یا فیلمهای بعدی و یا کشیده میشه سر رسانه بعدی یعنی اینترنت...
میره سرچ میکنه و متاسفانه ممکنه به سمت فیلمهای مستهجن کشیده بشه...
همسر من از این عشق فیلمهاست...
من معمولاً میرم توی باکس آفیس و فیلمهایی که رتبه بالایی دارن و خیلی قشنگ بودن رو بهش معرفی میکنم و میره میخره...
اما گاهی هم که بدون برنامه ریزی میخره، داره فیلمهای یارو رو نگاه میکنه که بخره، یارو بلافاصله بهش 3-4 تا فیلم معرفی میکنه که اینو بگیر، خیلی قشنگه...
بعد که فیلم رو میگیره و میاره خونه، اون فیلمی که فروشنده بهش معرفی کرده، مملو از صحنه است...
تا حالا 3-4 بار این اتفاق در جاهای مختلف برای ما افتاده...
یعنی این فروشنده ها معلوم نیست خودشون چجوری این فیلمها رو میبینن و بعدشم به جوونای مملکت پیشنهاد هم میدن...
به خدا قسم باید برای یه قرون پولی که به بچه ها میدین بازخواستشون کنین که دست پاکشون به دست نجس این لعنتی ها نخوره...
تازه اگه ببینن یچه مدرسه ای هستی، که اون فیلم قشنگهاشون رو بهت معرفی میکنن...
به قول آقای رائفی پور، فی سبیل الله و مفت و مجانی واسه ما ترجمه اش میکنن...
آقا! من میخوام انگلیسی ام خوب شه، میخوام مکالمه یاد بگیرم و ... این حرفا رو اصلاً باور نکنین...
فیلم های هالیوودی یه خطر بسیار بزرگه برای بچه های ما...
حتی کارتونهاشون...
فیلمهای هندی و فیلمهای کره ای هم که قبلاً گفتم...
اینا از فیلمهای مستهجن بدترن...
چون واسه دخترا و احساساتی کردنشون ساخته شدن...
توی جامعه ای که فیلمهای هالیوودی زیاد دیده بشه، مردها حریص میشن و آمار تجاوزهای زوری بالا میره...
اما توی جامعه ای که فیلمهای هندی و کره ای نشون داده بشه، زن ها آماده پذیرش عشق مردها هستن و تجاوزها بدون هیچ گونه زوری انجام میشه...
یعنی خانم ها هستن که خودشون میخوان...
این از مورد اول هم سمی تره...
همین فیلم دونگی که تلویزیون میده، اصلاً پر از صحنه هایه که من با شوهرم دارم میبینم، هی میزنیم اون کانال...
والا...
شوهر من به این نتیجه رسیده که اگه فیلم کره ای ببینیم، اون که هیچیش نمیشه، اما توقع من بالا میره و مدام میخوام که 24 ساعته حرفای عاشقانه بزنه، در حالی که اون خسته اس و از سر کار اومده و زندگیمون زهر میشه...
در مورد دختر و پسرهای مجرد که این قضیه بیشتر حکم میکنه...
با این تفاوت که پسرها هم واسه این که به خواسته شون برسن، اولش با دخترا و تفکراتشون راه میان...
عطر بخرن و گل رز قرمز بخرن و ببرنشون رستوران و کافی شاپ و سینما و ...
یعنی همه جوره دختره رو میبرن تفریح، خرجش هم حساب میکنن...
اینجاست که والدین باید به دخترشون بفهمونن که اون واسه رضای خدا دل تو رو شاد نمیکنه...
همه این کارا رو میکنه که یه روزی هم تو دل اونو شاد کنی...
الآن دیگه کامپیوتر و اینترنت تو هر خونه ای پیدا میشه...
برای کار با اینترنت و کامپیوتر زمان تعیین کنید...
مثلاً یک ساعت در روز...
هر چی کار تحقیقاتی که معلمشون گفته رو باید توی همون یه ساعت انجام بده...
موبایل های هوشمند هم واسه بچه ها نگیرین...
هر چند به نظر من کلاً موبایل چیز سالمی نیست...
اما موبایلهای هوشمند با وایبر و امکان شیر فیلم برای نوجوون ها سمه...
یه ناتو تو کلاسشون باشه، یه فیلم ناجورو واسه همه شون به اشتراک میذاره و بچه های بیچاره رو تحریک میکنه...
رسانه بعدی ماهواره است که واقعاً فکر میکنم به اندازه کافی در مورد خطراتش گفته شده...
فقط در همین حد بگم:
شما فکر نکنین که وقتی یه خانمی با لباس و آرایش بسیار زیبا داره حتی اخبار میگه، گوش بچه ها به اخباره...
پسره داره انداز وراندازش میکنه...
دختره هم داره ازش یاد میگیره که چی بپوشه و چجوری موها و صورتش رو آرایش کنه...
یعنی حتی من و تو پلاس هم چیز خوبی نیست...
چه برسه به سریال ها و فیلمهایی که بازم به قول آقای رائفی پور، محض رضای خدا و فی سبیل الله واسه ما این بار دوبله اش هم کردن...
اما در مورد موزیک...
کلاً موزیک خیلی چیز جالبی نیست، چه برسه به موسیقیهای امروزی که هرچی فحش و تف و لعنته تو شعر به همدیگه میدن...
موسیقی چه آهنگهای هایده و بنان باشه و چه امیر تتلو، بچه ها رو میبره به هپروت...
برای بچه ها دستگاه های Mp3 Player نخرین...
این هدفون توی گوششون، اولاً این که گوش بیچاره ها داغون میشه...
ثانیاً این که این آهنگها برای روح و روانشون مثل سمه...
وقتی میخونه "شد خزان گلشن آشنایی..."
دختره میره توی هپروت که آخ آخ آخ، قدر پسره رو ندونستم، گلشن آشنایی ما خزان شد...
بعدش شروع میکنه به داستان پردازی که چی میشد اگه اون این شعرو در وصف من میخوند...
من حالا کاری به آدماش ندارم...
اما خدا رو شاهد میگیرم، حتی آهنگهای آروم خواننده های قدیمی هم برای کسی که یه یار دم دستش نداره، مثل سمه...
حتی آهنگهای دلکش هم خوب نیست...
در مورد مضرات خود موسیقی هم که آقای رائفی پور یه سخنرانی کردن، خیلی خوب بود...
همون باید راهنمای خیلی ها باشه...
اما در مورد مجلات...
بگم، متاسفانه، بگم خوشبختانه...
مجله های بوردا که مجله های طراحی مد و لباسه، توی فروشگاه ها فروخته میشن...
کم کم این مجلات هم چه به صورت کاغذی و چه به صورت اینترنتی توی تفکر اولادتون پا باز میکنه...
نذارین بچه هاتون وارد این دنیا ها بشن...
الآن که امتحانات تموم شده، دیگه فرق بچه مدرسه ای رو با یه خانم 25 ساله دیگه نمیشه تشخیص داد...
نگین، حالا بچه است...
همین هفته پیش دو تا دختر هم قد و قواره من با تیشرت و شلوار و یه روسری و شال روی سرشون داشتن از کلاس شنا میرفتن خونه شون...
یعنی باید نگاه مردها و پسرها رو به این دو تا طفل بینوا میدیدین...
نمیدونن 10 تا از این مردا خودشون رو کنترل میکنن، 11 می میریزه سر بچه ات و میبردش اونجایی که عرب نی انداخت...
مردی که تحریک جنسی میشه، دیگه براش مهم نیست که این دختر به بلوغ فکری رسیده یا نه!
همین که به بلوغ جسمی رسیده، براش کافیه...
من در عجبم از پدر و مادرایی که دختر دارن و اجازه میدن دخترشون هر لباسی رو بپوشه...
یعنی دختر داشتن یعنی پوست آدم دراومدن واسه مراقبت ازش...
اگه خدا بخواد بازم میام...
اگه حرفی حدیثی چیزی هست، خوشحال میشیم که بشنویم...
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۲۳
نقل قول:یعنی باید نگاه مردها و پسرها رو به این دو تا طفل بینوا میدیدین...
همین که به بلوغ جسمی رسیده، براش کافیه..
طفل بینوا
دست نخورده ؟؟؟ جایی که عرب نی انداخت ؟؟؟
خجالت نکشید و بیشتر مسائل رو باز کنید ...البته با این محور که زن ها هر چقدر هم بی حجابی کنن اون مرده که مثه گرگ میمونه , زن ها که مظلومن , چیزی نمیفهمن ...فقط میل به خودنمایی دارن ...اصلا نمیدونن وقتی مثه اتاق خواب میان بیرون مردها قراره چطور نگاشون کنن .
---------------------------------------------------
پ .ن : یه زمانی ما اومدیم سند خیانت یه خواننده رو واسه یه کاربر فرستادیم یه جماعتی اومدن گفتن بعیده این حرفها از شما اخه ناظر بیداری اندیشه از خواننده های لس آنجلسی صحبت میکنه ؟ قباحت داره ...خجالت داره ...منتهی این آمرین به معروف و ناهیان از منکر نمیدونم وقتی اسم هایده و دلکش میاد چرا چیزی نمیگن .
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۳۹
نقل قول:یه زمانی ما اومدیم سند خیانت یه خواننده رو واسه یه کاربر فرستادیم یه جماعتی اومدن گفتن بعیده این حرفها از شما اخه ناظر بیداری اندیشه از خواننده های لس آنجلسی صحبت میکنه ؟ قباحت داره ...خجالت داره ...منتهی این آمرین به معروف و ناهیان از منکر نمیدونم وقتی اسم هایده و دلکش میاد چرا چیزی نمیگن .اولا بحث تاپیک های دیگر را به این تاپیک نکشید
ثانیا شما نوشته بودید
نقل قول:با سلام .ارسال 33
موسیقی داریوش هیچ اشکالی بهش وارد نیست حتی اهنگ هایی که به قولی سیاسی خونده من هیچ اشکالی در اهنگ هاش نمیبینم اتفاقا یکی از کسانی که موسیقی گل و بلبل و مبتذل قبل از انقلاب رو تبدیل کرد به موسیقی اجتماعی سیاسی همین داریوش بود . در عرصه سیاسی اجتماعی چه در داخل ایران با خواننده های مثه حامد زمانی و غیره چه موسیقی لس انجلسی کسی به پای داریوش نمیرسه
نقل قول:اینطور نقد نکنید ! بخواین و یا نخواین داریوش پیشروی موسیقی سیاسی اجتماعیه ...الان داره توی بنیاد اینه برای ترک معتادها تلاش میکنه و هزار تا کار دیگه! اینقدری که توی اثار داریوش هویت هست توی اثار هیچ خواننده ای نیست .http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...30404.html
اینکه داریوش یه زمانی معتاد بوده و صداش خوب نیست و خواننده محسوب نمیشه که نقد نیست ...صرفا یک نظر شخصیه
ارسال 52
که برخی از دوستان به شما ایراد گرفتن ...
چه ربطی دارد به این تاپیک؟؟؟
الان ایشون کجای حرفشون مثل شما بود؟؟؟
شما کلی تعریف و تمجید کردید

البته بعدش هم نقدشون کردید ... ولی تذکر به خاطر تمجید ها بود. ..ایشون نامبرده فقط ... ولی شما ...
.
نقل قول:زن ها که مظلومن , چیزی نمیفهمن ...فقط میل به خودنمایی دارن ...اصلا نمیدونن وقتی مثه اتاق خواب میان بیرون مردها قراره چطور نگاشون کننزن؟؟ دختر؟؟
سن داریم تا سن ...
بحث روی سنین نوجوانی است....
همان طور هم که عرض کردند در این سن نوجوون باید تربیت بشود ...
پدر و مادرشون باید جلوشون رو بگیرند
بد و خوب رو کی باید آموزش بدهد؟؟؟ کی باید لیاس هاشون رو کنترل کنند
یک دختر نوجوون 14 الی 17 ساله خیلی فرق دارد با یه دختر 18 سال به بالا ...
نقل قول:طفل بینوااگر از نظر شما ایرادی وجود دارد باید گزارش کنید و یا به مدیر بخش گزارش کنیددست نخورده ؟؟؟ جایی که عرب نی انداخت ؟؟؟
![]()
خجالت نکشید و بیشتر مسائل رو باز کنید .
نقل قول:صورت مشاهده موضوع و پست تکراری یا خلاف قوانین، هیچ کاربری حق دخالت و ابراز مخالفت و تذکر ندارد. با استفاده از دکمهکه زیر هر پست وجود دارد، گزارش چنین تخلفی را به ناظر بخش یا سایر مدیران اطلاع دهید و تصمیم گیری در آن مورد را به عهده آنان بسپارید.
چندین بار تذکر داده ایم
-----------
پی نوشت
متن رو کامل بخونید ... منطقی نظر بدهید
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۴۶
آقا رضا!
باور کنین شاید هیچ 10 سالشون هم نبود...
کلاس چهارم بودن...
یعنی اصلاً از این چیزا هیچی نمیفهمیدن...
منم نگفتم مردا مقصرن...
انگشت اتهامم طرف پدر و مادراست که اجازه میدن دخترشون که مثل گل پاکه، ناپاک بشه...
منظورم هم از مردها، بیشتر مردهایی بود که امکاناتی ندارن و هر روزه توی روزنامه ها درباره دزدیدن بچه ها و جنایاتشون میخونیم...
من فکر نمیکنم هیچ زنی به اندازه من از آقایون دفاع کنه...
در هر حال...
من نگفتم مردها مقصرن. بیشتر منظورم به پدر و مادرها بود که جلوی بچه هاشون رو بگیرن...
علی الخصوص کسانی که دختر دارن...
در مورد پی نوشتتون هم...
من کسانی رو نام بردم که مردن و خیلیها بر این اعتقادن که شنیدن صدای اینا گناهی نداره، چون خوانندگان خوبی بودن و تحریک آمیز نبودن...
حالا چون گفتین میگم...
یعنی خیلی ها معتقدن که هایده فقط صدای خوبی داشته و چون زیبایی ظاهری نداشته لذا آدم در موردش فکر بد نمیکنه...
در مورد دلکش هم همینطور...
آقا این هر 10 تن صدا رو داشته...
حنجره طلایی بوده و سنگین و رنگین بوده و از این چیزا...
من که میخوام مثال بزنم نمیتونم بگم آهنگای الف.ب رو گوش ندین...
باید بگم حتی اونایی که به ظاهر هم خوبه، مثل سمه...
در این بین بنان با جواد بدیع زاده با دلکش با پریسا و همین هایده هم فرقی نداره...
آخه خیلی ها به اسم سنتی و قدیمی و شعرای خوب و آهنگای قشنگ همینا رو هی گوش میدن...
باور کنین شاید هیچ 10 سالشون هم نبود...
کلاس چهارم بودن...
یعنی اصلاً از این چیزا هیچی نمیفهمیدن...
منم نگفتم مردا مقصرن...
انگشت اتهامم طرف پدر و مادراست که اجازه میدن دخترشون که مثل گل پاکه، ناپاک بشه...
منظورم هم از مردها، بیشتر مردهایی بود که امکاناتی ندارن و هر روزه توی روزنامه ها درباره دزدیدن بچه ها و جنایاتشون میخونیم...
من فکر نمیکنم هیچ زنی به اندازه من از آقایون دفاع کنه...
در هر حال...
من نگفتم مردها مقصرن. بیشتر منظورم به پدر و مادرها بود که جلوی بچه هاشون رو بگیرن...
علی الخصوص کسانی که دختر دارن...
در مورد پی نوشتتون هم...
من کسانی رو نام بردم که مردن و خیلیها بر این اعتقادن که شنیدن صدای اینا گناهی نداره، چون خوانندگان خوبی بودن و تحریک آمیز نبودن...
حالا چون گفتین میگم...
یعنی خیلی ها معتقدن که هایده فقط صدای خوبی داشته و چون زیبایی ظاهری نداشته لذا آدم در موردش فکر بد نمیکنه...
در مورد دلکش هم همینطور...
آقا این هر 10 تن صدا رو داشته...
حنجره طلایی بوده و سنگین و رنگین بوده و از این چیزا...
من که میخوام مثال بزنم نمیتونم بگم آهنگای الف.ب رو گوش ندین...
باید بگم حتی اونایی که به ظاهر هم خوبه، مثل سمه...
در این بین بنان با جواد بدیع زاده با دلکش با پریسا و همین هایده هم فرقی نداره...
آخه خیلی ها به اسم سنتی و قدیمی و شعرای خوب و آهنگای قشنگ همینا رو هی گوش میدن...
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۴۸
نقل قول: اولا بحث تاپیک های دیگر را به این تاپیک نکشید
به به اقای النور !
خوبه که اسناد رو جمع اوری کردین , ولی کاش ویدئویی که توی پیام خصوصی واسه اون کاربر فرستادم رو یه جوری بهش دسترسی داشتین ؟ اجازه هست لینکش کنم ؟ یا بازم محروم از حضور میشم ؟
البته یه ارسال دیگه هم راجع به داریوش داشتم که متاسفانه یادتون رفت لینکش کنید :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid237091
البته خودتون هم زیرش تشکر زدین ! نکته ی بعدی اینکه بنده مثه دوستان نیستم وقتی نمیتونم دلیل منطقی واسه رد چیزی داشته باشم بیام بگم , فلان شخص هنر ندارد , صدای خوبی نداره , ادمو افسرده میکنه ! میام میگم کارش بیسته و حرف نداره ولی خائنه ! ویدئوی خیانتش رو هم رو میکنم و کلمه به کلمه حرفهایی که زده ...منتهی اونجایی که ازش تعریف میکنم وجهه ی سایت خراب میشه ! توهین به انقلاب محسوب میشه
ولی مثلا ویدئوی کیتی پری رو میذارن روی سایت نقدش میکنن که بیشتر شبیه تبلیغ میمونه بهش میگن دشمن شناسی ! در ضمن خانم موزه فکر کنم میتونن جواب حرفهای منو بدن ...چون قبلا توی پیام خصوصی بهم گفتن که اگه حرفی بزنم جوابمو خواهند داد , شما خودتو توی زحمت ننداز .
نقل قول:زن؟؟
سن داریم تا سن ...
بحث روی سنین نوجوانی است....
همان طور هم که عرض کردند در این سن نوجوون باید تربیت بشود ...
پدر و مادرشون باید جلوشون رو بگیرند
بد و خوب رو کی باید آموزش بدهد؟؟؟ کی باید لیاس هاشون رو کنترل کنند
یک دختر نوجوون 14 الی 17 ساله خیلی فرق دارد با یه دختر 18 سال به بالا ...
فکر کنم 9 سالگی به سن بلوغ میرسن , 14 سالگی که هیچی ! در ضمن توی همین متن نوشته شده , دختر ها خیلی چیزها رو میفهمن منتهی خودشون رو به بچه بازی میزنن ! اتفاقا بر اساس همین حرفها اینجا نظر دادم .
دختر دست نخورده , ها ؟؟؟
نقل قول: چندین بار تذکر داده ایم
نیازی به تذکرات شما نیست , بنده هر وقت دلم بخواد توی هر تاپیکی که بخوام صحبت میکنم و نقد , قوانین قبیله ای شما هم فقط واسه وقتی رنگ کاربری سبز و آبی باشه به درد میخوره :
http://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=20529
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۵۴
نقل قول:البته یه ارسال دیگه هم راجع به داریوش داشتم که متاسفانه یادتون رفت لینکش کنید :اولا این ها جاش این جا نیست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid237091
البته خودتون هم زیرش تشکر زدین ! نکته ی بعدی اینکه بنده مثه دوستان نیستم وقتی نمیتونم دلیل منطقی واسه رد چیزی داشته باشم بیام بگم , فلان شخص هنر ندارد , صدای خوبی نداره , ادمو افسرده میکنه ! میام میگم کارش بیسته و حرف نداره ولی خائنه ! ویدئوی خیانتش رو هم رو میکنم و کلمه به کلمه حرفهایی که زده ...منتهی اونجایی که ازش تعریف میکنم وجهه ی سایت خراب میشه ! توهین به انقلاب محسوب میشه
ثانیا شما یاد آن قضیه کردید ...من هم عرض کردم تذکر به شما به خاطر تعریف و تمجید بود ... نه صرف نامبردن ... حالا این درست است یا نه بحث دیگری است که جاش این تاپیک نیست
نقل قول:در ضمن خانم موزه فکر کنم میتونن جواب حرفهای منو بدن ...چون قبلا توی پیام خصوصی بهم گفتن که اگه حرفی بزنم جوابمو خواهند داد , شما خودتو توی زحمت ننداز .تالار گفت و گو است ...
هر کسی با رعایت قانون می تواند در هر بخشی نظر بدهد
شما هم همچین حقی ندارید که بگویید چه کسی پاسخ بدهد و چه کسی ندهد برادر
۱/تیر/۹۳, ۱۲:۵۵
بابا!
دختر 10 ساله هنوز هیچی نمیدونه...
اونایی که میدونن و خودشون رو به عروسک بازی میزنن، سنین بالای 14 سالن...
در ضمن...
چون شما سابقه درخشانی در صحبت با بانوان دارین، از این رو بد نیست که مدیران آقا گاهی کمکی کنن به من...
البته که من از پس شما برمیام...
اما نمیخوام از همه توانایی هام استفاده کنم
در ضمن...
آدمی که هر وقت دلش بخواد تو هر تاپیکی که دلش بخواد هر نظری که دلش بخواد میده، باید همین شرایط رو برای دیگران هم بپذیره...
دختر 10 ساله هنوز هیچی نمیدونه...
اونایی که میدونن و خودشون رو به عروسک بازی میزنن، سنین بالای 14 سالن...
در ضمن...
چون شما سابقه درخشانی در صحبت با بانوان دارین، از این رو بد نیست که مدیران آقا گاهی کمکی کنن به من...
البته که من از پس شما برمیام...

اما نمیخوام از همه توانایی هام استفاده کنم

در ضمن...
آدمی که هر وقت دلش بخواد تو هر تاپیکی که دلش بخواد هر نظری که دلش بخواد میده، باید همین شرایط رو برای دیگران هم بپذیره...
که زیر هر پست وجود دارد، گزارش چنین تخلفی را به ناظر بخش یا سایر مدیران اطلاع دهید و تصمیم گیری در آن مورد را به عهده آنان بسپارید.