تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
شگفتی بعدی جام!
بعده حذف تیمهای بزرگی مثه اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا ؛
ایران هم حذف شد!
معادلات قهرمانی بهم ریخت!
هر وقت کسی بهتون گفت: یه چیزی بگم؟ بگید نه نگو چون اگه بگی «بگو»، میگه هیچی ولش کن! پیشگیری بهتر از درمان است!
. . . .
یکی از فانتزیام اینه که توی یه پارک شلوغ شروع کنم به دویدن و همزمان با موبایلم بگم لعنتیا تا من نگفتم هیچ کس شلیک نکنه کلی آدم بی گناه اینجا هست!
. . . .
خطای دید
شکیبا باشید
Wink
[تصویر: s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif]
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۱۶)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]هوووم که اینطور. تازه واردا نمی تونن اعتبار بدن درسته ؟Big Grin
من همیشه می دونستم زیر یه توطئه و سو قصد از طرف کاربرای قدیمی هستم و اعتبار نمی گیرم . Big Grin
آه این شکاف طبقاتی تا کی ؟ این ظلم و ستم تا کی ؟ این نژاد پرستی (کاربر قدیمی پرستی ) تا کی ؟
این منجی تالار کی میاد ؟ Big Grin

آره دیگه روزی که من تونستم اعتبار بدم راه میرفتم به همه الکی اعتبار میدادم بعد یهو سیستم پیغام داد سقف اعتبارات شما برای امروز تموم شد..Big Grin

تازه قبلشم ناظرارو کچل کرده بودم چرا نمیتونم اعتبار بدم......یکیشون فک کنم فاطمه خانوم بود....امیدوارم هر جا هست موفق باشه...Smile
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۰۹)پرنیان نوشته است: [ -> ]پس اگه بتونی اعتبار بدی دیگه چیکار میکنی.....Big Grin

مگه نمیتونن ؟ Huh

پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه Big Grin
تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود...Confused
فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مگه نمیتونن ؟ Huh

پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه Big Grin
آخ امیدواروم امتیازات بوسوزه (با لهجه مشهدی بخون )‌Big GrinBig GrinBig Grin

نقل قول:یکیشون فک کنم فاطمه خانوم
قشنگترین آواتار رو داشتن ایشون .
یادمه وقتی برای یه نفر تشکر می زد ارسال کننده مطلب از ذوق دق می کرد بنده خدا ! ( بگم بگم بگم کی بود ؟ Big Grin)
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است: [ -> ]تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود...Confused
فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخBig GrinBig Grin

کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ...Sad

ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید)
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۵)Arash.j نوشته است: [ -> ]کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ...Sad

ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید)

امتحان که مهم نیست....این تازه اولیشه.Big Grin....واقعا مهم نیست...
من مطمئنم شما هم استعداشو دارید اینجا تا مدیر کلی برید........هم نتیجه امتحانتون عالی میشه ..
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۰)پرنیان نوشته است: [ -> ]تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
الان یعنی چی که کمبودهای ادمو به روش میارید نمیگیدبچه سرخورده میشه؟؟؟؟؟Big GrinBig Grin
یادش بخیر
از یکی از ناظرها پرسیدم چرا من نمیتونم اعتبار بدم و ایشون هی میگفت فلان جا یه لینک هست نوشته اعتبار من میگفتم نیست میگفت با دقت نگاه کن
میگفتم نیست
میگفت با دقتتر نگاه کن

طفلی فکر کنم فکر میکرده من کورم ....Big GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع