شگفتی بعدی جام!
بعده حذف تیمهای بزرگی مثه اسپانیا ، انگلیس ، ایتالیا ؛
ایران هم حذف شد!
معادلات قهرمانی بهم ریخت!
هر وقت کسی بهتون گفت: یه چیزی بگم؟ بگید نه نگو چون اگه بگی «بگو»، میگه هیچی ولش کن! پیشگیری بهتر از درمان است!
. . . .
یکی از فانتزیام اینه که توی یه پارک شلوغ شروع کنم به دویدن و همزمان با موبایلم بگم لعنتیا تا من نگفتم هیچ کس شلیک نکنه کلی آدم بی گناه اینجا هست!
. . . .
خطای دید
شکیبا باشید
![[تصویر: s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif]](http://www.8pic.ir/images/s4mi3kepdjdbs4ts7kqz.gif)
(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۰۹)پرنیان نوشته است: [ -> ]پس اگه بتونی اعتبار بدی دیگه چیکار میکنی.....
مگه نمیتونن ؟
پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه

تازه اعتبار که نمیتونن بدن بندگان خدا ...خخخخخخخخخخخ
سقف پیام خصوصی شونم پایینه ...این دیگه برای من واقعا غیر قابل تحمل بود...

فک کنم تعداد پست گذاشتنشونم تی 24 ساعت محدودیت داره.......آخی طفلکیا.....حالا فرض کن تازه وارد باشی کنکورم داشته باشی......دیگه بدتر از نمیشه.خخخخخخخخخخخخ

(۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]مگه نمیتونن ؟
پ.ن : البته بگم که من میتونم ولی نمیدم ، یه وخت ریا نشه 
آخ امیدواروم امتیازات بوسوزه (با لهجه مشهدی بخون )

نقل قول:یکیشون فک کنم فاطمه خانوم
قشنگترین آواتار رو داشتن ایشون .
یادمه وقتی برای یه نفر تشکر می زد ارسال کننده مطلب از ذوق دق می کرد بنده خدا ! ( بگم بگم بگم کی بود ؟

)
(۵/تیر/۹۳ ۲۳:۰۵)Arash.j نوشته است: [ -> ]کلیه این شرایط به اضافه شرایط ضایع دیگری را اینجاب دارا میباشم ...
ادم تو محدودیتاس که ستاره میشه . . . ( جدی نگیرید)
امتحان که مهم نیست....این تازه اولیشه.

....واقعا مهم نیست...
من مطمئنم شما هم استعداشو دارید اینجا تا مدیر کلی برید........هم نتیجه امتحانتون عالی میشه ..
یادش بخیر
از یکی از ناظرها پرسیدم چرا من نمیتونم اعتبار بدم و ایشون هی میگفت فلان جا یه لینک هست نوشته اعتبار من میگفتم نیست میگفت با دقت نگاه کن
میگفتم نیست
میگفت با دقتتر نگاه کن
طفلی فکر کنم فکر میکرده من کورم ....