تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
حالا وسط اینهمه شوخی ها جا داره یه حرف جدی هم بزنم هرچند هیچکس من رو جدی نمیگیره همش فکر میکنن دارم شوخی میکنم

واقعا از محمد آقا طراح سایت تشکر میکنم جدا کار دیگه ای جز تشکر ازدستم برنمیاد خیلی کارتون جالبه وسخته که هرروز یه هدر بزنین خدا اجرتون بده ان شالله
خودمون بگم دمتون گرم
[تصویر: 02.jpg]
یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،Huh

یهو آپادنیسم عود کنه!!Big GrinBig Grin

ای حال میده!!

(میشه یکی پیداشه و به اعتباراتم یه دونه اضافه کته عددش رند بشه!!)BlushRolleyes
(۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶)عشقم کربلا نوشته است: [ -> ]یکی از فانتزیای من اینه که سر یه امتحانی برم و ببینم نمیتونم به سوالات جواب بدم،Huh

یهو آپادنیسم عود کنه!!Big GrinBig Grin

ای حال میده!!
نههه،خدا نکنه!
این اتفاق سال 89 برای من افتاد..اصلاً هم خوب نبود!Confused سه تا درس سه واحدیم که خیلی هم خونده بودم،حذف شدن!!!Sad
حالا دل درد و عملش هم که بماند..Confused
(۸/تیر/۹۳ ۲۳:۲۳)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]خانومای محترم هرچه سریعتر جلوی رضوانه خانم رو بگیرید...به نفع خودتونه...! Bi DandoonEyeglasses
آخه اگه همینطوری پیش برن ، بزودی شاهد یک عده بانوان روانی در سطح جامعه خواهیم بود.(بلانسبت) Big GrinBig Grin چون ما مردا جماعت ، اینجور توصیه ها رو نمیداریم به راحتی از دستمون در برهCool
از ما گفتن بود...
واقعا اصن موضوع روی nerv می باشد!Cool
مخصوصا اینایی که تند تند عکس میگیرن بعد نمیذارن ببینی! بعد میگن خوب شده حالا بعدا ببین! بعد! میبینی کل عکسات انگاری توی مه بوده!Dodgy
[تصویر: 13433984566.jpg]
بعد از حذف از جام جهانی ...Big GrinBig GrinBig Grin
[تصویر: 10481619_724337664296288_1962939649820843908_n.jpg]

مـاه عـسـل بـرنـامـه خـیـلـی خـوبـیـه.....

ولـی یـه بـدی داره کـه وقـتـی بـا پـدر مـادرت نـگـاه مـیـکـنـی.....

.

.
.
.
.
.
.
.
(پـدر یـا مـادر):
ابـنـو بـبـیـن مـعـلـولـه ولـی لـیـسـانـس داره... خـاک تـو سـر تـو کـه فـقـط سـرت تـو کـامـپـیـوتـره.....
ایـنـو بـبـیـن اونـجـوریـه ولـی چـقـدر بـه پـدر مـادرش احـتـرام مـیـزاره ... خـاک تـو سـر تـو.....
ایـنـو بـبـیـن چـشـمـاش نـابــیـنـاسـت داره قـالـی مـیـبـافـه ولـی تـو چـی... خـاک تـو سـرت.....
ایـنـو بـبـیـن 5 مـیـلـیـارد پـول پـیـدا کـرد داد بـه صـاحـبـش... خـاک تـو سـر تـو کـه از جـیـب مـن پـول مـیـدزدی.....
(۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶)عشقم کربلا نوشته است: [ -> ](میشه یکی پیداشه و به اعتباراتم یه دونه اضافه کته عددش رند بشه!!)BlushRolleyes

یکی به من هم 1002 دونه اعتبار بده که رند بشه ، بشه 1300 تا.WinkCool
ساعت 6:12 صبح
یعنی اینقدر حال میده میام تالار کسی نیست، احساس میکنم مدیر و ناظر هستم میتونم اعتبار بدم، ارسال حذف کنم.... احساس زندگی بهم دست میدهBig Grin
آقای علمدار : شما به دلیل اینکه زیاد در تالار حضور دارید 1 ماه از حضور محروم هستید
پرنیان ؛ شمارو به عنوان کار بر ارزشمند انتخاب میکنم
رضوانه: مدیر ت بخش سبک زندگی
اسکای گرل: اعتبار شما به همراه اعتبار های آقای محمد صدرا به شما تعلق میگیره
آقای عبد الرحمن : حذف اعتبار و عدم ارسال تا اطلاع ثانوی ( اینقدر بچه های مردم و دق ندی)
آقای درست پسند. : اخراج ( همین جوری) تا 1 سال
الاله : 10 امتیاز. اعتبار بخاری اینکه دوست خوبم ی
آقای سید ابراهیم : مدیریت تالار
آقای محمد تراست : 2 ماه اخراج ( تا با سوژه مورد نظر ازدواج کنید) خفه شدم از بس گفتید سوژه مورد نظر....
احساس کردید چه مدیر توانایی هستم
بچه ها.... یه خبر خوب من همین الان تونستم اولین فایل pdf را بزنم....

یه کف و جیغ و هوراااااا

وقتی داشتم برای بزرگواری فایل را می فرستادم، انگار فضانورد آخرین سیستم را دارم به کهکشان ها می فرستم... فقط موسیقی ورزشکاران دلاوران کم داشت....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

راستی دوستانی که مشغول اسپم گذاری در اینجا و در اندراحوالات هستند، درسشان را خواندن دیگه؟؟؟DodgyDodgyCool

[تصویر: Funny3%5Bkhamenei313.ir%5D.jpg.jpg]
بچه بودیم اینجوری حمل و نقلمو میکردن!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع