یکی از دوستان به نام ساجد یه دعایی برای قبل از افطار تو یه تاپیک دیگه گذاشته بود خیلی جالب بود:
نقل قول:
همسر مومنه عنایت بفرما
بعدد ما احاط به علمک
بلند بگو
الهی آمین
وقتی میرم بانک به جای یه شماره ، پنج شیش تا شماره می گیرم
اینطوری اون آدمی که بعد من میاد وقتی هی شماره هارو اعلام میکنن و می بینه که کسی نیست از خوشحالی تا دم باجه ذوق مرگ میشه !
کار ما شاد کردن دل ملته دیگه !
خدا مارو شاد کنه !

.
.
پشت هر جمله ی “تعریف از خود نباشه” یه “تعریف از خود هست!
.
.
دور نیست اون روزی که برن پیش ایرانسل برا تحقیقات قبل ازدواج که ببینن ۱ تا ۷ صبح با کی حرف میزدن !
(۹/تیر/۹۳ ۱۸:۵۰)Arash.j نوشته است: [ -> ]خدایا به حق این ماه عزیز همسر مومنه به من عطا فرما به تعدادی که علمت به آن احاطه دارد 
الله اکبر ساجد جان بازم ازین دعاها بلدی به ما یاد بده
امین، هر چی زن بیشتر بدبختی و بدهکارایتون بیشتر...
(۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۹)soora نوشته است: [ -> ]امین، هر چی زن بیشتر بدبختی و بدهکارایتون بیشتر...
الان این جمله به طرفداری از خانوم ها بود یا به ضررشون؟؟!!!!!
یعنی خودتون میگید زن باعث بدبختی و بدهکاریه؟

چرا خود زنی میکنید آخه

(۹/تیر/۹۳ ۱۹:۲۹)soora نوشته است: [ -> ]امین، هر چی زن بیشتر بدبختی و بدهکارایتون بیشتر...
خدا دردو میده درمانشم میده

ا........................................................................................................
من میگم ٢٠٦ سفید مقصر بوده!!!
اول ٢٠٦ سفید زده به اون ٢٠٦ سفیده، بعدش ٢٠٦ سفید زده به این ٢٠٦ سفیده که میبینید

)
٢٠٦ سفید هم دیده، ٢٠٦ سفید زده به ٢٠٦ سفید و ٢٠٦ سفید زده بغل نگاه کنه . راننده ٢٠٦ سفید زنگ زده به پلیس و گفت:
یه ٢٠٦ سفید زده به ٢٠٦ سفید و ٢٠٦ سفید زده به ٢٠٦ سفید، زود خودتونو برسونید تا اینا ماشیناشون قاطی نشده!!
حال من میگم مقصر ٢٠٦ سفیدس
نظر شما چیه !!؟ :|
![[تصویر: 2605557130559851909?view]](http://bayanbox.ir/id/2605557130559851909?view)