تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
خب هنوز خیلی ها باز جواب را نفرستادند ولی بیشتر از این نمیشه صبر کرد. داریم کم میشیم. که البته از جهاتی هم بهتره چون تمرکزمون میره بالا. بنده قصد دارم به امید خدا با تموم کردن درس منطق وارد فلسفه و بعد هم با توفیق خداوند منان کمی از عرفان هم بگیم.

خب ابتدا سروران عزیز که دردرس سوم نمره کامل گرفتند را معرفی کنم، برای سلامتی و عاقبت به خیری این عزیزان صلوات:

1- amirhg21
2- aryha
3-ballista
4-mahyamtin
5-السا
6- الهی 313
7-پرنیان
8-رضوانه
9-شیدا
10- فاطمه خانم
11-مصباح
12- منادی حق
13-یاسین

درس چهارم تا آخر امروز به قید حیات و البته توفیق ارسال می گردد.
سلام
ممنون از زحمات شما
ببخشید روم به دیوار،گلاب به روتون ،میشه بعد هر جلسه یه چندتا از جواب صحیح دوستان رو اگه زحمتی نیست بزارید
دفعه قبل که این کارو کردید خیلی مفید بود
خانم یاسین گرامی متاسفانه بنده پیام های خصوصی و ایمیل هایم پاک شده و جواب دوستان را ندارم. البته مقصر بنده هستم که باید آن ها را در فایلی نگهداری میکردم. و از همین جا از همه دوستان عذرخواهی میکنم.

فقط دو سه تا نکته:

ببینید در علم منطق و کلا در علوم عقلی بیشتر تکیه بر روی تصدیقات هست و کمتر در مورد تصورات بحث می شود. لذاست که کمی هم ابهام و اختلاف نظر در آن وجود دارد.

در مورد یک تصدیق بدیهی باید به این دقت کنیم زمانی که میخواهیم چیزی را به موضوع جمله مان اسناد کنیم، آن اسناد خود به خود در ذهن جاری و ساری باشد و دیگر نیازی به تامل و تفکر و استدلال نباشد.

مثلا من اگر بخواهم گرما را به آتش اسناد بدهم، دیگر نیازی به استدلال ندارم، به محض تصور این دو در ذهن به هم ربط پیدا میکنند. یعنی به محض اینکه آتش را در ذهنم تصور میکنم گرما هم میاید. ولی مثلا در مورد اینکه زمین به دور خورشید میچرخد اینگونه نیست. باید استدلال آورد، محاسبه کرد و الی آخر.

دوستان درس چهارم هم تقدیم گردید. کم کم داریم وارد دریای عقول میشیم. شنا که بلدید؟WinkSmile
بسم الله الرحمن الرحیم.
دوستان پیشنهادی دادم برای بهتر شدن ارتباطات اعضای گروه سید ابراهیم فرمودند اینجا مطرح کنم تا اگر دوستان موافق بودن به مرحله عمل برسه

دوست دارید یه گوگل گروپ درست کنیم؟

تمام بچه های پایه ی کلاس که دیگه الان تقریبا مشخص شدن.

یه ادس جمیل بدن. گوروپ که درست شد اون ادرس رو به همه میدیم و به استاد هم میدیم . از اون به بعد به جای دادن پیام به تک تک بچه ها به همون گروپ میفرستند .

برای همه سند میشه.

بچه ها هم جوابشوون رو به همون ادرس گروپ میفرستن مثل قبل دونه دونه به دست ستاد میرسه. استاد هم مثل قبل به تک تکشون جواب میدند.

فقط تنها تفاوتش اینه که همه نظرهای هم دیگه رو میبینن. دقیقا میشه مثل یه کلاس حضوری که بچه ها از جوابهای همدیگه و تفکرات همدیگه استفاده میکنن.

دقیقا وقتی توی جمعی جلسات مباحثه گروهی داشتیم به این نتیجه رسیدم یدونه ای فکر کردن چقدر فرق داره با جمعی فکر کردن ..

ادم احساس میکنه هر لحظه مغزش شکوفا میشه و گل میده
[تصویر: blush.png]

نظرتون چیه؟

هر کی مایله تشکر بزنه ... هر کی مخالفه لطفا دلیل مخالفتش رو داخل تاپیک ذکر کنه
ان شا الله اگر مشکلی نبود درس 5 ام با تکنولوژی نوین به دستتون برسه Big Grin

ما با بچه های کلاس دانشگاهمون همچین گروهی داریم. استادمون برامون درست کرد.. واقعا عالیه. و کلی از مشکلات ما رو حل کرده.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم.

(۱۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۸)مرهـم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم.
دوستان پیشنهادی دادم برای بهتر شدن ارتباطات اعضای گروه که حضرت استاد فرمودند اینجا مطرح کنم تا اگر دوستان موافق بودن به مرحله عمل برسه

یه ادس جمیل بدن. گوروپ که درست شد اون ادرس رو به همه میدیم و به استاد هم میدیم . از اون به بعد به جای دادن پیام به تک تک بچه ها به همون گروپ میفرستند .

برای همه سند میشه.

بچه ها هم جوابشوون رو به همون ادرس گروپ میفرستن مثل قبل دونه دونه به دست ستاد میرسه. استاد هم مثل قبل به تک تکشون جواب میدند.

فقط تنها تفاوتش اینه که همه نظرهای هم دیگه رو میبینن. دقیقا میشه مثل یه کلاس حضوری که بچه ها از جوابهای همدیگه و تفکرات همدیگه استفاده میکنن.

دقیقا وقتی توی جمعی جلسات مباحثه گروهی داشتیم به این نتیجه رسیدم یدونه ای فکر کردن چقدر فرق داره با جمعی فکر کردن ..

[تصویر: blush.png]

نظرتون چیه؟

ان شا الله اگر مشکلی نبود درس 5 ام با تکنولوژی نوین به دستتون برسه Big Grin

ما با بچه های کلاس دانشگاهمون همچین گروهی داریم. استادمون برامون درست کرد.. واقعا عالیه. و کلی از مشکلات ما رو حل کرده.

ابتدا تشکر می‌کنم از این که زحمت کشیدید و نظر دادید ولی به نظر بنده همین شیوه فعلی خوب است و نیازی به این کار نیست. به این دلایلی که خدمت شما عرض خواهم کرد:

1- یادگیری یک امر انفرادی است. البته مشورت با دیگران خوب و موثر است اما فرآیند اصلی یادگیری باید در خود شخص اتفاق بیفتد. طبق طرح شما اگر همه بتوانند نظرات همدیگر را ببینند از کجا می‌توان فهمید چه کسی درس را یادگرفته؟ دقت داشته باشید در اینجا ما در حقیقت جواب تمرینها را برای استاد می‌فرستیم و امتحان می‌دهیم و امتحان یک امر انفرادی است نه گروهی.

2- خیلی از افراد ممکن است جیمیل نداشته باشند و تمایلی هم نداشته‌باشند درست کنند، چون با توجه به مسائل فاش شده درباره جاسوسی گسترده از کاربران اینترنت این سرویسها اساسا قابل اطمینان نیستند. به ویژه که در هنگام ثبت نام از شخص شماره موبایل هم می‌خواهند.

3- دقت داشته‌باشید اشخاص از لحاظ درسی در سطوح مختلف هستند و شاید کسی تمایل نداشته باشد دیگران از وضع درسی او باخبر شوند و شاید لازم باشد مطالبی را فقط از خود استاد بپرسد.

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
lبسم ا...
ممنون بابت پاسخگوییتون

(۱۵/مرداد/۹۳ ۱۹:۲۹)منادی حق نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

1- یادگیری یک امر انفرادی است. البته مشورت با دیگران خوب و موثر است اما فرآیند اصلی یادگیری باید در خود شخص اتفاق بیفتد. طبق طرح شما اگر همه بتوانند نظرات همدیگر را ببینند از کجا می‌توان فهمید چه کسی درس را یادگرفته؟ دقت داشته باشید در اینجا ما در حقیقت جواب تمرینها را برای استاد می‌فرستیم و امتحان می‌دهیم و امتحان یک امر انفرادی است نه گروهی.

شما در کلاسهای دانشگاهی اینگونه اید؟
بالاخره درس هر چه قدر سنگین تر باشه نیاز به روش های اموزی پبچیده تریه.
شما فکر کنید سنگین ترین درس دانشگاهتون رو استاد تو یه صفحه پاورپوینت بیاره روش کنفرانس بده اون وقت بگه حالا امتحان کتبی میگیرم هر که هم بلد نبود پس هوشش پایینه!!!
ای عادلانست؟؟؟

اصولا استاد میان درس رو میدن بعد درس برای فهم بیشتر پرسش و پاسخهایی بین شاگردان و استاد رخ میده که همه هم میشنوند. خیلی از شاگرد ها اصل درس رو در این مرحله دوم متوجه میشن.

نه تنها هدف ما در ازسال جوابهاست بلکه پرسش هایی که عزیزان از استاد میکنند در همچین گروهی گذاشته بشه تا وقتی ایشون جواب میدن سایر شاگرد ها هم ببینند . شاید سوال انها هم باشه. شاید اون لحظه به ذهنشون نرسه ولی با شنیدن سوال و جواب به مفهوم دیگری برسند..
بالاخره چنین کلاس درسی نیاز مند یگ همچین محیطی هست .
یقینا جناب استاد اگر امتحان جامعی گرفتن دوستان جواب اون رو داخل گروه نمیزارن و انفرادی ارسال میکنند.

این چند دانه سوال اخر هر درس صرف فعال شدن ذهن است نه امتحان جامع .

نقل قول:
2- خیلی از افراد ممکن است جیمیل نداشته باشند و تمایلی هم نداشته‌باشند درست کنند، چون با توجه به مسائل فاش شده درباره جاسوسی گسترده از کاربران اینترنت این سرویسها اساسا قابل اطمینان نیستند. به ویژه که در هنگام ثبت نام از شخص شماره موبایل هم می‌خواهند.
تا اونجایی که لیست رو دیده بودم گروه زیادی جمیل داشتن.
اگر بحث جاسوسی بودن هست که ایمیل هم دست کمی ندارد.

باز دوستانی که جمیل دارند و علاقه دارند از این فناوری جهت پیشرفت خودشون استفاده کنند عضو گروه میشوند و مابقی هم جناب استاد به همین منوال که الان هست براشون جلسات دروس رو سند میکندد.

نقل قول:
3- دقت داشته‌باشید اشخاص از لحاظ درسی در سطوح مختلف هستند و شاید کسی تمایل نداشته باشد دیگران از وضع درسی او باخبر شوند و شاید لازم باشد مطالبی را فقط از خود استاد بپرسد.

بزرگوار شاگردان در سنین مختلف با رشته های تحصیلی متفاوت اند . هیچ توقعی نیست که همه یکسان باشند.

یا مثلا دوستانی این دروس رو پیش اقا سید گذراندن یا اصلا قبلا مطالعاتی داشتند اگر الان چهار تا جواب درست تر بدهند یا سوال پخته تر انجام دهند یقینا کار فوق العاده ای نکردند.

سنجس برتری شاگردها با جناب استاده. باز هم اگر کسی نخواست جوابهاش رو دوستان ببیند انفرادی به استاد میدهد که هیچ فرقی برای استاد نداره . به جای این ادرس اون ادرس رو وارد کنند حله. ولی لا اقل پرسش و پاسخ های سایر دوستانشون رو میخوانند و در فهمشون کمک حاصل میشه/.

ببینید دوستان اگر تیم گروهی حاصل بشه مثلا من و خانم شیدا قبلا این دروس رو گذروندیم خیلی از سوالها رو قبلا از استاد پرسیدیم . خب اگر تیم باشه و دوستان ایرادهاشون رو بفرستن هر چه قدر هم زیاد باشه اون چهار تا شاگردی هم که بلد اند میان پاسخ میدن. استاد هم نظاره گر هستن که مشکلی پیش نیاد یا اگر اشتباه بود جواب رو اصلاح کنه.

من خودم از یک سری از دوستان شنیدم که چون متوجه دروس نشدند و سوالهای زیادی دارند روشون نشده از اقا سید بپرسند.

این شده که درس رو خوب متوجه نشدند و پاسخگوی پرسش ها نبودند.

اگه گروهی تشکیل بشه و بعد از هر درسی بازار سوال و جواب و بحث در مورد مفاهیم دروس رونق بگیره خیلی اوضاع بهتر میشه.

چه بسا که درسهای اینده سنگین تر هم هستند. البته در نگاه اول!!!
هر کسی عادتی برای درس خواندن دارد، اگر شما این طور درس را بهتر می‌فهمید، اشکالی ندارد. من به همین شیوه فعلی کار می‌کنم، شما هم به شیوه خودتان کار کنید. این طوری هر دو نفر هم به هدفمان می‌رسیم. امیدوارم که استاد هم از این وضع راضی باشند.
سلام
همونطور که آواتار بنده نشون میده گویا همیشه آخرم!
اگر امکانش بود بنده هم به شاگردی قبول کنید
یا علی
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم.
دوستان پیشنهادی دادم برای بهتر شدن ارتباطات اعضای گروه که حضرت استاد فرمودند اینجا مطرح کنم تا اگر دوستان موافق بودن به مرحله عمل برسه

برای همه سند میشه.

نظرتون چیه؟

ان شا الله اگر مشکلی نبود درس 5 ام با تکنولوژی نوین به دستتون برسه

خب اولین چیزی ک هست اینه ک ما، چندباری سر درسهای مختلف این برنامه رو پیاده کردیم
توی پیازا، توی گوگل پلاس، توی فیض بوووق (:دی چیه مگه؟! استادمون گفته بود خب Cool ) ، وایبر، لاین،واتس آپ و ...
روزای اول خوب پیش میره، اما کم کم بچه ها کمتر میان
البته اونجا بحثها کلا چیزهای دیگه ای بود چون برای یک سری ها خیلی سنگین بود، کم کم این اومدن ها کمتر شد و آخر ترم ک رسیدیم، رسما بجز استاد و دو نفر دیگه، کسی نمونده بود توی گروپ ...
اگه ادامه دار باشه این اومدن ها و بحث کردن ها خیلی خوبه
اما آیا میشه؟!
اینکه بچه ها کمتر بیان، باعث میشه جو منفی درست کنه، راه رو باز کنه برای نیومدن بقیه،
غیر اینه؟

البته در کل موافق این کار هستم هااا، استقبال می کنم ازش ...
(۱۷/مرداد/۹۳ ۰:۱۷)السا نوشته است: [ -> ]البته در کل موافق این کار هستم هااا، استقبال می کنم ازش ...

السا جان شما دیگه چرا؟؟؟ نا امیدم کردی.... ممنون از توضیحاتت ولی قرار شد هر کی موافق بود زیر اون پست تشکر بزنه ... یقینا اول همه ب تعداد تشکر ها نگاه میکنند.

البته با این استقبال پر شکوه اوضاع کلاس مشخصه ...
ما شا الله سرگروه ها که اصلا معلوم نیست کجان. ناسلامتی به همه پیام فرستاده شد...
یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع