تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
من عذرخواهی میکنم. مقصر منم. احتمال داره یک گروه بندی انجام بشود. تا ساعتی دیگر هم درس سوم ان شاالله ارسال خواهد شد.

راستی در مورد تمارین درس دوم. الحمدالله همه خیلی خوب بودند. در این جا تنها اسامی را ذکر میکنم که خیلی دقیق پاسخ داده بودند. دست همه تان درد نکند. یعنی هر شش تمرینشان درست و کامل بود.

1- شیدا
2- نهج الحسین
3- عبدالرحیم
4- حضرت عشق
5- مصباح
6- sabrina
7- azade
8-mahyamtin
9- الهی 313
10-فاطمه خانم
11- آرامش
12-havbb110

در این میان کاربر گرامی خانم azade مثال های بسیار کامل و دقیقی ارائه دادند. که از ایشان به صورت ویژه تشکر میکنیم.

برای سلامتی این 12 بزرگوار عزیز صلوات
سلام میشه بعضی مثال ها رو به عنوان نمونه بیارید
اونایی که در زندگی روزمره استفاده میشه
چون بعضی مثالا بازی با کلماته
خب خرخوناي كلاس كه مشخص شدن ...
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]

1- شیدا
2- نهج الحسین
3- عبدالرحیم
4- حضرت عشق
5- مصباح
6- sabrina
7- azade
8-mahyamtin
9- الهی 313
10-فاطمه خانم
11- آرامش
12-havbb110

[تصویر: 38249233646002881856.jpg]
خب در این جا چند نمونه از مثال های درست و قابل اتکای دوستان را به عنوان مثال ذکر میکنم:

الف) در مورد نحوه استدلال وشکل نادرست؛

1- آقای اسمیت فراماسون است، آقای اسمیت ساعت مچی سیتیزن دارد، پس هرکس ساعت مچی سیتیزن دارد فراماسون است. دو گزاره اول درست هستند اما نتیجه‌گیری نهایی اشتباه است. واضح است که خیلی از افراد جامعه می‌توانند آن ساعت را داشته باشند و لزوما هرکسی که فراماسون باشد ساعت سیتیزن ندارد. (مثالی از کاربر منادی حق)

2- آناهیتا پسر عمویش را همچون برادر دوست دارد. برادر و خواهر محرم هستند. پس آناهیتا و پسرعمویش باهم محرمند! (مثالی از خانم azade)

3-اصغر فرهادی از جنبش سبز حمایت کرده است؛ جنبش سبز به امام حسین (علیه السلام) توهین کرده است ؛[/font]
==>[font=B Mitra]پس اصغر فرهادی در فیلم جدایی به امام حسین توهین کرده است. (مثالی خوب از مجتبی 110)

ب)در مورد مواد فاسد:

1- تدریس و مطالعه فلسفه کفر است. امام خمینی و علامه طباطبایی فلسفه تدریس کرده اند. این دو کافر هستند. (مثالی از خانم السا)

2- تحصیلکرده ها فهمیده تر از بی سواد ها هستند. پس مینا که کارشناسی دارد از پدرش که بی سواد است فهمیده تر است. (مثالی از خانم azade)

3-تنها شرط برای مجتهد دینی شدن خواندن قرآن است

من قرآن را خوانده ام

من هم مجتهد دین هستم (مثالی از havbb110)
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۵)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]من عذرخواهی میکنم. مقصر منم. احتمال داره یک گروه بندی انجام بشود. تا ساعتی دیگر هم درس سوم ان شاالله ارسال خواهد شد.

سيد جان نيازي به عذر خواهي نيست !!!!
به نظر من دليل اين بي نظمي بيشتر تقصير امثال منه كه تمرين ها رو دير ميفرستن و شما شرط كردي كه تا همه اكي ندن درس بعد نميري .( كه كار درستيه ) مثلا ممن خودم اكي درس اول رو خيلي دير گفتم.
براي همين ميگم يه وقت خاص مقرر كنيم كه بچه ها تمارينشون رو تحويل بدن و شما هم سر وقت درسا رو بفرستي
نقل قول:اصغر فرهادی از جنبش سبز حمایت کرده است؛ جنبش سبز به امام حسین (علیه السلام) توهین کرده است ؛
پس اصغر فرهادی در فیلم جدایی به امام حسین توهین کرده است. (مثالی خوب از مجتبی 110)
Cool
احسنت
تکبیـــــر!
دوستان عزیزم. درس سوم هم الحمدالله ارسال شد.

اینبار دیگه تا جمعه دوستان وقت دارند. Cool

هر بزرگواری هم ایمیل را دریافت نکرده سریع به بنده خبر بده تا پیگیری کنم. قراره که گروه بندی هم بشه. که خانم شیدای گرامی دارند زحمتش را می کشند. اگر نظری دارید میتونید با ایشان هماهنگ کنید.

یا علی مدد
چه با حاله منم میخوام شرکت کنم..........[تصویر: mrsbeasley.gif]
آقا سید اسم من و یادشون رفته
0 . سورا Big Grin
1. شیدا
2. نهج الحسین
......
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول: قراره که گروه بندی هم بشه. که خانم شیدای گرامی دارند زحمتش را می کشند. اگر نظری دارید میتونید با ایشان هماهنگ کنید.

گروه برای چی؟!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع