تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۲۰)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]منطقیون عزیز!

تمارین چی شد. بعضی ها نفرستادن... اسماشونو بگم؟؟/ بگم؟؟ Cool

با این اوضاع فکر نکنم تا پایان تابستان به جلسه 5 ام هم حتی برسید ..

مخواید برای هر جلسه ای زمان پاسخ دهی و رفع اشکال از پیش معین بشه؟
اگه از قبل زمان مشخص کنید فکر کنم دوستان هم وظیفه خودشون رو بهتر متوجه میشن . و براشون راحت تره
بسم الله الرحمن الرحیم

هنوزم میشه ثبت نام کرد؟؟؟

اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرجهم
سلام
اللّهم صلّ و سلّم علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه هنوز هم میشه ثبت نام کرد من هم هستم
Heart
وای تایپیک منطق و که میبینم 4 ستون بدنم میلرزه! آقا سید کی این نمره هارو میدید من هر شب دارم کابوس نمره منطق میبینم که 0 شدم Sad
سلام سید ابراهیم هنوز امکان ثبت نام هست ؟؟؟؟؟
بله ایمیلتان را پ خ کنید ولی باید ه سرعت درسها را بیارید جلو.... تا یکشنبه ان شالله فکرای بهتری در مورد این کلاس میکنیم و نفرات برتر درس دوم هم اعلام میشوند. یاعلی مدد..
تا یکشنبه! تا اون موقع سمت چپ من فلج میشه از استرس Big Grin
بعد یه سوال این نفرات برتر جایزه هم دارن؟
یه سوال دیگه با توجه به چه معیاری نفرات برتر انتخاب میشن! چون بعضی از دوستان فلسفه و منطق خوندن یا چهار تا کتاب منطق خوندن اما یه کسی مثل من بیچاره که فقط تو رنگ و کاغذ و قلم بوده تکلیفش چیه؟
این واقعا منطقیه!!!!!!
(۲۷/تیر/۹۳ ۵:۱۹)soora نوشته است: [ -> ]این واقعا منطقیه!!!!!!

شاید الکی منطقیه

من فکر میکنم که ما اومدیم منطق بخونیم که همینارو بفهمیم دیگه

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام
طبق معمول من دیر رسیدم
آقا من هم هستم اما نه واسه این که شما فرمودید :
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنیدWink و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.
بلکه به خاطر این مورد :
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم.
به این دلیل که خیلی از موارد پیش آمده بنده با همکاران مباحثه دینی می کنم اما متاسفانه چون خیلی با فنون مباحثه آشنا نیستم بیشتر مواقع کم میارم
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر HeartHeartHeart و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسم الله
با سلام .
آقايان و خانم هايي كه ثبت نام كردند ، اگر مثل من شاكي اند از بي نظمي هايي كه در روند ارسال درس ها وجود داره ، بياين تو همين تاپيك هماهنگي كلاس ها رو انجام بديم .
مثلا همه بيان نظر بدن و بگن هر هفته چند درس ارسال شه ، يا اينكه چند شنبه ها درس ها ارسال شه .
و اگر نه اينجوري تا آخر تابستون تا جلسه 4 هم پيش نميريم !!!!!
خلاصه دوستان بياين زود تر برنامه كلاس رو مرتب كنيم...
من كه از اين بي نظمي خسته شدم ..............
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع