خب همین که اسنادش موجوده خوبه

راستی در درس پنجم افراد زیر بهترین و کامل ترین جوابها را ارائه دادند:
1- azade
2- ballista
3- منادی حق
4- یاسین
سلامتی و عاقبت به خیری این بزرگواران صلوات.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پ ن:راستی من منتظر بحث های تکمیلی دوستان هم هستم. کاری که آقا مهدی شروع کرده اند خیلی خوب و موثر است.
با عرض سلام
ببخشید منم پاییز و فصل بارش رو متوجه نشدم
اینو قبول دارم که میتونه زیر مجموعه باشه اما اگه باررون نباید چی؟
اونوقت عموم خصوص من وجه میشه؟

(۱/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۴)یاســین نوشته است: [ -> ]با عرض سلام
ببخشید منم پاییز و فصل بارش رو متوجه نشدم
اینو قبول دارم که میتونه زیر مجموعه باشه اما اگه باررون نباید چی؟
اونوقت عموم خصوص من وجه میشه؟
ببینید فصل بارش یعنی چی"؟ فصلی که در آن باران می بارد.
حالا جمله را دقت کنید:
بعضی از پاییز ها فصل بارش هستند. (یعنی در بعضی از پاییز های سال باران می بارد)
بعضی از فصل های بارش پاییز هستند(یعنی لزوما هر فصلی که باران میبارد حتما پاییز نیست)
لذا می شود عموم و خصوص من وجه.
درسته؟
بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه در تعاریف اسم دیگر پاییز را فصل خزان یا فصل بارش باران میدانند
یعنی اسم خاص تکلیف چی میشود
با تشکر.
(۲/شهریور/۹۳ ۰:۴۲)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه در تعاریف اسم دیگر پاییز را فصل خزان یا فصل بارش باران میدانند
یعنی اسم خاص تکلیف چی میشود
با تشکر.
سلام
اسم خاص دلالت بر شیء خاصی دارد مثلا تالار بیداری اندیشه یه اسم خاص هست ولی وقتی میگیم فصل بارش باران شامل بهار و پاییز و زمستان میشه معمولا، یعنی بر یک فصل خاص دلالت نمیکنه
ضمن اینکه گفتیم
معمولا بر این سه فصل دلالت میکنه یعنی ممکنه هم نباشه پس همون عموم و خصوص من وجه میشه که آقا سید توضیح فرمودن
رابطه پاییز و فصل خزان هم میشه مساوی دیگه
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۰۳)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام
اسم خاص دلالت بر شیء خاصی دارد مثلا تالار بیداری اندیشه یه اسم خاص هست ولی وقتی میگیم فصل بارش باران شامل بهار و پاییز و زمستان میشه معمولا، یعنی بر یک فصل خاص دلالت نمیکنه
ضمن اینکه گفتیم معمولا بر این سه فصل دلالت میکنه یعنی ممکنه هم نباشه پس همون عموم و خصوص من وجه میشه که آقا سید توضیح فرمودن
رابطه پاییز و فصل خزان هم میشه مساوی دیگه
سلام
سپاسگزار.
در مورد خزان درست میفرمایید و منظورم از مثال فصل خزان مثال برای بهتر متوجه شدن
فصل بارش باران بود
در مورد فصل بارش باران انگونه بنگریم هم حق با شماست
اما در جاهایی دیده ام فصل بارش باران را مانند فصل خزان میگیم اسم دیگر پاییز میدانند
که اگر اینگونه باشد حالت تساوی برقرار است نه عموم و خصوص من وجه
بارش ممکنه در هر فصلی رخ بده ،حتی تابستان ان شاءالله
ولی وقتی میگیم
فصل بارش باران فصلی که در ذهن تداعی میشود دیده ام پاییز است که میتواند این ترکیب اسم خاص تلاقی بشه.
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۹)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]ولی وقتی میگیم فصل بارش باران فصلی که در ذهن تداعی میشود دیده ام پاییز است که میتواند این ترکیب اسم خاص تلاقی بشه.
فکر کنم باید پیشفرض هایی که از قبل داشتیم رو از ذهنمون خالی کنیم تا بتونیم بهتر به نتیجه برسیم البته منم به توصیه اساتید بزرگوار دارم سعی میکنم به مساءل بدون پیشفرض نگاه کنم. اگه اون پیش فرض ها رو کنار بذارید به عموم و خصوص من وجه میرسید
یه مثال نقض دیگه فرمایش شما، شمال هست مثلا تو شهر ما زمستونشم بارونیه(الان که خیلی کمه متاسفانه) پس نمیشه بگیم پاییز فصل بارشه
با تشکر از عبدالرحیم و شیدای گرامی.
یکی از گزینه های دیگری که دیدم در عین اینکه خیلی مهم بود و البته فکر میکردم ساده و روشن، ولی در عین حال دوستان اشتباه داشتند، بحث رابطه بین مادی و موجود بود.
خیلی از دوستان این رابطه را تساوی گرفته بودند. خب اگر این دو تساوی باشه راه برای فلسفه ماتریالیسم کاملا گشوده شده است. یعنی اساسا فلسفه ماتریالیسم با همین نکته بحثش را آغاز کرد که هر چه هست و موجود است مادی است. با این سفسطه فلسفه اش را بنا نهاد.
راستی بچه ها می دانید غربی ها میگویند بین دو واژه تروریست و مسلمان چه رابطه ای است؟
افراطی هایشان میگویند تساوی. هر مسلمانی تروریست هست و هر تروریستی هم مسلمان.
ولی اونهایی که باز یه کم منصف ترند: عموم و خصوص مطلق میگویند. یعنی هر مسلمانی تروریست نیست ولی
مسلما هر تروریستی مسلمان است. و این جمله بسیار خطرناکی است.
آماده اید برای درس ششم؟ سوالی نیست؟
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۹)عبدالرحیم نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سپاسگزار.
در مورد خزان درست میفرمایید و منظورم از مثال فصل خزان مثال برای بهتر متوجه شدن فصل بارش باران بود
در مورد فصل بارش باران انگونه بنگریم هم حق با شماست
اما در جاهایی دیده ام فصل بارش باران را مانند فصل خزان میگیم اسم دیگر پاییز میدانند
که اگر اینگونه باشد حالت تساوی برقرار است نه عموم و خصوص من وجه
بارش ممکنه در هر فصلی رخ بده ،حتی تابستان ان شاءالله
ولی وقتی میگیم فصل بارش باران فصلی که در ذهن تداعی میشود دیده ام پاییز است که میتواند این ترکیب اسم خاص تلاقی بشه.
توصیف هاو آرایه های ادبی برای زیبا کردن متن هاست ، لزوما با دید فلسفی و منطقی به طور کامل نمیشه پذیرفتشون.
این طوری به قضیه نگاه کنید که اگر این رابطه رو تساوی بگیریم ، معناش این میشه که تنها فصلی که بارش داریم پاییزه و هر گاه بارش باران رو دیدیم نتیجه میگیرم که در فصل پاییز هستیم. آیا این موضوع صحیحه؟

تازه بعضی از شهرها تابستون هم بارون دارند..
سلام بر دوستان
درس ششم ارسال شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟