بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خب دوستان عزیزم
ما تحت تاثیر جو قرار گرفتیم و دستی دستی خودمون نشوندیم بد جایی!!!!
ولی به هر حال چاره ای نیست
ان شاالله سعی میکنم هیچ سوالی رو نپیچونم!
و البته امیدوارم به رحم و عطوفت شما !!!
(۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۸)Havbb 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
خدا یه مدیر تبلیغات خوب نصیب همه بکنه !
-آیا صحت داره که شما تقلب کردید؟
-اگر رای نمی اوردی چیکار میکردی
-تحصیلاتت چیه
-کی سربازی تموم میشه
-یه خاطره بگو از سربازی
-موسیقی چی علاقه داری
-سن مناسب ازدواج بنظرت چند ساله ، و خودت دوست داشتی چند سالگی ازدواج میکردی
-چندتا جمله درباره من بگو
-نحوه ی آشناییت با تالار
- دوست داشتی کیا بشینن رو صندلی
-چرا اینقدر دیر جواب دادی به سوالات؟ البته هنوز پست رو ارسال نکردم ولی علی الحساب اینو نوشتم
اگه دیر جواب دادی اینو بخون!
سلام برادر عزیز

خدا یه عقلی به بنده بده اول بهتره!!
- خیر تقلب نکردیم فقط یه مقدار تخلف کردیم و یه مقدار همم لابی!!
- اگر رای نمیاوردم بازم در پست شهردار باقی میموندم تا انتخابات بعدی!

- بنده مهندس عمران تشریف دارم
- 93/8/16
-خاطره که زیاد دارم ! یه خوبشو میگم برات
قرار بود از تیپ بیان برای بازدید گردان ، فرمانده هممون رو به خط کرد و شروع کرد به صحبت و نصیحت و...
آخر صحبتاش یه نگاهی به ما کرد و گفت : ببینید عزیزان من! بنده
تهدیدتون نمیکنم ، ولی اگه سوالی ازتون بپرسن که بلد نباشید ،
قبرتونو میکنم!!

- من حدود 10 سال سه تار میزدم ، و خب موسیقی مورد علاقه م ، موسیقی سنتی بود . الان یه 5 سالی هست هیچی گوش نمیدم!
- به نظرم 23 سال سن خوبیه برای ازدواج ، ولی خب نمیشه یه نسخه ی کلی برای همه پیچید . خیلی بستگی به شخص داره ، باید دید از نظر عقلی به سن ازدواج رسیده یا نه . ازدواج توی سن پایین تر هم میشه ، ولی خانواده ها باید به زوجین کمک کنن تا به جایی برسن که بتونن خودشون زندگی رو اداره کنن .
- من ماشین ندارم !
من گشنه هستم
من خسته هستم
من پول ندارم
اینم چند تا جمله در مورد ((من))

- بعد از دیدن مستند ظهور وارد سایت ویک آپ پروجکت شدم و اونجا عضو شدم . دلیلش هم این بود که وقتی میخواستم وارد وبلاگ بیداری اندیشه بشم . همونی که آخر ترجمه ها مینوشت . فقط یه صفحه سفید باز میشد . بعدش یه شیر پاک خورده ای داخل فروم ویک آپ پروجکت آدرس تالار بیداری اندیشه رو بهم داد و دیگه خلاصه اینجا موندگار شدم . پست اولم هم موجوده ! میتونید برید ببینید

- زینب خانوم ، آقا سید و خانم حدیث ، همونایی که بهشون رای دادم و البته جو گیر شدم و خودم نذاشتم که روی صندلی بشینن!

- دیر جواب دادم چون ماشینو برده بودم تعمیرگاه ، کیلومترش خراب شده بود ، ماشین گاز نمی خورد !! رغن موتورشم عوض کردم شد 27 هزار تومن ، 17 هزار تومنم پول تعمیرش شد ، تازه باید لاستیک نو بخرم براش . راستی نمیدونم در ماشینو قفل کردم یانه