۴/آبان/۹۳, ۲۱:۱۵
حالا تئوری اسرائیلی بودن از کجا در اومد ؟چیزی که اخبار جمهوری اسلامی بیان میکنه همچین معنی نمیده
بعد راجب ضرب و شتم هم جالبه که من دیروز داشتم عکسای اعتراضاتو میدم تند ترین شعار ها که بعضیاشون بی ربط به موضوع بود اشخاصی میدادن که صورتشونو پوشونده بودن . از یه بنده خدایی سوال کردم گفت ماسک زدن برای آلودگی هوا بوده حالا اون خانومی که مقعنه اشو کشیده بود روی صورتشم برای آلودگی هوا بوده ؟ البته یه بنده خدای دیگه گفت برای اینکه نبرنشون کهریزک
(اعتراض سالم یا در خواست کمک که نباید بره کهریزک یا مشکل از اعترض کننده هاس یا مشکل از نظامه )
بگذریم ولی انصافا ملت اعتراض دوستی هستیم . فکر میکنم روش درستش درخواست همکاری مردمی از جانب دولت بود و مردم هم باید نهایت همکاری رو میکردن . آخه این خطر اجتماعی که گریبان ایرانو میگره اعتراضش چیه ؟ به کی اعتراض دارن ؟
مگر اینکه بندازیم گردن دولت و نظام جمهوری اسلامی که دست نظام تو کاره برای همین اعتراض می کنیم وگرنه که باید همکاری کنیم برای مقابله با اینکارا
والا تفکرات بنده خیلی عجیب و غریبه و ترس از بیانش دارم ولی یکم عمیق تر نگاه کنید به موضوعات انقد تو حاشیه نرید که کار بسیجه ، کار دولته برادر من فساد مسلما هست همجا هست اما همه فاسد نیستند که به خاطر اینا داری در مسجدو میبندی اجتناب ناپذیرم هست این قضیه ایران و آمریکام سرش نمیشه فاسد همهجا هست . خب این از این اما خوهشا لطفا عاجزانه تقاضا دارم نه فیلم نامه بسازید که داعش و اسرائیل و آمریکا و انگلیس اومده تو اصفهان نه فیلمنامه بنویسید که دست دولت تو کار . شفاف عرض کنم هیچ کدوم از دوستان مدرک مستندی ندارند برای نظریه هاشون فقط و فقط دارید فرضیه مطرح میکنید
فکر میکنم این درست تر باشه :
یک یا چند روان پریش اجتماعی و عقده ای + یک یا چند دشمن فرصت طلب و شایعه پراکن = درگیری و تنش
بعد راجب ضرب و شتم هم جالبه که من دیروز داشتم عکسای اعتراضاتو میدم تند ترین شعار ها که بعضیاشون بی ربط به موضوع بود اشخاصی میدادن که صورتشونو پوشونده بودن . از یه بنده خدایی سوال کردم گفت ماسک زدن برای آلودگی هوا بوده حالا اون خانومی که مقعنه اشو کشیده بود روی صورتشم برای آلودگی هوا بوده ؟ البته یه بنده خدای دیگه گفت برای اینکه نبرنشون کهریزک
(اعتراض سالم یا در خواست کمک که نباید بره کهریزک یا مشکل از اعترض کننده هاس یا مشکل از نظامه )بگذریم ولی انصافا ملت اعتراض دوستی هستیم . فکر میکنم روش درستش درخواست همکاری مردمی از جانب دولت بود و مردم هم باید نهایت همکاری رو میکردن . آخه این خطر اجتماعی که گریبان ایرانو میگره اعتراضش چیه ؟ به کی اعتراض دارن ؟
مگر اینکه بندازیم گردن دولت و نظام جمهوری اسلامی که دست نظام تو کاره برای همین اعتراض می کنیم وگرنه که باید همکاری کنیم برای مقابله با اینکارا
والا تفکرات بنده خیلی عجیب و غریبه و ترس از بیانش دارم ولی یکم عمیق تر نگاه کنید به موضوعات انقد تو حاشیه نرید که کار بسیجه ، کار دولته برادر من فساد مسلما هست همجا هست اما همه فاسد نیستند که به خاطر اینا داری در مسجدو میبندی اجتناب ناپذیرم هست این قضیه ایران و آمریکام سرش نمیشه فاسد همهجا هست . خب این از این اما خوهشا لطفا عاجزانه تقاضا دارم نه فیلم نامه بسازید که داعش و اسرائیل و آمریکا و انگلیس اومده تو اصفهان نه فیلمنامه بنویسید که دست دولت تو کار . شفاف عرض کنم هیچ کدوم از دوستان مدرک مستندی ندارند برای نظریه هاشون فقط و فقط دارید فرضیه مطرح میکنید
فکر میکنم این درست تر باشه :
یک یا چند روان پریش اجتماعی و عقده ای + یک یا چند دشمن فرصت طلب و شایعه پراکن = درگیری و تنش
) بعد براشون اسم هم میذاریم بعد میایم برای مقابله با این تفکر متوسل به شیوه های... به شیوهای... به شیوه های !!! حالا نمیدنم اسمشو چی بذارم ولی شیوه جالبی نیست !!! به نظر نمیاد از اصل ماجرا کمی دور شدیم![[تصویر: zimg_003_2.jpg]](http://iranianuk.com/db/pages/2014/10/29/031/zimg_003_2.jpg)
![[تصویر: zimg_002_1.jpg]](http://iranianuk.com/db/pages/2014/10/29/031/zimg_002_1.jpg)