تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نجات شهر اصفهان از خشکسالی،اسیدپاشی سریالی و چند ماجرای دیگر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
حالا تئوری اسرائیلی بودن از کجا در اومد ؟چیزی که اخبار جمهوری اسلامی بیان میکنه همچین معنی نمیده
بعد راجب ضرب و شتم هم جالبه که من دیروز داشتم عکسای اعتراضاتو میدم تند ترین شعار ها که بعضیاشون بی ربط به موضوع بود اشخاصی میدادن که صورتشونو پوشونده بودن . از یه بنده خدایی سوال کردم گفت ماسک زدن برای آلودگی هوا بوده حالا اون خانومی که مقعنه اشو کشیده بود روی صورتشم برای آلودگی هوا بوده ؟ البته یه بنده خدای دیگه گفت برای اینکه نبرنشون کهریزک Smile (اعتراض سالم یا در خواست کمک که نباید بره کهریزک یا مشکل از اعترض کننده هاس یا مشکل از نظامه )

بگذریم ولی انصافا ملت اعتراض دوستی هستیم . فکر میکنم روش درستش درخواست همکاری مردمی از جانب دولت بود و مردم هم باید نهایت همکاری رو میکردن . آخه این خطر اجتماعی که گریبان ایرانو میگره اعتراضش چیه ؟ به کی اعتراض دارن ؟
مگر اینکه بندازیم گردن دولت و نظام جمهوری اسلامی که دست نظام تو کاره برای همین اعتراض می کنیم وگرنه که باید همکاری کنیم برای مقابله با اینکارا

والا تفکرات بنده خیلی عجیب و غریبه و ترس از بیانش دارم ولی یکم عمیق تر نگاه کنید به موضوعات انقد تو حاشیه نرید که کار بسیجه ، کار دولته برادر من فساد مسلما هست همجا هست اما همه فاسد نیستند که به خاطر اینا داری در مسجدو میبندی اجتناب ناپذیرم هست این قضیه ایران و آمریکام سرش نمیشه فاسد همهجا هست . خب این از این اما خوهشا لطفا عاجزانه تقاضا دارم نه فیلم نامه بسازید که داعش و اسرائیل و آمریکا و انگلیس اومده تو اصفهان نه فیلمنامه بنویسید که دست دولت تو کار . شفاف عرض کنم هیچ کدوم از دوستان مدرک مستندی ندارند برای نظریه هاشون فقط و فقط دارید فرضیه مطرح میکنید

فکر میکنم این درست تر باشه :
یک یا چند روان پریش اجتماعی و عقده ای + یک یا چند دشمن فرصت طلب و شایعه پراکن = درگیری و تنش
امروز محضر دکتر احمدی بودم.
داشت درباره شیعه های افراطی صحبت می کرد.
جوری مستدل حرف و بی جهت حرف زد که قبول کردم.
ذهنیت من در این مسئله تغییر کرده.
الآن دو تا عامل برای این حوادث تو ذهنم هست:
1- شیعه های افراطی: خوب این شیعه های افراطی مصداق همون اسلام آمریکایی(بهتره بگم اسلام انگلیسی) هستن. حالا اینکه بعضی هاشون توی نظام هستن جداست.
2- ...(بهتره این نظر باشه واسه خودم، هیچ دلیل دفاعی ای برای این نظر ندارم. ولی دلیل قانع کننده ای برای ردش هم نداشتم)

کلا سر هرکی رو درد آوردم دیگه ببخشه دیگه

اگه به کسی هم فحاشی کردم اونم دیگه ببخشه...شرمنده

یا حق
اینم لینک خبر در مورد آمار اسیدپاشی در خاک انگلیس

http://www.telegraph.co.uk/health/health...soars.html
اگه اینطور باشه که تو انگلیس تو 6 سال اخیر سه برابر شده باشه که تو کشور ما هم افزایش نرخ اقدام به اسید پاشی نرماله!!! ینی افزایش جرم ها ! نرخش ! نه اینکه خود ارتکاب جرم نرمال باشه!!!!!
یه موضوعی این اواخر تو جامعه رواج پیدا کرده . دیدم بعضی دوستان هم عقیده با این تفکر روایج یافته هستند گفتم شاید مطرح کردنش به شکل انتقادی و حمله ور شدن به این تفکر درست نباشه ولی یه سوال دارم

چه کسی عنوان کرده اسید پاشی برای امر به معروف بوده ؟ آیا شخصی که چنین ادعا کرده متهم ردیف اول نیست ؟ آیا نیروی انتظامی از بنده هم کند ذهن تر تشریف داره ؟ چرا ما باور می کنیم که برای امر به معروف بوده (حالا برخی هم کج سلقیگی کردن بعد از پخش شدن این شایعه سخن راندن Wink) بعد براشون اسم هم میذاریم بعد میایم برای مقابله با این تفکر متوسل به شیوه های... به شیوهای... به شیوه های !!! حالا نمیدنم اسمشو چی بذارم ولی شیوه جالبی نیست !!! به نظر نمیاد از اصل ماجرا کمی دور شدیم
یه دلیلش می تونه هم زمان بودن این اتفاق با تصویب قانون امربه معروف باشه و یه دلیل دیگه اش هم احتمالا جو سازی وفضا سازی عاملین این کار قبل از ارتکاب جرم بوده که به مردم القا کردن بی حجابی مایه عذابه وباید باهاش مقابله کرد وصد البته در حال حاضر متهم ردیف اول تمامی شبکه های ماهواره ای و ضد انقلاب هستن که فقط در حال نفت ریختن روی این اتیشن
با سلام عزیزان
بی مقدمه میگم که به احتمال 80 درصد کار،کار داعش هست و حالا که اسید پاشی خوابیده حسینیه سوزی راه افتاده .
یه بابایی میگفت چند نفر رو با مقداری مواد منفجره گرفتن که می خواستن روز عاشورا انفجار راه بندازن تازه تو شاهین شهرم مثل اینکه 30 تا داعشی گرفتن ولی اخبار موثق نیست ولی اگه اتفاق بیفته هرج ومرج راه میفته به نظر شما چیکار باید کرد ؟لطفا نگید شلوغش نکن فرض رو بر این بگذارید که بیفته ولی بازم میگم اخبار موثق نیست
به نام خدا

واقعا نمیدونم چی بگم به رفتارهای برخی از مسئولان که سبب دشمن شادی و سواستفاده بیشتر دشمنان و جری تر شدن آنها میشوند. هیچ نمیگویم خودتان خبر را بخوانید:

گاف اساسی جمهوری اسلامی در ماجرای اسیدپاشی‌ها
به نظر می‌رسد گمانه‌زنی کارشناسان و رسانه‌ها و قضاوت وجدان جمعی جامعه و افکار عمومی در مورد دست داشتن چهره‌های پرنفوذ حکومتی در نقش فتوادهنده اسیدپاشی‌ها و تلاش نظام برای لاپوشانی ماجرا، به دور از واقعیت نباشد

به گزارش بخش فارسی خبرگزاری «فرانس ۲۴»، صبح امروز برخی از رسانه‌های ایرانی از جمله خبرگزاری نیمه‌رسمی مهرنیوز با انتشار تصویری با زیرنویس «تصویر متهم احتمالی اسیدپاشی» مدعی شدند پلیس با استفاده از تکنیک‌های چهره‌نگاری موفق به بازسازی تصویر متهم اسیدپاشی در اصفهان شده است. حتی سردار اسماعیل احمدی‌مقدم رییس پلیس ایران نیز طی مصاحبه‌ای درباره تصویر منتشر شده صحبت کرده و گفته بود این تصویر صد درصد نیست و فقط برآوردی است از اظهارات قربانیان اسیدپاشی درباره هویت فرد مهاجم.

فرمانده نیروی انتظامی در خصوص انتشار تصویری از متهم احتمالی اسیدپاشی همچنین گفته بود: «با مشخصاتی که قربانیان و یا آنهایی که در معرض تهدید قرار گرفته بودند، از متهم تصویری ترسیم و تصویرنگاری کرده و آن را بررسی می‌کنیم. این عکس‌ها تنها به عنوان سرنخ‌ هستند و ما فعلا نمی‌توانیم در این خصوص مطلبی را قطعی اعلام کنیم چرا که متهم در همه جا با چهره باز دیده نشده است و ما تمام سرنخ‌ها را دنبال می‌کنیم و امیدواریم به زودی به نتیجه برسیم.»

از اولین دقایق انتشار این عکس، سوالات زیاد و شک و شبهه‌های زیادی نسبت به واقعی بودن آن ایجاد شد. سوالاتی از این دست که چرا فرد چهره‌نگاری‌شده در تصویر منتشرشده کراوات دارد؟ همچنین این نکته نیز مورد توجه قرار گرفت که عکس منتشرشده نمی‌تواند نتیجه یک نرم‌افزار شبیه‌سازی باشد چرا که عکس کاملا تمام‌رخ نیست و بیشتر شبیه یک عکس است که کیفیت آن پایین آمده و سیاه و سفید شده است تا ظاهری شبیه به تصاویر چهره‌نگاری شده داشته باشد.

بر اساس مشخصاتی که در عکس منتشرشده در خبرگزاری مهر مشخص است، این عکس ساعت ۱۱:۷ دقیقه شب گذشته برای این خبرگزاری فاکس شده است.
اما حالا مشخص است که این تصویر نه تنها قبلا در اینترنت منتشر شده بلکه متعلق به فرد معروفی نیز هست: دکتر علی جلالی، عضو هیات مدیره سازمان استاندارد ایران، مدیر عامل کمپانی D.A.S در انگلیس و همچنین نماینده سازمان جهانی IRCA نیز هست.
نکته مهم آن‌که تقریبا تمامی رسانه‌های منتشرکننده تصویر، همچون تابناک و خبرگزاری مهر، این تصویر را از خروجی‌های خود حذف کردند.
اما این پایان ماجرا نبود، خبرگزاری مهر ساعت ۱۷:۵۸ به وقت تهران، دوباره عکس فاکس شده دکتر جلالی را منتشر کرد، اما این بار همراه با یک مصاحبه قدیمی از وی با موضوع «استفاده از استانداردهای مدیریتی برای ساخت تخت جمشید» و این مصاحبه را دقیقا همان‌جایی قرار داد که برای اولین بار عکس آقای جلالی را با عنوان مظنون به اسیدپاشی منتشر کرده بود.

هر چند در بخش سمت راست این گزارش، که جایگزین عکس به اصطلاح متهم اسیدپاشی شده بود، همچنان عکس پیشین قرار دارد.

لازم به توضیح است که پس از انتشار تصویر دکتر جلالی به عنوان متهم اسیدپاشی، برخی رسانه‌ها ابهام‌های جدی‌ای را در این زمینه مطرح کردند؛ به عنوان نمونه، وب‌سایت دیگربان، در گزارشی نوشت:

در تصویر ساخته شده از سوی پلیس، متهم از کراوات استفاده کرده که پیش از این در هیچ یک از گزارش‌ها به این مساله اشاره‌ای نشده بود. این تصویر در شرایطی ساخته و منتشر شده که قربانیان گفته بودند فرد اسیدپاش صورت خود را پوشانده بود. این اقدام پلیس، احتمال دست داشتن نیروهای حزب‌الله در اسیدپاشی‌های اخیر اصفهان را قوت می‌بخشد. پلیس با طراحی این تصویر تلاش کرده عامل اسید‌پاشی‌های اخیر اصفهان را فردی با پوشش غربی و یا احتمالا وابسته به نهاد‌های جاسوسی غرب نشان دهد.

این در حالی است که در چند روز گذشته، مقامات قضائی، سیاسی، امنیتی و نیز دولت حسن روحانی، شدیدا منکر ارتباط اسیدپاشی‌ها با بحث امر به معروف و نهی از منکر شده‌اند و عوامل اسیدپاشی‌ها را به خارج از مرزهای کشور ارتباط داده‌اند و حتی خبرنگاران و «آشوب‌گران فضای مجازی» را در اسیدپاشی‌ها مقصر دانسته‌اند.

در همین حال، در روزهای گذشته احتمال دست داشتن آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد، امام جمعه و نماینده ولی فقیه و مجلس خبرگان در استان اصفهان به عنوان آمر و فتوا دهنده اسیدپاشی‌ها به صورت جدی مطرح شده است
به این ترتیب، به نظر می‌رسد گمانه‌زنی کارشناسان و رسانه‌ها و قضاوت وجدان جمعی جامعه و افکار عمومی در مورد دست داشتن چهره‌های پرنفوذ حکومتی در نقش فتوا دهنده اسیدپاشی‌ها و تلاش نظام برای لاپوشانی ماجرا، به دور از واقعیت نباشد. به‌ویژه آنکه از جمله شعارهای اصلی مردم اصفهان در تجمع اعتراضی به اسیدپاشی، این موارد بود:

«امام جمعه ما، ننگ ماست، ننگ ماست»

«امام جمعه، استعفا استعفا»...

همچنین در ویدئوی منتشرشده از سخنان دادستان اصفهان در این تجمع، زنی در واکنش به او فریاد زد: «مساله این است که این‌ها [اسیدپاشان] این قدرت را از چه کسی گرفتند؟ از شما [مسوولان و مقامات جمهوری اسلامی] گرفتند.»
[تصویر: zimg_003_2.jpg]
[تصویر: zimg_002_1.jpg]
این کار کار یه شخص معمولی نیست.مگر نه مثل گروه ناشی هپی های بدبخت ، دست و پا بسته تو گونی ، برای ارشاد ،میبردنشون Smile
شناسائی هپی‌ها کار سختی نبود!!!
یکی از خانومهاشون،عکاس هنری معروفی‌ه. ریحانه رو میگم.
بقیه هم دوستانش بودن دیگه؛ که با توجه به حضورش توی اینستا و بقیه شبکه‌های اجتماعی،شناسائیشون کار سختی نبوده !!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع