تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نجات شهر اصفهان از خشکسالی،اسیدپاشی سریالی و چند ماجرای دیگر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۸/آبان/۹۳ ۲۱:۰۶)SkyGirl نوشته است: [ -> ]این کار کار یه شخص معمولی نیست.مگر نه مثل گروه ناشی هپی های بدبخت ، دست و پا بسته تو گونی ، برای ارشاد ،میبردنشون Smile
چرا هپی ها را با اسیدپاشها مقایسه می کنید؟
مگر اسید پاشها از کار کثیفشان فیلم تهیه و روی یوتوب آپلود کردند؟!

تا جاییکه من خبرها را دنبال می کردم این اتفاقها در معابری رخ داده که دوربین مداربسته ای وجود نداشته. مثلا دوربینهای بانک و مراکز مهم
الان خیلی از افراد متهم را در دنیا از طریق دوربینهای معابر عمومی و ساختمانها شناسایی و حتی تعقیب و دستگیر میکنند

انقدر این جنایت زشت بوده که معلوم است کار افراد عادی نیست. هم فرد باید عدم تعادل روانی داشته باشد و هم کمی باهوش که کارش رو در جایی انجام دهد که شناسایی نشود
اگر نگوییم توطئه تروریستی بوده برای وحشت مردم. وگرنه پیدا کردن افراد آموزش دیده بسیار سخت است
(۹/آبان/۹۳ ۱۹:۱۰)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]چرا هپی ها را با اسیدپاشها مقایسه می کنید؟
مگر اسید پاشها از کار کثیفشان فیلم تهیه و روی یوتوب آپلود کردند؟!

تا جاییکه من خبرها را دنبال می کردم این اتفاقها در معابری رخ داده که دوربین مداربسته ای وجود نداشته. مثلا دوربینهای بانک و مراکز مهم
الان خیلی از افراد متهم را در دنیا از طریق دوربینهای معابر عمومی و ساختمانها شناسایی و حتی تعقیب و دستگیر میکنند

انقدر این جنایت زشت بوده که معلوم است کار افراد عادی نیست. هم فرد باید عدم تعادل روانی داشته باشد و هم کمی باهوش که کارش رو در جایی انجام دهد که شناسایی نشود
اگر نگوییم توطئه تروریستی بوده برای وحشت مردم. وگرنه پیدا کردن افراد آموزش دیده بسیار سخت است

خیلی جالبه سطح دسترسی شخص به اطلاعات معابر خوب بوده. چطور امار دراورده که دوربین نیست اون ورا؟
خیلی دلم میخواد بیشتر بحث کنم .اما میترسم تهش بشم دختر خاله ی سران فتنه Mat. حرف نزنم بهتره.
داخل پرانتز عرض کنم . تو همین تالار کلی بحث شد سر این که گرد و غبار یه مساله ی طبیعیه. منتها همش شد بحث اینکه این نشانه ی بی دینیه.خوب ادم با این بحث ها فکرش میره به 1000 جا .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع