تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نجات شهر اصفهان از خشکسالی،اسیدپاشی سریالی و چند ماجرای دیگر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۱/آبان/۹۳ ۱۷:۵۲)Hadith نوشته است: [ -> ]سلام.

تو دست و پا باشن یعنی چی؟
همه جا باشن؟؟؟

خب آدمند...کار دارند،خرید دارند،اونها هم زندگی دارند..
البته قبول دارم در هر ساعتی و باهر پوششی بنابه ملاحظات امنیتی و این اتفاقات ناراحت کننده نباید بیرون باشند،اما دیگه اینطور هم نیست که اینقدر بد در موردشون حرف بزنیم ...

متاسف شدم واقعا...

سلام
یعنی آدرس همه کافی شاپا و چایخونه ها رو از برن . یعنی قیمت همه جنس و نوع لوازم آرایشو حفظن . یعنی بیشتر وقتشون رو صرف خیابون گردی می کنن . یعنی وقتی اسید به صورت یه نفر پاشیده میشه هیچکس نمی دونه چیکار کنه حتی نمی تونه زنگ بزنه به اورِژانس که آقا تا شما میاین ما چیکار کنیم . یعنی چند درصد از مردم وقتشونو صرف یاد گرفتن کمک های اولیه کردن که اگه لقمه توی گلوی یه عضو خونواده گیر کرد بدونن چیکار کنن . خانمها باید تا می تونن علم و سوادشون رو زیاد کنن چون رکن اصلی خانواده هستن . چون قراره یه نسل رو تربیت کنن که جامعه رو اداره کنه . حرف من واضحه . هرجور می خواین قضاوت کنید . چند درصد وقت یه خانم باید صرف بشه برای بیرون از خونه . مشکل جامعه ما این نیست که خانمها جایگاهشون رو از دست دادن ؟ جایگاه به اون مهمی رو ؟ زن بودن . مادر بودن . همسر بودن . اینا مهمتره یا دوست دختر بودن ؟ یا دنبال دوست پسر یکی دیگه بودن ؟ بله عزیزم تو مملکت ما از این خبراس . مشکل مواد مخدر . مشروبات الکلی . روابط نامشروع . یعنی توی خیلی از خونه ها ماهواره حرف اولو می زنه ؟ چند درصد از مدیرای مدارس دخترانه از مصرف شیشه و آرایش دخترا و دوست پسرای شاگرداشون گله ندارن ؟ چند درصد از زندگیا داره بخاطر وارد شدن یه زن دیگه متلاشی میشه ؟ مشکل اینه .
من هیچوقت سعی نمی کنم توی این سایت نظر بدم چون یه جوری همیشه برخورد میشه . حتی قبلا دکمه تشکرو که استفاده میکردیم می گفتن چرا از همه تشکر میکنی ؟!!‌ خب آخه کسیم که یه سوال مطرح میکنه یا مخالفت میکنه عضو این سایته شده و حق داره نظر بده ولی انگار هنوز جو همونجوریه .
من بیشتر متاسفم
متاسفانه این قضیه خیلی ساده نیست که بگیم بله تقصیر چه کسی بوده اما از ضاهر امر آنچه که کاملا مشخصه سو استفاده عده از این اتفاقات حتی اگه بخوایم قبل کنیم عامل یا عاملین این ماجرا با دشمنان کشور رابطه ای ندارند اما بالاخره این اتفاقات ابزار تبلیغاتی خوبی برای عده ای شده و در ادامه باید منتظر اتفاقات بیشتری بایشم مثل شلوغ شدن و صف آرایی جریان های انحرافی مدعی آزادی و حقوق بشر که مثل حیوان درنده خویی با مخالفان خود برخورد می کنند
در نهایت امیدواریم این مسئله باعث ایجاد اختلال و مشکلی برای کشورمان نشود و از این بیشتر هم آسیبی به کسی وارد نشود
فقط یک بار هم که شده مشکلات رو به گردن بقیه نندازید...

مسئولین قبول کنند که واقعا همچین افرادی از داخل دست به همچین کارهایی زدن!

ایین همه خواهرکش و دختر کشی بخاطر مسائل ناموسی کار کیه؟؟کار انگلیس و غرب نیست!

بخاطر تفکرات غلط و افراطی یک عده خشک مغزه!
(۲/آبان/۹۳ ۱۳:۱۹)A L I نوشته است: [ -> ]فقط یک بار هم که شده مشکلات رو به گردن بقیه نندازید...

مسئولین قبول کنند که واقعا همچین افرادی از داخل دست به همچین کارهایی زدن!

ایین همه خواهرکش و دختر کشی بخاطر مسائل ناموسی کار کیه؟؟کار انگلیس و غرب نیست!

بخاطر تفکرات غلط و افراطی یک عده خشک مغزه!
خوب این تفکرات رو چه کسانی القا کردند؟
یا حدیث های امثال کعب الاحبار یهودی بوده که وارد دین کردند تا دین تحریف شه
یا امثال معاویه با حمایت این افراد دین رو به خشکی کشیدند
یا یک سری روحانی نمای انگلیسی مسلک القا کردند به این ها
هر چه باشه از خارج اسلام هست و ما حکم اسلامی این چنینی نداریم.
(۲/آبان/۹۳ ۱۳:۴۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب این تفکرات رو چه کسانی القا کردند؟
یا حدیث های امثال کعب الاحبار یهودی بوده که وارد دین کردند تا دین تحریف شه
یا امثال معاویه با حمایت این افراد دین رو به خشکی کشیدند
یا یک سری روحانی نمای انگلیسی مسلک القا کردند به این ها
هر چه باشه از خارج اسلام هست و ما حکم اسلامی این چنینی نداریم.

خب کاری نداره!!

این روحانیون که هر روز تو تلویزیون هستند بیان یک بار برای همیشه اعلام کنند اسید پاشی،آتیش زدن مو جوانهای مردم
تیغ زدن شلوار لی و غیره...حرام گناه

اینجوری دیگه تکلیف مشخص میشه حداقل میدونیم کار خودی ها و افراد مذهبی و افراطی نمیتونه باشه و فقط کار دشمنان

اما الان پلیس،دولت و روحانیون سکوت کردن....!

سر جریان امر به معروف یک جوان چاقو خورد ماجرا به مجلس هم کشیده شد!!

مردم از این دوگانگی ها بدشون میاد و بیزارن!

که کشور رو به دو دست تقسیم کردن

خودی ها و غیر خودی ها....
(۲/آبان/۹۳ ۱۳:۴۶)A L I نوشته است: [ -> ]خب کاری نداره!!

این روحانیون که هر روز تو تلویزیون هستند بیان یک بار برای همیشه اعلام کنند اسید پاشی،آتیش زدن مو جوانهای مردم
تیغ زدن شلوار لی و غیره...حرام گناه

اینجوری دیگه تکلیف مشخص میشه حداقل میدونیم کار خودی ها و افراد مذهبی و افراطی نمیتونه باشه و فقط کار دشمنان

اما الان پلیس،دولت و روحانیون سکوت کردن....!

سر جریان امر به معروف یک جوان چاقو خورد ماجرا به مجلس هم کشیده شد!!

مردم از این دوگانگی ها بدشون میاد و بیزارن!

که کشور رو به دو دست تقسیم کردن

خودی ها و غیر خودی ها....

هر احمقی می داند اسید پاشی گناه و حق الناس است و دیشب هم که قوه قضاییه گفت مصداق مفسد فی الارض و اعدام....
شما مشکلت جای دیگری است به نظر! همه روحانیت و تمام بچه مذهبی ها و همه و همه از این اقدام اعلام بیزاری نمودند و پلیس و سپاه و غیره دنبال این ارازلی بود که این کار را کردند. شما به نظرم توهم توطئه را مشاهده نمی کنی؟ من نمی دانم سایت وزارت خارجه اسرائیل و بی بی سی توله ی انگلیس و صدای آمریکا چرا بدون مشخص شدن موضوع تمام اسلام و روحانیت و بچه مذهبی ها را متهم کردند و شما خاموش هستی؟ چرا نمی بینی برخی روزنامه های حامی فتنه 88 دارند مدام حرف از کنار زدن امر به معروف و نهی از منکر به خاطر این قضیه می کنند؟ مگر نشنیدی از این دو نفری که اسید رویشان پاشیده شده حداقل یکی از آن ها خانواده ی حزب اللهی بودند. اصلا اگر هم نبود به چه حقی این فضای آلوده تهمت و غیبت و کذب را راه انداختند؟ حالا یک دختری که معلوم نیست چرا این اتفاق برایش افتاده شده است موضوع اول هیئت دولت و ......جمع کنید این بازی ها بچه گانه را... چرا وقتی ده ها نفر از همین بچه مذهبی ها و روحانیت در دفاع از برخی از همین بد حجاب ها از دست ارازل مجروح و کور و لنگ و بلکه شهید شدند صدایی از بی بی سی و روزنامه های آنطرفی و امثال این ها که کارشان تهمت و تفرقه است، شنیده نشد؟ حالا پلیس می گوید این حادثه ربطی به بد حجابی نداشته باز شما ول نمی کنی؟!!! دو گانگی را آن آقایی ایجاد کرد که مدام می گوید من 1 درصد رای ام از آنطرفی ها بیشتر بود پس هر کار دلم می خواهد می کنم! اگر اینطوری بود که احمدی نژاد مبرای از هر انتقادی است و حال آنکه طرفداران احمدی نژاد اولین کسانی بودند که جلویش ایستادند کاری که خيلی احزاب غیر اصولگرا هیچ گاه نتوانستند در برابر برخی سران احمق و خائنشان انجام دهند...به چه حقی حتی سران اصلی اجرایی کشور امر به معروف و نهی از منکر را به اسید پاشی ربط می دهد و بعد مردم را دو گروه نموده و رو در روی هم قرار می دهد؟ مردم سیستان و بلوچستان به خاطر اقدامات سازشی برخی از اطرافیان همین ها در برابر امثال عبدالحمید وهابی باج دادند و هر روز شیعه ای مظلوم شهید می شود و این جنجال برانگیزان خفه شده اند. خون سپاهیانی که در سایه ضعف دیپلماسی به اصطلاح دوستی با همسایه ریخته می شود از قربانیان اسید پاشی کمرنگ تر است؟ ...مردم از اینکه به خاطر سیصد هزار رای بیشتر همه را به جهنم بفرستی ناراحتند....مردم ار وعده های که هیچگاه محقق نشد ناراحتند...مردم از اینکه اطرافیان این ها هر هفته یک بازی جدید راه بیندازند یا بهانه بنزین بگیرند يا بورسيه یا دریاچه ارومیه یا اسید پاشی یا مذاکره یا ... و از اصل امور و مشکلات مردم طفره بروند ناراحتند...مردم از اینکه به جای کار کردند بهانه ی مشکلات دولت قبل را بگیری ناراحتند...مردم از این ناراحتند که می گفتند ما نباید برای چینی ها کار درست کنیم ولی صادرات ما از چین افزایش سر به فلکی داشته ناراحتند..از اینکه مرگ بر روسیه بگوییم و الان در آغوش روسیه و ترکیه دراز شویم و بعد این ها اقتصاد ما را به بازی بگیرند و ما هم دم از دوستی با همسایگان بزنیم ناراحتند....

همه دلسوزان از روحانیت و بچه های مذهبی و ....از روز اول محکوم نمودند(مثال- مثال- مثال-مثال-مثال) و این ها ثابت کردن که جانشان را هم برای حتی آن دختر بی حجاب می دهند همانطور که شهید خلیلی داد. آن وطن فروش هایی که دو سال در آتش فتنه این کشور را سوزاندند باید ثابت کنند که هم رای با بی بی سی و صدای آمریکا و اسرائیل نیستند و هم نوای با آن ها تهمت و دروغ و دو دستگی را در این کشور رواج نمی دهند...
من که قصدم سیاسی کردن مسئله نیست...و امثال شما هم همیشه بعد از سال 88 همه مسائل و دشمنان رو به سال 88 ربط میدید!
این راهی که میرید و سعی دارید به زور پلیس مردم با حجاب کنید فقط جواب برعکس میده! اگر قرار بود با زور چیزی عوض بشه تو این چند سال عوض شده بود...

حالا باز شما بیایید از اسرائیل و آمریکا بگید.....این سناریوها دیگه برای مردم قدیمی شده و هیچکس باور نمیکنه! صدا و سیما هم که اگه الان بگه روز،درصد زیادی از مردم باور نمیکنن میگن نه الان شبه!Wink
علی آقا!
الحق و الانصاف یعنی آخوندهای ما موافق اسیدپاشی هستن؟
یعنی اینها دارن کار درست انجام میدن و قضات ما به خاطر کار درستشون می اندازدشون زندان و بالای چوبه دار؟
تلویزیون ما کلاً یه هفته عقبه.
آشوبهای سال 88 رو یکی دو ماه بعد از بیخ پیدا کردن قضیه گزارش داد.
اون موقع چر کسی ناراحت نبود؟
چون همه بی بی سی داشتن و بی بی سی هم پخش زنده نشون میداد.
بعدشم...
آی کیوی آدم در حد هویج هم باشه، وقتی یه کار بدی میکنه، می اندازه گردن دشمنش.
بازم آی کیوی یه مسلمون در حد گلابی هم باشه، میفهمه وقتی داره یه کار بدی میکنه، نگه ما مسلمونا داریم میکنیم.
و برای بار سوم اگه آی کیوی آدم در حد اسفناج هم باشه میفهمه که نتیجه این کار همون چیزیه که اسرائیل میخواد.
موج جدید اسلام هراسیه.
چه اون تیراندازی مصنوعی تو کانادا.
چه این اسیدپاش های از خدا بیخبر.
آقای مطهری تو کتابش میگه زن ها نباید آرایش کنن چون باعث میشه زنان دیگه به چشم نیان و اون وقت حق الناس بشه.
یعنی یه مسلمون واقعی نمیفهمه اسید پاشیدن و یه عمر خونه نشین کردن یه زن حق الناسه؟
تنها در یک صورت نمیفهمه...
در اون صورت که احکام شرعی رو ندونه.
بعـــــــــــــــــــله دیگه...
شما بیش از حد به مذهبی ها بدبینین.

مردم هم اگه این سناریو ها رو باور نمیکنن، بلانسبت احمقن.
پلیس کانادا ریخته یه نفرو که تیراندازی کرده کشته و دستگیرش کرده؟
من میفهمم که باید زخمیش کنن تا دستگیرش کنن.
اونا نمیفهمن؟
نخیر...
نوشته شده که باید بگن که همیشه همه چیز تقصیر مسلموناست.
آخوند داریم تا آخوند
مسلمان داریم تا مسلمان
متاسفانه تبدیل کردن میدان به دو جبهه ارزش و ضد ارزش همه چی به از هم پاشونده و محاسبات رو تغلیط کرده.
جبهه ضد ارزش ما فقط آمریکا و اسرائیل و روسیه و ... هستن؟
هر کسی هم ضد ارزش ما بود از اوناست؟
یعنی یه افراطی که انقده تو مخش فرو کردن امر به معروف به هر شکلی، نهی از منکر به هر شکلی از آمریکا و اسرائیل اومده؟
وقتی می گین آمریکا و اسرائیل یعنی دارن از اونا تغزیه می شن
ولی دشمنِ دشمنِ من دوست من است
غلط کرده دشمنِ دشمنِ من.
واقعا تا به حال افراطی ندیدین که بورسیه آمریکا نباشه؟
تو اجتماعتون وجود نداره؟
یه مثال می زنم.
حجتی ها.
حجتی ها از آمریکا تغزیه می شن؟
یا همین شیرازی ها... از اسرائیل تغزیه می شن؟
پس چرا امام خمینی برائت گرفت؟
دشمنِ دشمنِ ما هستن ولی چون با آمریکا دشمن هستن دوست ما شدن.
هدف ها توی این 45 سال عوض شده.
معیار حق گرایی توحید نیست دیگه.
متاسفم بگم که حالا معیار حق گرایی شده ضد آمریکا بودن.
آمریکا شده مظهر ضد حق و خود ضد حق و هویتش از دست رفته. به شکلی که اگه کل مردم آمریکا شیعه ی حقیقی علی بشن اینطرف از اسلام فرار می کنن.
این طرز دید رو عوض کنید.
خلاصه کردن حکم در قضای اجتماعی کار کثیفی هست.
الآن با روسیه دوست شدیم به خاطر اینکه ضد آمریکا هست؟
یا با چین پیمان نظامی بسته شده به خاطر اینکه ضد آمریکا بوده؟
ایم مغلطه های مسخره درست نیستن.
درد مردم... درد مردم... درد مردم رو برین تو خیابون می بینید از چی می نالن.
به چه مردمی امید دارید که می گین درد مردم؟
این مردم اگه ترقه جلوشون بندازین سریع داد می زنن "مرگ بر دیکتاتور"
همه اش از 88 آب می خوره
یه سری فتنه گر یه غلطی کردن
51 درصد ملت تو آتیش اونا هنوز دارن می سوزن
مملکت رو دو جبهه ای کردن. هر کی تو جبهه ی فلان نباشه پس تو اون یکی هست پس فتنه گره
این بساط رو جمع کنید.
کسی حرف دولت رو وسط نکشید
دولت جای خودش باشه بهتره
اینجا حرف پوستین وارونه ای هست که توی خونه های مخفی داره به جوان ها خاص و خام پوشانده می شه و در انتها دو لیتر اسید می دن دستشون می گن برو در راه خدا...
یا حق( ولا غیرالحق)
بزرگواران،لطفا موضوع رو منحرف به مباحث سیاسی نفرمایید..

عدم انجام بحث سیاسی یکی از قوانین تالار است..
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع