یه لطف کنن دوستان به جای انتقاد از نیروی انتظامی که باید هر چه سریع تر به این مساله رسیدگی کنه ، حرفای تخریبی علیه زنان نزنن . زنان از ترسشون بیرون نمیرن و شما به این نتیجه رسیدی زنان بیخودی ول بودن تو خیابونا .
اینم مدیریت در ایران، که کار رو میرسونه به چنین برداشت هایی.
به ترور شخصیتی زن ادامه بدید .
شرمنده زنان حق ندارن برن بیرون،اسید پاش ها به زنان این مساله رو تفهمیم کردند.
شرمنده جنس زن ، در انظار رویت میشه.
دو هفته پیش با خانواده رفته بودیم این ساختمان کورش که ببینیم شهرداری چه کرده و 20:30 چرا میگفت پاساژ به این بزرگی جای پارک نداره.
من با خواهرشوهرم توی صف عابربانک موندیم و بقیه رفتند تو.
دو نفر جلوی ما بودن.
یکی یه دختر 17 -18 ساله بود که دم دستگاه بود و جلوی ما هم یه پسر 22-23 ساله.
اوضاع حجابی دختره خیلی بد بود و پسره هم سر و گوشش می جنبید.
دختره بدون هیچ مقدمه ای یهو برگشت و از پسره پرسید 15 هزار تومن رو باید چند تا صفر بذارم؟
4 تا دیگه؟
به ریاله؟
من و خواهر شوهرم هم مات و متحیر همدیگه رو نگاه میکردیم که آدم کارت بانک داشته باشه، اما ندونه واحد پول ایران به ریاله؟!
خلاصه...
پسره هم نیشش تا بناگوش باز شد و هی داشت توضیح میداد و جلوی چشمان ما وصلتی

انجام شد.
من مطمئنم اون دوستمون که گفتن چقدر خانم ها زیادی تو دست و پا بودن، همچین خانم هایی رو میگفتن که از این قماش بودن.
پ.ن:
دقت کردین من دیگه پست هام رو کوتاه مینویسم؟
آدم نمیتونه 4 کلوم بنویسه.
منتقدا آدم رو زیر نظر دارن.
والا...

لطفا به هیچ خبرگزاری اعتماد نکنید
ماشاالله هزار ماشاالله خبر ها با هم 180 درجه می زنن.
آگاهی و انتظامی اصفهان هم مثل ماست فقط نگاه می کنه.
یکی بره یه کنفرانس مطبوعاتی یا حداقل مصاجبه خبری با رسانه ها که حداقل توی پایه های خبر مثل خوک تو گل غلط نخوریم
یه جا می گه قربانی چادری بوده
یه جا می گه قربانی چادری نبود
یه جا می گه 14 قربانی
یه جا می گه 10 قربانی
یه جا می گه بسیجی هستن
یه جا می گه منافق هستن
خو تکلیف ما رو روشن کنید.
در ضمن اگه خفاش شب یه کاری کرده دلیل نمی شه بعداً هرکسی هر کاری کرد دقیقا مثل خفاش شب باشه
نمی دونم
شاید کار کاظم باغی باشه(مگه نه! خنده ام گرفت)
(۱/آبان/۹۳ ۱۸:۱۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]یکی یه دختر 17 -18 ساله بود که دم دستگاه بود و جلوی ما هم یه پسر 22-23 ساله.
اوضاع حجابی دختره خیلی بد بود و پسره هم سر و گوشش می جنبید.
دختره بدون هیچ مقدمه ای یهو برگشت و از پسره پرسید 15 هزار تومن رو باید چند تا صفر بذارم؟
4 تا دیگه؟
به ریاله؟
من و خواهر شوهرم هم مات و متحیر همدیگه رو نگاه میکردیم که آدم کارت بانک داشته باشه، اما ندونه واحد پول ایران به ریاله؟!
خلاصه...
پسره هم نیشش تا بناگوش باز شد و هی داشت توضیح میداد و جلوی چشمان ما وصلتی
انجام شد.
من مطمئنم اون دوستمون که گفتن چقدر خانم ها زیادی تو دست و پا بودن، همچین خانم هایی رو میگفتن که از این قماش بودن.
پ.ن:
دقت کردین من دیگه پست هام رو کوتاه مینویسم؟
آدم نمیتونه 4 کلوم بنویسه.
منتقدا آدم رو زیر نظر دارن.
والا...
پوشش اون دختر،طور دیگهای باید اصلاح باشه،موندن تو خونه راه اصلاحش نیست..بالاخره چی؟ مهمونی و دانشگاه و سرکار نمیخواد بره؟
کاری به حواشی بعدش که پیش اومده و شاهدش بودید،ندارم،چون اونم باز به تربیت برمیگرده؛
اینکه بگیم هر خانومی کار ضروری نداره،از خونه نیاد بیرون،اشتباهه؛چون ضرورت از نظر هرکسی با فرد دیگه فرق میکنه.
شاید ضرورت من محل کار و دانشگاه و خونهی فامیل باشه،ضرورت یه نفر دیگه خرید و بیرون رفتن با دوستانش باشه.
برای این موردی که متاسفانه الان پیش اومده ، شرایط امنیتی ایجاب میکنه که حتی برای کارهای ضروری هم بیرون نرن موقتاً؛
ولی به غیر از اون،طرز تفکر باید درست بشه،پاک کردن صورت مسئله فقط اوضاع رو بدتر میکنه.
من موافق حرفات هستم حدیث جان.
اصلا این کارها رو درست نمیدونم.
منظور دوستمون رو توضیح دادم که گفتن زنها تو دست و پا هستن.
حدس زدم که منظورشون اونجور زنها بوده که حالا از تو دست و پا جمع شدن.
قبلا هم گفتم که...
یعنی شیعیان پاریس و دوسلدورف میریزن تو کاباره های شهر و رو زنهای خراب اسید میپاشن که تو شهرشون اینقدر بارون میاد و آب و هوا معتدل و مرطوبه؟
اینا فقط واسه اونایی خوبه که با این اخبار بخوان فحش به دین بدن و لاغیر.
یعنی این کارها همراستا با اهداف اسرائیل و داعشه.
اسلام هراسی مطلق.
من مدتی پیش این پست رو خوندم و نظر هم گذاشتم، الان همه ارسالها رو نخوندم اما چیزی که بر میاد این هست که بحث بر سر برخورد با بد حجابی و .. هست و برام جالبه توی پست اول و در متن خبر اومده که حجاب اون خانم ها خوب بوده و برداشتی که میشه کرد اینه که اصلا این موضوع یا به حجاب اون خانم ها مربوط نمیشده و یا اینکه (حداقل برداشت من اینه ) یک نفر (یا یک گروه) قصدش از یک طرف برخورد با خانم های محجبه است و از طرفی هم ضربه به اون اعتقاد مقابله با بدحجابی و بی حجابی هست که نتیجه اش هم میشه شهید کردن کسانی که میخوان امر به معروف و نهی از منکر کنند...
اینا مهم نیست!!!
الان قانون تصویب کردن دیگه پله و پاگرد و جاهای اینجوری عمومی حساب میشه و هرکی خواست میتونه بگیره شمارو ارشاد کنه...اگرم درگیر شدید حق نداری دس بزنی بهش!!چون شما محکوم میشی!
جالبه ماشین هم دیگه حریم خصوصی نیست...الان من اگر با خوهرم برم بیرون هرکی از راه برسه میتونه به من بگه این خانوم کیه؟؟منم نمیتونم به کسی بگم به تو چه!
تو این مملکت کلا حریم خصوصی یعنی کشک

بجای اینکه حرکت #منافقین و عاملین #انگلیس_خبیث تقبیح بشه یه سری دارن فرار می کنن از این #تهمت_اسید_پاشی که #ضدانقلاب فردا بگه ببینید دارن بحث #سران_فتنه رو مطرح می کنند که بحث #اسید_پاشی کمرنگ بشه
در حالی که اسیدپاشی هم کار خودشونه
بعد یه سری هم دانسته یا نادانسته به اون طرف کمک می کنند
(۲/آبان/۹۳ ۱:۳۹)A L I نوشته است: [ -> ]اینا مهم نیست!!!
الان قانون تصویب کردن دیگه پله و پاگرد و جاهای اینجوری عمومی حساب میشه و هرکی خواست میتونه بگیره شمارو ارشاد کنه...اگرم درگیر شدید حق نداری دس بزنی بهش!!چون شما محکوم میشی!
جالبه ماشین هم دیگه حریم خصوصی نیست...الان من اگر با خوهرم برم بیرون هرکی از راه برسه میتونه به من بگه این خانوم کیه؟؟منم نمیتونم به کسی بگم به تو چه!
تو این مملکت کلا حریم خصوصی یعنی کشک
جدی ؟ من در جریان این اخبار نیستم. یعنی چی ؟ همین مونده آدمای کمتر از خودت بیان و ارشادت کنن .
حالا تو این مملکت فحاشی رو نمیشه اثبات کرد. یکی خواست ارشاد کنه. میگم به تو ربطی نداره.

یه سری کلمات نثارش میکنم و بعد هم تو افق محو میشم.
دیگه آزادی عملشون چی هست ؟ مثلا میتونن بهت دست بزنن و برخورد کنن ؟ یا اینکه توهین به آمران نمیدونم چی چی نهی یا ناهیی از منکر مجازات داره ؟
چه مملکتیه داریم. به زور میبرن آدمو بهشت. نمیخوایم ،زوره

آقا اینا رو ول کنید مردم رو بچسبید ....ما دیشب خونه یکی از اقوام بودیم یه مهمونی بود تقریبا نصفه فامیل بودن بعد من همش گوشم تو مردونه بود ببینم میرن تو چه بحث هایی انقدر من تیزم

بعد از کلی بحث های مختلف روز رسیدن به این مطلب و اینجودی شروع کردن شنیدین که حزب اللهی و بسیجی های تصفحان واسه بی حجابی و این حرفا10-20تا دختر و اسید پاشی کردن یعنی من همینجوری مونوم!!!مردم جدی جدی باورشون شده کاره مذهبی هاس ...واقعا وحشتناکه
چه جوری این مطلب جمع شه ...مردم اعتمادشون رو از دست دادن ....