۳/آبان/۹۳, ۲۱:۲۱
۳/آبان/۹۳, ۲۱:۴۵
خوبه آقا علی پیش بینی کرد که اسید پاش چه جور آدمی هست.
جالب شد برامون
طرف اهل فتنه هم بوده
اتفاقا با اسرائیل هم در تماس بوده(این رو نگن چی بگن)
واقعا هیشکسی شک نمی کنه؟
همه چی آرومه
من هم باور کردم
درود بر مدافعان اسلام
جالب شد برامون
طرف اهل فتنه هم بوده
اتفاقا با اسرائیل هم در تماس بوده(این رو نگن چی بگن)
واقعا هیشکسی شک نمی کنه؟

همه چی آرومه
من هم باور کردم
درود بر مدافعان اسلام
۳/آبان/۹۳, ۲۱:۵۲
تا ابلهان باور کنند که چه کسانی دشمنان این ملتند و همه کار میکنن تا قوی ترین نیروی این نظام رو از پا دربیارن، همون آدمایی که کل دنیا رو دارن میچرخونن.
۳/آبان/۹۳, ۲۲:۳۹
(۳/آبان/۹۳ ۲۱:۱۷)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]ای خدا، ای خدا، ای خـــــــــــدا!جالبهیک سری افراد ضد حکومت و مصالح نظام عمل می کنند ، امنیت اجتماعی رو زیر سوال می برند ، بعد به جای این که این رو از دشمنان نظام بدونیم، از نظام می دونیم!الآن چه فوایدی برای نظام داره این اتفاقات؟خوبه پر واضجه که دارند دشمنان نظام از این آشوب ها بهره می برند ، مشخصه راضی هستند به این اتفاقات ، ازش بهره برداری می کنند به نفع خودشونکسی که به جرم راضی باشه در گناه جرم شریکه.مطمئنا وقتی جرمی اتفاق می افته اولین متهم کسی هست که ازش بهره می بره،این رو تمام مردم دنیا قبول دارند ، شما می خوای قبول کن می خوای قبول نکناین وسط کدوم یکی سود می برند از این حرکت ها؟لطفا بدون تعصب جواب بدید.
همه(از جمله ما) خوب بلدیم حرف بزنیم، امّا گناه بیکفایتیها میافته گردن این و اون! فتنه 88، اسرائیل، آمریکا، انگلیس! یعنی چی؟ این جای عذرخواهی پلیسه؟ "یک نفر پیدا کردیم که احتمالاً یه ربطی به این موضوع داشته و قراره با یکی ازدواج کنه که وکالت چند نفر مرتبط با فتنه که تو اصفهان بودن..." اووووووووووو! باشه! باشه! باشه! اه.
- دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی؟
- نظام جمهوری اسلامی؟
- منافقین داخلی و خارجی؟
- بسیج؟
- انجمن حجتیه که ظهور رو در گناه و ... می بینند و تجت حمایت انگلستان و اسرائیل هستند؟
- مراجع تقلید معتدل؟
۳/آبان/۹۳, ۲۲:۵۰
نقل قول:آب که گل آلود باشد، سودجویان هم بالاخره از راه می رسند. در پی این حوادث برخی رسانه های داخلی و تقریباً همه رسانه های خارج از کشور تلاش کردند تا ماجرای اسیدپاشی ها را چالشی مذهبی جلوه دهند و آن را به عنوان حرکتی از سوی گروهی متعصب مذهبی در اصفهان معرفی کردند حال آن که چنین چیزی نیست و تنها یک فضا سازی علیه ارزش های اسلامی و اخلاقی به شمار می رود.
1-ممکنه که این رفتار دشمن شاد کن باشه و از این فضای ایجاد شده بخوان نهایت استفاده رو ببرن متاسفانه شانس دم خونه اشون زیاد میزنه با این رفتارها
2-و ممکن سازماندهی شده باشه و با نقشه قبلی باشهو دسیسه در کار باشه که این مورد دوم محتمل تره اما این بستگی داره تا ببینید سازماندهی کار کیست و سازمان چیست ؟
دقت کردید هر سال قبل از رسیدن محرم یه جریانی درست میشه !!! شبه ایجاد میکنن نسبت به عاشورا و کربلا و امام مظلوم !! اسید می پاشن !!! یهو به طور خود جوش شروع می کنن به تدوین و پخش کلیپ فلان روحانی که به رهبر توهین میکنه بر سر نحو عزاداری !!!
یهو مقاله میدن ایران دومین کشور غمگین دنیاس !!! یهو دعوا راه میندازن سر سخنان بزرگان و رفتار های مداحان و فتوا صادر می کنن درقبال بدحجابی در دسته های عزاداری و خیلی موارد دیگه
با کمی تفکر می فهمیم که سازمان هر چه هست ضد دین است ضد حسین (علیه السلام) است ضد خداوند است دشمن اصلی اش اینها هستن نه رهبر و دولت و ایران و جمهوری اسلامی حالا بر سر راهش اگه بتونه به نقاط قوت و برجسته جمهوری اسلامی ایران لطمه بزنه خب معلومه که از فرصت نهایت استفاده رو میبره و چون ایران به عنوان یک کشور برجسته اسلامی با مذهب تشیع شناخته میشه اسلام رو از توی ایران خراب کردند لذت و قدرت دیگری دارد اما ایران هدف اصلی نیست بلکه هدفی دومی هست
انقدر جدل و جبهه گیری بر خودی و غیر خودی بودن درست نیست به نظر حقیر . ضد حق (رب العالمین، اسلام ، شریعت و...) هم در ایران هست هم در اسرائیل ، هم در پست و مقام هست هم خونه نشین و بیکار
۳/آبان/۹۳, ۲۳:۰۵
آقای "دلخسته"، من نگفتم کار افراد وابسته به حکومته و ازش سود میبرن. ولی به نظر شما چرا چنین حرفهایی زده میشه؟ چرا اصلاً از اوّل چنین شایعهای به وجود اومد؟ تبلیغات رسانههای ضدحکومتی؟ خب باشه! ولی چرا کسی باور میکنه؟ چرا مردم ما تا حدّ زیادی تبلیغات رسانههای ضدّ حکومت رو باور میکنن؟ خیلی ساده، چون به حکومت اعتماد ندارن. چرا به حکومت اعتماد ندارن؟ چون باهاشون روراست نیست. خیلی ساده. تو کشور ما خلاف و فساد کم نیست. چه قوّهی مقنّنه، چه قوّهی قضایی و چه قوّهی اجرایی! جزییتر هم نمیگم که بحث سیاسی شه. و حکومت در این مورد روراست نیست. درمورد اشتباهاتش روراست نیست. درمورد بیکفایتیهاش روراست نیست. تمام! الان هم روراست نیست! میاد میگه وسایل جاسوسی پیدا کردیم. میاد ربطش میده به ماجراهای 88. من باور نمیکنم، هیشکی باور نمیکنه. شما هم باور نکنید! نه که بگم برعکسه و کار خودشونه، نه. فقط از دروغهاشون خستهم. و عصبانی.
۳/آبان/۹۳, ۲۳:۱۲
سلام
چرا باور کردنی نیست؟یعنی نمی تونه مربوط به اون باشه؟ خیلی واضحه ، یک سری آدم هستند با این کشور مشکل دارند ، یک روز می آن یک خرابکاری می کنند ، یک روز دیگه هم می آن یک خرابکاری دیگه
به جای شبهه انداختن بهتر نیست جلوی شبهات کاملا مخالف واقع دشمنان ایران رو بگیریم؟
چرا باور کردنی نیست؟یعنی نمی تونه مربوط به اون باشه؟ خیلی واضحه ، یک سری آدم هستند با این کشور مشکل دارند ، یک روز می آن یک خرابکاری می کنند ، یک روز دیگه هم می آن یک خرابکاری دیگه
به جای شبهه انداختن بهتر نیست جلوی شبهات کاملا مخالف واقع دشمنان ایران رو بگیریم؟
۳/آبان/۹۳, ۲۳:۱۶
نقل قول:سلاماستدلال هایی می کنید که ما بهش می گیم سیا بازی
ناراحت نشید. فقط شما نیستید. خیلی ها از این نوع استدلال ها می کنن.
اینکه چرا این استدلال سیاه بازی محسوب می شه اینه که می شه بر علیه خودمون هم استفاده بشه.
هر استدلالی که دارید استفاده می کنید می شه با همشون تقصیر انداخت گردن حکومتی ها
اینه که ما بی اعتماد می شیم
ما دنبال سندی هستیم که ثابت کنه کار دشمنه.
۳/آبان/۹۳, ۲۳:۱۹
شما پست قبلی من رو خوندی؟
لطفا جواب بدید به سوال های من.
لطفا جواب بدید به سوال های من.
۳/آبان/۹۳, ۲۳:۲۲
شما فقط قیافهی این آدم رو نگاه کن. اون لباسی که پوشیده. معلومه یه موجود کاملاً بیخودی تشریف داره. شما باور میکنی یه خانم وکیل تحصیلکرده و برجسته(لابد بوده که وکالت چندنفر با پروندهی حسّاس رو دستش گرفته) با چنین آدم بی سر و پایی ازدواج کنه؟ واقعاً؟
گفتن این هم که کار اسرائیلیهاست فقط حرفه. یعنی اگه مدرکی باشه ما باور میکنیم. ولی راستش ما گوشمون از این حرفا پره. کلاً همه فریبخوردهی اسرائیلن. هپیها تو خونهشون میرقصیدن، فریبشون داده بودن! اون آقایون شیرازی واسه هم جوک میفرستادند، اغوا شده بودن! اگه الان من باور نمیکنم تقصیر کیه؟ تقصیر همونایی که ارزش "حرف" رو نمیدونن! حرف ارزش داره، خیلی هم ارزش داره! نباید لوثش کرد. نباید همینجوری گفتش. هی هرچی شد گفتن "فریب و اغوا و اسرائیل و فتنه" که دیگه کسی باور نمیکنه. تقصیر هیچکس هم نیست جز خودشون. الان هم من جبههی خاصّی نگرفتم. فقط باز ناراحت شدم که به جای همدلی با مردم، تقصیرها رو به گردن این و اون انداختن.
+چند وقت پیش یه مسئول کرهی جنوبی خودکشی کرد. چون تو یه جایی که ایشون مسئولش بوده، کنسرتی برگزار شد و چندنفر به خاطر یه مسائلی فوت کردن. تقصیر خودشون هم بود که رفته بودن و جای نامناسبی وایساده بودن البته. همین. بدون شرح.
گفتن این هم که کار اسرائیلیهاست فقط حرفه. یعنی اگه مدرکی باشه ما باور میکنیم. ولی راستش ما گوشمون از این حرفا پره. کلاً همه فریبخوردهی اسرائیلن. هپیها تو خونهشون میرقصیدن، فریبشون داده بودن! اون آقایون شیرازی واسه هم جوک میفرستادند، اغوا شده بودن! اگه الان من باور نمیکنم تقصیر کیه؟ تقصیر همونایی که ارزش "حرف" رو نمیدونن! حرف ارزش داره، خیلی هم ارزش داره! نباید لوثش کرد. نباید همینجوری گفتش. هی هرچی شد گفتن "فریب و اغوا و اسرائیل و فتنه" که دیگه کسی باور نمیکنه. تقصیر هیچکس هم نیست جز خودشون. الان هم من جبههی خاصّی نگرفتم. فقط باز ناراحت شدم که به جای همدلی با مردم، تقصیرها رو به گردن این و اون انداختن.
+چند وقت پیش یه مسئول کرهی جنوبی خودکشی کرد. چون تو یه جایی که ایشون مسئولش بوده، کنسرتی برگزار شد و چندنفر به خاطر یه مسائلی فوت کردن. تقصیر خودشون هم بود که رفته بودن و جای نامناسبی وایساده بودن البته. همین. بدون شرح.