تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقدی بر سیستم دانشگاهی (باشگاه تایپست ها)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
خب با خوندن تمام متن های دوستان متوجه شدم حتی حتی یه مقاله نصفه نیمه هم در مورد جایگزینی برای دانشگاه ننوشتن!!!
راستش اولش از این جسارت و قاطعیت یکه خوردم و گفتم حتما این اطمینان یک پشتوانه ای داره
یه مقاله ای! یه ملاقه ای!!!!
ولی انگار هیچی به هیچی
این مدل جایگزین سازی شما منو یاد برخی مسئولین میندازه!
میزنن منهدم میکنن فقط میگن براتون یکی بهترشو میسازیم!!! ولی کووو ساختن؟؟؟! همش اون کلنگو گرفتن کنتراتی! دارن تخریب میکنن!
به قول فامیل دور:
خاطره بد دارم!
از این تخریب های بدون ساخت خاطره بد داریم!
یه سوال کوچیک دارم
اون فردی که برای روابط *** وارد دانشگاه شده
مسلما 90 درصد این افراد مدرک گرا هم هستن(چرا که هدفشون از دانشگاه اینه که بیان یه حالی بکنن و یه مدرکی هم بگیرن واسه آخرت دنیوی)
اگه دانشگاه ها جدا بشن
اونوقت این افراد دست از این کارشون بر می دارن؟
ریشه ای این معضل در مختلط بودن دانشگاهاست؟
یا از جای دیگه ای آب می خوره؟
پاک کردن صورت مسئله بهتره یا زدن ریشه ی معضل؟
خوبه که جدا بشن ولی حقیقتا نمیشه بنا به دلایلی
الان هر کسی که درس نخونه رو میبرن دانشگاه. به شخصه خودم دیدم طرف با معدل 6 دانشگاه پیام نور قبول شد در صورتی که پیام نور معدل 12 میخواد.
چرا؟ چون بودجه کم دارن اقا پول میخوان پول همینوجریشم دانشگاه ها شب و روز پر هستن حالا فک کن تفکیک کنن. به حرف نیست که بابا
ولی خب اگه دخترا تنها باشن راه هایی برای استادا باز میشه که دیگه .... بیخیال.
البته خودم دوست دارم تفکیک میشه . ولی بهتره بیخیال شین و خودتونو درگیر نکنین و بدون فکر چیزی نگین. اصلا همچین چیزی نمیتونه اتفاق بیافته مگر اینکه ...
دوستان اختلاط بین دو جنس متفاوت در دانشگاه یکی از مشکلاتش هست نه همه مشکل. لطفاً به این موضوع دقت داشته باشید.

اختلاط هم یکی از نشانه های عدم تطابق این سیستم با فرهنگ و ساختار جامعه ماست. همین نا همخوان بودن باعث میشه این سیستم به یه سیستم کاملاً معیوب و علیل تبدیل بشه.
لطفاً بحث رو روی نظام ارزیابی اساتید و دانشجویان متمرکز کنید. اینجا محل بحث تفکیک یا اختلاط نیست. اولویت اول هم نظام ارزشیابی اساتیده.
ببینید. تا دانشگاه واقعا نخواد که به معنای واقعی اساتید ارزشبابی بشن هیچ کاری نمی شه کرد همین روش فرمالیته ادامه پیدا می کنه گفتم که یسری از اساتید به نام دانشگاه شدن دیگه نمی شه کاریشون کرد
برای دانشجوها هم اولا این همه سهمیه هیءت علمی واسه چیه +کلی دانشجوی مهمان+دانشجویان بین الملل...دیگه ارزشیابی معنی نداره!!!
یه چیزی که هیچوقت تو استخدام اساتید رعایت نمیشه فن بیان ه!
استاد میاد و با اینکه از لحاظ علمی جایگاه بالایی داره نمیتونه علمش رو انتقال بده. همین باعث میشه دانشجو ها از کلاسش زده بشن.
موضوع اینه که این ارزشیابی میاد و بعد استخدام استاد صورت میگیره که عملا بی فایده ست مخصوصا زمانی که خود آموزش هماهنگ با استاد باشه نه دانشجوها.

الان قراره راجع به اصلاح سیستم آموزشی بحث کنیم؟؟
تا چه حد؟
خب بحث تفکیک رو اگه بذاریم کنار، درباره خود دانشگاه ها
من درباره خودم می گم ک اگه بر میگشتم ب گذشته، کلا اون چهارسال دبیرستان و سه سال راهنمایی، کلا زندگیم رو می کردم و میرفتم دنبال علایقم
بعد ب جای کنکور دادن ک واقعا سیستم قیف واروونه روش پیاده شده، میرفتم مجتمع فنی

آخه کسی ک رشته ش نرم افزاره، ی سری واحدهای الکی و صرفا تئوری رو واسه چی باید پاس کنه ؟؟
چرا من باید برم کارگاه و چکش بسازم و هر جلسه دستام تاول بزنه و محیط زبر و ضمخت کارگاه رو تجربه کنم ؟
چرا باید ی سری درسهای صرفا تئوری رو بگذرونم ؟
اونم نه تئوریات به روز ... تئوریاتی ک واسه 30 سال پیشه!!!
چرا باید پایگاه داده رو تئوری بگذرونم وقتی ک همه مون میدونیم این تئوری ها، وقتی توی عملی ب کار برده نشه، ب هیچ دردی نمیخوره!
چرا امتحان برنامه نویسی رو من باید روی کاغذ بنویسم ؟؟!
حالا بگذریم از اینکه داره روزهای عمر ما سپری میشه و من هنوز کاربرد انتگرال رو بجز جزوه امتحان تئوری اساتید ندیدم! Big Grin
بگذریم از اینکه استاد فیزیک و طراحی الگوریتم و ... ما، دکتری داشتن، اما نمیتونستن درس رو انتقال بدن!
بگذریم از اینکه سیستم آموزش ما حافظه محوره و افرادی مثل من ک حافظه قوی ای ندارن، نمره های خوب نمیگیرن بعد اونی ک حفظیاتش خوبه و کدها رو حفظ می کنه و همونها رو طوطی وار روی برگه میاره، نمره و رتبه میاره و سهمیه استعداددرخشان میگیره واسه ارشدش!

چرا دانشگاه های فنی مهندسی، سیستم مجتمع فنی رو پیاده نمی کنن ؟ Dodgy

اختلاط دانشگاه ها رو هم ی جمله بگم فقط، رد بشیم Smile

با تفکیک دانشگاه ها ب شدت موافقم، اما نه دلیل اینکه دختر باید زیر 5 کلمه حرف بزنه با نامحرم!
بخاطر اینکه دانشگاه محل تحصیله، همین ...
مطالب رو خودندم.
اصل مطلب اینه که تو ایران فقط 3 یا 4 تا دانشگاه هست. شریف و علم و صنعت و امیرکبیر و یکی هم دانشگاه صنعتی اصفهان. بقیه نکته انحرافی اند. البته علوم پزشکی هارو نمیگم بحث اونا جداست ولی اونایی که تو این دانشگاه ها میخونن یا نمیدونن که دارن وقتشون رو هدر میدن یا رفتن دانشگاه برای پیدا کردن نیمه گمشده ! یا هم برای اینکه مدرکشون رو بگیرن که یک پیشوند بیاد بقل اسمشون. کسی که تو شریف هست واقعا برای درس خوندن رفته. اصلا ربطی به جدا بودن یا نبودن نداره که . سیستم شریف یک جوری هست که کسی که برای درس خوندن نیومده باشه خود به خود حذف میشه.
اتفاقا سیستم دانشگاه شریف هم اصلا خوب نیست
چون خروجیش میشه یک سری آدمهای تک بعدی ک توی درس تخصصی خودشون خوب میتونن تز بدن، اما خارج از این حیطه نه!

پ.ن : اکثریت رو گفتم، نه همه Smile
والا اینطور که ما شنیدیم بچه های شریف هم دنبال نیمه گمشدشون تا حدودی می گردن
من خودم دانشگاه تهران رفتم تا سال آخر فک می کردم ورودی های ما همه دنبال درس و علمن اصن سرو گوششون نمی جنبه اما ترم8کم کم نامزدیا اعلام شد..کلا این قضیه به دانشگاه ربطی نداره تنها کسایی که تو تین دام گرفتار نمی شن بچه های امام صادق هستن...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع