وای بچه ها افسردگی گرفتم، من فکر میکردم فقط دانشگاه ما اینطوریه.
من فیزیک خوندم و فقط فکر کنید 80 درصد استادامون تعادل روحی روانی نداشتند.
مثلا یکی شون عقب عقب سر کلاس رفت،داشت درس میداد،خورد به صندلی،بعد از صندلی عذر خواهی کرد...
استاد فیزیک یک مون،(حالا مام ترم یکی، با کلی امید ارزو رفتیم دانشگاه)، یه میله میکشید پای تخته،بعد میگفت حالا چی میشه، با لهجه لاتی بخونید.
خب کسی چه میدونست چی میشه،عین ادم صورت سوال رو بگو بچه ها جواب بدن.و اصولا کسی جواب غلط میداد چون تحقیرش میکرد ،کسی جرئت نمیکرد جواب بده.
خلاصه یه چند دقیقه سکوت مطلق بود.
منم گفتم،استاد میفته.(بالاخره سکوتش بدتر بود)
گفت:این جوابیه که من از یه دانشجوی فیزیک دارم؟ اینو هر ادم بی سوادی میدونه که میفته.مهم اینه چه جوری میفته....
بعد خودش شروع کرد به نوشتن،دقیقا همینو میخواست،ثابت کنه همه ما ببخشید نفهم هستیم ،بعد حالا نمیدونم احساس خوبی بهش دست و میداد و درس رو ادامه میداد.
روایت دوم:
یه استاد داشتیم خیر سرش مدیر دانشکده بود،تگزاس درس خونده بود و زبان تخصصی درس میداد.
دوستم اون واحد رو داشت و منو برد سر کلاس که بخندیم و تفریح کنیم.
من فقط در حیرت بودم که این در تگزاس چه جوری از گشنگی نمرده و تونسته به انگلیسی بگه اقا من نون میخوام؟
یعنی هیچی بلد نبود در حد المنتری زبان عمومی،حالا اومده به بچه های مرد زبان تخصصی یاد میده...
اعتماد به نفسشون منو کشته
با همین اقا مکانیک تحلیلی داشتم،صفحات کتابمون رو کپی میکرد،ما فکر کنیم جزوه داره،تو دستش میگرفت پای تخته مینوشت.
روایت سوم:
یه استاد داشتیم نسبیت درس میداد، ببخشید اما فکر کنم دیوانه بود،البته برای این درس طبیعه،برعکس استاد رضوانه اینا،همه باید جزوه مینوشتن و هر کس نمینوشت میگفت برو بیرون

خیلی هم بدش میومد کسی حرف بزنه،چون فکر میکرد دارن مسخره اش میکنن.فکر کنید یبار رفته بود خارج(یادم نیست کجا) بعد پاسپورتش گم شده بود،ماهمه خوشحال شدیم

که استاد دیگه به بقیه ترم نمیرسه...
یبار دوستم سر کلاس پاک کنش افتاد زمین،به اون یکی گفت بده،همین... نیم ساعت کلاس رو تعطیل کرد گفت یا باید بگی چی شده یا برو بیرون.....
من خیلی فیزیک دوست داشتم یادمه ترم یک که بودم با دوستم میگشتیم سمینار پیدا میکردم تو دانشگاه های مختلف و شرکت میکردیم.اما این سیستم به من چیزی نشون داد که واقعا حالمو بهم زد.به قول دوستان باند بازی هاشون جدا که چقدر دانشجوها رو اذیت میکنن.خدا نیاره روزی رو که استاد راهنما با مشاور ،با هم مشکل داشته باشن...
توی سوره همزه،خدا ادمایی که دیگران رو تحقیر میکنند و خورد میکنند،اتش خورد کننده بهشون وارد میکنه.80 درصد اساتید ما واقعا دانشجو رو خورد میکردند.حالا بدبخت یا سوال پرسیده یا بلد نبوده ،یعنی بی ادبی هم نکرده ....
واقعا علمی که به ادم تفاخر و غرور و کبر و حسد بده،به درد جرز دیوار میخوره...