(۱۶/آذر/۹۳ ۱۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بعد دانشگاه تعطیل بشه چیکار کنن؟همه تشریف ببرن حوزه؟
چرا یه حرفایی می زنید که دو متر اونورترش رو ندیدین
ممنون از لطفتون خواهر گلم.
البته واحد اندازه گیریش متر نیست بهتر بود از واحد زمان استفاده می کردید.
به زودی اگر سرم خلوت بشه (این دوتا مقاله ای رو که دارم تموم کنم) حتماً یه مقاله راجع به سیستم آموزشی می نویسم. در مورد مدرسه فرمودید. نظر من در مورد دانشگاه مشخصه مدرسه که جای خود دارد. بی تعارف مدرسه ها یه سری موجود بی دست و پا تحویل دانشگاه میده هر سال هم وضع بدتر میشه.
آموزش اجباری بیش از چهار سال غیر ضروریه. نیازی به دوره متوسطه و دبیرستان نیست. دلیلی نداره همه فیزیک ریاضی بلد باشن. همین که بچه ها (اکثریت نه اونهایی که ویژگی درس خوندن دارن) کمی خوندن و نوشتن و قرآن و حساب و کتاب یاد گرفتن دیگه باید درس رو ول کنن برن سر کار. اینطوری موفق تر خواهند بود.
در مورد دانشگاه حتماً باید از بین بره. سیستم ثابت بدون تغییر با روحیات انسان هم سازگار نیست. نمومه کوچیکش که هر ترم باهاش مواجهیم اینه. انسان ها ظرفیت های متفاوتی دارند تو این سیستم ثابت بهشون میگیم تا آخر این ترم بخون نخوندی می کشیمت مشروط و اخراج.
بین دانشجوها برخی هستند همون درس رو یک ماهه می تونن بخونن برخی نه ماهه حالا ما این دو نفر رو آوردیم کنار هم تا در یک ترم یه درس رو بخونن.
دیدید این مسئله به ظاهر ساده کلی مسئله درست می کنه.
پ.ن.
مسئله هایی بزرگتر از این هم هست. اختلاط و فساد و بی سوادی عظیم و ... کلی مشکلاتی هستند که این دانشگاه داره.
(۱۶/آذر/۹۳ ۱۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]چرا انقدر بیا نصاف ما دختر و پسر خوب تو دانشگاه نداریم هرزگی لزومی به وجود دانشگاه نداره مدارسه ما مگه الان مختلطه تمام دختر و پسرا تو این سن کم باهم رابطه دارن شما نمی تونی صحنه امتحان ادما رو حذف کنی نمی تونی همه رو ایزوله کنی مبادا شیطان دو رو برشون بچرخه بعدم پس ما دینمون و نفسمون کجا به دردمون می خوره
این حرف ما نیست اسلام اینطوری خواسته. قوانینش رو دقت کنید متوجه میشید برخی مواقع از این هم سخت گیر تره.
(۱۶/آذر/۹۳ ۱۳:۲۹)#1Zero نوشته است: [ -> ]فکراتتون بسیار شبیه غزالیه، میگم غزالی چون بدونید که سن و مدرک دلیل درستی حرف نمیشه! تفکرات همون آقا یکی از دلایل عقب موندگی ما کشورهای اسلامی هست. این سیستم کثیف و نجس رو حذف کردید بعدش راه حا ارائه بدید لطفا...
هیل داداش گلم!
البته مدرک دلیل درستی حرف نیست به همین دلیله ما این همه سال موندین تو همون پله اول و با یه سیستم مریض داریم سر می کنیم چون کسی جرات تغییرش رو نداره. مثال واضحش کلیسا و گالیله و .... است. اتفاقاً همین موضوعی که شما فرمودید دلیل چسبیدن ماها (به شکلی کاملاً نا امیدانه) به این سیستم ناتوانه. چون خیل عظیمی از این هیات علمی های بی سواد غیر از اون چندتا کتاب و تئوری که شما فرمودید چیزی دیگه ای بلد نیستند.
شده مسئله اژدها کشی.
آدم باید جرات داشته باشه بدی ها رو تغییر بده.
اشتباه نکنید من نگفتم نباید هگلز و ... شناخت و آثارشون رو نخوند اصلاً. اتفاقاً من به اسلام ایمان آوردم چون میگه فبشر عباد الذین یستمعون القول و یتبعون احسن. اما این روشی که ما داریم غلطه.
اشتباه نکنید من رو یاد گرفتن مسئله ای ندارم حرف من شیوه اون کاره.
پ.ن.
رفتیم لب مرز برای بازدید پست های مرزی تو یکی از شهرهای سرد. دما زمستون به منفی سی و پنج میرسه تا سه ماه نمی تونن به اون پست مرزی آذوقه و مواد سوختی برسونن. مرزبان ها می گفتند شما بیاید این بخاری های ما رو درست کنید. پرسیدیم مشکل چیه گفتند زمستون باد که میاد دود لوله رو بر می گردونه داخل.
حالا اگر جرات دارید اون مسئله رو حل کنید چون مقاله شما تو ژورنال آی اس آی (دزد بزرگ) چاپ نمی تونه بشه پس دچار رکود علمی میشید و اخراج.
مسئله ما اینه که باد دود لوله بخاری رو بر می گردونه داخل تو دانشگاه پایان نامه تعریف می کنیم بهینه سازی فین های توربین.
(هر هفته پنج یا شش شهید از اون مرز میارن) خاک تو سر این دانشگاه.