|
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
|
|
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره... طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم... اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم ===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394 ![]() :: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه :: نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد: آثار و بركات سوره 1)رفع فقر و تنگدستی 2)ایجاد بركت 3) محبوبیت 4)آسانی مرگ و بخشش اموات 5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا ![]() 1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین 40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است: «یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین» 2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند: «اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین» این چله تقدیم به: ![]() ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پس تا به اینجای کار : 1-mahpare 2-فدایی ولایت 3-sarallah 4-amrtat71 5-مهسا 110 6-رکن الهدی 7- حضرت عشق 8-نرگس مهدوی 9-sogand 10-Bamdaad 11- soshiant 12-ali amlashi **دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن ![]() پس همچنان هم چله ای میپذیریم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۷:۳۰ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی.
به یاد همه ی شما سوره ی واقعه ی امروز رو سر مزار شهید پلارک خوندم.ان شاء الله که روز قیامت بیانو دستمون رو بگیرن. ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۰ توسط حدیث عشق.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام خوش به سعادتتون ... ان شالله..
![]() |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
نرگس جان ممنون.امیدوارم جبران بشه.
![]() منم امروز مزارشهدابودم.همتونو یاد کردم ![]() بچه های تاپیک التماس دعا رو هم یاد کنیم. |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
حس قشنگی داره و خیلی ارزشمند هست طی سالیان دراز خیلی از چله ها ( سوره یس ، واقعه ، زیارت عاشورا و... )رو با دوستام پشت سر گذاشتم و غیر ممکن بود که دست خالی برگردم اما...
سعی کنین حتی در بد ترین شرایط کنار نگذارین یا حتی عقب نندازین چون تقریبا دوسال و اندی پیش بنا به شرایطی من این کار را کردم (مکانشم هویزه مزار شهید محمد دلجو)حتی از علت این ودیعه یا بهتر بگم کنار گداشتنم فیلم هم دارم و برا خودم فک می کردم خیلی کار خوبی دارم می کنم اما... خب شرایط خاصی بودقضییه مفصل و من دیگه از چله های بعدی اصلا تحفه ای نگرفتم متاسفانه اما ... شاید همون آدم سابق نبودم و نیستم و خلوص نیت و پاکیم زیر صفر شده اما بعد این مدت وقتی فسمت شد و خیلی اتفاقی با همکلاسان سابق دانشگاه امام صادق (علیه السلام) در قرار یک شبه راهی شدم و همونجا از نو شروع کردم و خیلی زود نتیجه خوبی دیدم دوستای خوبم یا چله ای رو شروع نکنین یا شروع کردین ادامه بدین حتی شرط و شروط هم نذارین خیلی سخته به زجر این سال هام نمی ارزید و نمی ارزه التماس دعا |
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان چلچله!
خیلی از روزهای خوب و بد این چله ها را کنار هم گذراندیم! البته منظورم از بد ، اذیت های دیگر اعضای تالار برای دوستان این تاپیکه! خیلی ها آمدند و رفتند!خیلی ها هم هنوز ثابت قدم مانده اند! شاید من هم جزء اون کم سعادت هایی باشم که دیگه نتونم تو چله های با صفا همراهیتون کنم! اون هم به خاطر مشکلات زیاده!گره کوری که نمیدونم چه کنم با این گره! کار از دست و دندان گذشته! خیلی راه برای بازکردنش رو رفتم ولی ...! دوستان شدیدا التماس دعا دارم! حدیث داریم که بعد نماز دعا مستجابه لطفا بعد نمازهای واجبتون برای این حقیر دعا کنید! یا مـــــــــــــــــــــــــــــــ ا د ر! |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سوره واقعه ی امروزم تقدیم به بچه های چله به خصوص برادر گرامی حضرت عشق و همینطور دوست آقای حسن عزتی.
|
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم» اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم» اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها...
راستش ، حالم مرز های خرابی رو در نوردیده و فرا خراب شده... ![]() التماس دعا دارم...برا من ... برا همه دعا واسه یه لحظه برای نفس کشیدن ... یه چیزی هست ، که خیلی وقته میخوام نباشه...ولی هرچی بیشتر میخوام که نباشه ، بیشتر میشه دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار...دچار پدیده خود ترکانی بشم...نمیدونم! (ولی خوشم میاد وسط حرفای غمگین من ، یکی با همین جمله بخنده...ینی کلا همچین آدم داغونی ام من ![]() بغضی که گلومو موقع نوشتن اینا گرفته رو کاملا حس میکنم ، ولی آدمی نیستم که بتونم جلوی جمع گریه کنم! شما به فال گریه بگیرید...شاعر میگه مهم نیته ولی دعا کنید...خواهش میکنم دعا کنید... برا هممون... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عنمعصیتک
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,835 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,050 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,083 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,563 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,944 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,450 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: vaghea.png]](http://s6.picofile.com/file/8186955834/vaghea.png)
![[تصویر: vaghea2.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8186953584/vaghea2.jpg)

![[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]](http://sarafrazan.persiangig.com/image/new/POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)