کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: vaghea.png]
اول از همه ، بسم الله الرحمن الرحیم
و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب
خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره...
طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم...

اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم
===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394

[تصویر: vaghea2.jpg]

:: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه ::

نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد:
1 ـ آغاز ظهور قیامت و حوادث سخت و وحشتناک مقارن آن.
2 ـ گروه بندى انسانها در آن روز، و تقسیمشان به «اصحاب الیمین» و «اصحاب الشمال» و «مقرّبین».
3 ـ بحث مشروحى از «مقامات مقربین» و انواع پاداشهاى آنها در بهشت.
4- بحث مشروحى درباره گروه دوم، یعنى «اصحاب الیمین» و انواع مواهب الهى بر آنها.
5 ـ بحث قابل ملاحظه اى درباره «اصحاب الشمال» و مجازاتهاى دردناک آنها در دوزخ.

6 ـ ذکر دلائل مختلفى پیرامون مسأله معاد از طریق بیان قدرت خداوند، و خلقت انسان از نطفه ناچیز، و تجلّى حیات در گیاهان، و نزول باران، و فروغ آتش، که در ضمن نشانه هائى از توحید نیز محسوب مى شود.
7 ـ ترسیمى از حالت احتضار و انتقال از این جهان به جهان دیگر که، آن خود نیز از مقدمات رستاخیز است.

8 ـ نظر اجمالى دیگرى روى پاداش و کیفر مۆمنان و کافران، و سرانجام سوره را با نام پروردگار عظیم پایان مى دهد.(تفسیر نمونه، ج 23، ص 205)

[/b]

آثار و بركات سوره
1)رفع فقر و تنگدستی
2)ایجاد بركت
3) محبوبیت
4)آسانی مرگ و بخشش اموات
5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود

ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا Big Grin
1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین

40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است:

«یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین»
2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت

از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند:

«اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین»

این چله تقدیم به:

[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ

پس تا به اینجای کار :

1-mahpare
2-فدایی ولایت
3-sarallah
4-amrtat71
5-مهسا 110
6-رکن الهدی
7- حضرت عشق
8-نرگس مهدوی
9-sogand
10-Bamdaad
11- soshiant
12-ali amlashi

**دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن[تصویر: angel.png]
پس همچنان هم چله ای میپذیریم [تصویر: cool.png]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، sarallah ، mahpare ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، حدیث عشق ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، saba ، ali0077 ، fafa*

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #41
آواتار
سلام
من شرایط شما رو درک میکنم زمانی که نمیتونی حرف دلتو به کسی بگی ومن
توی این شرایط فقط حرف زدن با خدا ارومم میکنه ...
ان شاالله که حاجتتون براورده بشه ..
درپناه حق..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، sarallah ، Rangheshafagh ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۲۰:۲۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۵)فدايي ولايت نوشته است:  سلام بچه ها...
راستش ، حالم مرز های خرابی رو در نوردیده و فرا خراب شده...Sad
التماس دعا دارم...برا من ... برا همه
دعا واسه یه لحظه برای نفس کشیدن ...
یه چیزی هست ، که خیلی وقته میخوام نباشه...ولی هرچی بیشتر میخوام که نباشه ، بیشتر میشه
دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار...دچار پدیده خود ترکانی بشم...نمیدونم! (ولی خوشم میاد وسط حرفای غمگین من ، یکی با همین جمله بخنده...ینی کلا همچین آدم داغونی ام من Big Grin

بغضی که گلومو موقع نوشتن اینا گرفته رو کاملا حس میکنم ، ولی آدمی نیستم که بتونم جلوی جمع گریه کنم! شما به فال گریه بگیرید...شاعر میگه مهم نیته
ولی دعا کنید...خواهش میکنم دعا کنید...
برا هممون...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک
عنمعصیتک

واقعه ی امروز به نیت رفع مشکل شما.Blush

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Rangheshafagh ، فدايي ولايت ، حدیث عشق ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۰:۱۸, ۲۹/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۵۵)فدايي ولايت نوشته است:  سلام بچه ها...
راستش ، حالم مرز های خرابی رو در نوردیده و فرا خراب شده...Sad
التماس دعا دارم...برا من ... برا همه
دعا واسه یه لحظه برای نفس کشیدن ...
یه چیزی هست ، که خیلی وقته میخوام نباشه...ولی هرچی بیشتر میخوام که نباشه ، بیشتر میشه
دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار...دچار پدیده خود ترکانی بشم...نمیدونم! (ولی خوشم میاد وسط حرفای غمگین من ، یکی با همین جمله بخنده...ینی کلا همچین آدم داغونی ام من Big Grin

بغضی که گلومو موقع نوشتن اینا گرفته رو کاملا حس میکنم ، ولی آدمی نیستم که بتونم جلوی جمع گریه کنم! شما به فال گریه بگیرید...شاعر میگه مهم نیته
ولی دعا کنید...خواهش میکنم دعا کنید...
برا هممون...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک
عنمعصیتک
جزء دهم قرآن به نیت آرامش شما(آقای فدایی) .Sad

سوره ی واقعه ی امروزم هم تقدیم به بچه هاای چلهHeart

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

خداروشکر که مسلمونیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، Bamdaad ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی
۰:۴۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۴ ۰:۵۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #44
آواتار
بابا چه خبره من اصن راضی به زحمت نبودم...Blush
این ابراز همدردی تاپیک هم واقعا برام غیر منتظره بودAngel یه بار دیگه صحه ای گذاشت بر اون جمله که گفتم بچه های این تاپیک همشون تکن ، البته غیر از من...
واقعا ممنونم ازهمتون...ان شالله جبران کنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، حدیث عشق ، sarallah ، نرگس مهدوی ، mahpare
۸:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #45
آواتار
.
[تصویر: 18194529093047487351.gif]
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، mahpare ، حضرت عشق
۱۲:۱۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام دوستان
تا اینجای چله خدا قوت Blush
یه خواهشی داشتم
دیروز یکی از نزدیکان من فوت کرد ArrogantArrogantCrying
Crying
امروز شب اول قبرشون هست جوون بودن Sad
می شه زحمت بکشید با دلای صاف وپاکتون براش یه فاتحه بفرستین وطلب امرزش کنید
خیلی ممنون می شم
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، علی املشی ، فدايي ولايت ، Rangheshafagh ، Bamdaad ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahpare
۱۴:۱۹, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام

دوستان التماس دعای فوری دارم ازتون.
در کمتر از 20 روز مونده به کنکور بد جوری بیمار شدمSad
تا فردا هم اگه اثری از بهبودی حاصل نشه احتمالا کارم به بیمارستان میکشه و احتمالا باید به فکر کنکور سال بعدم باشمConfused

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، Rangheshafagh ، sarallah ، حدیث عشق ، فدايي ولايت ، saba ، mahpare ، Bamdaad ، حضرت عشق
۲۳:۰۵, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #48
آواتار
نرگس جون ختم امروز وفردا برای بهتر شدن حاله تو عزیزم Smile
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک وبطاعتک عن معصیتک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، حدیث عشق ، sarallah ، نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، saba ، mahpare ، حضرت عشق
۱۹:۵۹, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #49
آواتار
به حال ما نهایی هاهم دعا کنید...
دیروز امتحان دین و زندگی ، فکر میکردم در حد بیستم
اومدم خونه ، جوابارو که دیدم... دوست داشتم یهو از خواب بلند شم!
من که 50 دقیقه آخر امتحانو بیکار بودم و فقط داشتم هی دوره و چک میکردم !!! اومدم خونه و ظهرش دیدم که شاید 18 و 17 هم نشم!! واقعا اون چیزی که فکر میکردم نبود و نشد
همینم باعث شد استرس شدیدش بزنه به بقیه درسهام...درحالیکه من اصلا آدم استرسی نبودم! Confused
این دینی رو هم نمیدونم چیکار کنم ، بدجوری داغون شده...
عربی هم که فردا داریم ، بخاطر این وضع دینی ، قصد 20 کردم ، درحالیکه آخرین 20 عربی من برمیگرده به حدودا 6 سال پیش ...البته فکر کنم اولین و آخرینش بودBig Grin دیگه خودتون حساب کنید آخرش چی در میاد...
خلاصه اینکه التماس دعا...Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saba ، mahpare ، sarallah ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۲۱:۴۷, ۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #50
آواتار
salam.

bebakhshid english minevisam.

vaghe emroozam taghdim b narges & fadaee velayatBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Rangheshafagh ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]