بنده بارها هم عرض کردم باز هم تاکید میکنم، خواهشا در پوسته نمانید، مشکل اصلا و در اولویت نشان دادن چهره این بزرگواران نیست، مشکل حقیقی انحرافات بسیار زیاد در این فیلم است. البته بنده به شخصه موافق نمایش این فیلم هستم، بلاخره هزینه هایی شده ولی حتما باید با آگاه سازی باشه.
(۱۷/مرداد/۹۴ ۱۸:۵۰) نوشته است: [ -> ]. البته بنده به شخصه موافق نمایش این فیلم هستم، بلاخره هزینه هایی شده ولی حتما باید با آگاه سازی باشه.
با كمال احترام اما دین رو قربانی مادیات کردن درسته؟
ایا با سخنرانی یا هر برنامه ی دیگه ای میشه اثر مخرب این فیلم رو کم کرد؟
چطور باید اطلاع رسانی بشه؟
شما قضاوت کنید لطفا' چند درصد مخاطبان به دنبال نقد اثار میرن؟
حسنیه گرامی تاریخ قاضی خوبی است. این تیم سعی کرده است چهره خاصی از آقا امام حسین را ارائه کند که متناسب با اندیشه های سیاسی خودشان است. اگر فیلم را دیده باشید می توانید به خوبی سخن حقیر را درک کنید.
دیگر با این همه پیشرفت اطلاعاتی و فضاهای مجازی و به حمدالله روشنگری هایی که می شود اجازه بدهید بگویم که تاثیراتی خواهد داشت.
اتفاقا با جلوگیری از پخش فیلم غیر از هدر دادن بیت المال(البته به نظ بنده قبلا بیت المال با ساخت این فیلم حقیقتا هدر شده است)، باعث ایجاد مظلوم نمایی هایی شده ایم که متاسفانه این اتفاق افتاد. الان بسیاری به رستاخیز با چهره ترحم و دلسوزی نگاهش میکردند. ولی اگر فیلم پخش می شد، و در کنارش بچه های حزب اللهی نقدهایشان را داشتند با یک تیر چند نشان را می زدیم.
(۱۷/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۶)Majabat نوشته است: [ -> ]من موافق فیلم نیستم ولی ...
چرا وقتی حضرت ابراهیم حضرت موسی حضرت عیسی ... نمایش داده شد ارمان های ما لکه دار نشد ؟؟؟ یعنی حضرت ابراهیم الگو جوان ما نیست ؟؟؟(و لقد کان فی ابراهیم و الذین معه اسوه حسن...)
چرا اون موقع جلو این فیلم ها گرفته نشد چرا اون موقع خواستار تشکیل گروه نشد ؟؟؟ ...
حرف شما متین....ولی خودتون نگاه کنید نمیشه پیامبران رو با امام مقایسه کنید.....من نمیدونم چه جوری واسه شما توضیح بدم....امام با پیامبر فرق میکنه.....
(۱۸/مرداد/۹۴ ۱۱:۱۷)علی املشی نوشته است: [ -> ]حرف شما متین....ولی خودتون نگاه کنید نمیشه پیامبران رو با امام مقایسه کنید.....من نمیدونم چه جوری واسه شما توضیح بدم....امام با پیامبر فرق میکنه.....
سلام.
بله امام با پیامبر فرق میکنه.
تازه پیامبران درجشون بالاتر هست.
اینم سریال بشارت منجی داستان حضرت عیسی که در ایران ساخته شده.
تصویر و چهره حضرت عیسی هم کاملا ساخته و پرداخته شده و به بیننده نمایش داده شده.
اگه قراره اعتراض به نمایش چهره معصومین باشه برای پیامبران هم لازم هست.
![[تصویر: 1295095858_besh1.jpg]](http://www.zahra-media.ir/wp-content/uploads/2013/09/1295095858_besh1.jpg)
نقل قول:حرف شما متین....ولی خودتون نگاه کنید نمیشه پیامبران رو با امام مقایسه کنید.....من نمیدونم چه جوری واسه شما توضیح بدم....امام با پیامبر فرق میکنه.....
ببینید اینا فقط توجیه
1 حضرت ابراهیم پیامبری بود که به درجه امامت رسید (البته اگه نص قران را قبول داشته باشید )
2 حضرت ابولفضل و علی اکبر (علیه السلام) نه معصوم اند نه امام در حالی که تمام پیامبران معصوم اند.
نمی دونم چرا یه سری افراد فقط بعضی اوقات سراغ مراجع می روند.بعضی مداحا فقط بعضی اوقات برای دین احساس خطر می کنند
وقتی یه کارگردان قذف کرد چرا دهن ها بسته بود چرا اون موقع از مراجع استفتا خواسته نشد ...
"بله امام با پیامبر فرق میکنه.
تازه پیامبران درجشون بالاتر هست."
البته دوست عزیزی که این رو نوشتند منظورشون برعکس بود زیاد حساس نشید
(۱۸/مرداد/۹۴ ۱۲:۳۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]سلام.
بله امام با پیامبر فرق میکنه.
تازه پیامبران درجشون بالاتر هست.
![[تصویر: 1295095858_besh1.jpg]](http://www.zahra-media.ir/wp-content/uploads/2013/09/1295095858_besh1.jpg)
این حرفتون خنده دار هست.....درجه امامت از پیامبر بالاتره..به غیر از حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).....۱۲۴۰۰۰ پیامبر داشتیم....۱۲تا امام......خودتون فکر کنید......در ضمن درجه ۱۴ معصوم از پیامبران بالا تره
(۱۸/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۲)علی املشی نوشته است: [ -> ]این حرفتون خنده دار هست
شما اگه معتقدی حرفت درسته براش دلیل بیار نه اینکه مسخره کنی.
اگه اینطور باشه منم میتونم بگم حرفای شما برای من خنده دار هست.
(۱۸/مرداد/۹۴ ۱۳:۱۲)علی املشی نوشته است: [ -> ].....درجه امامت از پیامبر بالاتره..به غیر از حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).....۱۲۴۰۰۰ پیامبر داشتیم....۱۲تا امام......خودتون فکر کنید......در ضمن درجه ۱۴ معصوم از پیامبران بالا تره
میشه توضیح بدید چرا؟؟؟
سلام این صفحه رو مطالعه کنید
http://marifat.nashriyat.ir/node/2552