تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم "رستاخیز" (سخنان موافقان و مخالفان)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۷:۰۲)Silence نوشته است: [ -> ]حدشو قرآن و عقل منو شما تعیین می کنه..
مگه مرجع ولی معصومه که اشتباه نکنه؟ینی تاحالا هیچ مرجعی اشتباه نکرده که ما چشم گوش بسته بشینیم هرچی گفتن بگیم چشم...صادق شیرازی هم برای خودش مرجعیه...
بیشتر از چهارصد بار کلمه تفکر و تعقل در قرآن بکار رفته...
ملتی که بخواد تو همه زمینه ها فقط فقط تقلید کنه فرقی نداره از هر الگویی غربی یا هرچی دیگه به هیچ عنوان پیشرفت نخواهد کرد...این خلاف حرف قرآنه
من مدافع فیلم نیستم بحثم درباره حد حدود تقلید هم نیست ولی وقتی جلوی این فیلم می ایستم که برای خودم ثابت بشه فیلم توهین یا تحریف کرده نه صرفا گفته شخصی دیگه..
تنها کسی که من حرفشو بی چون چرا قبول می کنم ولی فقیهه نه هرکسی که لباس دین پوشیده...

این ادبیات تند تونو برای دشمنانتون نگه دارین منم یک ایرانی مسلمان هستم دشمن نیستم به کسی یا چیزی هم حمله نمیکنم...
اگه میخواین نظرتونو دوستانه بگید من هستم وگرنه همین الان میگم حق با شما من اشتباه کردم...ادامه ندید
یا علی
سلام.
میبخشید که بنده جواب میدم Smile
اما حرف از عقل و اینها شد...
من خودم خیلی دوست داشتم این فیلم رو ببینم Smile
حتی بازیگری که برای نقش حضرت عباس(علیه السلام) انتخاب شده رو چهرشون رو برای این نقش بسیار مناسب دیدم، البته خبر از داستان اشتباه فیلم نداشتم.
هرطور میخواهید حساب کنید اما وقتی فتوای علما رو دیدم مبنی بر اینکه این فیلم باعت وهن در دین هست، از دیدنش منصرف شدم. شاهد هم دارم Smile
علما هم یک راست حکم بر تحریم فیلم نیاوردند، دلیل آورند، دلیلشون هم مستند هست، بنابراین پذیرفتم.
حالا عقل من در ابتدا اشتباه کرد یا درست فتوا داد؟ Smile
(۲۴/تیر/۹۴ ۴:۳۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]سلام.
میبخشید که بنده جواب میدم Smile
اما حرف از عقل و اینها شد...
من خودم خیلی دوست داشتم این فیلم رو ببینم Smile
حتی بازیگری که برای نقش حضرت عباس(علیه السلام) انتخاب شده رو چهرشون رو برای این نقش بسیار مناسب دیدم، البته خبر از داستان اشتباه فیلم نداشتم.
هرطور میخواهید حساب کنید اما وقتی فتوای علما رو دیدم مبنی بر اینکه این فیلم باعت وهن در دین هست، از دیدنش منصرف شدم. شاهد هم دارم Smile
علما هم یک راست حکم بر تحریم فیلم نیاوردند، دلیل آورند، دلیلشون هم مستند هست، بنابراین پذیرفتم.
حالا عقل من در ابتدا اشتباه کرد یا درست فتوا داد؟ Smile
من نمی دونم کدوم مراجع و به چه دلایلی دیدن این فیلم حرام اعلام کردن اما صد در صد برداشتشون درسته؟
تا زمانی که رهبری نگن من در اولین فرصت فیلم تماشا می کنم کاری هم ندارم کدوم مراجع حرام اعلام کردن چون مرجع تقلید منم رهبریه..تا الانم رهبر نگفتن دیدن این فیلم حرامه و اشکال شرعی داره...
نمی دونم چطور وقتی هنوز فیلم روی پرده نرفته این جوری قضاوت می کنن ولی در هر صورت اینجوری که دوستان من می گفتن آقای درویش جنبه آزاده خواهی امام حسین (علیه السلام) را مد نظر قرار داده و سعی کرده بیشتر روی این مسئله متمرکز بشه و بهش بپردازه...
آزادی خواه بودن امام حسین(علیه السلام) و زیر بار حرف زور نرفتن حضرت بیشتر برای جهانیان مورد توجه بوده تا خون علی اصغر...

ولی این برداشت منم مسخرس چون خودم هنوز فیلم ندیدم و صرفا از گفته های دیگران برداشت کردم...
تازمانی هم ک فیلم نبینم نمی تونم ازش دفاع کنم یا ردش کنم...
من به نظر شما احترام میزارم شما می تونید فیلم نبینید ولی چشم و گوش بسته گوش کردن به حرف کسی فک نمی کنم کار درستی باشه...
یا علی

بالاخره موضوع اکران این فیلم با هوشیاری مراجع و مردم به تعویق افتاد

سازمان سینمایی با انتشار اطلاعیه‌ای بر تصمیم همیشگی مدیران و فعالان عرصه سینما مبنی بر رعایت شان و جایگاه جامعه مرجعیت و روحانیت محترم تاکید و اعلام کرد همین روال در خصوص اکران عمومی فیلم "رستاخیز" نیز اعمال خواهد شد .متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:«فیلم "رستاخیز" به منظور پاسداشت ،عظمت و شکوه حماسه جاوید کربلا و به تصویر کشیدن این واقعه بی مثال تاریخ بشری توسط جمعی از هنرمندان و سینماگران متعهد و ممتاز سینمای ملی تولید و در جدول اکران سینماهای کشور قرار گرفت.این فیلم که با نیت تقویت تولید فیلم دینی و استفاده از هنر سینما برای جاودانه کردن حادثه عاشورا تولید شد از بدو امر تاکنون در محافل مختلف فرهنگی و دینی در معرض آرا و دیدگاه های صاحبان درک و درد دین قرار گرفته و با استقبال کارگردان محترم فیلم از منظر تاریخی و روایی با اصلاحات چندی مواجه شد که اصلاحات اعمال شده نیز مورد تایید بسیاری از صاحبنظران قرار گرفت.اما نظر به رعایت جایگاه و شان مراجع عظام تقلید و عالمان شاخص دینی یادآوری می کنیم که اکران فیلم"رستاخیز" تا تامین نظر برخی از مراجع بزرگوار تقلید به تعویق می‌افتد».
فارس
بسم الله

(۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۲۶)ahmbove نوشته است: [ -> ]بالاخره موضوع اکران این فیلم با هوشیاری مراجع و مردم به تعویق افتاد

به نظر بنده حذف قسمت هایی از این فیلم ظلم در حق آن است.
این فیلم نگاهی جهانی دارد و فقط صرفا برای شیعیان ایرانی ساخته نشده است.
حذف قسمت هایی از این فیلم قطعا از ارزش و تاثیرگذاری آن را کم می کند.

بنده واقعا برای جوّی که بوجود آمده بسیار متاسفم. به نظرم شروع این حرکات و جو از سرچشمه ای منشا می گیرد که نمی خواهد فرهنگ عاشورا جهانی شود.

یا علی مدد
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۴:۳۷)Silence نوشته است: [ -> ]من نمی دونم کدوم مراجع و به چه دلایلی دیدن این فیلم حرام اعلام کردن اما صد در صد برداشتشون درسته؟
تا زمانی که رهبری نگن من در اولین فرصت فیلم تماشا می کنم کاری هم ندارم کدوم مراجع حرام اعلام کردن چون مرجع تقلید منم رهبریه..تا الانم رهبر نگفتن دیدن این فیلم حرامه و اشکال شرعی داره...
نمی دونم چطور وقتی هنوز فیلم روی پرده نرفته این جوری قضاوت می کنن ولی در هر صورت اینجوری که دوستان من می گفتن آقای درویش جنبه آزاده خواهی امام حسین (علیه السلام) را مد نظر قرار داده و سعی کرده بیشتر روی این مسئله متمرکز بشه و بهش بپردازه...
آزادی خواه بودن امام حسین(علیه السلام) و زیر بار حرف زور نرفتن حضرت بیشتر برای جهانیان مورد توجه بوده تا خون علی اصغر...

ولی این برداشت منم مسخرس چون خودم هنوز فیلم ندیدم و صرفا از گفته های دیگران برداشت کردم...
تازمانی هم ک فیلم نبینم نمی تونم ازش دفاع کنم یا ردش کنم...
من به نظر شما احترام میزارم شما می تونید فیلم نبینید ولی چشم و گوش بسته گوش کردن به حرف کسی فک نمی کنم کار درستی باشه...
یا علی

بله . مرجع شما حضرت آقاست . ایشون هم حرفی نزدند.
ولی تعداد زیادی از مراجع و علما به علت ایجاد وهن در دین تماشای فیلم رو ممنوع کردن . سرچ کنید می تونید ببینید .
ببینید یک برداشت معوج از دین همون بهتر هست که نباشه .
اصلا مهم نیست چی مورد توجه جهانیان هست . مهم این هست که اصل دین چیه . اصل رفتار معصوم چیه .
جهانیان اصل دین رو ببیینند خودشو دعوت می شن . لازم به سانسور و تخیل نیست !
برداشت خیلی از ما ها این هست که دین رو سانسور کنیم بلکه طالبانش بیشتر بشن ! در صورتی که این کار ظلم به دین هست .
دین اصلش مهمه . همه چیزش در کنار هم . بخشش در کنار قصاص . نه که فقط بخشش رو بیاریم بگیم اسلام اینه !
اتفاقا چشم و گوش باز هست که راه درست رو مشخص می کنه و من با چشم باز
  • هم در مورد فیلم تحقیق کردم .
  • هم از تماشاچی ها شنیدم .
  • هم دلیل عالم و مرجعم رو خودندم و می دونم
  • هم نظر موافق رو خودندم
  • هم از مخالفین پخش
  • چه از دید سینمایی .
  • چه از نظر روایی ،
پس روی هوا حرف نزدم و بنا بر تحقیقم این فیلم و ماجرا های رواییش مردود هست و مشکلات چند گانه و ساختاری داره که با سانسور مرتفع نمیشه .
بنده از خدام هست که یک ماجرای درست روایت بشه و جهانیان دعوت بشن و فیلم ببینن . چون تاثیر رسانه بی نظیره . اما چنین روش روایی به درد نمی خوره .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام.
اینقدر ساده به مسائل نگاه نکنید....
اگر مشکل با این فیلم مشکل مذهبی بوده پس چرا قبلا اجازه دادن در جشنواه جایزه بگیره؟؟؟
من فکر میکنم جریانات دیگه ای در میون باشه که میخواد این فیلم اکران نشه ولی اومده این مسائل مذهبی رو بهانه کرده......طبق معمول!
به نظرتون چرا الان باید این شایعات ضد اسلامی بودن این فیلم داغ بشه؟زمانی که مذاکرات تازه به نتیجه رسیده و انقدر حساسیت روشه؟
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۱:۳۶)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

دوستان فقط به شعار تبلیغاتی این فیلم که با رنگ سبز نوشته شده دقت کنید، همه چیز را متوجه میشوید:

حسین، آن که گفت نه ...........

پس امام و (علیه السلام)، قبل و بعد از نام حسین چه شد ؟؟؟؟؟؟؟ خدا میداند.

[تصویر: resized_193887_614.jpg]
بنده فیلمی رو که ندیدم نه می خوام باهاش موافقت کنم نه مخالفت کنم
اما دوستانی که در بحث شرکت می کنند لطفا نقد علمی کنن نه احساسی در رابطه با پوستر عرض شود تا جایی که بنده می دونم برگردون فارسی نام فیلم به زبان انگلیسی هست "Hussein Who Said No" طبیعتا مخاطب غربی که آشنایی با مفاهیم مثل (علیه السلام) و (امام)ندارد قبلا در این تاپیک توضیح دادن دوستان . حالا اینکه ما به عت رنگ سبز و عدم نوشتن اصطلاحات رایج اونو منتصب به جریانی خاص بدونیم و از این حسین به حسین های دیگری برسیم کمی احساسی است . به نظر من برگردان نام انگلیسی برای تبلیغ بیشتر فیلم بوده

پ.ن
- نام عربی فیلم "القربان" است
- بی صبرانه منتظر نقد آقا سید هستم
(۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۵۰)mohamad نوشته است: [ -> ]بسم الله

به نظر بنده حذف قسمت هایی از این فیلم ظلم در حق آن است.
این فیلم نگاهی جهانی دارد و فقط صرفا برای شیعیان ایرانی ساخته نشده است.
حذف قسمت هایی از این فیلم قطعا از ارزش و تاثیرگذاری آن را کم می کند.

بنده واقعا برای جوّی که بوجود آمده بسیار متاسفم. به نظرم شروع این حرکات و جو از سرچشمه ای منشا می گیرد که نمی خواهد فرهنگ عاشورا جهانی شود.

یا علی مدد

حق با شماست

ظلم در حق اسپانسر و دست های پشت پرده فیلم هستش که عمدا این فیلم رو به این صورت ساختن

نه ظلم در حق اهل بیت

راستی ارزش فیلم بستگی به تکنیک های بصری و روایی اون داره یا محتوای اصیل اون؟

.
.
.
.
.
◀️در مورد قضایای فیلم موهن رستاخیز ▶️

3 مطلب حائز اهمیت است

1 این فیلم مورد حمایت جریان های معاند انقلاب بوده (از طیف تشیع انگلیسی مورد حمایت cnn تا ضد انقلاب ساکن آمریکا و فتنه گران داخل) و با هدف تحریف حقایق عاشورا و تبدیل اصل به فرع و بالعکس? ساخته شده است.
با چنین وضعی به تدریج روایات تاریخی دچار تشکیک میشوند و به تدریج نسل های آینده روایت دیگری از نهضت عاشورا را دریافت میکنند.

2 اینکه باید اعتراض کرد امر صحیحی است ولی برخی افراد از این ماجرا برای خود دستاویزی درست کرده اند تا به بهانه دلسوزی برای امام حسین، در جهت تضعیف انقلاب قدم بردارند چرا که اگر حقیقتا دلسوز بودند فجایع و بی احترامی به مقدسات در عاشورای سال 88 را محکوم میکردند و این سند کذاب بودن این اشخاص است.

3 مطلب مهمتر از همه اینکه با اعتراض به تنهایی نمیتوان به نتیجه ای رسید. انقلاب اسلامی مردم ایران در قالب نهضت حسینی شکل گرفت ولی متاسفانه با غفلت مذهبیون از عرصه هنر بساط جولان به افراد غافل یا معاند فراهم شد.
شایسته است با انقلاب در عرصه هنر پیام اباعبدالله را به نسل کنونی و فردا برسانیم.

[b][تصویر: 91436448878257459038.jpg]

اکران (رستاخیز) به شرط اضافه کردن افکت نور

به گزارش مشرق : نشست خبری امروز صبح سخنگوی وزارت ارشاد، طبق پیش‌بینی‌ها به ماجرای فیلم جنجالی این روزهای سینمای ایران کشیده شد.
سوال در مورد سرنوشت اکران «رستاخیز» آخرین ساخته احمدرضا درویش، احتمالا سوال مشترک خیلی از خبرنگاران بود که خبرنگاری پیش‌دستی کرد و در ابتدای نشست این سوال را پرسید. نوش‌آبادی اما از تصمیم برای اکران این فیلم خبر داد، اما به شرط اعمال اصلاحاتی که ظاهرا تهیه‌کننده کارگردان کار آن را هنوز نپذیرفته اند.
نوش‌ابادی گفت: به دلیل احترام به نظر مراجع تقلید، این فیلم به صورت موقت تعلیق شده است؛ اما احتمالا با اضافه کردن یک افکت تصویری و گذاشتن نور بر صورت یکی از شخصیت‌ها، فیلم اکران خواهد شد.
اشاره نوش‌آبادی به چهره شخصیت حضرت عباس(علیه السلام) است که در این فیلم برای اولین به صورت واضحی به نمایش درآمده است و عمده مخالفت مخالفان با اکران این فیلم هم روی همین نقطه متمرکز شده است
هفته پیش عوامل این فیلم نامه‌ای هم به حسن روحانی، رئیس‌جمهوری فرستادند تا برای حل این مشکل شخصا وارد شود. نوش آبادی اما از از سرنوشت پاسخ این نامه خبری نداشت.

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع