۲۲/تیر/۹۴, ۵:۱۰
۲۲/تیر/۹۴, ۸:۴۹
(۲۲/تیر/۹۴ ۵:۱۰)Islam نوشته است: [ -> ]!!!نه داداش!!!
شما هم که راه همون ها رو میرید!
با چنین افرادی با قوه قهریه برخورد نشه، فکر میکنن شهر هرته
۲۲/تیر/۹۴, ۸:۵۳
به شخصه خیلی دوست دارم بچه های فوق ارزشی انصار حزب الله دست به کار بشن و این فیلم رو از پرده نمایش بکشن پایین.
منم فیلم رو ندیدم
اما با این اوصافی که شنیدم ، اشتباهات فیلم سهوی نبوده ، بلکه مغرضانه بوده.
منم فیلم رو ندیدم
اما با این اوصافی که شنیدم ، اشتباهات فیلم سهوی نبوده ، بلکه مغرضانه بوده.
۲۲/تیر/۹۴, ۱۱:۳۱
فیلمی که هنوز اکران نشده چطور انقدر دقیق همه از اشکالاتش صحبت میکنند؟ قبلا پخش شده یا دوستان از روی تیزر یا حرف بقیه به این مشکلات پی بردن؟
۲۲/تیر/۹۴, ۱۱:۵۵
تو جشنواره فجر اکران شده بود.
کلی هم جایزه برد
یک نکته منفی دیگر هم که دوستان بهش اشاره نکردند اینه که تو فیلم نشون داد خون حضرت علی اصغر بعد از اینکه امام حسین به آسمون پاشید، به روی زمین ریخت. و این نشون میده اشتباهات عمدی بوده
کلی هم جایزه برد

یک نکته منفی دیگر هم که دوستان بهش اشاره نکردند اینه که تو فیلم نشون داد خون حضرت علی اصغر بعد از اینکه امام حسین به آسمون پاشید، به روی زمین ریخت. و این نشون میده اشتباهات عمدی بوده
۲۲/تیر/۹۴, ۱۲:۱۰
این فیلم را بنده با خود اقای درویش و تیمشان دیدم. یک فیلم به شدت سیاسی است. اتفاقا به کمترین چیزی که باید ایراد گرفت نشان دادن چهره حضرت عباس است. نه اینکه خدای نکرده این موضوع بی اهمیت است و یا ایرادی ندارد... خیر. بلکه این فیلم آنقدر زیرپوستی ایرادهای اساسی و عمدی دارد که اصلا نباید تمرکز را فقط روی آن قضیه گذاشت. حالاآمدیم تصاویر را حذف کردند با این همه انحرافات محتوایی فیلم چه میکنند؟؟؟؟؟؟؟
بنده قبلا ارسال مفصلی در مورد انحرافات این فیلم داشتم. الان نمیدونم کجا هست. وقتم هم فعلا ندارم. انشالله در آینده سکانس به سکانس این فیلم را نقد میکنم.
بنده قبلا ارسال مفصلی در مورد انحرافات این فیلم داشتم. الان نمیدونم کجا هست. وقتم هم فعلا ندارم. انشالله در آینده سکانس به سکانس این فیلم را نقد میکنم.
۲۲/تیر/۹۴, ۱۲:۱۸
سلام
اون حرفای کربلایی جواد مقدم رو که دیدم به یاد فیلم امام علی(علیه السلام) و ماجرای جنگ صفین افتادم.بعضی افراد که حتی میخواستن از امامشون هم جلوتر برن اجازه ندادن اون پیروزی بزرگ نصیب امام بشه.گفتن کلام خدا روی نیزه هاست و امام(علیه السلام) رو با تهدید به اتمام جنگ کردن وادار کردن.دین صاحب داره برادر من...حتی اگه این فیلم کاملا مغرضانه هم ساخته شده باشه (که نمیشه این مسأله رو رد کرد با توجه به ظاهر قضیه) نباید سرخود اقدامی صورت بگیره.مرجع تقلید داریم واسه چی؟!
این دیگه مسأله صرفا سیاسی نیست،به اعتقادامت مردم گره خورده،مطمئن باشید اگه مصلحت بدونن با اکرانش مخالفت میکنن در اونصورت میتونیم اینطور قاطع مخالفت کنیم با اکران این فیلم
البته من نمیدونم موضع مراجع تقلید در این زمینه چی بوده.در صورت مخالفتشون،، این مخالفت کربلایی جواد مقدم صحیحه(البته شدتش رو میگم نه شیوه نشون دادن مخالفتشون با به آتش کشیدن سینما!) هرچند سینمایی که چنین کاری رو میکنه و فیلمهای این چنینی نمایش میده شاید شاید حقش باشه که...
اون حرفای کربلایی جواد مقدم رو که دیدم به یاد فیلم امام علی(علیه السلام) و ماجرای جنگ صفین افتادم.بعضی افراد که حتی میخواستن از امامشون هم جلوتر برن اجازه ندادن اون پیروزی بزرگ نصیب امام بشه.گفتن کلام خدا روی نیزه هاست و امام(علیه السلام) رو با تهدید به اتمام جنگ کردن وادار کردن.دین صاحب داره برادر من...حتی اگه این فیلم کاملا مغرضانه هم ساخته شده باشه (که نمیشه این مسأله رو رد کرد با توجه به ظاهر قضیه) نباید سرخود اقدامی صورت بگیره.مرجع تقلید داریم واسه چی؟!
این دیگه مسأله صرفا سیاسی نیست،به اعتقادامت مردم گره خورده،مطمئن باشید اگه مصلحت بدونن با اکرانش مخالفت میکنن در اونصورت میتونیم اینطور قاطع مخالفت کنیم با اکران این فیلم
البته من نمیدونم موضع مراجع تقلید در این زمینه چی بوده.در صورت مخالفتشون،، این مخالفت کربلایی جواد مقدم صحیحه(البته شدتش رو میگم نه شیوه نشون دادن مخالفتشون با به آتش کشیدن سینما!) هرچند سینمایی که چنین کاری رو میکنه و فیلمهای این چنینی نمایش میده شاید شاید حقش باشه که...
۲۲/تیر/۹۴, ۱۴:۱۲
البته بنده که اصلا موافق جلوگیری از پخش فیلم نیستم. اتفاقا همانطور که به خود آقای درویش هم گفتم، به شدت مایلم کل فیلم بدون حذفیات پخش شود تا مردم بدانند امام حسینی که خودشان می شناسند با امام حسینی که این افراد معرفی می کنند، چقدرفاصله دارد.
اتفاقی است که رخ داده و سرچشمه آن را تنها نباید در همین فیلم دید. بنده منتظر اکران دوباره اش می مانم، اگر دوستان رفتند دیدند، آنگاه یک جریان شناسی فکری این دسته را حتما خدمتتان البته با مستندات ارائه می دهم.
اتفاقی است که رخ داده و سرچشمه آن را تنها نباید در همین فیلم دید. بنده منتظر اکران دوباره اش می مانم، اگر دوستان رفتند دیدند، آنگاه یک جریان شناسی فکری این دسته را حتما خدمتتان البته با مستندات ارائه می دهم.
۲۲/تیر/۹۴, ۱۴:۲۱
امیدوارم پشت این شور،شعور هم باشه...
اگه هرکی نسبت به موضوعی مخالفت داره بخواد اینجوری عمل کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه...
اگه هرکی نسبت به موضوعی مخالفت داره بخواد اینجوری عمل کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه...
۲۲/تیر/۹۴, ۱۵:۲۸
من بعد از خوندن اون جمله ی جواد مقدم یعنی کلا ترس ورم داشته ...
انگار سبک اعتراض ایرانی این مدلی شده آتیش زدن و ....
فرقی هم نداره جنبش سبزی باشه یا .....
با این جوهایی که تو شبکه های اجتماعیه یه وقت عید فطر مارو سینمارو باهم آتیش نزنن ؟؟
انگار سبک اعتراض ایرانی این مدلی شده آتیش زدن و ....
فرقی هم نداره جنبش سبزی باشه یا .....
با این جوهایی که تو شبکه های اجتماعیه یه وقت عید فطر مارو سینمارو باهم آتیش نزنن ؟؟
!!!