(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۵۳)aboutorab نوشته است: [ -> ]جناب عبدالرحمن عزيز سلام
حالا كه دلت خواست مي گم " راستي تو كي هستي كه بخواي از يك فقيه بزرگ اشكال بگيري ؟ نكنه شما هم به درجه اجتهاد رسيدي و اعلام نمي كني ؟ اين چه حرفهايي كه ميزني برادر ؟
اشكال بر كارات بسيار ارده . بس كنيد داداش - باور كنيد اگر اون موقع درباره حضرت مريم سلام الله عليها موضع مي گرفتند بودند افرادي كه بخواهند عليه ايشون جبهه بگيرند . اين بماند .
برو يه كم خودتو اصلاح كن داداش - ببين درباره چه مقامي داري حرف مي زني زمين و زمان به ارباب ارادت دارند و روش يه طور ديگه حساب باز مي كنند 
باور كن داداش پيشم بودي زير گوشت مي خواباندم تا به خودت بياي . البته از روي علاقه اي كه به زائر ارباب دارم ها من كار به بحث هايي كه ديگران مي كنند ندارم ولي حق نداري عمو عباس عليه السلام را اين طور خطاب كني . زيرا عمو عباس فرزند مادرمون زهراي اطهره حضرت عباس عليه السلام من نمي خوام خداي ناكرده ذره اي از مقام ديگر معصومين عليهم السلام كم كنم ولي عمو عباس عليه السلام كسي هست كه همه بهش مديونند . يعني همه دوستش دارن و من منم سگش هستم و الان هم دارم براي دفاع از حريمش برات واق واق مي كنم
[b]انا كلب العباس عليه السلام اگه نوشته ات رو پاك كردي كه هيچ وگرنه نمي بخشمت
من کوچکترین بنده خدام
شما هم متاسفانه مثل بقیه نفهمیدید چی گفتم
یقینا حضرت عباس از حضرت مریم بالاترند
من هرگز اون ارسالو پاک نمیکنم
میخوای نبخشی هم نبخش اصلا نظر هیچ کدومتون برام مهم نیست
شما هم هر طور دوست داری عمل کن
ببخشیدولی یک سریتون دنبال موقعیت هستید خنجرتون رو فرو کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid231340
واقعا براتون متاسفم
من به شخصه از آقا وحید و ابوتراب راضی نیستم
آقای تیشتار نشون دادن معصومین و بزرگانی که نزدیک عصمت بودن و هستند ممنوعه و کاملا اشکال داره
آتیش بحثو بیشتر نکن
به قدیمی ها هم باید تذکر بدهیم؟؟؟؟
در اسال هاتون به هم احترام بگذارید ...
احترام به مراجع هم که جای خود دارد
در ضمن دوستانی که انقدر می گویند غلام و ... این خاندان هستند در ارسال هاشون احترام ائمه رو حفظ کنند ...در مورد پسر خالشون که صحبت نمی کنند ... ارسال قبلی ویرایش شد ... جای روضه باز هم در تالار نیست به این شکل ...
در ضمن ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: به همین دلیل من اصلا ولایت عشقو دوست نداشتم
!!!!!!!!!
کجا امام رضا(علیه السلام) رو نشون داده؟
چهرشونو نورانی کرده بودند
اتفاقا من واقعا دوست داشتم
رو دیالوگاشون واقعا کار شده بوده
مخصوصا صحبتهای امام رضا و مامون و مناظراتشون
چرا من پس برداشت بدی نکردم ؟!
قبلا به عنوان مهمان اون ارسالو خونده بودم، الان گویا ویرایش شده که دقیق نمیدونم کجاش بوده
در هر حال توضیحات لازمه را کاربر عبدالرحیم در لینک های صفحه قبل دادند
یه کم ملایمتر!
با تشکر از کاربر عبدالرحمن که ارسالشونو حذف کردند
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستان از بحث اصلی منحرف نشید
نکته مهم رو که میخواستم اشاره کنم کابر ثارالله اشاره کردند
اصلا این بهادر زمانی کیه؟ یه جا نوشته شاعر یه جا نوشته خواننده، یه جا نوشته کارگردانی خونده، نمیدونم والا
اینا تا یکی یه نقشی رو بازی میکنه زوم میکنن روش
اون از گلشیفته با بازی تو فیلم سنتوری، یعنی با دیالوگاییکه تو اون فیلم گفت نشون داد جنمشو داره علیه مملکتش بشوره!
یا خانم قلی خانی، الان اصلا نمیتونی نگاش کنی

بعدا این آقا هم خدای ناکرده چیز! شد، ...
حرف خانم موزه حرف منم هست، مثلا اقای مصطفی زمانی دلم میخواست دیگه بازی نکنه

چه جاهایی هم که بازی نکرد

(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۲)aboutorab نوشته است: [ -> ]شايد براي شما هتك حرمت معصومين ساده باشه و بتونين تحمل كنيد
شما جواب من رو بده!مشکل از بازیگرشه یا کلا از نشون دادنش؟!
اگه کلا نشان دادن چهره ی حضرت ابوالفضل به معنی هتک حرمته پس صدها ساله که داره به حضرت عباس توهین میشه...توی تعزیه توی نمایش های دینی!!
اگه که نه بازیگره،خب این که داد و بیداد نداره!یه کلوم بفرمایید به نظر شما چه کسی شایسته ی این نقشه؟!اصلا برای بازی کردن در این نقش باید چه شایستگی هایی داشت؟
گرامیان
- ما حق نداریم کلامی منتسب کنیم به حضرات .
از کجا می دانیم که حس آن لحظه ایشان چه بوده . این کار درستی نیست .
- با سگ و گربه بودن ما کار به جایی نمیرسد .
حضرات سلمان می خواهند . مالک اشتر می خواهند . سگ و گربه چه به کارشان می آید ...
آقای تیشتار بهتره چهره افرادی که مقدس هستند بخصوص اهل بیت(علیه السلام) و حضرت عباس(علیه السلام) (که به قول استاد وقتی زیارت نامه ایشون رو میخونید از کلماتی استفاده شده که برای معصوم استفاده می کنند) شبیه سازی نشه
نقل قول:اینه که اون بازیگر بعدا ممکنه خلافکار در بیاد؟!خب حالا اگه یک انسان مطمئن پیدا بشه همه ی مشکلها حله؟!!
نه حل نیست
انسان ممکن الخطاست
ادم اصلا نباید چنین ریسکی رو بکنه
تازه این بعد فرعی قضیه ست.
ندیدید ایرانیا اسم فیلما رو با اسم شخصیت ها میشناسن
مثلا وقتی میگن مالک، اولین چهره ای که به نظرت میاد اقای ارجمنده
عمرا به چیز دیگه ای فک کنید
اون در حد پایینتر از معصوم بود
درست نیس این مسئله درخصوص معصومین و حضرت عباس هم اتفاق بیفته در ذهن من نوعی
اثار شومی داره
علما و مجتهدین بهتر از ما میدونین
دلایل در ارسال اول هم ذکر شده
موفق باشید
(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۷)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]گرامیان
- ما حق نداریم کلامی منتسب کنیم به حضرات .
از کجا می دانیم که حس آن لحظه ایشان چه بوده . این کار درستی نیست .
- با سگ و گربه بودن ما کار به جایی نمیرسد .
حضرات سلمان می خواهند . مالک اشتر می خواهند . سگ و گربه چه به کارشان می آید ...
سلام
خواهر بزرگوار شايد به زعم شما سگ خواندن خود به جايي نرسيم . اما بزرگواراني خود را سگ اين آستان خواندند كه علامه بودند فقيه .
حقير كمتر و كمتر كمتر از اون سگان هستم كه خود را سك اهلبيت عليهم السلام خواندند .
حقير كه ناي سلمان شدن مالك اشتر شدن ندارم . شما بزرگواريد و بزرگواري كنيد همچون فضه باشيد
براي من روم سياه دعا بفرماييد سگي از سگان كوي زينب و عباس باشم
موفق و سلامت باشيد
يا ابالفضل عليه السلام
(۱۶/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۲)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ارسالمو پاک کردن
من به شخصه از آقا وحید و ابوتراب راضی نیستم
بي سلام
هم ارسالتو پاك كردن و هم جوابي كه بهت دادم . مهم نيست
معلومه - خيلي هم احترام كردي !!!!!
مي خوام صد سال سياه از من راضي نباشه مهم نيست . آقا وحيد حرف بدي نزد . خدا خيرش بده . من نوكرشم
چه كنم آقا چيزي بارم نيست تا بخوام مثل شما هر موضوعي را به رأي خودم نفسير كنم - اما جاش دقيقاً درست همين جاست .
به قول اون طرف ان شاءالله ك مستبصر يا مصتبسر شويد
يا حق
(۱۷/بهمن/۹۲ ۰:۱۸)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام
خواهر بزرگوار شايد به زعم شما سگ خواندن خود به جايي نرسيم . اما بزرگواراني خود را سگ اين آستان خواندند كه علامه بودند فقيه .
حقير كمتر و كمتر كمتر از اون سگان هستم كه خود را سك اهلبيت عليهم السلام خواندند .
حقير كه ناي سلمان شدن مالك اشتر شدن ندارم . شما بزرگواريد و بزرگواري كنيد همچون فضه باشيد
براي من روم سياه دعا بفرماييد سگي از سگان كوي زينب و عباس باشم
موفق و سلامت باشيد
يا ابالفضل عليه السلام
همین دیگه !
ما تنبلیم . نای سلمان شدن نداریم . پس بیاییم سگ باشیم .
من نمی فهمم این حرفها یعنی چه .
حضرات فرمودند زینت ما باشید نه مابه آبروربزی ما .
سگ بودن و گربه بودن چه زینتی دارد .
مثل همون داستان که فلانی نجس خوار بود و بیرونش کردند و بعد شکل سگ راهنما شد و همجا این داستان رو میگویند و خوششان می آید !! اینها باعث ننگ است نه افتخار ..
سگ بودن چه زینتی دارد هر کس که خواسته گفته باشد .
والسلام
آقای تیشتار من همیشه جزء سرسخت ترین مخالفای نشون دادن چهره حضرت عباس بودم بعضی از دوستام خبر دارن
اصلا رو این حرفی ندارم
من سوالم این بود اگر حرام است چرا چهره حضرت مریم رو نشون دادن کسی صداش در نیومد؟
این میدونید دلیلش چیه
...............
اما اینجا بهترین فرصت رو پیدا کردند مثل تاپیک ما با سینما مخالف نیستیم تا بیان و عرض ارادت داشته باشن
آقای ابوتراب واقعا برات متاسفم که اصول اولیه ادب رو نمیدونی و آبروی اسلام رو بردی با این رفتارت
واقعا شما باعث زینت اهل بیتی!
کدوم علامه خودشو سگ خونده ؟؟؟؟؟
واقعا برای بعضی افراد ولایت یه لقلقه زبانه
و واقعا برای کسانی که خودشونو پس کشیدن هم متاسفم که برای خراب نشدن گذاشتن چنین رفتاری صورت بگیره!