(۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]برای کسی که متوجه منظورم نشده :
دولت آمریکا فرشته نیست،شیطان بزرگ هم نیست!
بله،جنایات جورواجوری در دوره های مختلف انجام داده،مثل تمام حکومت های دنیا.جنایت برادر سیاسته!
ولی حرف من اینه : اگه جمهوری اسلامی به سلاح های مختلفی که آمریکا الان در اختیار داره دسترسی داشت،احتمالا اتفاقات ناخوشایندتری از آنچه که فعلا در جهان هست رو شاهدش بودیم! (البته اگر زنده بودیم که شاهدش باشیم)
پس قبول داری خیلی هم انسانی برخورد نکرده...
(۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۵۱)Silence نوشته است: [ -> ]پس قبول داری خیلی هم انسانی برخورد نکرده...
خیلی جاها انسانی برخورد نکرده،صد در صد.
منتها مشکلم با همون نگاه صفر و یکیه.
دشمن،دوست-شیطان،فرشته-سیاه،سفید-خیر،شر-صفر،بی نهایت!
باید قبول کنیم که اینا فقط در دنیای انتزاعات ذهنی ما وجود دارن،در واقعیت همه چیز نسبیه.
دشمن گاهی دوست میشه دوست گاهی دشمن،
هیچ خیر مطلق یا شر مطلقی در جهان وجود نداره!
دولت آمریکا خیلی اوقات کارهای درستی انجام داده،خیلی اوقات کارهای غلط.
(۵/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]برای کسی که متوجه منظورم نشده :
دولت آمریکا فرشته نیست،شیطان بزرگ هم نیست!
بله،جنایات جورواجوری در دوره های مختلف انجام داده،مثل تمام حکومت های دنیا.جنایت برادر سیاسته!
ولی حرف من اینه : اگه جمهوری اسلامی به سلاح های مختلفی که آمریکا الان در اختیار داره دسترسی داشت،احتمالا اتفاقات ناخوشایندتری از آنچه که فعلا در جهان هست رو شاهدش بودیم! (البته اگر زنده بودیم که شاهدش باشیم)
امام خامنه ای :
امام تا روز آخر از بن دندان اعتقاد داشت که امريکا شيطان بزرگ است!
(۵/اسفند/۹۴ ۱۷:۱۳)sagheb نوشته است: [ -> ]امام خامنه ای :
امام تا روز آخر از بن دندان اعتقاد داشت که امريکا شيطان بزرگ است!
امام آنتی:
حالا عده ای هم پیدا شده اند که معتقدند اِمریکا شیطان بزرگ نیست،باید خفه خون بگیرند و با وانت از روی آن ها رد شوند و در زندان به آنها تجاوز شود؟

پ.ن:فقط و فقط درد این مملکت اینه که همدیگه رو درک نمیکنیم،هزار بار گفتم تو همین تالار،قبول کنیم که مسلمان و یهودی و مسیحی و شیطان پرست و آتئیست و هر ائین و مسلکی باید بتونن در کنار هم زندگی کنن،نه اینکه در صدد حذف هم باشن،چیزی که الان تو کشور مشاهده میشه همینه،مادامی که در صدد حذف هستیم،همین اش و همین کاسه هست
آقای عدالت
شما اگه توی تهران زندگی میکنی،بیا بنده مدافع حرم نشون ت بدم که نه تنها توی فتنه ی 88 حضور فعال داشته،بلکه توی ستاد انتخاباتی موسوی هم بوده
اصن اون به درک،بیا من یه جنگاور دفاع مقدس نشونت میدم که پاشده رفته سال 88 تظاهرات،پاش هم توی تظاهرات 88 به طرز شدیدی آسیب دیده
مگه این همه شهید دوران دفاع مقدس نداشتیم که کاباره میرفتند یا مشروب میخوردند؟چی شده؟نکنه اونا هم کافر بودن؟
بیا بریم پیش خانواده ی برخی از مدافعین حرم که توی سوریه شهید شدند،تا یه ذره با طرز دیدگاه اون شهدای گرامی آشنا بشید
پس لطفا دیگه از این حرف ها نزن،چون یکی از این شهدای گرامی از دوستان نزدیک بنده بودن و شما با این طرز فکرت به اون شهید گرامی توهین کردید
درضمن شما اگه یادتون باشه در زمان تظاهرات سوریه یه بنده خدایی شروع کرد به بمب ریختن روی سر تظاهر کننده ها...
بنده خواهشمندم یه ذره توی بحث هامون به همدیگر احترام بذاریم تا توی اون دنیا بدهکار کسی نباشیم،درضمن فکر نکنید که بقیه ی دوستان نمیتونستن (همونطوری که شما اونها رو نوکر غرب و حامی کفار و علاقه مند به فساد و ترویج دهنده ی همجنس بازی و ... خطاب کردید)شما رو هم کاسب تحریم و دزد و دشمن ملت و ... خطاب کنند
پس خواهشمندم یه ذره احترام رو توی صحبت هاتون رعایت کنید
خیلی متاسف شدم که علی آقا اینقدر طرز فکرشون عوض شده. این اعتبارها هم بیشتر مال 2 سال پیشه که علی آقا شعر هم برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می گذاشت... حالا چی شده. خدا میدونه. خدا کمک کنه به همه ما در مسیر حق بمونیم. مسیری که از طریق قرآن و اهل بیت علیهم السلام تبیین شده. خدا کنه روزی تکیه افراطی به عقلگرایی ما رو به جایی نکشونه که روبروی آیات قرآن بایستیم.... اینهمه معصوم و بزرگ و عارف و عقلا طبق تعاریف برخی میشن بی عقل و افراطی و تندرو و خودشون میشن عقل کل... بگذریم.
نقل قول:دولت آمریکا خیلی اوقات کارهای درستی انجام داده،خیلی اوقات کارهای غلط.
دقیقا کدوم خیلی کارهاش درسته؟ عرض کردم کتاب مستند "تاریخ مستطاب آمریکا" رو که با زبان طنز نوشته بلکه از درد منفجر نشین بخونین تا بفهمین با کی طرفین. شر و نکبت از اساس با شکل گیری این کشور پا می گیره. جنایتی نمونده در کشورهایی که اصلا نمی دونین چرا الان بدبخت هستن. ایکاش....
حالا اگر ایران قدرت اونها رو داشت بدتر میشد؟ آدم می مونه چی بگه. نمی دونم کافر همه را به کیش خود می پندارد یا ... غیر از این بوده که همیشه از مظلوم دفاع کردیم و فریاد زدیم علیه ظلم؟ هزینه دادیم بابت این طرز تفکر خاص زیبای خودمون. بعد اینطور قضاوت کردن چقدر زشته...
تو این مملکت مادامیکه غیر مسلمین نخوان مملکت رو به نفع خودشون مصادره کنن کسی باهاشون کاری نداره. وقتی نخوان به فرهنگ و باور دینی ملت حمله کنن کسی باهاشون کاری نداره. مشکل اینجاست که اینها و متاسفانه برخی افراد سیاسی می خوان انقلاب و کشور و منابع ملی رو شخصا بالا بکشن و مطمئنا اکثرشون از ناحیه همون آمریکای "دشمن" حمایت میشن.
(۵/اسفند/۹۴ ۱۹:۰۴)عدالت نوشته است: [ -> ]
آیا شما با یک قاتل و جانی میتوانی در یکجا زندگی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین که شما کسایی که اعتقاداتشون باهاتون تفاوت داره رو،قاتل و جانی میدونین تکلیف بحث رو مشخص میکنه!!!!
دیدگاه صفر و یکی،سفید و سیاه دیدن،بعد میگن چرا به ما لقب معتصب و تندرو رو میدین!!!!
خیر و شر تو اکثر کشورا با هم جمع شدن و یکی میره مسجد،یکی هم میره روسپی خونه بقل مسجد،کسی هم کاری با کار اون یکی نداره،یکی میره کلیسا برای عبادت خدا،یکی میره کلیسا برای عبادت شیطان،کسی هم کاری با دیگری نداره،یکی میره رستوران غذای بدون مشروب میخوره،یه نفر دیگه هم میره همون رستوران غذاش رو با ویسکی و شامپاین میخوره،کسی کاری با اون یکی نداره
اینکه شما تندخو و متعصب هستین و در صدد حذف اعتقادات مخالف اعتقاد خودتون هستید دلیل نمیشه که تو بقیه کشورا هم وضع به همین شکل باشه
حالا باز اگه میخواین آسمون به ریسمون ببافید و توجیه کنید،بفرمایید،راه باز است و جاده هم دراز و طولانی
(۵/اسفند/۹۴ ۲۱:۳۴)Ali#59 نوشته است: [ -> ]با این رویه دیگه جایی برای حرف زدن نمیمونه.
![[تصویر: 2016_03_02_212835.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8240495334/2016_03_02_212835.jpg)
![[تصویر: 2016_03_02_212158.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8240495292/2016_03_02_212158.jpg)
![[تصویر: 2016_03_02_212846.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8240495384/2016_03_02_212846.jpg)
جالبه که ادعای نقد منصفانه هم دارید،طرف تایپیک زده دولت رو جاسوس BBC و VOa میدونه،انگار نه انگار اون وقت مدیر گرام با قیچی وایساده اینجا صحبت های ما رو سانسور میکنه :|
این شیوه مدیریتی رو هم از امام و معصوم و عارف و عاقل یاد گرفتید؟
شما که همش به ما درس اخلاق میدین بهتره قبل از قضاوت سوال بپرسین.
توی پست اول فقط یه جمله کوتاه در مورد امام خمینی رو که به ایشون توهین کرده بودین حذف کردم. کاری که برای تمام توهین هایی که به رجال سیاسی میشه میکنم. بنده عرض کردم جایی توهینی بود گزارش کنین. الان ناظران خیلی کم می تونن وقت بگذارن. همه نوشته ها رصد نمیشن. این رو هم بنده چون در بحث مشارکت داشتم دیدم و ویرایش کردم.
پست بعدی که ویرایش شده مال محمد تراست هست که چون ایشون همون پست حاوی توهین شما رو نقل قول کرده بودن طبیعتا نقل قول شما رو ویرایش کردم. پست سوم هم یک جمله تمسخر نظام و رهبر و شورای نگهبان نوشته بودین بدون اینکه هیچ ارزش کلامی داشته باشه که حذف شد.
شما اینجا دارین از خدا و پیغمبر گرفته تا رجال سیاسی رو آزادانه نقد می کنین ولی جلو توهین و تمسخرهای شما گرفته شده. اگر جایی ویرایش دیدین بپرسین توضیح میدم.
بعد هم توی تاپیکی که گفته تعدادی اصلاح طلب جاسوس هستن من نمی دونم آقای حسن عباسی عدد 300 نفر رو از کجا آورده. ولی یقین دارم تعدادی از اصلاح طلبان ریز و درشت جاسوس هستن. شما کافیه به وزرای فراری دولت اصلاحات نگاه کنین ببینین الان توی کشور دشمن ما دارن چه غلطی می کنن...
-----------------------------------------------------------
این قصه افراطی خوندن انقلابی ها هم ...
توی برنامه ثریا چند قسمت قبل بود که دکتر زرشناس کارشناس برنامه گفتن:
دکتر شهريار زرشناس خاطرنشان کرد: اين جريان استحالهطلب شعارهاي قشنگ ميدهد و خودش را داعي خردمندي ميداند و هر کسي که مخالفش باشد را متهم به افراطي ميکند و يک دوگانه باطل ميسازد که اين دوگانه، دوگانه "افراطي، معتدل" است و با معياري که اين آقايان ميگويند امام افراطي ميشود اما اينها جرات نميکنند اين مسئله را بگويند ولي معيارها و موازينشان اين است