تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رونمایی از لیست انتخاباتی بی بی سی در انتخابات ایران!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(۵/اسفند/۹۴ ۲۱:۲۳)anti نوشته است: [ -> ]همین که شما کسایی که اعتقاداتشون باهاتون تفاوت داره رو،قاتل و جانی میدونین تکلیف بحث رو مشخص میکنه!!!!Sad

دیدگاه صفر و یکی،سفید و سیاه دیدن،بعد میگن چرا به ما لقب معتصب و تندرو رو میدین!!!!

خیر و شر تو اکثر کشورا با هم جمع شدن و یکی میره مسجد،یکی هم میره روسپی خونه بقل مسجد،کسی هم کاری با کار اون یکی نداره،یکی میره کلیسا برای عبادت خدا،یکی میره کلیسا برای عبادت شیطان،کسی هم کاری با دیگری نداره،یکی میره رستوران غذای بدون مشروب میخوره،یه نفر دیگه هم میره همون رستوران غذاش رو با ویسکی و شامپاین میخوره،کسی کاری با اون یکی نداره

اینکه شما تندخو و متعصب هستین و در صدد حذف اعتقادات مخالف اعتقاد خودتون هستید دلیل نمیشه که تو بقیه کشورا هم وضع به همین شکل باشه

حالا باز اگه میخواین آسمون به ریسمون ببافید و توجیه کنید،بفرمایید،راه باز است و جاده هم دراز و طولانی

به نام خدا

شخصی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی فردی که خودش را به خواب زده, آنهم خواب خرگوشی, تا ابد هم نمیشه بیدار کرد مگر اینکه خدا بخواهد.

به اندازه کافی با شما و همفکرانتان در تالار بحث کرده ام, متاسفانه ذره ای حرف منطقی را قبول نمیکنید و مدام بر طبل دفاع غیر منطقی و متعصبانه از طرزفکر سکولار-لیبرال-دموکراتتان که زائیده تفکر شیطانیه انگلیس و آمریکا و چند نوچه دیگرشان هست کوتاه نمیایید.

بعد به افرادی که دغدغه دفاع از مذهب و دین و عدالت را دارند دائم برچسب تندرو و متعصب میزنید

ولی

خودتان را نمیدانید که در تعصب چیزی از داعش کم ندارید, آنها از آنطرف متعصب هستند و شما از اینطرف, یعنی افراط و تفریط

متاسفانه در مجموع صحبتهای شما و همفکرانتان به این نتیجه میرسم که با کمال تاسف انگار شماها به دین اسلام اعتقادی ندارید و دیگر جای بحثی نمی ماند چون انواع و اقسام مثال و بحث و گزارش و سند را برای شما میگذاریم ولی باز بدون منطق حرف خودتون رو ادامه میدهید.

بنده کجا گفتم که فردی که اعتقادش با بنده یکی نیست, قاتل و جانیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا حرفهای مرا مصادره به مطلوب میکنید برای خودتان و حقیقت را لوث میکنید, همانکاری که موسوی و کروبی کردند !!!!!!!!!

شما گفتی هرشخصی باید تفکر مخالف خودش را تحمل کند, خوب یک شخصی هم تفکرش این است که انسانهای دیگر را بکشد, آیا این شخص را هم باید تحمل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک شخصی هم دوست دارد فیلم پورن درست کند و بین کودکان پخش کند و یا از کودکان سواستفاده جنسی کند, آیا این شخص را هم باید تحمل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر این دو را باید تحمل کرد که تفکر شما هم فرقی با همان دو نوع عقیده ای که گفتم ندارد ولی اگر این دو را نباید تحمل کرد, پس خیلی از تفکرات غلط و غیراخلاقی دیگر را هم نمیشود تحمل کرد.

امیدوارم اینبار یک پاسخی بدهید وجدانی و منطقی باشد نه مثل دیگر پاسخهایتان بدون کوچکترین منطقی !!!!!!!!!!!!!!
(۶/اسفند/۹۴ ۷:۵۱)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]شما که همش به ما درس اخلاق میدین بهتره قبل از قضاوت سوال بپرسین.

توی پست اول فقط یه جمله کوتاه در مورد امام خمینی رو که به ایشون توهین کرده بودین حذف کردم. کاری که برای تمام توهین هایی که به رجال سیاسی میشه میکنم. بنده عرض کردم جایی توهینی بود گزارش کنین. الان ناظران خیلی کم می تونن وقت بگذارن. همه نوشته ها رصد نمیشن. این رو هم بنده چون در بحث مشارکت داشتم دیدم و ویرایش کردم.
پست بعدی که ویرایش شده مال محمد تراست هست که چون ایشون همون پست حاوی توهین شما رو نقل قول کرده بودن طبیعتا نقل قول شما رو ویرایش کردم. پست سوم هم یک جمله تمسخر نظام و رهبر و شورای نگهبان نوشته بودین بدون اینکه هیچ ارزش کلامی داشته باشه که حذف شد.
شما اینجا دارین از خدا و پیغمبر گرفته تا رجال سیاسی رو آزادانه نقد می کنین ولی جلو توهین و تمسخرهای شما گرفته شده. اگر جایی ویرایش دیدین بپرسین توضیح میدم.

بعد هم توی تاپیکی که گفته تعدادی اصلاح طلب جاسوس هستن من نمی دونم آقای حسن عباسی عدد 300 نفر رو از کجا آورده. ولی یقین دارم تعدادی از اصلاح طلبان ریز و درشت جاسوس هستن. شما کافیه به وزرای فراری دولت اصلاحات نگاه کنین ببینین الان توی کشور دشمن ما دارن چه غلطی می کنن...
من درس اخلاق میدم؟ یه نگاه به ارسال های خودتون در این تایپیک بندازید ببینید درس اخلاق یعنی چی.
کجا توهین به کسی شده بود؟ من نمیفهمم شما توهین رو از کجای اون جمله کشیدید بیرون؟
نوشته بودم : ....این توهینه؟
یه سیری در تایپیک های تالار کنید تا با معنای توهین واقعی آشنا بشید.
گزارش کنیم که چی بشه؟ انگار دیروز تو این تالار ثبت نام کردم Smile

در ضمن توهین واقعی رو شما میکنی،غلط رو هم امثال همین آقای عباسی میکنن که ادعای عقل کل بودن دارن و توی هر چیزی نخود آش هستن.
هر کسی که رفته تو کشور دشمن شما جاسوس نیست.مهاجرت وزرای دولت اصلاحات و نمایندگان مجلس ششم رو هم تاریخ قضاوت میکنه.
(۶/اسفند/۹۴ ۱۱:۴۴)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من درس اخلاق میدم؟ یه نگاه به ارسال های خودتون در این تایپیک بندازید ببینید درس اخلاق یعنی چی.
کجا توهین به کسی شده بود؟ من نمیفهمم شما توهین رو از کجای اون جمله کشیدید بیرون؟
نوشته بودم : احتمالا ایشون (آقای خمینی) از روی سادگیشون دشمن رو هم مثل خودشون فرض کردن.
این توهینه؟
یه سیری در تایپیک های تالار کنید تا با معنای توهین واقعی آشنا بشید.
گزارش کنیم که چی بشه؟ انگار دیروز تو این تالار ثبت نام کردم Smile

در ضمن توهین واقعی رو شما میکنی،غلط رو هم امثال همین آقای عباسی میکنن که ادعای عقل کل بودن دارن و توی هر چیزی نخود آش هستن.
هر کسی که رفته تو کشور دشمن شما جاسوس نیست.مهاجرت وزرای دولت اصلاحات و نمایندگان مجلس ششم رو هم تاریخ قضاوت میکنه.
سلام

خیلی خنده داره
شما خودت مگه کی هستی که داری امام خمینی ره رو نقد می کنی و میگی اشتباه کرده!!!!!
شما ادعای عقل کل دارید با این رفتار یا حسن عباسی که لااقل بیشتر از شما می دونه!

بیخود خون خودتو کثیف نکن
(۶/اسفند/۹۴ ۱۰:۳۴)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

شخصی که خواب هست رو میشه بیدار کرد ولی فردی که خودش را به خواب زده, آنهم خواب خرگوشی, تا ابد هم نمیشه بیدار کرد مگر اینکه خدا بخواهد.

به اندازه کافی با شما و همفکرانتان در تالار بحث کرده ام, متاسفانه ذره ای حرف منطقی را قبول نمیکنید و مدام بر طبل دفاع غیر منطقی و متعصبانه از طرزفکر سکولار-لیبرال-دموکراتتان که زائیده تفکر شیطانیه انگلیس و آمریکا و چند نوچه دیگرشان هست کوتاه نمیایید.

بعد به افرادی که دغدغه دفاع از مذهب و دین و عدالت را دارند دائم برچسب تندرو و متعصب میزنید

ولی

خودتان را نمیدانید که در تعصب چیزی از داعش کم ندارید, آنها از آنطرف متعصب هستند و شما از اینطرف, یعنی افراط و تفریط

متاسفانه در مجموع صحبتهای شما و همفکرانتان به این نتیجه میرسم که با کمال تاسف انگار شماها به دین اسلام اعتقادی ندارید و دیگر جای بحثی نمی ماند چون انواع و اقسام مثال و بحث و گزارش و سند را برای شما میگذاریم ولی باز بدون منطق حرف خودتون رو ادامه میدهید.

بنده کجا گفتم که فردی که اعتقادش با بنده یکی نیست, قاتل و جانیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا حرفهای مرا مصادره به مطلوب میکنید برای خودتان و حقیقت را لوث میکنید, همانکاری که موسوی و کروبی کردند !!!!!!!!!

شما گفتی هرشخصی باید تفکر مخالف خودش را تحمل کند, خوب یک شخصی هم تفکرش این است که انسانهای دیگر را بکشد, آیا این شخص را هم باید تحمل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک شخصی هم دوست دارد فیلم پورن درست کند و بین کودکان پخش کند و یا از کودکان سواستفاده جنسی کند, آیا این شخص را هم باید تحمل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر این دو را باید تحمل کرد که تفکر شما هم فرقی با همان دو نوع عقیده ای که گفتم ندارد ولی اگر این دو را نباید تحمل کرد, پس خیلی از تفکرات غلط و غیراخلاقی دیگر را هم نمیشود تحمل کرد.

امیدوارم اینبار یک پاسخی بدهید وجدانی و منطقی باشد نه مثل دیگر پاسخهایتان بدون کوچکترین منطقی !!!!!!!!!!!!!!

BeardBeardBeardBeard

اصلا این منطق شما بنده رو متحول کرد،شیوه بیان منطقی و جمله بندی فصیح شما در بنده انقلابی ایجاد کرد چنان انقلاب شکوهمند اون سال معروف SmileSmile

جمع کن برادر این دادار دودوری که راه انداختی رو،کی اومده به کی میگه از منطق حرف بزن Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

منطق شما چیه مثلا؟!!! نیاز نیست شما بگی من خودم میگم،هر کی با ما بود که بود،اگه با ما نبود یا باید اینقدر بکوبونیمش که خودش خرد بشه،یا اگه خرد نشد،خودمون خوردش میکنیم Big GrinBig Grin

تا زمانی که تفکر حاکم بر کشور اینه که افرادی که نظرات،اعتقادات و ارای مخالف دارن جاشون بالای چوبه دار و به طور کلی حذف هست،اوضاع این مملکت درست شدنی نیست

منطقی هست یا نیست حالا؟WinkSmileSmile
(۶/اسفند/۹۴ ۱۳:۱۳)قلب نوشته است: [ -> ]سلام

خیلی خنده داره
شما خودت مگه کی هستی که داری امام خمینی ره رو نقد می کنی و میگی اشتباه کرده!!!!!
شما ادعای عقل کل دارید با این رفتار یا حسن عباسی که لااقل بیشتر از شما می دونه!

بیخود خون خودتو کثیف نکن
نقد کردن حاکم مملکت حق همه مردمه،نیازی هم نیست بابتش ادعای عقل کل بودن داشته باشی.
این رو آیات و احادیث خودتون هم تایید میکنه.

اما نقد کردن تئوری های علمی این طور نیست،هر بی سوادی مثل آقای عباسی نمیتونه بیاد تریبون رو بگیره دستش با یک سری حرف خنده دار بگه،من تئوری فروید رو رد کردم،من تکامل داروین رو رد کردم،من کاپیتالیسم رو نقد کردم!

این میشه ادعای الکی.
این انتخابات صحنه عجیب امداد الهی و اتمام حجت شد!! «و مکروا و مکر اللَّه واللَّه خیر الماکرین»
حمایت بی پرده و علنی رسانه سلطنتی انگلیس مکر بسیار بزرگی بود که با امداد الهی نتیجه اش ان شاء الله برخلاف خواست آنها خواهد بود و مردم حزب اللهی و انقلابی دیگه هیچ بهانه ای ندارند که صحنه مشخص نبود... صحنه کاملا عیان است. پرده ها به خواست خدا افتاد

حمید رسایی توی کانالش و سایت برای شهرهای گوناگون و مخصوصا تهران افرادی رو معرفی کرده. حتما ببینید
(۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۲۲)anti نوشته است: [ -> ]منطق شما چیه مثلا؟!!! نیاز نیست شما بگی من خودم میگم،هر کی با ما بود که بود،اگه با ما نبود یا باید اینقدر بکوبونیمش که خودش خرد بشه،یا اگه خرد نشد،خودمون خوردش میکنیم Big GrinBig Grin

تا زمانی که تفکر حاکم بر کشور اینه که افرادی که نظرات،اعتقادات و ارای مخالف دارن جاشون بالای چوبه دار و به طور کلی حذف هست،اوضاع این مملکت درست شدنی نیست

منطقی هست یا نیست حالا؟WinkSmileSmile
سلام آقای آنتی
منظورتون دقیقا چیه؟یعنی کسی که علیه قانون اساسی حرف زده و حتی اقدام کرده بیاد بشه کاندید؟
مگه اقای علی مطهری کم مخالفت کرده؟چرا ایشون دوباره صلاحیتش احراز شد؟؟نکنه انتظار دارید مثلا اقای کروبی دوباره بیاد بشه کاندید مجلس
ببنیم کجای دنیا کسی که علیه قانون اساسی کشورش حرف میزنه رو تایید صلاحیت میکنن که تو ایران بکنن؟تو امریکا؟تو اسرائیل؟پرتغال سنگاپور چین..کجای دنیا؟
از بین تمام کسایی که برای ریاست جمهوری ایالات متحده کاندید شدن کدومشون سابقه توهین تهدید ایران رو ندارن؟کدومشن گفتن که ما با ایران میخوایم دوست باشیم؟؟؟؟
من نمیگم این حکومت همه چیزش درسته و هیچ مشکلی نداره ولی برای اداره کشور باید اینکارهارو انجام بده...
نمیشه هرکی بیاد تو سطح کلان هرچی بگه و بعد دانشجو ها و مردم بیان بریزن تو خیابون و جنجال درسته بشه و بعد انتظار امنیت آرامش داشته باشیم تا کشور پیشرفت کنه...(درباره خر مقدس ها و خشک مغر ها هم صدق میکنه که مثلا تهدید میکنن اگه زنا برن استادیوم ما کفن پوش میشیم و ..)مگه اینجوری میشه برای کشور امنیت ایجاد کرد؟
شعار زنده باید مخالف قشنگه ولی نه در اداره کشور...
------------------------------------------------
نقل قول:اما نقد کردن تئوری های علمی این طور نیست،هر بی سوادی مثل آقای عباسی نمیتونه بیاد تریبون رو بگیره دستش با یک سری حرف خنده دار بگه،من تئوری فروید رو رد کردم،من تکامل داروین رو رد کردم،من کاپیتالیسم رو نقد کردم!
سلام علی آقا
اقای عباسی از رو نظریات عمه اش که کاپیتالیسم و اقتصاد کلان رو نقد نکرد از روی تئوری های بزرگان علم اقتصاد نقد کرد...
کتاب سقوط آزاد مگه آقای عباسی نوشته؟؟؟؟اقای جوزف استیگلیتز نوشته که ایشون علاوه بر دکترای اقتصاد جایزه نوبل اقتصاد هم دارن ،ایشونم نباید نقد کنه؟؟؟..آقای عباسی هم بر اساس این نظریات نقد کرد...

(۶/اسفند/۹۴ ۱۷:۲۶)Silence نوشته است: [ -> ]سلام آقای آنتی
منظورتون دقیقا چیه؟یعنی کسی که علیه قانون اساسی حرف زده و حتی اقدام کرده بیاد بشه کاندید؟
مگه اقای علی مطهری کم مخالفت کرده؟چرا ایشون دوباره صلاحیتش احراز شد؟؟نکنه انتظار دارید مثلا اقای کروبی دوباره بیاد بشه کاندید مجلس
ببنیم کجای دنیا کسی که علیه قانون اساسی کشورش حرف میزنه رو تایید صلاحیت میکنن که تو ایران بکنن؟تو امریکا؟تو اسرائیل؟پرتغال سنگاپور چین..کجای دنیا؟
از بین تمام کسایی که برای ریاست جمهوری ایالات متحده کاندید شدن کدومشون سابقه توهین تهدید ایران رو ندارن؟کدومشن گفتن که ما با ایران میخوایم دوست باشیم؟؟؟؟
من نمیگم این حکومت همه چیزش درسته و هیچ مشکلی نداره ولی برای اداره کشور باید اینکارهارو انجام بده...
نمیشه هرکی بیاد تو سطح کلان هرچی بگه و بعد دانشجو ها و مردم بیان بریزن تو خیابون و جنجال درسته بشه و بعد انتظار امنیت آرامش داشته باشیم تا کشور پیشرفت کنه...(درباره خر مقدس ها و خشک مغر ها هم صدق میکنه که مثلا تهدید میکنن اگه زنا برن استادیوم ما کفن پوش میشیم و ..)مگه اینجوری میشه برای کشور امنیت ایجاد کرد؟
شعار زنده باید مخالف قشنگه ولی نه در اداره کشور...
------------------------------------------------
سلام علی آقا
اقای عباسی از رو نظریات عمه اش که کاپیتالیسم و اقتصاد کلان رو نقد نکرد از روی تئوری های بزرگان علم اقتصاد نقد کرد...
کتاب سقوط آزاد مگه آقای عباسی نوشته؟؟؟؟اقای جوزف استیگلیتز نوشته که ایشون علاوه بر دکترای اقتصاد جایزه نوبل اقتصاد هم دارن ،ایشونم نباید نقد کنه؟؟؟..آقای عباسی هم بر اساس این نظریات نقد کرد...
سلام راجع به نقدهای آقای عباسی به کاپیتالیسم قبلا صحبت کردیم :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38966.html
ایشون ادعاهایی خیلی بیشتر از اون چه در کتاب سقوط آزاد مطرح شده رو طرح کردن و به همون انتقاداتی هم که به کاپیتالیسم و سرمایه داری وارده مسلط نیستن.
راجع به فرگشت و روانکاوی فروید چی؟! اون رو از روی نظریات چه کسی رد کردن؟
شما سخنرانی های ایشون رو گیر بیارید ببینید،متوجه منظور من میشید.

در ضمن راجع به بخش اول صحبت هاتون باید عرض کنم که این حرف هایی که اخیرا در ایران رایج شده که هیچ جای دنیا مخالفین قانون اساسی تایید صلاحیت نمیشن باید بگم که فقط برای تطهیر دیکتاتوری دینیشونه که این حرف رو میزنن.
شما به این صحبت ها بسنده نکن،راجع به کشورهای مختلف و سیستم سیاسیشون خودت تحقیق کن تا متوجه بشی.
مثلا ایالات متحده که مثال زدید،الان در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا ما کاندیدای سوسیال هم داریم.
هر چند مطمئنا رای نمیاره اما جزء کاندیدا هاست.
اون جا یک انتخابات درون حزبی برگزار میکنن و طرفداران هر حزب نمایندگانشون رو مشخص میکنن،آخرش هم رییس جمهور نهایی مشخص میشه.
اینجا چی؟
چند صفحه قبل گفتم،الان آقای جنتی در انتخابات خبرگان در حال نظارت بر عملکرد خودشون هستند!!
بر خلاف نص صریح قانون اساسی.همچنین چندین روحانی دیگه از شورای نگهبان.
رد صلاحیت های سلیقه ای،اجازه ندادن به دگر اندیشان برای شرکت در انتخابات و کلی مسئله دیگه...اصلا به نظرم قابل مقایسه نیست انتخابات ایران با آمریکا.
در ضمن دیدگاه روسای جمهور آمریکا در این دوره ها نسبت به ایران تغییر کرده،مثلا بوش پسر رو با اوباما مقایسه کنید.
اما این که کلا با رژیم ایران موافقت کنن،تا حالا نشده دلیلش هم اینه که اکثر مردم آمریکا رژیم ایران رو یک رژیم تروریستی و مخالف آزادی میدونن.
چطور انتظار دارید با اتفاقاتی که توی سفارت آمریکا در سال 58 افتاد،آمریکایی ها بپذیرند که رییس جمهورشون با رژیم ایران از در دوستی وارد بشه.سر همین توافق ژنو هم اوباما در مورد مسئله ایران خیلی از رضایت عمومی پاش رو فراتر گذاشت.
تاپیک جالبی بود ! حسن عباسی گفته بود فردای توافق خبری نیست ! الان هم 40 شب گذشت و خبری نیست ! و اخبار رو محول کردند به بعد از برجام 2 !
اما این که اقای عباسی چطور فرگشت رو رد کردند .
اصولا فرگشت خود به خود رد شده هست ! البته دلیلم هم خود کاربران هستند !
ببینید اینجا تا حالا 8 صفحه گفتگو انجام شده که قرار هم نیست به هیچ نتیجه ای برسد !
(میل به گفتگوی که نتیجه ای هم ندارد) هیچ ویژگی مثبت زیستی ندارد و برعکس یک ویژگی منفی زیستی محسوب میشود .( گونه هایی که به طور تصادفی و جهش ژنی ویژگی _میل به مجادله _ را پیدا میکنند شانس بقای کمتری دارند ،چون وقتی این گونه ها زمان خود را با مجادله میگذرانند ، فنوتیپ های دیگر مشغول تولید مثل هستند !)
و نکته این جاست ! ژن های میل به مجادله ( که اتفاقا میل گسترده ای هم است) چطور بین انسانها گسترش پیدا کرده !

ضمنا نشان ازاد بودن کشور هم باز خود کاربران هستند ! چون اگر سیستم بسته بود قائدتا الان بعضی از کاربرا باید گوشه ی سیاهچال زندانی بودند !!!!!!!( که خوب البته نیستند)
در مورد انتخابات امریکا در مورد ارای الکترال مطالعه کنید متوجه میشوید چی به چی هست !
(۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]تاپیک جالبی بود ! حسن عباسی گفته بود فردای توافق خبری نیست ! الان هم 40 شب گذشت و خبری نیست ! و اخبار رو محول کردند به بعد از برجام 2 !
بستگی داره منظورتون از خبر چی باشه.

(۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]اما این که اقای عباسی چطور فرگشت رو رد کردند .
اصولا فرگشت خود به خود رد شده هست ! البته دلیلم هم خود کاربران هستند !
ببینید اینجا تا حالا 8 صفحه گفتگو انجام شده که قرار هم نیست به هیچ نتیجه ای برسد !
(میل به گفتگوی که نتیجه ای هم ندارد) هیچ ویژگی مثبت زیستی ندارد و برعکس یک ویژگی منفی زیستی محسوب میشود .( گونه هایی که به طور تصادفی و جهش ژنی ویژگی _میل به مجادله _ را پیدا میکنند شانس بقای کمتری دارند ،چون وقتی این گونه ها زمان خود را با مجادله میگذرانند ، فنوتیپ های دیگر مشغول تولید مثل هستند !)
و نکته این جاست ! ژن های میل به مجادله ( که اتفاقا میل گسترده ای هم است) چطور بین انسانها گسترش پیدا کرده !
باز هم بحث هایی که بارها انجام شدن و بی نتیجه موندن!
اگه میخواید عقاید خودتون ضربه نبینه و یه توجیهی کرده باشید که هیچ،
اما اگه واقعا دنبال جواب هستید این مقاله رو بخونید.
اگر هم به فی*ل*تر شکن دسترسی ندارید،از اینجا بخونیدش (از منبع بالا)
نقل قول:[تصویر: qlv6_2016-03-03_194002.jpg]

پرسشهایی پیرامون فرگشت – بخش نخست

آیا همه‌چیز، همان سازگاری‌ست؟

نویسنده: میشل له پگ / برگردان: احسان سنایی / ویرایش: شکاک منطق

(فرگشت؛ از افسانه تا واقعیت)

اگر «گمان» می‌کنید این نظریه را فهمیده‌اید؛ حدوداً می‌توان گفت از آن چیز زیادی نمی‌دانید. زمان درازی از دویست‌سالگی ِ تولد «چارلز داروین» و ۱۵۰سالگی ِ نشر «منشأ انواع»؛ که می‌توان حتی به‌عنوان مهم‌ترین کتاب منتشرشده در تاریخ نیز از آن نام برد، نمی‌گذرد. داروین در این کتاب، ایده‌ای را مطرح کرده که هنوز هرکسی را شوکه می‌کند؛ این‌که سرتاسر حیات زمینی، از جمله آدمی؛ با «انتخاب طبیعی» تکوین یافت.

داروین، شواهد مباحثه‌ برانگیزش در نظریه ی «فرگشت» (Evolution) را در اثرش «منشأ انواع»، مطرح نمود و از آن پس این ایده شدیداً فراگیر شد. کشفیات بی‌پایانِ سنگواره ای (فسیلی) به ما امکان ردگیری فرگشت ارگانیسم‌های کنونی از گونه‌های باستانی‌ترشان را می‌دهد. ترتیب‌گذاریِ DNA نیز از سویی هرگونه شکی را درخصوص منشأ مشترک کلیه‌ی گونه‌های حیاتی مرتفع ساخته و نمونه‌های عملی ِ بی‌شمار فرگشت را می‌توان هرکجای پیرامون‌مان دید؛ از تطبیق «شب‌پره‌های فلفلی» (Peppered Moth) با آلاینده‌های جوی گرفته تا ویروس‌های سریعاً متغیری چون HIV، H5N1 و آنفلوآنزای مرغی. صحت نظریه ی فرگشت، هم‌اکنون به همان اندازه بدیهی است که زمین را کروی می‌دانیم.

با این حال، علی‌رغم وجود شواهد فزاینده‌ی موجود؛ اکثریت مردم، اگر دست‌کم اسم‌اش را شنیده باشند، از حقایق پنهان در پشت این نظریه مطلع نیستند. حتی نظرسنجی اخیری در انگلستان؛ زادگاه داروین و کشوری با جمعیتی تحصیل‌کرده‌، نشان می‌دهد که تنها کمتر از نصف مردم اعتقاد به صحت این نظریه دارند.

برای آنان که هرگز فرصت فهم مفاهیم زیست‌شناختی و یا علمی را نداشته‌اند؛ دعاوی مطرح‌گشته توسط کسانی‌که به نظریات خلقت ماوراءالطبیعی معتقدند؛ متقاعدکننده‌تر به‌نظر می‌رسد. با این‌حال، مابین کسانی‌که فرگشت را پذیرفته‌اند هم تصورات نادرستی رایج است.

اغلب‌مان در قبال اعتراف به نفهمیدن نظریه هایی چون «نظریه ی ریسمان» در فیزیک ابایی نداریم؛ ولی انگار که همگی به فهم فرگشت، متقاعد شده‌ایم. در حقیقت با وجود کشفیات فزاینده‌ی زیست‌شناسان؛ پیامدهای این نظریه، بیگانه‌تر از تصورات رایج ماست. فرگشت، بایستی‌که شناخته‌شده‌ترین نظریه‌ ی علمی باشد؛ هرچند هم‌اکنون کژ فهمیده‌ شده‌ ترین‌شان قلمداد می‌شود.
از این‌رو مجموعه‌مقالات روشنگرانه‌ی نشریه‌ی علمی نیوساینتیست در خصوص رایج‌ترین افسانه‌ها و کژفهمی‌های پیرامون فرگشت، می‌تواند کمک شایان توجهی به خوانندگان‌شان در آشنایی با این نظریه ی انقلابی به حساب آید. در اولین مقاله از این مجموعه، به مقوله‌ی «سازگاری» (Adaptation) می‌پردازیم.

آیا همه‌چیز، همان سازگاری‌ست؟

غالباً فرض‌مان بر این است که کلیه‌ی صفات گیاهان و جانوران، سازگاری‌هایی‌ست که از مسیر «انتخاب طبیعی» (Natural Selection) پدید آمده‌اند. در واقع باید گفت اکثر این ویژگی‌ها نه محصول سازگاری‌ است و نه انتخاب.

چرا اغلب‌مان پس از گذشت یک روز خسته‌کننده، خودمان را با یک چیز خوراکی، پیش روی تلویزیون ول می‌دهیم؟ چون این‌شکلی راحت‌تر است؟ یا که این کار، پیامد طبیعی ِ صدهاهزار سال تکوین انسان است؟

نخندید؛ احتمالاً خودتان هم همین مفروضات را مدنظر داشتید. چندان کار دشواری نیست که برای هر وجه از ساختار بدن و رفتارمان، حکایت «این است و جز این نیست» را برای توجیه دلیل پدید آمدن‌شان بتراشیم. ما تمایل داریم که برای هرچیزی هدفی تعیین کنیم؛ اما در این‌صورت غالباً در اشتباهیم.

مثلاً به نوک پستان پستانداران نر دقت کنید. آنان به‌وضوح از این عضو استفاده‌ای نمی‌کنند: این جانداران از آنجایی‌که گونه‌های مؤنث‌شان به این اندام مجهزند، آن را دارند و نیز از آنجایی‌که رشد چنین عضوی در بدن یک گونه‌ی نر، بهای سنگینی برای طبیعت برنمی‌دارد. از این‌رو اجباری در برابر دو جنس مخالف، از برای تکوین در دو مسیر فرگشتی ِ متفاوت و نتیجتاً «توقف» رشد نوک پستان در مسیری که گونه‌های نر از آن پدید آمده‌اند، وجود ندارد. حال، حس بویایی‌تان را در نظر بگیرید. آیا استشمام رایحه‌ی گل رز، کار سختی است و نیاز به دقت و کوشش دارد؟ در خصوص بویایی، افراد تا حد زیادی به‌واسطه‌ی جهش‌های تصادفی در ژن‌هایی که به‌منظور طراحی گیرنده‌های بویایی‌شان رمزگذاری شده‌اند؛ تفاوت دارند، نه به‌دلیل سازگاری.

با این حال، خصیصه‌های دیگری نیز محصول انتخاب است. مثلاً قد کوتاه «پیگمه‌»ها، می‌تواند در عوض سازگاری؛ اثر جنبی انتخاب طبیعی و معلول تولد زودهنگام نوزادان در جمعیت‌هایی بوده باشد که آمار مرگ و میر بالایی دارند.

دلیل دیگری که می‌توان بر اساس‌اش، سازگاری‌های ظاهری را اثر جانبی گزینش ویژگی‌های نامرتبط دانست؛ نقش متفاوت ژن‌ها طی بازه‌های زمانی ِ تحولی ِ گوناگون یا طی ساخت اجزای مختلف بدن دانست. از این‌رو انتخاب یک گزینه می‌تواند آثار ظاهراً نامرتبطی را به بار آورد. مثلاً همجنس‌گرایی در گونه‌های نر، احتمالاً هم‌پیوند با ژن‌های گوناگونی‌ست که قوه‌ی باروریِ جنس ماده را ارتقا می‌بخشند. یک ژن ناسازگار یا مضر، از سویی اگر متعلق به همان رشته از DNA باشد که گزینه‌ی مطلوب را در خود جای داده؛ می‌تواند سریعاً در میان یک جمعیت انتشار یابد. این، دلیلی بر اهمیت جفت‌گیری‌ست: وقتی‌که رشته‌های DNA، طی تکثیر جنسی، مابین کروموزوم‌ها معاوضه می‌شوند؛ متغیرهای خوب یا بدی ممکن است انتخاب شوند و این بسته به تصادف است.

ویژگی‌های دیگر گیاهان و جانوران همچون بال‌های شترمرغ، شاید روزگاری نتیجه‌ی سازگاری با محیط بوده‌اند؛ اما بنابه کاربرد مقتضی‌شان دیگر بلااستفاده مانده‌اند (شترمرغ پرواز نمی‌کند). این «نشانه‌»ها به‌دلیل خنثی‌بودن‌شان بقا یافته‌اند؛ چراکه تابع عملکرد دیگری گشته یا سیر فرگشت، به آن اندازه نبوده که به‌واسطه‌ی بلااستفادگی‌شان آن‌ها را بزداید. مثلاً زائده‌ی آپاندیس در انسان را درنظر بگیرید. دعاوی فراوانی مبنی بر کاربری‌اش ابراز می‌شود؛ اما شواهد امر از چیز دیگری حکایت می‌کنند: احتمال زنده ماندن‌تان در نبود این زائده بیشتر است.

پس چرا آپاندیس زدوده نمی‌شود؟ چون‌که فرگشت، بازی با تصادف است. جمعیت جهانی بشر، تا چندهزار سال پیش اندک بود و افراد، هر از چندگاه مابین هر نسلی، فرزندان اندکی داشته‌اند. این، به‌معنای شانس کمتر فرگشت در اِعمال جهش‌هایی در ژنوم انسان است که نهایتاً به امحای آپاندیس می‌انجامند و البته شانس کمتری برای این جهش‌ها تا به‌واسطه‌ی انتخاب طبیعی، مابین جوامع انتشار یابند. احتمال دیگر این است که ما در یک چرخه‌ی فرگشتی گیر افتاده‌ایم؛ چراکه هرچه زائده‌ی آپاندیس چروکیده‌تر می‌شود؛ عارضه‌ی تورم ِ این زائده محتمل‌تر گشته و نتیجتاً این چرخه به بقایش کمک می‌کند.

دندان عقل، نشانه‌ی باقیمانده‌ی دیگری‌ در انسان است. آرواره‌‌های کوچک‌تر و ریزتر، به اجدادمان امکان رشد بیشتر مغزشان را می‌داد اما فضای کمتری را برای دندان‌های آسیا باقی می‌گذاشت. هنوز در بسیاری افراد، رشد دندان‌ها علی‌رغم فضای ناکافی آرواره، دیده می‌شود و گاه حتی عواقب وخیمی به دنبال دارد. یکی از دلایل محتملی که چرا دندان عقل همچنان وجود دارد این است که غالباً پس از بلوغ افراد، این دندان پدیدار می‌گردد و این یعنی تأثیر انتخاب طبیعی در این سن ضعیف‌تر است.

به‌واسطه‌ی همگی این دلایل و بسیاری بیشتر؛ ما بایستی‌که نسبت به دعاوی مباحثه‌ برانگیز مطروحه در خصوص توجیه فرگشتی ِ رفتارهای گوناگون طبیعت، مردد باشیم. خصوصاً روان‌شناسی فرگشتی، به‌واسطه‌ی تلاش‌اش در توضیح تمامی جنبه‌های رفتاری انسان؛ از کشاورزی تا تجاوز جنسی؛ به‌عنوان سازگاری‌هایی که برای اجدادمان هنگام حیات‌شان در دشت‌های آفریقا پدید آمد؛ بدنام شده است. نیازی به گفتن نیست که بی‌هیچ دلیل قانع‌کننده‌ای؛ دعاوی مطرح‌شده پیرامونِ مثلاً تحول فرگشتی ِ تماشای تلویزیون به‌هنگام غذا خوردن را بایستی‌که به دیده‌ی شک نگریست.

توضیح فرتور: طرحی اثر چارلز داروین طی سفر تحقیقاتی‌اش به جزایر گالاپاگوس

(۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]ضمنا نشان ازاد بودن کشور هم باز خود کاربران هستند ! چون اگر سیستم بسته بود قائدتا الان بعضی از کاربرا باید گوشه ی سیاهچال زندانی بودند !!!!!!!( که خوب البته نیستند)
حکومت شما که بدش نمیاد چه در دنیای واقعی چه در دنیای مجازی مخالفینش رو از سر راه بر داره،
منتها اگر هم میبینید یه نصفه آزادی اینجا داریم و میتونیم بعضی چیزها رو بگیم از صدقه سر خون امثال ستار بهشتیه که باعث شدن یه کم مردم به خودشون بیان.
حالا از موارد متعددی که خودم شاهدش بودیم از طریق نت برای بعضی از دوستان مشکلاتی پیش اومده بگذریم.
ببینم میتونید یه کاری هم دست من بدید Wink

(۶/اسفند/۹۴ ۱۸:۱۹)عمار94 نوشته است: [ -> ]در مورد انتخابات امریکا در مورد ارای الکترال مطالعه کنید متوجه میشوید چی به چی هست !
آرای الکترال هم هیچ چیزی از نماینده اکثریت مردم بودن رییس جمهور آمریکا کم نمیکنه،بعدش هم شما سیستم بهتری سراغ دارید؟
میخواید به جنتی بگیم بره نمایندگان اونجا رو هم تعیین صلاحیت کنه؟ این خوبه؟ دموکراتیکه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
آدرس های مرجع