۶/اسفند/۹۴, ۲۰:۵۲
در مورد فرگشت ببینید ، تا قبل از کشف ژن همه چیز به انتخاب طبیعی نسبت داده میشد با کشف ژن چون انتخاب طبیعی پاسخگویی برخی مسائل نبود سعی کردند با طرح جهش های ژنی جواب بدهند ، ولی باید این رو در نظر گرفت که جهش ژنی در 3 سطح (مفید/خنثی /مضر) امکان بروز دارد (با فرض درست بودن نظریه ی جهش)!چون سازوکار اصلی فرگشت انتخاب طبیعی است امکان پاس شدن جهش های مضر مطلقا میسر نیست .برای دندان عقل یا اپاندیس میشود سناریویی برای مفید بودنشان در گذشته ذکر کرد اما برای امر (مجادله) چطور ؟
واضحه قبل از اینکه جواب من رو تو این پست بنویسید مطمئن بودید جوابی که خواهید نوشت در عقاید من تغییری ایجاد نخواهد کرد ! پس چرا نوشتید ؟ همین ویژگی ( سعی به قانع کردن من با وجود اینکه میدانید تاثیری ندارد) واقعا میتواند نتیجه ی فرگشت باشد ؟
در مورد دموکراسی !
خوب همین اقای روحانی خودمان هم که نتیجه ی ارای اکثریت است ، قبلش هم احمدی نژاد هم نتیجه ی ارای اکثریت بود ، پس اگر هدف ( منتخب اکثریت بودن ) باشد ، مشکل کجاست !
ببینید (منتخب اکثریت بودن ) به تنهایی فساد اور است چون مثلا اکثریت در این صورت میتواند با توسل به این حربه اقلیت را استثمار کند ، بنابر این انچه امروز به عنوان دموکراسی معرفی میشود (حق اکثریت در پرتو مفهومی خاص) است که اتفاقا قدر آن مفهوم خاص از خود (حق اکثریت ) بیشتر است .
مثلا در نظام لیبرال دموکراسی یک مفهومی به نام (لیبرالتی) توسط عده ای بیان میشود و در واقع حق حاکمیت با همانی است که مرز و شرایط لیبرالتی را ترسیم میکند . در یک نظام سوسیال دموکراسی نیز وضع همین طور است .
دعوا سر حاکم بودن (اقلیت و اکثریت ) نیست .
دعوا سر حاکم بودم لیبرالیسم /سوسیالیسم و ..... یا حاکم بودن اسلام است .

![[تصویر: amsrxr9qegt3mt0wlmu6.png]](http://8pic.ir/images/amsrxr9qegt3mt0wlmu6.png)