سلام آقا عمار
دو چیز رو باید توجه داشته باشیم:
1- همه خیال می کنند نظرشون درسته، ولی لزوماً این طور نیست.
2- برای ترویج نظرمان نباید اخلاقیات رو زیر پا بگذاریم. اگر مشکلی برای اون معلم پیش بیاد، کسانی که با هدف جلوگیری از خواندن این کتاب بهش تهمت زدند مقصرند.
دخترای 15 ساله خودشونو به خاطر خوندن رمان های غیر فلسفی هم کشتن قبلا.
حالا میخواد مرگ
جان اسنو تو کتاب رقص اژدهایان یا عروسی سرخ تو کتاب یورش شمشیرها باشه یا اصلا هری پاتر و گرگ و میش.
تقصیر نویسنده نیست که یکسری از افراد توانایی هندل کردن بعضی اطلاعات رو ندارن.
پ.ن: با تشکر از نشر این خبر فروش کتاب دنیای سوفی تو ایران چند برابر میشه طی ماه آتی

بحث فعلا در مورد تعین حوزه ی حق و باطل نیست .(بالطبع فعلا بحث بر سر بررسی چگونگی بیان حقیقت هم نیست )
اجازه بدهید چند گام به جلو برویم و از این ماجرا عبور کنیم و بعد از تفاهم بر سر مفاهیم دوباره به ماجرا برگردیم .
(فرض کنید شخصی معتقد است خودکشی یک امر فردی است ، آیا این شخص اجازه دارد در محافل و مدارس بگردد و نظر خود را اعلام و دیگران را به خود کشی دعوت کند؟)
ممکن است اگر این فرد را مواخذه کنیم اعلام کند که صرفا عقیده اش را بیان کرده و عقاید باید به طور ازادانه مطرح شود و احیانا اگر دختر 15 ساله ای خودش را کشت ربطی به او ندارد !
به نظرتان این نوع برداشت از (ازادی بیان ) موجب فساد نیست .
(۲۰/اسفند/۹۴ ۱۹:۲۲)عمار94 نوشته است: [ -> ]بحث فعلا در مورد تعین حوزه ی حق و باطل نیست .(بالطبع فعلا بحث بر سر بررسی چگونگی بیان حقیقت هم نیست )
اجازه بدهید چند گام به جلو برویم و از این ماجرا عبور کنیم و بعد از تفاهم بر سر مفاهیم دوباره به ماجرا برگردیم .
(فرض کنید شخصی معتقد است خودکشی یک امر فردی است ، آیا این شخص اجازه دارد در محافل و مدارس بگردد و نظر خود را اعلام و دیگران را به خود کشی دعوت کند؟)
ممکن است اگر این فرد را مواخذه کنیم اعلام کند که صرفا عقیده اش را بیان کرده و عقاید باید به طور ازادانه مطرح شود و احیانا اگر دختر 15 ساله ای خودش را کشت ربطی به او ندارد !
به نظرتان این نوع برداشت از (ازادی بیان ) موجب فساد نیست .
چرا صد در صد موجب فساد است. اما بحث این تایپک مربوط به تاثیر این کتاب در خودکشی افراد است!! احساس میکنم بحث رو دارید منحرف میکنید. کسی نگفت ترویج خودکشی کار درستی است.
آقا عمار، کسانی که کتاب رو خوندند متفق القول اند که این کتاب خودکشی رو ترویج نمی کنه. گویا این صرفاً یک دروغ بوده با هدف جلوگیری از خوانده شدن این کتاب ...
امروز رفتم کتابفروشی پیداش نکردم. یه نسخه صوتی اش رو از اینترنت دانلود کردم تا ببینم چجوریه ...
تاپیک به انحراف نرفته است !
یا حداقل باعثش من نیستم !
احتمالا باعثش همان فرد فرضی در دو پست قبلی باشد !!!!
تا اینجا حداقل رو این نکته توافق داریم که هر نظری قابل اشاعه نیست . البته این نکته در این تاپیک بسیار مهم است چون ممکن است بعد از ان صفحه بحث که مثلا نتیجه گرفتیم فلان عامل باعث بهمان پدیده شده . یک نفر اعتراض کند که اشکالی ندارد و در برابر مفهوم بزرگ ازادی عقیده این تلفات قابل چشم پوشی است .
اصلا یک سناریو طرح میکنم نظرات رو بگید اشکالاتش را برطرف کنیم .
{
به نظر من دنیا هیچ نیست و به شدت معتقدم ادمی باید روزی در برابر کردارش باید پاسخگو باشد ، این پاسخگویی در برابر کردار حتما به ضرر عده ای است و این عده برای اینکه جلوی ضرر را بگیرند تبلیغ پوچ بودن دنیا را راه انداخته اند . البته مفهوم پوچ بودن دنیا به دنبال خود مفاهیمی مانند دیگر ازاری یا خود ازاری را به همراه خواهد داشت و آن عده ی خاص برای اینکه از عوارض بنیادی پوچ گرایی در امان باشند با تمرکز بر روی سیستم اموزش و پروش از همان اول دندان (برده ها) را میکشند و برای عده ی قلیلی هم که قسر در رفته اند مجازات های سنگین و شرایط سخت زندان درست میکنند و از خطر انها هم ایمن اند .
مساله ی خودکشی برده ها هم احتمالا مساله ی زیاد مهمی نیست !
در این جامعه (عده ی خاص) حاکم بر رسانه ،حکومت و کمپانی های اقتصادی است و برده ها در حال تبدیل شدن به ربات هایی که برای کمپانی کار میکنند ، از کمپانی خرید میکنند و با رسانه سرگرم میشوند .
نمونه بارز این جامعه میشود مثلا ژاپن !(که دیگر برایشان مهم نیست امریکاییها در اوکیناوا چه غلطی میکنند ! یا مهم نیست که هدف از نوعی زندگی که صبح کار ،ظهر کار ، عصر کار ، شب قمار و لالا جلوی تلویزیون واقعا چیست ....بماند بحث های عمیق تر مفهوم استکبار و استکبار ستیزی ...)
طبیعی است هر جا که اثری از دین (هرچند تحریف یافته) وجود داشته باشد این سیکل به طور کامل شکل نمیگیرد.
و اینجاست که هدف از هجمه علیه دین روشن میشود....
}
(۲۰/اسفند/۹۴ ۲۰:۳۱)chiaueam نوشته است: [ -> ]آقا عمار، کسانی که کتاب رو خوندند متفق القول اند که این کتاب خودکشی رو ترویج نمی کنه. گویا این صرفاً یک دروغ بوده با هدف جلوگیری از خوانده شدن این کتاب ...
امروز رفتم کتابفروشی پیداش نکردم. یه نسخه صوتی اش رو از اینترنت دانلود کردم تا ببینم چجوریه ...
بعید است دروغ باشد .
هر چند حاشیه ی نوشته شده بر کتاب خطرناک تر از خود مفهوم خودکشی است !
به هر حال مراقب باشید ، حیف است شاهد وداع زودهنگام شما با تالار بیداری اندیشه باشیم !
(۲۰/اسفند/۹۴ ۱۶:۴۸)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]

برخی تو تاپیک به کتاب حمله میکنند بدون اینکه کتاب رو خونده باشن
برخی دیگه هم که به کتاب حمله می کنن بدون اینکه حتی عنوانش رو خونده باشن
آنچه که بنده در اینجا قصد رد آن را داشتم نام کتاب نبود بلکه محتوا و عقاید القایی کتاب هست که ارتباطی به کلمه سوفی ندارد
باسلام
من این کتاب و نخوندم ولی خیلی وقت فهیمیدم آموزش و پرورش کل دنیا (ایران و کل کشورها) چیز مثبت و خوب و انسانی آموزش نمیدن ندیدیدن هر کسی که از مدرسه به دلیل واهی اخراج شده واسه خودش کسی شده (انشتن ، ادیسون و ...) یا کسی که درس و مدرسرو رها کرده به مقامات بالائی رسیده هم دانش آموز هم معلم (مولانا) اگه دوران مدرستون تموم شده و سنتون بالای 18 ساله خوداوکیلی بشینین فکر کنین کدوم درستون درس کاربردی بوده یا به درد زندگیتون میخورده اگر دانشجو باشین که بیشتر به چرت بودن واحداتون پی میبرین. به هر صورت هدف تلف کردن وقت نوجوانان وجوانان که خیلی خوب بهش رسیدن.
در مکتب عشاق قراری دگر است* وین باده عتشق را خماری دگر است
آن درس که در مدرسه از بر کردیم* کاری دگر است و عشق کاری دگر است