تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(۲۶/شهریور/۹۵ ۱۷:۵۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]خوب؟
مدرنیته همینه. می خوای مدرنیته غرب رو همراه با غیرت ایرانی نشون بده؟
هیچی
من اين فيلم رو ديدم،فيلم خوبي بود،به نظرم توي يه جاهايي نقض هاي خيلي كوچيك وجود داشت و روي هم رفته ميتونست فيلم بهتري باشه ولي بازم خيلي جالب بودش و نگاه جالب و متفاوتي به وقايع داشت،البته إز حق نگذريم كه بازي شهاب حسيني و ترانه عليدوستي هم فوق العاده بودش،پايان فيلم هم به سبك خاص اصغر فرهادي كار شده بود
به همه توصيه ميكنم كه حداقل يك بار بدون هيچگونه پيش فرض ذهني اي برن اين فيلم رو ببينن چونكه هيچكدوم از اين خزعبلاتي كه يه عده منتقدنما راجع به پيام مخفي اين فيلم ميگفتن حقيقت نداره
سعي كنيد از طرف خودتون نظر بديد نه إز طرف حزبتون
(۲۸/شهریور/۹۵ ۴:۳۵)amirabdi نوشته است: [ -> ]چونكه هيچكدوم از اين خزعبلاتي كه يه عده منتقدنما راجع به پيام مخفي اين فيلم ميگفتن حقيقت نداره
سعي كنيد از طرف خودتون نظر بديد نه إز طرف حزبتون
دنیا جای خوبی می شد اگر بعضیا یاد می گرفتند که ندونسته راجع به چیزی اظهارنظر نکنن

مبنای بررسی ، حرفای خود کارگردان بوده که به صراحت از منظورهای کثیفش در این فیلم گفته :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41...#pid370556

با توجه به حرفای کارگردان ، آیا ابهامی در این مورد وجود داره که پیام فیلم ، برضد ناموس داشتنه ؟

(۲۸/شهریور/۹۵ ۴:۳۵)amirabdi نوشته است: [ -> ]به همه توصيه ميكنم كه حداقل يك بار بدون هيچگونه پيش فرض ذهني اي برن اين فيلم رو ببينن
میدونید یکی از حامیان مالی این فیلم دختر امیر قطر هست ؟ همون امیر قطر که همراه با عربستان ، رسما از داعش حمایت میکنه .

واقعا باعث تعجبه که بعضی از هم!وطن!ها از حمایت از داعشی ها حالشون به هم نمیخوره

و واضحه که چرا ما توی جیب این فرد و حامی حقیقتا داعشی کثیفش (دختر امیر قطر) که طبق حرفا و اعمالشون ثابت شده که قصد فتنه در جامعه مون رو دارن پول نمی ریزیم

واقعا به نظرتون اشکالی نداره که از اینا حمایت بشه ؟؟؟؟؟
یعنی هرکسی هرچیزی ساخت ، اگر خود کارگردان می گفت فیلمش پیام ضددین ما داره ، همه باید برن ببینن تا بعد بتونن ادعا کنن که بده ؟؟؟؟؟

تازه بحث پول رو برای کسانی میگیم که دغدغه فرهنگی ندارن ، وگرنه اصل اشکالش اینه که یه انسان ، ذهن و روان خودش و خانواده اش رو با غذای فکری ای که دشمنان دینش براش تهیه کردن تغذیه کنه

آیا همین فرهادی کثافت نبود که توی مراسم اهدای جایزه به بازیگر زن فیلمش (برنیس بژو) توی سالن در ملا عام و جلوی دوربین ، از روبرو گرفتش و بوسیدش و همه سالن هم در اون چند ثانیه دست می زدند ؟؟؟ بعد بعضیا اسم خودشون رو میذارن مسلمون و کسانی که تغذیه معنویشون میکنن اینا هستن
(۲۶/شهریور/۹۵ ۱۷:۵۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]خوب؟
مدرنیته همینه. می خوای مدرنیته غرب رو همراه با غیرت ایرانی نشون بده؟
خب مدرنیته همینه !!!اینم شد دلیل؟!_ منطقشم کلا فاکتور میگیرم _اینم شد دلیل؟! الان شهاب حسینی و ترانه علیدوستی در این فیلم وخارج از فیلم در ایران زندگی میکنن یا نه ایرانبی تبار هستن یانه شاید این رفتار متجاوزانه اون فرد برای امثال فرهادی عادی باشه اما واسه یه مرد ایرونی از زنده زنده سوختن هم وحشتناک تر و عذاب اور تره الان میخوای چی بگی بگی جامعه ماهمون چیزیه که فرهادی نشون میده پس انقدر مردای ایران بی غیرتن
نه این فیلم فقط برگرفته ازعقاید فرهادی نسبت به ایرانه اون چیزی به جز یه وطن فروش نیست

بعضی از ایرانیا کلا همینجورین عاشق فیلمایین که به جای اینکه به کشورمون عزت بده به ذلت میکشونش نمیدونم فازتون چیه من نه تنها فرهادی بلکه اگه ده نمکی یا حاتمی کیا هم از این فیلما بسازن بهشون خائن میگم نه نمیگم همش گل وبلبل از کشور نشون بدن اما به جای اینکه فقطمشکلات رو نشون بده وبگه فلان مشکله توکشوره علتشم بگه راهکارش رو ارائه بده نه ۲۴ساعت طلاق اینو خیانت اونو تجاوز این یکیو نشون بده
نقل قول:
خب مدرنیته همینه !!!اینم شد دلیل؟!_ منطقشم کلا فاکتور میگیرم _اینم شد دلیل؟! الان شهاب حسینی و ترانه علیدوستی در این فیلم وخارج از فیلم در ایران زندگی میکنن یا نه ایرانبی تبار هستن یانه شاید این رفتار متجاوزانه اون فرد برای امثال فرهادی عادی باشه اما واسه یه مرد ایرونی از زنده زنده سوختن هم وحشتناک تر و عذاب اور تره الان میخوای چی بگی بگی جامعه ماهمون چیزیه که فرهادی نشون میده پس انقدر مردای ایران بی غیرتن

نه این فیلم فقط برگرفته ازعقاید فرهادی نسبت به ایرانه اون چیزی به جز یه وطن فروش نیست

نمی فهمم. الان بگم مدرنیته این نیست؟ همینه دیگه. فاکتور "غیرت" توی "مدرنیته غربی" وجود نداره. مدرنیته غربی "بی غیرته" تموم شد رفت.

نمایش یک مرد که دچار "مدرنیته غربی" شده ولی هنوز ته مانده "غیرت" از سنت هاشو داره.

اشکالش کجاست؟ خسته شدمConfused

نقل قول:
بعضی از ایرانیا کلا همینجورین عاشق فیلمایین که به جای اینکه به کشورمون عزت بده به ذلت میکشونش نمیدونم فازتون چیه من نه تنها فرهادی بلکه اگه ده نمکی یا حاتمی کیا هم از این فیلما بسازن بهشون خائن میگم نه نمیگم همش گل وبلبل از کشور نشون بدن اما به جای اینکه فقطمشکلات رو نشون بده وبگه فلان مشکله توکشوره علتشم بگه راهکارش رو ارائه بده نه ۲۴ساعت طلاق اینو خیانت اونو تجاوز این یکیو نشون بده

حس می کنم کل این اشکالاتی که تو این تاپیک دارید می گیرید سلیقه ای هست نه منطقی.

شما با مفهوم تراژدی آشنا هستین؟ اصلا می دونید دارم تاریک یعنی چی؟

اینکه الان مثلا فرهادی رو طعنه می زنن تو شبکه های احتماعی که فیلمت ته نداره

این همون درام تاریک هست. یک سبک فیلم سازی که حداقل یک دهه در دنیا هست و اولین فیلم ساز ایرانی اش هم فرهادی بوده
این یه سبکه. فقط نمایش می ده نتیجه گیری اصلی رو انجام نمی ده حتی فیلم سعی می شه جوری باشه که نتیجه گیری هم بیننده نتونه بکنه فقط ببینه و به سکانس ها و اتفاقاتش فکر کنه. فقط فکر کنه بهشون. به عنوان واقعیت یا هرچیزی

اینکه شما منطق این سبکو درک نمی کنید و دوست دارید تو هر فیلمی یه نکته ای آماده براتون باشه خوب مشکل فیلم نیست. برید اخراجی ها رو نگاه کنید آخرش هم نکته رو قشنگ زیرنویس می کنه اگه کسی نفهمید بفهمه
(۲۹/شهریور/۹۵ ۰:۴۱)Bidel.s نوشته است: [ -> ]نمی فهمم. الان بگم مدرنیته این نیست؟ همینه دیگه. فاکتور "غیرت" توی "مدرنیته غربی" وجود نداره. مدرنیته غربی "بی غیرته" تموم شد رفت.

نمایش یک مرد که دچار "مدرنیته غربی" شده ولی هنوز ته مانده "غیرت" از سنت هاشو داره.

اشکالش کجاست؟ خسته شدمConfused
خیلی حق طلبانه پرسیدید . به شک افتادم که نکنه مبهم بوده باشه

اشکالش اینه که از نظر فیلم ، این سنت گرایی اشکال داشته و نباید رخ میداده

اگر مخالفید که نظر فیلم اینه ، خیلی ساده است :
از دید کارگردان ، چه رفتاری از شخصیت فیلم سنتیه ؟ دستگیری و بازجویی و مجازات
از دید کارگردان ، این رفتار خوبه یا بده ؟ با عباراتی مثل "رفتارهای تروریستی" توصیفش کرده
خیلی روشن بود از اول هم که از نظر فیلم ، این سنت گرایی اشکال داشته

-----
آشنایی با عبارت سنت گرایی :

عبارت "سنت گرایی" یا "محافظه کاری" ، به مفهوم "پیروی از روش و آیین گذشتگان" هست ، و به دو نوع تقسیم میشه :
نوع خوب زمانیه که با عقلمون سنت رو تجزیه و تحلیل می کنیم و چون خوبه ازش پیروی می کنیم (مثل سنت عید نوروز)
نوع بد زمانیه که از عقلمون استفاده نمی کنیم و چون گذشتگان این کار رو میکردن ازش پیروی می کنیم (مثل رفتارهای خرافی)

واضحه که یه مذهب خوب که با عقلمون بهش رسیده ایم ، نوع خوب سنت گراییه ، نه نوع بدش

کارگردان نوع بد سنت گرایی مد نظرش بوده چون چیزهایی که از نظرش خوبه رو مقابل این سنت گرایی قرار داده :
نقل قول:شخصیتی که در فروشنده داریم؛ مدرن ترین مردی است که می توانید تصور کنید. اهل فرهنگ است، نمایشنامه بازی می کند، بسیار روشنفکر و لیبرال است که ظاهرا یک زندگی اجتماعی بسیار لیبرال دارد. با این وجود واکنش های او تحت شرایطی سنتی‌ترین واکنش هایی است که یک مرد می تواند داشته باشد. چون احساس می کند که از سویی همسرش در خطر قرارگرفته است.

پس گفته واکنش عماد جزء نوع بد سنت گراییه .
[تصویر: 13266900-238469236527017-1852169077-n.jpg]
به نام خدا

با افشاگریهایی که از روابط پشت پرده مفسده برانگیز فرهادی با برخی هنرپیشه ها شده،‌ میتوان به این موضوع رسید که چرا کلمه فاحشه برای او نوعی تقدس پیدا کرده است !!
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

آقای فرهادی تو از غرب نمره ی قبولی گرفتی

آقـای دکـتر "عـبـدالله گنـجـی" (مدیرمسئول محترم روزنامه جوان) در کانال شخصی خود نوشتند:

[تصویر: Imageb01.jpg]

غربـگرایـان و غـرب بـاوران در ایـران، کوچکتریـن رفتار در ایران را سیاسی می بیننـد. اما هر رفتاری
از غرب ببیننـد در همان چارچوبی که غرب دوست دارد می بینند و از سیاسی دیـدن آن برحذرنـد.
همه می داننـد کـه غـرب وقتـی یـک فیـلم ایرانی را برجستـه می کند؛ یا آن فیـلم ضـد فرهنگ و
معرفت هژمون در ایران است یا با استاندارد های حیات اجتماعی_فرهنگی غرب همخـوان است.
این رویه کم کم به قاعده تبدیل شده است. فیلم "فروشنده" از این جهت به کن رفت یا به اسکار
می رود کـه از ایـن خصیـصه برخـوردار است. وقـتـی حـزب الهی ها به نـقد "فروشنده" پرداختند،
عده ای آن را حسادت و سیاسی اعلام کردند. اکنون که اکران فیلم شروع شد، تساهـل گرایانی
مانند محمدعلی ابطحی و علی مطهری آن را شایسته ی مرد ایرانی ندانستند و علنـاً به نقد آن
پرداختنـد. توهیـن این فیلم به مرد و خانواده ی ایرانی اساس برجستگی آن از سوی غـرب است.
غرب ایـن هنـر را دارد کـه ما را علیـه خـودمـان به عنوان پیاده نظام به کار بگيرد. سرت را بالا بگیر
آقای فرهادی، تو از غرب نمره قبولی گرفتی✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن 1: من ایـن مشی نشریه ی یالثارات را قبول ندارم اما بشنویم اظهارات بسیار ظریف و دقیق،
و طنـــــــــز آمیـــــــــــز "پیمان معادی" را در دهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران:
((مانی [حقیقی]، می دونی که من سال هاست [که] از نزدیک رفت و آمد خانوادگی دارم با تـو،
[با] ترانه ی علیدوستی و اصغر فرهادی و من دوستانم را خیلی خیـلی سخت انتـخاب می کنـم!

[تصویر: Payman_Maadi_01.jpg]

و با آدم هایی که خانواده ام باهاشون رفت و آمد می کنند خیلی سخت واقعاً این کار را می کنند
تمام قد افتخار می کنم به اخلاق شما، به نجابت شما و به شرف شما سه تا؛ من به نماینـدگی
همه ی آدم هـای واقعـاً سینمایی می دونـم که چقدر این سینما پاک و شریف و واقـعـاً انسـانـه!
آدم های این سینما چقدر انسانند؛ تمام قد کنار شما می ایستیم و نوکر شما 3 تا هم هستیم.))

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نسبت به دیدن فیلم "فروشنده" با انتشار متنی واکنش نشان داد.
علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نسبت به دیدن فیلم "فروشنده" با انتشار متنی واکنش نشان داد که به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در شب عید غدیر با همسرم به دیدن فیلم "فروشنده" در سینما فرهنگ رفتم.
بازى خوب آقاى شهاب حسینى و خانم ترانه علیدوستى قابل تقدیر است اما سوژه فیلم را نپسندیدم.
این فیلم چهره خوبى از جامعه ایران نشان نمى دهد، لذا انتخاب آن به عنوان نماینده ایران در "اسکار"از سوى بنیاد فارابى،به نظر من انتخاب خوبى نبود اگرچه به انتخاب آنها که معمولاً معیارهاى متعددى مانند تکنیک هاى هنرى ،جذب مخاطب و راى آورى را در نظر میگیرند احترام مى گزارم.
على مطهرى
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع