ای جماعت نه اگر بیش، کمی عار کنید
کی شما روزه گرفتید که افطار کنید
دل مبندید که صد فتنه در این پنهان است
این همان قصه اسلام ابوسفیان است
پ.ن: هر کی خواست برش داره

(۲۹/خرداد/۹۵ ۲۱:۴۳)Ali#59 نوشته است: [ -> ]دمشون گرم که مثل ما برای کار و درس و وام و این چیزا ادای روزه دارا رو در نمیارن،هر چی هست بهتر ز طاعتی که به روی و ریا کنند
حالا به کسی نگو ولی به کار تو هم میگن ریا

دمشون که حتما گرمه اونقدر گرم به گرمای جهنم
من یه سوال از دوستان دارم.
تو سنگاپور آدامس جویدن جرمه.
زندان و جریمه نقدی داره.
حالا اگه تبعه کشورش که هیچ، توریست اونجا آدامس بخوره چی کارش میکنن؟
می اندازن زندان و جریمه نقدیش میکنن.
هیچ حقوق بشر و حقوق شهروندی ای هم زایل نمیشه.
بالام جان! میفهمید قانون چیه؟؟؟
اصلا فرض کنید روزه داری و حجاب هم به چرتی همون قانون آدامسه.
میخوام بدونم اینقدر مقاومت میکنین؟
یعنی اگه تو سنگاپور کسی آدامس خورد و ۵۰۰ دلار جریمه اس کردن و بعد اومد فوش به نظام و حکومت سنگاپور داد شما بهش چی میگین؟
حضرت عباسی نمیگین "کارد بخوره به اون شکم. غر غر نکن. حقته. میخواستی آدامس نجویی"
قانون کشور ما هم اینو میگه.
ضمن این که به صد دلیل این قوانین برای جلوگیری از تبدیل اجتماع به طویله است و در نهایت به سود خودمونه.
خواهر من بچه شیر میده و هفته گذشته توی یه پاساژ شلوغ بود.
دست و پاش ضعف رفت و مجبور شد کلوچه بخوره.
پشتشو کرد به مغازه ها و روسریشو کشید جلو و یواشکی کلوچه خورد.
شاید همه هم دیده باشن.
اما از رفتارش معلوم بود که جوجو نداره.
اتفاقا پلیس هم مشغول گشت تو پاساژ بود.
هیشکی حتی بهش اخم هم نکرد.
اگه پلیس کسیو گرفته و زده اولا دستش درد نکنه.
ثانیا دستش درد نکنه.
پلیس و مامورا میفهمن کی عناد داره و کی بیماری و ضعف.
لطفا به انتخابات ۸۸ ربطش ندینا....
دیدم که میگم.
(۲/تیر/۹۵ ۹:۴۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]تو سنگاپور آدامس جویدن جرمه.
زندان و جریمه نقدی داره.
تو ستگاپور واسه این جریمه داره که احتمالا موجب آلودگی محیط زیست یا محیط شهری میشه.
چون بعد از جویدنش میخوان پرت کنن از دهانشون بیرون.
ولی اینکه روزه نگرفتن جرم بشه با آدامس جویدن خیلی فرق داره.
چون روزه اعتقاد دینی هست و نمیشه به زور به مردم تحمیل کرد و واسه انجام ندادنش حبس و جریمه و شلاق در نظر گرفت.
(۲/تیر/۹۵ ۹:۴۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]اگه پلیس کسیو گرفته و زده اولا دستش درد نکنه.
ثانیا دستش درد نکنه.
عین ...... حرف میزنی.!!!
(۲/تیر/۹۵ ۹:۴۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ]پلیس و مامورا میفهمن کی عناد داره و کی بیماری و ضعف.
از کجا تشخیص میدن کی عناد داره؟؟؟؟
با رسم شکل توضیح بده؟؟؟
میخوام بدونم اون حالت عناد داشتن و با حالت عناد چیزی خوردن چه شکلیه؟؟؟
بعد از سال ها ماه رمضون رو توی کشور خودم گذروندم و الان احساس میکنم توی لاس وگاس دارم سر میکنم

توی محل ما یه تعداد خیلی زیادی از رستوران ها از صبح تا شب باز هستن و غذا میفروشن

تازه کلی تخفیف هم برای ماه رمضون گذاشتن
نقل قول: از کجا تشخیص میدن کی عناد داره؟؟؟؟
با رسم شکل توضیح بده؟؟؟
میخوام بدونم اون حالت عناد داشتن و با حالت عناد چیزی خوردن چه شکلیه؟؟؟
بنده یه سوالی از شما دارم
فرض کنید بنده مسافر هستم و نیازی به روزه گرفتن ندارم(که واقعیته درواقع)
حالا اونوقت توی خیابون گشنه م بشه
آیا نیازی هستش که همونجا یه دونه همبرگر

از توی جیب مبارکم دربیارم و جلوی بقیه ی اشخاص توی خیابون (که احتمالا روزه دار هم هستن) اون همبرگر رو میل کنم؟
آیا نمیشه مثلا اون همبرگر رو یواشکی جوری که کسی نفهمه میل کنم؟
آیا در حالت اول بنده یک شخص مشکل دار به حساب نمیام؟
آیا اگه بنده درحالت دوم اون همبرگر رو میل کنم نیروی انتظامی بنده رو شلاق میزنه؟
یکی از دوستان میگفت که تو ماشینش نشسته بوده ! حواسش نبوده یه قرص نعنا همین که میخواد بخوره پلیسا میان میگیرنش به جرم روزه خواری! اینم میگه الا بلا من روزه ام حواسم نبوده ، اونا هم گوششون بدهکار نیست به جرم اینکه یه قرص نعنا خورده میبرنش بازداشگاه! بعد اونجا همه داشتن از جرمشون حرف میزدن! یکی میگفت : من تو دعوا چاقو کشیدم اون یکی میگفت منو با کلی مواد گرفتن ! بعد نوبت رفیق ما شد گفت: منم قرص نعنا خوردم

(۲/تیر/۹۵ ۱۲:۰۷)amirabdi نوشته است: [ -> ]بعد از سال ها ماه رمضون رو توی کشور خودم گذروندم و الان احساس میکنم توی لاس وگاس دارم سر میکنم 
توی محل ما یه تعداد خیلی زیادی از رستوران ها از صبح تا شب باز هستن و غذا میفروشن
تازه کلی تخفیف هم برای ماه رمضون گذاشتن
بنده یه سوالی از شما دارم
فرض کنید بنده مسافر هستم و نیازی به روزه گرفتن ندارم(که واقعیته درواقع)
حالا اونوقت توی خیابون گشنه م بشه
آیا نیازی هستش که همونجا یه دونه همبرگر
از توی جیب مبارکم دربیارم و جلوی بقیه ی اشخاص توی خیابون (که احتمالا روزه دار هم هستن) اون همبرگر رو میل کنم؟
آیا نمیشه مثلا اون همبرگر رو یواشکی جوری که کسی نفهمه میل کنم؟
آیا در حالت اول بنده یک شخص مشکل دار به حساب نمیام؟
آیا اگه بنده درحالت دوم اون همبرگر رو میل کنم نیروی انتظامی بنده رو شلاق میزنه؟
آخه قربونت بشم سوال اینه که چرا؟!
چه فایده ای داره که من یواشکی غذا بخورم؟ برای این که ملت روزه دار دلشون نخواد!؟
خب اصلا اصلش اینه که دلشون بخواد!!
این مسلمون ها توی ماه رمضون تلویزیون نگاه نمیکنند؟ احتمالا وقتی میبینند توی تلویزیون یکی داره غذا میخوره دلشون نمیخواد؟
بعد هم این که میگید قانونه و باید رعایت بشه و ... اینم ازون توجیهات خیلی نمکینه ها.
یعنی اگه الان زمان پهلوی اول بود شما قانون کشف حجاب رو اجرایی میکردید؟
مگه آیت الله خمینی با اصول انقلاب سفید شاه و مردم مخالفت نکرد؟ اون قانون نبود؟!
یعنی اگه پس فردا خدا بزنه پس کله این ملت و یک حکومت سکولار بیاد سر کار،قانون بزاره که هر کی در ماه رمضان در معابر عمومی ظاهر شد باید یه چیزی بخوره (

) شما این قانون رو اجرا میکنید؟
پس الکی بحث قانون رو پیش نکشید،خود شما هم تا جایی با قانون راه میاید که با جهان بینی تون زاویه پیدا نکنه.
نقل قول:آخه قربونت بشم سوال اینه که چرا؟!
چه فایده ای داره که من یواشکی غذا بخورم؟ برای این که ملت روزه دار دلشون نخواد!؟
خب اصلا اصلش اینه که دلشون بخواد!!
این مسلمون ها توی ماه رمضون تلویزیون نگاه نمیکنند؟ احتمالا وقتی میبینند توی تلویزیون یکی داره غذا میخوره دلشون نمیخواد؟
بعد هم این که میگید قانونه و باید رعایت بشه و ... اینم ازون توجیهات خیلی نمکینه ها.
یعنی اگه الان زمان پهلوی اول بود شما قانون کشف حجاب رو اجرایی میکردید؟
مگه آیت الله خمینی با اصول انقلاب سفید شاه و مردم مخالفت نکرد؟ اون قانون نبود؟!
یعنی اگه پس فردا خدا بزنه پس کله این ملت و یک حکومت سکولار بیاد سر کار،قانون بزاره که هر کی در ماه رمضان در معابر عمومی ظاهر شد باید یه چیزی بخوره (
) شما این قانون رو اجرا میکنید؟
پس الکی بحث قانون رو پیش نکشید،خود شما هم تا جایی با قانون راه میاید که با جهان بینی تون زاویه پیدا نکنه.
علی آقا بنده خودم هم با اینجور قوانین موافق نیستم ولی میبینی که وضع اینه دیگه،کاری ش هم نمیشه کرد،تخلف کنی شلاق میخوری...
جفتمون هم میدونیم که اینجور قوانین برداشته نخواهند شد و حالا حالا ها پابرجا میمونند،چه خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد
یه توصیه ی برادرانه:
درسته که روزه دار از دیدن روزه خواری نمیمیره،ولی روزه خوار هم از غذا نخوردن جلوی جمع نمیمیره
شخص روزه خوار میتونه با غذا خوردن توی خفا هم جون خودش رو از دست مامورین گرامی نجات بده هم یه لطفی به روزه دارها بکنه
به هرحال بنده به عنوان یه برادر به همه توصیه میکنم که اگه روزه خواری میکنید حداقل جلوی جمع روزه خواری نکنید