نه عزیزم بنده رو هوا حرفی نزدم که 20 سال تغییرش بدم. شما یه سرچی بکنی مطالب بنده پیرامون هاشمی همشون مستند هستن اکثرا در کتاب خاطرات خود حاج آقا. از مسائل شخصی تا اجتماعی از سد لتیان رفتن ایشون با خانواده، تفریح رفتن ایشون در روز عاشورای حسینی تا تلاش برای شورایی کردن رهبری خلاف نظر امام تا تلاش برای پایان دادن به جنگ از سال 62 به بعد کاملا مخالف نظر امام و کارشکنی های مختلف برای سپاه، از تلاش برای اعلام منتظری به عنوان قائم مقام رهبری خلاف نظر امام و بعد هم استقراض از کشورهای خارجی و حذف کوپن و له کردن محرومان و بعد هم سخنرانی نماز جمعه با موضوع مانور تجمل که گفت مسئولین رو بیارن به مانور تجمل که تذکرات پیاپی رهبری در اون سالها رو به دنبال داشت و ... اینها و بسیار مدارک بیشتر از اینها مربوط به اون سالها در کتاب خاطرات خودش و خاطرات دیگر رجال سیاسی موجوده. بیشتر اونها در
کتاب راز قطعنامه اومده که برای اهل تحقیق موجوده ...
تا سال 68 هاشمی از دید مسئولین هم ناشناخته بود حتی رهبری. در ظاهر همه چی خوب بوده اما خاطرات خود هاشمی نشون میده ایشون اون چیزی نبوده که ملت و مسئولین فکر می کردن. نه اینکه خائن باشه اما انقلابی هم نبوده و ولایت فقیه رو هم تبعیت نمی کرده. از سال 68 برای مسئولین آگاه از جمله رهبری کم کم تفکرات هاشمی برملا میشه سر قضیه رابطه با آمریکا و ... اما بعضی مسئولین دیگه و عموم مردم همچنان ... تا اینکه در فتنه 88 روز آشکار شدن باطن ها هاشمی نشون داد به عموم مردم که چقدر واقعا انقلابی و تابع ولایت فقیه و طرفدار نظام هست...
همین آدمى که این است و همین آدمى که دور خانه ها میگردد و طعام تقسیم میکند، بدون اینکه بشناسندش، و وقتى که در خانه یک نفر میرود و بچه هایش گرسنه اند، یک مقدار نان به آنها میدهد، دهنشان میگذارد؛ و بعد هم براى اینکه بچه ها را دلجویى کند با آنها بازى میکند و صدایى مثل شتر میکند که بچهها خوششان بیاید!
همین آدم که رئیس قوم است و آن کار را دارد میکند؛ این طور ملایم، این طور رئوف، وقتى مقابل دشمن می ایستد، شمشیر را میکشد به فرق میزند، دو تا میکند! از این ور میزند دو تا میکند!
یهود «بنى قریظه»، که قیام نکرده بودند و از مفسدین بودند- این یهودیها از اول مفسد بودند- هفتصدتایشان را همین طور از دم شمشیر گذراند در یک روز هفتصدتایشان را کشت! بین خودشان دوستى، رفاقت، ملایمت، رحمت،لکن وقتى در مقابل غیر واقع میشدند، آنجا شدت. در موقع خودش شدت، در موقع خودش رحمت. این وضع حکومت اسلام است.
$
جلد 7،ص 234
«فرياد برائت از مشركان در مراسم حج و اين يك فرياد سياسى- عبادى است كه رسول اللَّه، صلى اللَّه عليه و آله و سلم، به آن امر فرمود. حال بايد به آن
آخوند مزدور كه فرياد مرگ بر امريكا و اسرائيل و شوروى را خلاف اسلام مىداند گفت تأسى به رسول خدا و متابعت از امر خداوند تعالى خلاف مراسم حج است؟ آيا تو و امثال تو آخوند امريكايى فعل رسول اللَّه- صلى اللَّه عليه و آله و سلم- و امر خداوند را تخطئه مىكنيد، و تأسى به آن بزرگوار و اطاعت فرمان حق تعالى را بر خلاف مىدانيد و مراسم حج را از برائت از كفار تنزيه مىكنيد، و اوامر خدا و رسول را براى منافع دنيايى خود به طاق نسيان مىسپاريد، و برائت و نفرين را نسبت به دشمنان اسلام و محاربان با مسلمانان و ستمگران بر مسلمين كفر مىدانيد؟»
صحيفه امام ج18 92
ایشان در وصیتنامه خود نیز تاکید دارند: «اکنون که من حاضرم بعضی نسبتهای بی واقعیت به من داده میشود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود، لهذا عرض میکنم آنچه به من نسبت داده شده یا میشود مورد تصدیق نیست مگر آنکه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
http://javanonline.ir/fa/news/619033
http://www.rajanews.com/news/152863
(۲۲/تیر/۹۵ ۱۸:۴۱)میثم2 نوشته است: [ -> ]ایشان در وصیتنامه خود نیز تاکید دارند: «اکنون که من حاضرم بعضی نسبتهای بی واقعیت به من داده میشود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود، لهذا عرض میکنم آنچه به من نسبت داده شده یا میشود مورد تصدیق نیست مگر آنکه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
خیلی به صدای ایشون هم مطمئن نباشید. یعنی اگه فیلمی را با چهره و صدای امام دیدین حتم نکنید خود امام ره هستند.
[
(۲۱/تیر/۹۵ ۱۷:۱۴)Ali#59 نوشته است: [ -> ]احتمالا از اواخر 88 ایشون یهویی ضد انقلاب شده 
از این یهویی ها در تاریخ بعد از انقلاب کم نیست.. طرف قرار بوده رهبر بعدی باشه ناگهان ... و حصر خانگی میشه!!
(۲۰/تیر/۹۵ ۵:۴۶)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]این تاپیکهای نقد سیاسی که دوستان بهش خرده می گیرن و جبهه می گیرن دنبال همین لنگی هاست.
تا جایی که من و اکثر کاربران قدیمی یادمونه موقع انتخابات یک تاپیک انتخابات زدید و بارها اعلام کردید که این تنها تاپیک سیاسی تالار هست و بعد هرگونه بحث سیاسی ممنوعه!
اما بعد وقتی کاندیدای موردنظر تون رای نیاورد ناگهان قانون شما هم عوض شد و تالار پرشد از تاپیک سیاسی.

من همان موقع (3سال پیش ) هم وقتی کاربران اعتراض کردند که مگه نگفتید بحث سیاسی ممنوعه، گفتم شما خیال میکردین که جلیلی رئیسی جمهور میشه و خواستید که با ممنوع کردن بحث سیاسی جلوی نقد ایشون رابگیرید ولی دیدین حسن روحانی رئیس جمهور شد و ناگهان باب نقد باز شد!!
حالا بگذریم همونجا هم بیشتر نقدهای اساسی به جلیلی را حذف میکردید (از جمله پستهای بنده رو)
جناب بیداری اندیشه خوبه آدم در نقد همیشه منصف باشه و به خاطر حزب و گروه و این کاندیدا و اون کاندیدا و ... بحث نکنه و لنگی ها در همه دولت ها نقد کنه نه در دولتی که مطابق جهت گیریها و منافعش نیست.

یاد شعر زیر میوفتم:
من نبودم دستم بود/تقصیر آستینم بود.
مشکل حل شد تمام کسانی که حقشون ضایع شده بود اون روز ها توسط این شخص بزرگ الان به حقشون رسید
تیتر : کارنامه سیاه دودمان پهلوی
آقا، شما شاید بیاطلاعید خیلیتان، من اطلاع دارم که - با من روابط بعضی از این دهاتِ اطراف دارد و اطراف شیراز و آنجاها - که بعض دهاتش هست که آب خوردنی ندارند؛ از یک فرسخی باید بروند از یک آب انباری که آب جمع شده است در آن از زمستان به واسطه بارانها، از آنجا آب بیاورند برای این بچههایشان بخورند.
57/7/30
*
روستای چشمه شور قم
95/4/30